ayşegül şu greyfurtlu çay vardı..onun tarifini tekrar versene..epey bi geçmişe gittm bulamadım...sana zahmet canımın içi...
günaydınlar bende 1 dilim ekmek ve peynir yedim sabah tabi hapımıda içtim şimdide su içiyorummm
akşam çorba ve ızgara köfte yedim 2 adet 3 dilimde kavrulmuş patates hafifti yani yağda kızartma değildii
günaydın kızlar
akşam 1 tabaktan az makarna yedim komposto(tanelerini yedim) bir bardak ayran 2-3 kaşık çorba içtim
sonra kayınvalideme kek yapmıştım ondan dayanamadım 1 dilim yedim.
sabah elma sirkesi limon su karışımımı içtim
sonra ılık su içtim
maalesef evde ekmek kalmadığından işyerimde simit yedim
şimdi mate çayımı içiyorum.
ayşegül şu greyfurtlu çay vardı..onun tarifini tekrar versene..epey bi geçmişe gittm bulamadım...sana zahmet canımın içi...
GÜNAYDIN,
BENDE AKŞAM 5 KAŞIK MAKARNA SALATASI YEDİM AMA ÜSTÜNE 2 TANE BAKLAVA YEDİM
BUGÜN HASTALANDIM 1 HAFTADIR TATLI KRİZİ İLE CEBELLEŞİYORUM ZATEN YEDİM VALLA.ASLINDA DAHA ÇOK YERDİMDE FRANLEDİM KENDİMİ.
yatmadanda sirkeli su üzerinede 1 bayrdak ılık su içtim.
sabah 1 bardak kayısı suyu (duru ya kayısı püresi yapıyoum ondan 2 kaşık aldım üstünede ılık su koyup içtim.ama bağırsaklarıma yaradımı yoook halen tık yok.
standart kahvaltı ettim.şimdide yeşil çay içiyorum.
GÜNAYDIN,
BENDE AKŞAM 5 KAŞIK MAKARNA SALATASI YEDİM AMA ÜSTÜNE 2 TANE BAKLAVA YEDİM
BUGÜN HASTALANDIM 1 HAFTADIR TATLI KRİZİ İLE CEBELLEŞİYORUM ZATEN YEDİM VALLA.ASLINDA DAHA ÇOK YERDİMDE FRANLEDİM KENDİMİ.
yatmadanda sirkeli su üzerinede 1 bayrdak ılık su içtim.
sabah 1 bardak kayısı suyu (duru ya kayısı püresi yapıyoum ondan 2 kaşık aldım üstünede ılık su koyup içtim.ama bağırsaklarıma yaradımı yoook halen tık yok.
standart kahvaltı ettim.şimdide yeşil çay içiyorum.
baklava deme kız çok severim zaten..bende hasta olmadım 14 ünde olmam gerekti..hala bişey yok..ama canım felaket tatlı istiyo..ne alıyorum ne yapıyorum..bu hafta bi kilo gitsin istiyorum...
haa yeni gördm kız..son sayfaya baktım tek baklavayı okuyunca gözüm başka bişey görmedi..emeğine sağlık canım çok çok tşkkür...yapıcam bugün bunu..adam evi greyfurt doldurmuş..pek sever kendisi..benmde işim görülsün dedim..
afiyet olsun.iyi yap yap.bizdede tam tersi eşim hiç sevmez.ama ben çok severim .bizde az alınıyo ben istersem alınıyo değilse pek girmiyo.bendede bu haftadan iki tane kaldı bendemi etsem nee.
selam kızlar
dün öğlen arkadaşıma gittim
bişeyler yapmıştı ama bizim diyete uyan şeylerdi yedim orda midem yemek gördü sonunda hehe
aşmada eve gelince karnıbahar yemeği yedim 2 kaşık
bide 2 kaşık makarna yedim
bu sabahta
sirkeli suyumu içtim
sonra 1 tane araba tekeri yedim
kahvaltımıda şimdi yaptım
yeşil çay
peyynir
salatalık
domates
birazda acıyla 1dilimcik ekmek yedim
et et iyi olur..bende az olarak denicem hemen...tadını beğenirsem yaparım sürekli iyi olur değişiklik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?