şu form çayı doğru içmedimi gidemiyorum ben artık offffff nolucak peki böyle bol bol kuru kayısı yemem laım sanırım metabolıma cayı ıcıcem ya
bu arada sabah tost ve 3 zeytın yedım.
ayşegül bende doldurdum evi grissini bisküvi nolcaklar bilmem..
yeriz yavaş yavaş olmamı gı...accık accık yirik..
ben bu kadar katı bi rejim yapamam sanırım yine kendi bildiğim yolla devam edicem. tatlı da yiyorum çukulata da o kadar kesemem ama dozunda abartmadan yiyorum. bütün o şeyleri hayatımdan çıkarırsam tekrar yemeye başladığımda kilo olarak geri dönmezmi asıl. yani ben bu şekilde beslenerek verebiliyorum ama olur duraklama dönemine girersem o vakit beslenmem de değişikliğe giderim belki metabolizmamı canlandırmak için 2-3 gün şok diyet falan yaparım ama şu an kendi uyguladığım şeylerden memnunum form çay hariç... fazlası zararmış evet...
doğru söylüyosun aslında siz güzel kilo veriyosunuz bozmayın sistemi...sanırım bu benm gibiler için geçerli az kilo verenler için..ben şahsen az veriyorum..çok yemiyorum ama..söylediklerinin çoğuda bende var..bizlere göre bu...siz bildiğiniz yoldan devam edin..
hiç dikkat etmiyorum ama gün içinde süt ve yoğurt yemek lazım,
son bir haftadır beni kim görse ne kadar zayıflamışsın diyor hatta kilo al diyenler bile oluyor, sanırım son bir iki haftadır içtiğim limon beni iyice inceltti kilo çok farketmesede giysilerimden anladım bir bedene yakın küçüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?