günaydın.
bu hafta iyi giderken yine hafta sonu yememle.sadece 400gr verdim.cumaya kadar 1 kilo vermiş gözüküyordum ama hafta sonu ben yedimde yedim ve 600 gr mını geri aldım.ben hep böyleyim
çıkıyorum.işlerim var zaten.hem moralimde bozuk..
kız bacım edebilsem ahh.yapamıyorum ben öyle diyet aclıtna ölürüm valla.benim eller ayaklar tirriyo öyle diyetlerde..ama böylede az gidiyo be.
burcu bacım bak ben daha öncede yazdım.sen şu kalan hapını kullan .bak vucudunda alışkmıyken bitir kız.sen ben gibisin bogazın durmuyo:)
heee bende öyleyim.töbe almıyorum eve artık diyet püsküütlerden:) alma bacım alma..
geçen hafta başı 61,4 geliyordum bu hafta 60,3 geliyorum birazı şişlik birazı kilo sonuç olarak 1100 gr gitmiş gözüküyor.
Günaydın hanımlar haftasonu balıkesirdeydim çok kaçırmadım ama azda olsa yedim.cumarteside hastalandım şişkinliğimde var o yüzden ben bu hafta tartılmıycam haftaya tartılırım adetimde bitmiş olur
ayşegül sıkma canını o kadar elbette kaçıcak bu hafta arayı kapatırsınn cnm benim
fatma tebrikler kız bitti senin diyet
waaayy sen bitirdin valla olay bitmiştir sende son 1 kg ın kalmış fatma süper.geçen hafta şişin var diye kilo verişin gözükmemiş demekki bu hafta hepsi su yüzüne çıktı.
Bende 63.5 çıktım yani 800 gr gitmiş gözüküyor.iyi valla ben 500 gr a bile razıydım.Cumartesi tüm gün hamur işi yedeim desem yeridir anneme temizlikçi geldi sabah kek ve kurabiye ile kahvaltı yaptım.öğlen lahmacun yedim.akşam pizza yedik hoş ben pizza sevmem 1 dilim yedim ama yedim işte.
20 haziranda tatile çıkıyoruz o zaman a kadar 59-60 olursam süper olur bu sefer rahat rahat istediğimi yerim bi geçen sene hamileydim bulantılardan yiyemedim bir önceki sene kilo almıyayım diye yemedim valla bu sefer tüm tatil boyunca yiyip 3-4 kilo almaya bile razıyım.gelince veririrm.ama ben üst bacaklarımı nasıl eriticem ya karar karar onu düşünüyorum.
Serap tartılsaydın yaa haftaya da tartılırdın yine her ay hepimiz reng oluyoruz ama tartılıyoruz bak merak ettim şimdi ne kadar gitti senden acaba.
günaydın kıslar bende bu hf berbatım kilo vermem durdu bildiğinis durdu geçen hf sadece 300 gr verebilmişim
74,600 gr ım adetimde bitmedi belki onunda etkisi wardır bugün metabolik çay yapıcam beslememde biras değişiklik yapcam metabolismayı tekrar uyarmam lasım çok moralim bosuldu
günaydınlar kızlarr
bende 71.600 olmuşum gene iyi gitmiş kaynanam gitti dün bu hafta dahada asılırım artık o varken pek dikkat edememiştim
ayşegül zeynep sıkmayın canınızı neyseki verdiniz
istanbullular ben aldım kaçırmayın derim
grupfoni [Günün Fırsatı: Yoğun İstek Üzerine Yeniden! Akaretler Rona Point
geçen hafta başı 61,4 geliyordum bu hafta 60,3 geliyorum birazı şişlik birazı kilo sonuç olarak 1100 gr gitmiş gözüküyor.
Günaydın hanımlar haftasonu balıkesirdeydim çok kaçırmadım ama azda olsa yedim.cumarteside hastalandım şişkinliğimde var o yüzden ben bu hafta tartılmıycam haftaya tartılırım adetimde bitmiş olur
ayşegül sıkma canını o kadar elbette kaçıcak bu hafta arayı kapatırsınn cnm benim
fatma tebrikler kız bitti senin diyet
annen kullanıyorsa nasıl gidiyo annende zayıflıyormu.ŞİMDİ İÇİNDEN 3 PAKET ÇIKTI YA ONUN 2 PAKETİNİ BEN KULLANDIM 1 PAKETİ ANNEME VERDİM ELİMDE KALAN YOK YANİ. BİTTİ.
normal diyet ediyom işte ilaçla 2 kilo falan gidiyordu normaldede 500-600 gr gitse kafi diyorum .
waaayy sen bitirdin valla olay bitmiştir sende son 1 kg ın kalmış fatma süper.geçen hafta şişin var diye kilo verişin gözükmemiş demekki bu hafta hepsi su yüzüne çıktı.
süper kız maşallah yemeyle bilel 800 gr gidiyorsa.Bende 63.5 çıktım yani 800 gr gitmiş gözüküyor.iyi valla ben 500 gr a bile razıydım.Cumartesi tüm gün hamur işi yedeim desem yeridir anneme temizlikçi geldi sabah kek ve kurabiye ile kahvaltı yaptım.öğlen lahmacun yedim.akşam pizza yedik hoş ben pizza sevmem 1 dilim yedim ama yedim işte.
20 haziranda tatile çıkıyoruz o zaman a kadar 59-60 olursam süper olur bu sefer rahat rahat istediğimi yerim bi geçen sene hamileydim bulantılardan yiyemedim bir önceki sene kilo almıyayım diye yemedim valla bu sefer tüm tatil boyunca yiyip 3-4 kilo almaya bile razıyım.gelince veririrm.ama ben üst bacaklarımı nasıl eriticem ya karar karar onu düşünüyorum.
Serap tartılsaydın yaa haftaya da tartılırdın yine her ay hepimiz reng oluyoruz ama tartılıyoruz bak merak ettim şimdi ne kadar gitti senden acaba.
haydaa ne oldu kız sana.sen 1 kilo ve yukarısı vererdin.kaçamakmi ettin.ne oldu kesin bişey vardır.günaydın kıslar bende bu hf berbatım kilo vermem durdu bildiğinis durdu geçen hf sadece 300 gr verebilmişim
74,600 gr ım adetimde bitmedi belki onunda etkisi wardır bugün metabolik çay yapıcam beslememde biras değişiklik yapcam metabolismayı tekrar uyarmam lasım çok moralim bosuldu
günaydınlar kızlarr
bende 71.600 olmuşum gene iyi gitmiş kaynanam gitti dün bu hafta dahada asılırım artık o varken pek dikkat edememiştim
ayşegül zeynep sıkmayın canınızı neyseki verdiniz
sabah 2 dılım ekmek
1 cengelkoy salatalık
3 yesıl seytın
lor peynırı yedım yanında da yesıl cay
bıras once de form cay ıctım
bende sabah yarım salatalık az peynir
yarım dilim ekmek 2 zeytin şekeriz çay içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?