2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bizde akşam yemeğini 17.30 da yedik

somon salata 1 kepçe tarhana çorbası

sonra midem kazındı 2 bisküvi attım ağzıma

sonrada patlamış mısır istediler az yağlı az tuzlu patlattım ondan yedim okadann

ayşegülüm sıkma be okadar kendini insan artık dayanamıyo taş değiliz ya napalım az verelim az gitsin zora sokmuyom bende kendimi artık napak öylede böylede gidicek işte

üfff bugn benim diyette gitti gümbürtye kısaca misafirlikteydik deyim gerisini siz anlayın

günaydın.
bu hafta iyi giderken yine hafta sonu yememle.sadece 400gr verdim.cumaya kadar 1 kilo vermiş gözüküyordum ama hafta sonu ben yedimde yedim ve 600 gr mını geri aldım.ben hep böyleyim

günaydın.
bu hafta iyi giderken yine hafta sonu yememle.sadece 400gr verdim.cumaya kadar 1 kilo vermiş gözüküyordum ama hafta sonu ben yedimde yedim ve 600 gr mını geri aldım.ben hep böyleyim

günaydın canım olsun canını sıkma, veriyorsun sonuçta

çıkıyorum.işlerim var zaten.hem moralimde bozuk..

neden ne oldu canım ya

geçen hafta başı 61,4 geliyordum bu hafta 60,3 geliyorum birazı şişlik birazı kilo sonuç olarak 1100 gr gitmiş gözüküyor.

Günaydın hanımlar haftasonu balıkesirdeydim çok kaçırmadım ama azda olsa yedim.cumarteside hastalandım şişkinliğimde var o yüzden ben bu hafta tartılmıycam haftaya tartılırım adetimde bitmiş olur
ayşegül sıkma canını o kadar elbette kaçıcak bu hafta arayı kapatırsınn cnm benim
fatma tebrikler kız bitti senin diyet

ŞİMDİ İÇİNDEN 3 PAKET ÇIKTI YA ONUN 2 PAKETİNİ BEN KULLANDIM 1 PAKETİ ANNEME VERDİM ELİMDE KALAN YOK YANİ. BİTTİ.
normal diyet ediyom işte ilaçla 2 kilo falan gidiyordu normaldede 500-600 gr gitse kafi diyorum .

geçen hafta başı 61,4 geliyordum bu hafta 60,3 geliyorum birazı şişlik birazı kilo sonuç olarak 1100 gr gitmiş gözüküyor.

waaayy sen bitirdin valla olay bitmiştir sende son 1 kg ın kalmış fatma süper.geçen hafta şişin var diye kilo verişin gözükmemiş demekki bu hafta hepsi su yüzüne çıktı.

Bende 63.5 çıktım yani 800 gr gitmiş gözüküyor.iyi valla ben 500 gr a bile razıydım.Cumartesi tüm gün hamur işi yedeim desem yeridir anneme temizlikçi geldi sabah kek ve kurabiye ile kahvaltı yaptım.öğlen lahmacun yedim.akşam pizza yedik hoş ben pizza sevmem 1 dilim yedim ama yedim işte.

20 haziranda tatile çıkıyoruz o zaman a kadar 59-60 olursam süper olur bu sefer rahat rahat istediğimi yerim bi geçen sene hamileydim bulantılardan yiyemedim bir önceki sene kilo almıyayım diye yemedim valla bu sefer tüm tatil boyunca yiyip 3-4 kilo almaya bile razıyım.gelince veririrm.ama ben üst bacaklarımı nasıl eriticem ya karar karar onu düşünüyorum.

Serap tartılsaydın yaa haftaya da tartılırdın yine her ay hepimiz reng oluyoruz ama tartılıyoruz bak merak ettim şimdi ne kadar gitti senden acaba.

günaydın kıslar bende bu hf berbatım kilo vermem durdu bildiğinis durdu geçen hf sadece 300 gr verebilmişim
74,600 gr ım adetimde bitmedi belki onunda etkisi wardır bugün metabolik çay yapıcam beslememde biras değişiklik yapcam metabolismayı tekrar uyarmam lasım çok moralim bosuldu

günaydınlar kızlarr

bende 71.600 olmuşum gene iyi gitmiş kaynanam gitti dün bu hafta dahada asılırım artık o varken pek dikkat edememiştim

ayşegül zeynep sıkmayın canınızı neyseki verdiniz

sabah 2 dılım ekmek
1 cengelkoy salatalık
3 yesıl seytın
lor peynırı yedım yanında da yesıl cay

bıras once de form cay ıctım

bitti sayılmaz ama az kaldı canım teşekkür ederim

waaayy sen bitirdin valla olay bitmiştir sende son 1 kg ın kalmış fatma süper.geçen hafta şişin var diye kilo verişin gözükmemiş demekki bu hafta hepsi su yüzüne çıktı.

Saol canım ama hedefi çekebilirim

tebrikler canım... hazirana kadar daha çok verirsin

bir müddet sonra kilo verimi azalıyor canım ama az da olsa veriliyor,

günaydınlar kızlarr

bende 71.600 olmuşum gene iyi gitmiş kaynanam gitti dün bu hafta dahada asılırım artık o varken pek dikkat edememiştim

ne kadar vermiş oldun bu hafta canım

ya bende bakıyorum ama hep bana uzak yerler akaratlar sana çok yakın iyi yapmışsınbenim okuduklarımda genelde 6-7 seans ama 30 dk katitasyon seninki 15 dk 16 seans olanı.
ankarada kardeşim kavitasyona gidiyor seans ı 90 tl 3. seans a gitmiş dedim takip et fırsatlardan al diye bakıcam dedi haberi yokmuş.göbekle başlamış 3 seans olmasına ragmen göbeğim bayağı lop lop oldu sallanıyor dedi.yapan güzellik uzmanı 4. seans itibari ile toparlanacak göreceksin demiş.benimde sadece üst bacak ihtiyacım var ama hep uzak yerlerde var.

maşallah iyi gitmişş...

keşke tartılsaydın haftaya daha çok gib idurdu.neyse hadi bakalım.

annen kullanıyorsa nasıl gidiyo annende zayıflıyormu.

süper kız maşallah yemeyle bilel 800 gr gidiyorsa.

haydaa ne oldu kız sana.sen 1 kilo ve yukarısı vererdin.kaçamakmi ettin.ne oldu kesin bişey vardır.

günaydınlar kızlarr

kaç gr gitmiş kız onuda de.iyi hadi kaynanada gitti iyi verirsin artık

sabah 2 dılım ekmek
1 cengelkoy salatalık
3 yesıl seytın
lor peynırı yedım yanında da yesıl cay

bıras once de form cay ıctım

afiyet olsun.

bende sabah yarım salatalık az peynir
yarım dilim ekmek 2 zeytin şekeriz çay içtim

afiyet olsun

sagolun kızlar .1 kilo veripte 600 gr ımı geri alınca üzüldüm,.bu bogazıma dur demem lağzım ..her hafta yemeyegegim diyom yok gene yiyom.şimdi yene diyorum bu hafta çok iyi olacakt..inşallah..

ayşegül kaçamak 1 gün ettim ama ondan böyle olmas çok yavaşladı metabolismam canlandırıcak bişeyler arıyorum böyle olmaz ne motivasyon kalır ne bişey... bu hf asılıyorum bakalım sonuç ne olacak

burcu ersin almış aldım dediğim süpris yapmış bana ama yogunluk nedenıyle randewu almak sıkıntı oluyor biras neyse aldık ya elbet gıderıs yaza kadar,bende ust bacak mı basen mı gobek mı karar veremedım,radyofrekans ta var pakette,birini gobek bırını basen ıcın falan uygulamayı dusunuyorum bakalım umarım ıse yarar,hoş gerçi 30 mılyon yaramasa da içim acımaz

bu arada 3-4 gunde bı wc ye cıkıyorum onun da etkısı buyuk galıba son 2 hf dır dogru dusgun wc yok nasıl yapsam bılemedım kayısı fos çıktı işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…