2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

günaydın hanımlar
fatoşcum tebrik ederim aynen devam et canım bak isteyince yapılmıcak hiç bişey yokmuş deimi süpersin
akşam canım bişey istemedi havuç kadak kavurdum üstüne yoğurt döküp yedim sonrada 1 dilim armut yedim 1 saat sonrasındada o kadar
sabahta ilacımı içtim canım kahvaltı yapmak istemedi selanik gevreği yiyorum şimdi bol su içiyorum

günaydınnn

sirkeli suyumuiçtim
kahvaltıda:
sabah tost yedim
birazda salatalık
ve yeşil çay içtim

fatoşcum tebrik ederim cnm çok güzel vermişsin süper hatta 7 kilo tebrik ederim canımmm
bu azimle dahada çok verirsin yeterki listeye uy bırakma canımmm sende pazartesi tartıl bizle beraber canım haftalık kontrölü öle yapalım

zeynepcim okadardan bişey olmaz sıkma okadar kendini canımm toplarsın sen

bende yarın anama gidicem karstan teyzem gelmiş kete yapıcaklarmış bende yandım ki ne yandım bayılırım keteye poffff

supersın walla bu azımle daha cok 7 kılolar verıceksın sen ınanıyorum ben buna...
ay sorma aysegul yaa... gercı en son oglen yemıstım yemek. ondan sonra aksam ara ogunu olarak 2 corek yıyınce (3 te burcak war tabıı) aksam yemegı yemedım. hem ara ogun hem aksam yemegı nıyetıne gectı cok degıl gıbı ama ne bılıyım gece de bı rahatsız oldum soda ıctım. mıdem yandı ekşidi.
ayyy senle ben dun sapıtmışız
kız sen baya az yıyosun. gucten dermandan dusucen az dıkkat et bacım. hasta olma sonra...

toparlıcaz mecbur oldu 1 kere napalım...

ay fatma ya aksıne de en sevdıgın seyı yapmıyolarmı offffffffff misafir istemiyorum diyet bitene dek mümkünse

bende sabah elma sırkelı su ıctım yarım bardak. bıtıremıorum nedense 1 gundur... 1 bardakta normal su ıctım.

kahvaltıda sekersız yesıl cay
peynır
yarım salatalık
3 yesıl zeytın yedım.

haftanın son 3 gunu cok dıkkat etmem lazım...
bu hf hıc tartılmadım burda tartı yok bakalım... pzt ye kadar tartılmıcam haftalık bakıcam sonuca... ıns ıyı bısey gıtmıstır...

Ay evet zeynep cidden az yiyorum canımda istemiyor onlarıda zorla yiyorum
sen vermişsindir dikkat ediyosun sende çünkü dengeliyosun öenmli olan o
yeşil çayı ben bergamut aramolasını içiyorum kızlar çaykurun teneke kutusu çokda güzel acı değilll hiç

oyy bacımm..kız ne ettinn.neyse alıştık artık kaçamaklara
düzeltirsin üzülme hem hedefine az kaldıya rahat ol biraz.

afiyet olsun.hakktan ilaç iştah kesiyo demekki serap.sene vet yinede az az ye bacım.

afiyet olsunn..bu kete nasıl bişey bilmiyorum ama pek kiloya destek olmayacak belliiamaan kırk yılın başı geliyormuş aç ye barii.bende hafta sonu içli töfte yiycemm.

yok yok dengelemişsin zatenn..kaçak maçak yok hadi unut..aslında tartılmamak çok güzelde ben çatlıyom.

afiyet olsun.

zeyno valla sorma ee şimdi yazda geldi gelmeler gitmeler başladı napcaz bilmiyorum valla

ayşegülüm aynen pek destek olmucak hatta köstek olucak
hamur işi tadı yemesi süper ama bide geri dönüşü olmasa ahhh ahh fazla kaçırmam inş. ama hamilelikten beride canım istiyo ki nasıl anlatamam heheh

ee okadar bekliyorsan bu yemegi .kaçamazsın .

bende arada
1 araba tekeri
1 bardak su içtim üstüne

yahu bu araba tekeriyle nasıl doyuyursunuz yaaa..valla maşallah sizin mideye..

selam bayenler nasılsınız bakim.

şimdiye kadar 1 litreye yakın su içtim içine de limon sıktım

ara ögün
1 adet hurma
ve elma yedim

öğlen
domates salatalık biber
ve maalesef
kayınvalidem gelirken börek getirmiş eltimle kahvaltı hazırlamışlar ve ince 2 dilim yedim, çok değil demi kızlar

dünden az pırasa yemegim vardı
1 dilim ekmek ve iki kaşık dolusu yogurt yedim.
şimdi yeşillekleri yıkayacagım.iki onlardanda ağzıma atarım.
akşam salata ve az makarna yiyecegim.ama benimki soslu olmayacak.ben öylede çok severim makarnayı..
ben yine küçük bi hoby yedim.ya çok stres olcagıma ben karar aldım isterse canım günlük küçük bi tatlı yiyecegm.zaten diyordum kilom 60 olunca yada 55 olursa diyete tatlı ekleyecegim diye.neyse erken olsun bari.ama küçük bi tatlı hakk ıtanıyocagım oda yiyorsam ikindiy geçmeecek.öyle yaa.yedim ..
akşamda makarna ve salata bide ayran yaparım tamam.günüm bitti.
şimdi bi mate içecegim.

valla canım benim kesiyo bi tane üstünede su içtim mi

az önce 1 yeşil elmaz azıcık muz yedimm

bu hafta herkes götürüyo götür evladımm
2dilim börek yemiş çok değil demi diyo hehehe kendimizi nasıl motive ediyoruz şu kaçamaklarlada he
yiyoz yiyoz çok değil azcık yedim
pazartesi az çok çıkıyo valla tartıda pofffffffff

bu hafta bana bişey oldu kızlar yemek yiyesim yok dürtün benide yaaa öğlen yemek yemedim daha off bişiler yemem lasımmm

ah bacım yaa seninkaynana gidene kadar sen dur diyemeyecen belli oldu..kız az ye bari akşama..

evet su iyi kapatıyo iştahı..
evet götüren götürene ben artık pek utanmaz oldun günlük götürüyom gayrı
ya artık küçük yemeye karar verdim en azından nefsim körlensin..pazartesi hiç kilo vermemiş olarak çıcıcık gayrı herhal.

bu hafta bana bişey oldu kızlar yemek yiyesim yok dürtün benide yaaa öğlen yemek yemedim daha off bişiler yemem lasımmm

serappppolmadı bacım..farkına varmadan vucut su kaybına kas kaybına ugrasamın acım onra giden kilolar geri kolay gelir.zorda olsa bişey ye.madem canın bişey istemiyşo giti bi salata ye.yada bi meyve salatazı bari et.iş yerinde edermisin bilmem ama ..bişeyler atıştır...

ohh valla günlüğe mi çıkardın sende kıs okadar değil he
böyle yaparsan önce sabitlersin sonrada geri almaya başlarsın
aman tatlıdan uzak dur sütlü hafif bi tatlı yap bari ondan ye ama az tabi

serapcım sende yememezlik yapma canım zorlada olsa yemeğe çalış
hasta olcaz vala kilo vercez derken Allah korusun

valla günlükmü olur ik güne bimi olur bilmem acı.canım istiyo.evet sütlü tatlı daha iyi fikir..bi kaşık bile olsa atayım ağzıma..yada tamamen kesmeliyim.aamaan inşallah yemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…