bi çay aldım entschlackungstee adı
ecaneden 5 tl fiyatıda alman üretimi form çayı,akşam yemeğinden yarım saat önce bide yatmadan önce içilecekmiş bu hf bunu ve metabolik çayımı denicem
dut kurusu da aldım bakalım yatmadan 1 avuç atarım ağsıma
burcu ewet vucudu sasırtmak lasım ya bu hf kahvaltılarımı degıstırıyım bakalım nası olucak
ara ogun yarım sımıt yedım aksama kıymalı makarna war ama yemem sanırım bakalım
yok canım çok kalorili değil mi leblebi?
neyse aktara bi uğriyayım çıkınca bişey önerir belki bitkisel
ara 5 fındık yedim
öğle de 1 tabak yogurtlu pirinç pilavı yogurt light tabiki
kalorisi en düşük çerez bu canım fındık cevizde oldukça yüksek kalori var aslında
hatta bi yerde okudum 100günde beyaz leblebiyle ve çaylarla birisi 6 beden küçülmüş
bende baya işe yaradı tokta tutuyo hem
ben bugün öğlen 1 dilim ıspanaklı börek yedim
bi yarım bitter çikolata yedim okadan cnm bişey istemiyo
ne akşam yemeği ne bişey yiyebildim ecrin beni resmen bunalıma soktu bugün ne yemek ne içiyo varsa yoksa meme kesicem sonunda ya çok sinirlerim bozuldu artık
ne akşam yemeği ne bişey yiyebildim ecrin beni resmen bunalıma soktu bugün ne yemek ne içiyo varsa yoksa meme kesicem sonunda ya çok sinirlerim bozuldu artık
kızlar kilolar azda olsa çokda olsa gitmiş bende bu hafta 4 gün oruçluydum 2 gün iyi geçtide dün kardeşim saç kavurma yapmıştı fazla kaçırdım giden kilom 1200
akşam kabak yemeği yedim bikaç kaşık yanında pilavla...
sonraaaaaaa işi bozdum eşim baklava almş..diyete başladığımdan beri aldırmıyodum..almş işte yeter ye gitsin dedi kızdı biraz...bende 2 dilim yedim...ayy diyette olmasam ben onun hepsini yerdmde baklavaya dayanamam hiç çokkk severim...bide yedim yattım pehhh..
sabahta bişey yiyemedim daha..süt içtim...boğazım fena...
WAYYY Ayten çok iyi vermişsin.demek az daha bogazını tutsan 1,5 gidecekmiş.kaçamak hepimizde oluyor.zaten kaçamak olmasa çok sıkı bir diyet olsa ben yapmazdım ehh bunlamı uğraşacağım der bırakırdım biliyorum kendimi.arada yiyoruz daha iyi sanki gözümüz aç değil en azından herşeyden yiyoruz ama arada çok az falan.iyidir böyle iyi.
hemide gaziantep pahlavası ayy bol fıstıklı.ayy bana ne oluyor yaaa ben baklavadan nefret eden adam bu kızı doğurdum baklava manyağı oldum yakında açmayıda öğrenirim yapar yapar yerim.
ya sorma en azından gündüzleri kesicem artık kaynanam öyle dedi sadece uyurken vericem yoksa başa çıkılmıyo bi çıkıyo kucağıma inemek bilmiyo valla bantlıyorum 2gündür napıyom aç aç gezmesinden iyidircanım inan aynen sinirimden çatlıycam ama çocuk işte laftanda anlamıyo akşama kadar yetmiyo sabaha kadarda ağzında yalancı meme gibi ne uyuduğumdan bişey anlıyorum nede dinlenebiliyorum bende nerdeyse kescem ama nasıl olcak bilmiyorum çok yıpratıyo beni kesicem ama pişman olurum sonra diye biraz daha dişimi sıkıyorum:84:
inş. canım ecrinde azı dişini patlatlattığından beri böyle 1.1.5 ay olmuştur ben veriyorum o diliyle geri itiyo dün sinir krizi geçirdim nerdeyse oturdum ağladım gece boyuburak aylardır böyle canım...ağzına lokma koymuyo..inş açılır iştahları bir an önce...
sonraaaaaaa işi bozdum eşim baklava almş..diyete başladığımdan beri aldırmıyodum..almş işte yeter ye gitsin dedi kızdı biraz...bende 2 dilim yedim...ayy diyette olmasam ben onun hepsini yerdmde baklavaya dayanamam hiç çokkk severim...bide yedim yattım pehhh..
kızlar kilolar azda olsa çokda olsa gitmiş bende bu hafta 4 gün oruçluydum 2 gün iyi geçtide dün kardeşim saç kavurma yapmıştı fazla kaçırdım giden kilom 1200[
/QUOTE]
maşallah kız daha ne olsun.şimdi kaç kilo oldun.gel sanada bi ticker yapalım kilo çin.ne ediyon bakalım beee.
tamam zeynepcim.ya o call egsersisleri sıkıştırınca da gelmiyor maalesef dosya boyutu çok olduğundan,ersin ben .......... e eklerim kıslar ordan indirirler dedi akşam ekletiyim rapide sise linkini vereyim ordan indirin,çok büyük mail ile gelemiyor
kızz ben kurtuluyorum yavaş yavaşş...:)
Bende akşam nohut ve 1 kaşık pilav 2 kaşıkda et yemeği yedim
diyorumya regl oldum diye tartıldım bu hafta bende giden 300 gr sadece hehe şişim çünkü hissediyorum evet metobolizmamızı şaşırtalım bencedee dut kurusu alayım bende
sabahta sirkeli suyumu içtim sonra hapımı kahvaltı olarakta elma yedim sadece şimdide su içiyorum ara öğünde çörek otlu kraker yerim 2 tane yeter
şişkinlikle kilo pek belli olmuyo tabi.afiyet olsun.
günayın kızlar
sabah iki bardak ılıksuyla başladım ardından bir elma tarçınlı yarım saat kadar sonra kahvaltı yaparım iki üç zeytin bir dilim ekmek krem peynirle bi dilim kaşar bu ka
canım inan aynen sinirimden çatlıycam ama çocuk işte laftanda anlamıyo akşama kadar yetmiyo sabaha kadarda ağzında yalancı meme gibi ne uyuduğumdan bişey anlıyorum nede dinlenebiliyorum bende nerdeyse kescem ama nasıl olcak bilmiyorum çok yıpratıyo beni kesicem ama pişman olurum sonra diye biraz daha dişimi sıkıyorum:84:
afiyet olsun..ben yaşavş yavaş kesiyorum memeden:)
o kadardan bişey olmaz bak kendini firilemişsin işte..
WAYYY Ayten çok iyi vermişsin.demek az daha bogazını tutsan 1,5 gidecekmiş.kaçamak hepimizde oluyor.zaten kaçamak olmasa çok sıkı bir diyet olsa ben yapmazdım ehh bunlamı uğraşacağım der bırakırdım biliyorum kendimi.arada yiyoruz daha iyi sanki gözümüz aç değil en azından herşeyden yiyoruz ama arada çok az falan.iyidir böyle iyi.
hemide gaziantep pahlavası ayy bol fıstıklı.ayy bana ne oluyor yaaa ben baklavadan nefret eden adam bu kızı doğurdum baklava manyağı oldum yakında açmayıda öğrenirim yapar yapar yerim.
off bende çok zeverim antep baklavasını:)
herkese günaydın geçmişe bakamadım bugün biraz işim var dün akşam yaprak sarma ve yoğurt yedim ekmeksiz sabah normal kahvaltı arada eti mısır patlağı bugün iyi başladım ama iyi bitmeyecek gibi bugün evlilik yıldönümümüz bakalım akşam inşallah çok kaçırmam gerçi öğlen hafif bişeyler yemeyi düşünüyorum
oo senin iş yaş bugün.kaçar kesin:)
e okadrad olsun canım.böyle özel günlerdee..
Düna akşam yemeğinde
1 kase çorba 4-5 kaşık makarna ve bol salata yedim.
ama ama akşam 11.00 de 1 bardak süt ve 6-7 tane cicibebe yedim.ayy ben çok seviyorum cicbebeyi hep engelledim kendimi, bi kaptırırsam fena olacak.
sabah
1 peynirli poğaca - 1 domates-1 salatalık yedim.
şimdide ara öğün niyetine 3 kaşın konfleks yiyorum ama kuru kuru böyle daha güzel kıtır kıtır.
Sibel ben 6 ayda 1 dilim baklava ya yerdim ya yemezdim.ama duru nun hamileliğinde 1 kg ya gördüm demedim yedim.sütlü tatlı severim ama baklava çok şekerli gelirdi.
kız hep bende sizlerden okuya okuya bende alıştım bu bebe sibküvisine.siz alıştırdınız beni.eskiden asla ağzamı almazdımheleki zeynepte bi tane bile almazdım ıyy edrdim.siz yiyince ya bide be bakayım tıdan dedim.valla bede arada alıyorum ağzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?