2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

sen ilk tartıldığın kiloyla kal..bikaç defa çıkınca saçmalıyo bazen...
bide günlük tartılma haftada bir yeter bacım...ben kaldırıyorum tartıyı haftada bir çıkarıyorum..tartılıp yallah kaldırıyorum geri...

bu arada tartımı aldım komşudan

bende öyle yapıcam artık haftada bir aynı yerde tartılıcam bakalım o zaman anlarım heralde sende şükür kavuşmussun tartına gözün aydın

bende tartılmıyom pazertesiden pazartesiye

bugün öğlen yemeğim :6.7 tane yaprak sarması
birazda zılbıt diye bi yemek var ondan yedim bilmem bilirmisiniz bazı yerlerde kaldırakta deniyomuş

akşam yemeğimi 6 da yedim
1kepçe tas kebebı
yoğurt

benim akşam yemeği bi kase tarhana çorba bol salata yemekten sonra çayla 3 bisküvi yedim daha sonra kaçamak olmasın diye brokoli haşladım sıkıldıkça atıyorum bitane

günaydınn..
sabah omlet yaptım kendime az tereyağlı.üstünede peynir serpiştirdim..
yarım salatalık ve domates yedim. ve çay..

akşam bol salata 1 dilim ekmek ve az tavuk yedim..
iki gündür kaçamak etmiyorum.valla zor duruyorum ama yapmam lağzım değilse veremeyecegim ben bu kiloyu.pazertesiye kadar biraz düzületmelyim kendimi.pazar günü piknik var bari o güne kadar kacamak etmesem iyiolurnede olsa pazar günü güme gidecek

Son düzenleme:
aaaaa daha kimsecikler gelmemiş iki bardak ılıksuyla başladım güne bir dilim krem peynirli kepek ekmek yarım yumurta yağda pişmiş zeynepten arta kalan yani :) bir dilim kaşar bu kadar.

ben bu hafta saldım çayıra...kahvaltılarımı hep geç yaptım...daha yeni yaptım mesela..hiç canım istemiyo...birazdanda çıkıcam..annmlerde artık Allah bilir ne olur gelirim..umarım kilo almam bu hafta..
ptesi görüşürüz kızlar....

günaydın kızlar nasılsınız akşam balık vardı biraz balık ve bol salata yedim daha adette olmadım 7 gün geçti belirtileri var kendi yok şişliğimde var hayırlısı
sabahta 1/2 simit ve çay içtim ilacımıda önce içmiştim

bu akşam balıkesire gidiyoruz ananeme inş. bozulmaz diyetim dikkat edicem şimdi neler yapmıştır kimbilir

afiyet olsun kızlar.
serapcım güle güle git.oyy uzaga gidince zaten ne sevdigin varsa yapışorlar yaa..aman sen yinede temkinli ol.ye eme az.
sibelcim anneni elinden ne olsa güzeldir zaten.ne diyem şimdi.az tutmaya çalış bari tabakları

benim öğle yemeğim iki kepçe yayla çorbası 10 tane lahana sarma lahana biraz çok oldu ama çarşıda işim var bir buçuk saat kadar yürüycem ona güvenerek yedim

ahh kızlar ahh benimde kaynana burda dikkat etmeye çalışıyorum ne kadar başarmışım görcez pazartesi

sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynir yedim yeşil çayla

arada :1araba tekeri
biraz beyaz leblebi
mate çayı içtim
3 koca bardakta su içtim

öğlen yemeğimi yicem birazdan
karalahana çorbası ve yoğurt

fatocum izindeyken kaçırmışım ya şu araba tekeri diye neye diyosunuz çok merak ettim ha

afiyet olsun.verersin kız.dger hafta gibi deil seni pişmaniye pişman etti

fatocum izindeyken kaçırmışım ya şu araba tekeri diye neye diyosunuz çok merak ettim ha

kız araba tekeri diye şu form bizküvilerin mısır patlağı varya kca bişey onu diyoz.büyükya ondan araba tereki diyoz.elalem bi taneyle doyuyo ben anca paketle doyuyum.en iyisi almak.bi ara aldım 5 tane yavaş yavaş yerim diye ama yok paketi bitirdim

Son düzenleme:

heheh canım araba tekeri
eti formun mısır patlağı var yuvarlak büyükçe biraz ona diyoruz
bi tane yiyorum üstüe su tok totuyo beni
ama biizm ayşegül hepsini yiyomuş bidefada hehehe

inş. ya bu bu hafta hergün bi çeşit yaptı annem yedik habire az yemeye çalıştım
ama görcez bakalım sonuç ne olcak sorma o pişmaniye bei maf etti hain domdom

sen yedin ben seni geçtim dimi
bu hafta bakalım ben ne edcem.vallah perşembeden beri ymiyom.tutuyom kendimi.ahh yemeklerr ah çikolatalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…