öğleye dünden kalan makarnayı yedim..7-8 çatal aldım..üstünede 5 adet tutku bisküvi yedim...
anammm dedim şimdi çatlarım netsem olmuyo..spor yaptım koştum evin içinde yok çatlıcam..yeni yeni kendime geliyorum..benm mide iyiden iyiye küçülmüş...yoksa 3 paket yerdim banamısın demezdi:26:
yok o formlardan almıyorumda bu eti çıkarttı ya çörek otlu kraket 4 tanesi ekonomik paketteydi alayım günde 1 paketten 4-5 tane yer ara öğün yaparım dedim salak bendün 3 paketşi birden yedim tek değil haa 3 koca paket kraket büsküvi işte.
bugünde kalan son 1 taneyi yedim dahada almam.bunun yerine 1 tane sütlü nescafe içerim arada daha iyi.hiç olmazsa 60-70 kalorisi var.
Zeynep çorbada yapmayı ver patlıcan yemeği-pilav ve salata işte yada ayran.ben evdeyken hep 2 çeşit yapmıyorsum valla hele sulu yemekse çorbayı es geçiyordum.
dayanamıdm ben ögle yemegimide yedim
patetes salatası etim kendime dünden 2 orta boy bi tane küçük patetes kalmıştı.onla patetes salatası yaptım yine kendimee..bu aralar bu saatlerde acıkıyoru ben ya.daha önceleri hip ikindi saatlerine geliyordu şimdi değişti üç dört gürdür bu saatten aç oluyorum hep:))
sibel kız daha yenimi.hiçmi emdeni sen.nasıl durdun bacım ben senin üstüne 5 kez yedim haa..
evet ya kimse yazmamış ve girmemiş bugün...nedenki...
ayşegül geçmiş olsun misafirin rahatszmş..neyse diyetin bitsin sonra gelsinler..
dün akşam
susuz turlü yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 kaşıkta yoğut sevmiyor 1 kaşık anca yedim.
akşamda dışarda sıcak cikolata içtim ya çokta tatlıydı keşke içmeseydim.
1 litre su içip yattım.
sabah evden çıkmadan saat 7 de 1 kuru incir 2 de kayısı yedim.
ofiste klasik kahvaltı ama çok açıkmıştım ekmeği 2 dilim yedim.
şimdide sipariş verdim canım köfte istiyordu 3-4 gündür.
köfte -salata ayran söyledim.
bugün akşam üstü ara öğün yapmam artık çok olur yoksa.
ay yine ne su içtim nede yeşil çay.ama bu ara kendim bi hafifi hissediyorum haftaya regl olcam çikolata krizine karşı çubuk tarçın almalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?