supersın walla bu azımle daha cok 7 kılolar verıceksın sen ınanıyorum ben buna...kzılar tartıldım en son 2 hafta önce tartılmıştım yani 14 gün olmuştu tartılmayalı ve 14 günde tam 7 kilo vermişim
ben şubat 21 de başladım 28 çekti ordan 7 gün bu aydan 14 gün toplamda 24 günde 10 kilo vermişim nasıl bacılar süper dimi insan verdikçe daha çok vermek istiyo ama bundan sonra yavaşlar biraz vermem baştaki gibi olamz yani olsun geç olsun güç olmasın dimi canlarım öpüldünzü hadi tebrik ve öpücükleri alayım motiveleride...
DİJİTAL TARTIDA ALDIM AMA SÖZ VERDİM CUMADAN CUMAYA TARTILCAM HER GÜN OLMAZ İNSANIN MOTİVASYONU DÜŞÜYO TECRÜBEYLE SABİTTİR..TEFALİN 40 TLYE ALDIM İNŞALLA İYİ ÇIKAR...
YEMEKTEN KONUŞMAYALIM TATLULARUM LÜTFENNNNN
ay sorma aysegul yaa... gercı en son oglen yemıstım yemek. ondan sonra aksam ara ogunu olarak 2 corek yıyınce (3 te burcak war tabıı) aksam yemegı yemedım. hem ara ogun hem aksam yemegı nıyetıne gectı cok degıl gıbı ama ne bılıyım gece de bı rahatsız oldum soda ıctım. mıdem yandı ekşidi.zeynep bi yere gidince öyle oluyo maalesef bende bu yüzden hiç adanaya gitmek istemiyorumya.yiyorsun ya canının istedigin yapıyorlar tutayım diyorum ama valla ne yapacagım bende merak ediyorum..
üzülme bacı 1,5 ayın acısı bi günde gidermi kız hiç.bugün dengelersin bişey olmaz.pazartesiye çok var daha düzelirsin.çorba salata az yogurt desteklersin.akşamda bi nesfit tamamdır.hadi üzülme bizde arada kaçırıyoz.
tebrik ederimmm
çok güzel vermişsin fatoş.azimlesin tabi verelir kızz..şimdi senin bir aylık kilonu ögrenirsek seni listeye kaç kilo ile bitirdin ekleyeyim.ilk sırada biliyorsun listemiz var ay ay ekliyoruz.sende ayın 21 de tartıl kaç kiloysan senide ekleyelim.tartı alarak iyi etmişsin.biz her pazartesi tartılıp bildirim veriyoruz sende yap istersen.pazartesi olunca bi haftada kaç kilo vermişiz onu yazıyoruz.tickerimizi değiştiriyoruz sende cumadan tartılacagına pazartesi tartıl hem bizlerede eşlik etmiş olursun.tickerin olsaydı daha güzel verdigin anlardık neyse .ee şimdi 10 kilomu verdin 7 kilomuu..
ayyy senle ben dun sapıtmışızGünaydın bayanlar
dün akşam benim için tam bir felaketti, su böreklerini götürdüm resmen
bu gün çok çok az yemem lazım,
sabah elma sirkesi limon su karışımımı içtim
sonra ılık su
ardından bir dilim ekmek üzerine labne sürdüm
1 domates, yarım salatalık biber
3 adet yeşil zeytin yedim
şimdi beşibiryerde çayımı içiyorum.
1 adet hurma yemeyi planlıyorum ayrıca
kız sen baya az yıyosun. gucten dermandan dusucen az dıkkat et bacım. hasta olma sonra...günaydın hanımlar
fatoşcum tebrik ederim aynen devam et canım bak isteyince yapılmıcak hiç bişey yokmuş deimi süpersin
akşam canım bişey istemedi havuç kadak kavurdum üstüne yoğurt döküp yedim sonrada 1 dilim armut yedim 1 saat sonrasındada o kadar
sabahta ilacımı içtim canım kahvaltı yapmak istemedi selanik gevreği yiyorum şimdi bol su içiyorum
günaydınnn
sirkeli suyumuiçtim
kahvaltıda:
sabah tost yedim
birazda salatalık
ve yeşil çay içtim
fatoşcum tebrik ederim cnmçok güzel vermişsin süper hatta 7 kilo tebrik ederim canımmm
bu azimle dahada çok verirsin yeterki listeye uy bırakma canımmm sende pazartesi tartıl bizle beraber canım haftalık kontrölü öle yapalım
zeynepcim okadardan bişey olmaz sıkma okadar kendini canımm toplarsın sen
bende yarın anama gidicem karstan teyzem gelmiş kete yapıcaklarmış bende yandım ki ne yandım bayılırım keteye poffff
oyy bacımm..kız ne ettinn.neyse alıştık artık kaçamaklaraGünaydın bayanlar
dün akşam benim için tam bir felaketti, su böreklerini götürdüm resmen
bu gün çok çok az yemem lazım,
sabah elma sirkesi limon su karışımımı içtim
sonra ılık su
ardından bir dilim ekmek üzerine labne sürdüm
1 domates, yarım salatalık biber
3 adet yeşil zeytin yedim
şimdi beşibiryerde çayımı içiyorum.
1 adet hurma yemeyi planlıyorum ayrıca
günaydın hanımlar
fatoşcum tebrik ederim aynen devam et canım bak isteyince yapılmıcak hiç bişey yokmuş deimi süpersin
akşam canım bişey istemedi havuç kadak kavurdum üstüne yoğurt döküp yedim sonrada 1 dilim armut yedim 1 saat sonrasındada o kadar
sabahta ilacımı içtim canım kahvaltı yapmak istemedi selanik gevreği yiyorum şimdi bol su içiyorum
afiyet olsunn..bu kete nasıl bişey bilmiyorum ama pek kiloya destek olmayacak belliigünaydınnn
sirkeli suyumuiçtim
kahvaltıda:
sabah tost yedim
birazda salatalık
ve yeşil çay içtim
fatoşcum tebrik ederim cnmçok güzel vermişsin süper hatta 7 kilo tebrik ederim canımmm
bu azimle dahada çok verirsin yeterki listeye uy bırakma canımmm sende pazartesi tartıl bizle beraber canım haftalık kontrölü öle yapalım
zeynepcim okadardan bişey olmaz sıkma okadar kendini canımm toplarsın sen
bende yarın anama gidicem karstan teyzem gelmiş kete yapıcaklarmış bende yandım ki ne yandım bayılırım keteye poffff
supersın walla bu azımle daha cok 7 kılolar verıceksın sen ınanıyorum ben buna...
ay sorma aysegul yaa... gercı en son oglen yemıstım yemek. ondan sonra aksam ara ogunu olarak 2 corek yıyınce (3 te burcak war tabıı) aksam yemegı yemedım. hem ara ogun hem aksam yemegı nıyetıne gectı cok degıl gıbı ama ne bılıyım gece de bı rahatsız oldum soda ıctım. mıdem yandı ekşidi.
ayyy senle ben dun sapıtmışız
kız sen baya az yıyosun. gucten dermandan dusucen az dıkkat et bacım. hasta olma sonra...
toparlıcaz mecbur oldu 1 kere napalım...
ay fatma ya aksıne de en sevdıgın seyı yapmıyolarmı offffffffff misafir istemiyorum diyet bitene dek mümkünse
bende sabah elma sırkelı su ıctım yarım bardak. bıtıremıorum nedense 1 gundur... 1 bardakta normal su ıctım.
kahvaltıda sekersız yesıl cay
peynır
yarım salatalık
3 yesıl zeytın yedım.
haftanın son 3 gunu cok dıkkat etmem lazım...
bu hf hıc tartılmadım burda tartı yok bakalım... pzt ye kadar tartılmıcam haftalık bakıcam sonuca... ıns ıyı bısey gıtmıstır...
zeyno valla sorma ee şimdi yazda geldi gelmeler gitmeler başladı napcaz bilmiyorum valla
ayşegülüm aynen pek destek olmucak hatta köstek olucak
hamur işi tadı yemesi süper ama bide geri dönüşü olmasa ahhh ahh fazla kaçırmam inş. ama hamilelikten beride canım istiyo ki nasıl anlatamam heheh
bende arada
1 araba tekeri
1 bardak su içtim üstüne
selam bayenler nasılsınız bakim.
şimdiye kadar 1 litreye yakın su içtim içine de limon sıktım
ara ögün
1 adet hurma
ve elma yedim
öğlen
domates salatalık biber
ve maalesef
kayınvalidem gelirken börek getirmiş eltimle kahvaltı hazırlamışlar ve ince 2 dilim yedim, çok değil demi kızlar
valla canım benim kesiyo bi tane üstünede su içtim mi
az önce 1 yeşil elmaz azıcık muz yedimm
bu hafta herkes götürüyo götür evladımm
2dilim börek yemiş çok değil demi diyo hehehe kendimizi nasıl motive ediyoruz şu kaçamaklarlada he
yiyoz yiyoz çok değil azcık yedim
pazartesi az çok çıkıyo valla tartıda pofffffffff
bu hafta bana bişey oldu kızlar yemek yiyesim yok dürtün benide yaaa öğlen yemek yemedim daha off bişiler yemem lasımmm
ohh valla günlüğe mi çıkardın sende kıs okadar değil he
böyle yaparsan önce sabitlersin sonrada geri almaya başlarsın
aman tatlıdan uzak dur sütlü hafif bi tatlı yap bari ondan ye ama az tabi
serapcım sende yememezlik yapma canım zorlada olsa yemeğe çalış
hasta olcaz vala kilo vercez derken Allah korusun
ay evet yicem şimdi kaşarlı tost yesem olurmu kızlar ayranla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?