2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

kalbim çarpıyo bayagı kötü oldum resmen kusasım var.ben bi dinleneyim..
çıkar rahatlarsın dicem ama,neyse dinlen bari
deme yaa,çok severim açık büfe salatayı,bende onu severim bunu severim offf bu kilolar boşa olmamış yani
ecsacı bişi demedi kıs ben kendim gördüm aldım denemek maksatlı,sonra netten yorumlarını okudum içip fayda görenler varmış evet

iç iç bakalım zeynep değişik olsun bu hafta aslında kilo vermemiz durduğu dönemde kabak çorbası yapılıyoduu
bende mateye ağırlık veriyim bu hafta bide elma sirkesine başladım bakalımm
of yaa yemek yemeyi istiyorum sınırsızcaaaa hele adet dönemimde daha çok acıkıyorum nedenseee

kabak çorbası mı
yemeğini yesek olma mı çorbası da içilmes ki o meretin

valla arkadaşım gerçekten tadı kötü ama işe yarıyor aslında tadı kötü diyede eziyet edilmezki demiii

kabak çorbası mı
yemeğini yesek olma mı çorbası da içilmes ki o meretin

kabak çorbası diyince ayy oda yenirmi diyenlerdendim ama bir gün internetten buldum yayla diyor kimi ama biz ayran çorbası derin onun içinde rendelenmiş kabak kavuruluyor ayy nasıl güzel oluyor.serapın dediği böyle olsa ben 10 gün içerim bea.kabaklı ayran çorbası ımmhh.

valla arkadaşım gerçekten tadı kötü ama işe yarıyor aslında tadı kötü diyede eziyet edilmezki demiii
dimi yaaa hiçç

hadi canım, eeee madem öyle deneyelim ne kaybederis

akşam susus tarafından 1 tabak kuru,1 dilim ekmek birascık ta yogurt yidim metabolik çayımı içtim,yatmadan da şu yeni form çayımdan içiiip yatcem gayri

bende şimdi yedim akşam yemeğimi..bugün tatlı yedim yine..dünkünden:18::18:
onun uçun bi dilim ekmekle labne yedim..bolca su içtim..
yatmadanda tarçınlı elma yicem

Girm işken burayada yazayım dedim çok şükür ben bu hafta kilo verdim 70.3 olmuşum ayşegül bacım beni bir zahmet düzeltirsen makbule geçer
bugün bende öğlen tavuk ve salata 1 dilimde ekmek yedim ara öğnde sabah fındık badem karışım öğleden sonrada kellogs diyet çikolata yedim baktım 70 kalori çok değil akşamda 6 kaşık pırasa üstüne 3 kaşık yoğurt yanındada 6 kaşık makarna yedim bu hafta sporada ağırlık verdim bide bende her öğünden sonra metabolizma hızlandırıcı elmalıyı içiyorum bakalım offfffff eskisi gibi olmak istiyorum yiyip yiyip kilo alamamk istiyorum vede şu anda çok acıktım hemen süt içip yatayım bari yemek aklıma gelmesin

Günaydın kızlar,

bugün değişiklik yaptım evden çıkarken süt içtim
işe gelincede 1 elma yedim
şimdi form çayımı içicim

öglen yemiycem ögleden sonra 2 gibi yiycem değişiklik olsun diye.

ah burcu sorma ya.açık büfemi valla çok yiyoruz.bendeher tatile çıkışta 2-3 kilo fazlalıkla dönüyorum.ne yapayım ne güzel şiyler oluyo yiyip geliyorum.heleki tatlılarr.soguk mezelerr ah bayılırım..

afiyet olsun.kuşum bu aralar düzenledin beslenmeni sen..

ahh çıktı çıktı ama fenaydım yaa.

ah bende yemek istiyorum..off kurtulalım artıkın.az sabredelim ..

ay burcu bizim o taraftada yogurt çorbası derler.her gün olsa bıkadan içerim..ama kabak yok içinde bak merak ettim tarifii..benim yogurt çorbasının içinde öyle piriç olmaz aşurelik bağday olur nefisss.

akşam susus tarafından 1 tabak kuru,1 dilim ekmek birascık ta yogurt yidim metabolik çayımı içtim,yatmadan da şu yeni form çayımdan içiiip yatcem gayri

afiyet olsun bendede bugün kuru fasulye var:)

bende şimdi yedim akşam yemeğimi..bugün tatlı yedim yine..dünkünden:18::18:
onun uçun bi dilim ekmekle labne yedim..bolca su içtim..
yatmadanda tarçınlı elma yicem

hımm.sen tatlı yedim diyemi ekmekle labne yedin.

didoş kız maşallah iyi vermişsin tebriklerr..ama akşam makarna çok olmuş bacım yaa 2 kaşık alsaydın keşke..neyse sporla yakarsın sen onları..devamı gelsin bacım.

afiyet olsun..hım degişiklik öylemi.iyi hadi bakalımm..

akşam 6 ya kadar resmen kendimde değildim.buluntıdan öldü öldüm drildim terler attım.kendim kusayım dedm beceremidim.çocuklar ulyuşmuşken yatayım dedim .ne yatması daha beter oldum derken banyoya attım kendimi nihayet midemi boşalttım.eşime diyom sanki ben zehirlendim.öyle kötüydüm.anlamadım.kusunca epey kendime geldim ama bir ylokma yiyemdim2 kaşık gevrek attım ağzama oda zoraki.sonra yine defneyle yattım uyudum.sabah bi uyandım ellerim ayaklarım titriyo açlıktan.bugn çok arken yaptım kahvaltıyı eşimle beraber ettim.
1 dilim ekmek
sahanda yumurta
1 büyük dilim kaşar
küçük bi ekmege sarelle sürdüm
haşlanmış yarım yumurta yedim ve çay
valla kızlar bana göre kaçamak olmladı çünkü bayağı ihtiyacım vardı.iyi oldu kendime geldim.öglende iyi yerim.akşama az yerim.kendime geleyim bi.valla sağlık ne kadar önemli insanın gözü o an bişey görmüyo..
şimdi form çay içiorum..

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, sana ne dokundu acaba

fatmacım bakla yedim ondan sonra oldu.dünden kalma bi yemekti aceba bozuldumu anlamadım dolaptaydıda ama onu yememle sanki dünya başıma yıkıldı..bi daha yemem töbee.zaten hç sevmezdim ama güzel olmuştu tadı dur dökmeyeyim dedim yrın yiyim dedim.valla yemez olaydım((

1-2 gündede bozulmaz ki canım ya, ama var bişey demekki, bununla geçmiş olsun dikkat et kendine

günaydınlar ayşegülüm geçmiş olsun hay Allah neden öyle acaba ya dikkat et kendine bacım

dün akşam fırında somon ,tarhana çorbası.salata yedim

bu sabah çok aç uyandım
1 simit
domates salatalık
2 zeytin
az tahin pekmez
yeşil çay içtim

dün gece call egzersizini indirdim ama hangisi bilemedim bugün ona başlıcam kısmetse yapan varmı bizden

selam bacılar

ayşegül banada zehirlenmişsin gibi geldi ya,neyse midenden çıkması iyi olmuş çok geçmiş olsun,ayrıca o kadar sarelleden bişey olmas,vücudun enerjiyede ihtiyacı var.

bacılar hepinise afiyet bal şeker,az kalori bol enerji olsun inş.

fatma ben başlicam daha kısmet olmadı ama adamın haşatı çıkıyormuş,sen yap bana bi rapor ver bakiyim ne durumdasın

bende sabah standart kahvaltı yaptım 1 de browni yedim neyse öğlenden akşamdan kısarım napalım :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…