2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

off ben cumaya üç ayım doluyo.gne üç kilo verdim yaa..bu ay umutluydum en az 4 kilo vereyim dedim ama yine beceremidim.iki aydır üç kilo verdim..aslında kötü(

metobolizma hızlandıran çay

her fincan için
yarım tatlı kaşığı yeşil çay veya 1 poşet yeşil çay
1 küçük poşet mate
parmak ucu kadar kabuk tarçın
çeyrek tatlı kaşığı biberiye

1 bardak suyu kaynatın ve içine bu karışımı koyun 30 saniye kadar kaynatın 3 dakika demleyin içine ince bir dilim limon koyun sıcakken için günde 3-4 fincan tüketebilirsiniz ender saraçtan

sabah 3 poğaça 2 bardak çay..
çok oldu biliyorum...
bir poğaça 220 cal mış:18:

öğleyede akşamdan kalan pırasayla yoğurt yicem..

Herkese merhaba kızlar...
Ben evdeyim bugün oğluşumla kahvaltı yaptık. Onun kahvaltısı tam tekmil tabi
Bende Sabah:
2 dilim tahıllı ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu beyaz peynir ve yanındada şekersiz rezene çayı içtim.
Ara öğün olarak 1 elma ve 1 ceviz yedim. Sık sıkta su içiyorum.
Şimdi oğlum öğlen yemeğini yicek onu uyutunca bende az yağlı kabak yemeği ve yoğurt yicem.
Sonrada yürüyüşe çıkacağım.

Ne güzel hedefler koymuşsunuz ben hedef koymaya korkuyorum. Durumuma göre hareket ederim artık..

aytencim teşekkürler bu biraz beşi biyerdeye benziyor.
ee diyet listenide yazsana nasılmış merak ettim.kaç kalorilik mesela.

aytencim teşyekkürler bilgilendiriyorsunbama bazı yazılar okunmuyo.aceba büyültebilirmiyizki.
bu kitabın ismi ne bizde temin edebilirmiyizki.iyi şelrer varsa alsak olmamıki.

evet büyültmeyi denedim oluyorda büyüyo.ama piksel özelliginden dolayı puslanıyo ama yinede okunuyo.eh.

ayten güzel bilgiler var ama okunmuyo..büyütünce de net değil ayşegül ün dediği gibi...

aytencim teşyekkürler bilgilendiriyorsunbama bazı yazılar okunmuyo.aceba büyültebilirmiyizki.
bu kitabın ismi ne bizde temin edebilirmiyizki.iyi şelrer varsa alsak olmamıki.

kitap değil canım posta gazetesi verdi 5-6 sayfalık bir dergi büyük olarak atamadım küçülttüm mecburen ama sen kaydedip büyütebilirsin belki

dr un verdiği listede standart şeyler yazıyor et-tavuk balık 3 köfte kadar yiyebilirsin bol salata yağsız istediğin kadar ye dedi sebze yemeği ye dedi et türü bişey yoksa kuru fasulya nohut mercimek barbunya falan ye dedi

günlük 3 bardak süt yada 500 gr yoğurt yağsız olacak
4 tane meyve aralarda

2 tuzlu bisküvi
1 porsiyon çorba
2 yk pilav makarna
1 küçük boy patates 1 dilim ekmek yerine geçiyor onları yediğinde 1 dilim ekmeği yama dedi

kızlar çok üzgünüm diyete motive olamıyorum geçen haftadan beri..şimdi yine yedimde yedim..bilemiyorum nerden başlayacagım.valla verdiklerimide alırım diye korkmaya başladım.tutamıyorum.tamam hep kaçamak yapan biriyimde.yok bu kaçamak degil bayağı karın doyurmak oldu.ne yedigimi hiç yazmamayım adam akallı bişey yazmıyorum zaten şuraya..benim bi liste yapmam lağzım bi diyete bağlyanmam lağzımm.off

Dün öğlen portakalla-tost yedim .
akşam üstüde doğru düzgün birşey yemeyince eve kendimi zor attım tansiyonum düştü başım ağrıdı bi fena oldum yoldu bayılıp düşücem diye korktum.
evdede 1/2 tabak bulgur pilav 1 kase çorba ve 1 parça et yedim.ama çok fana olmuştum kendime geldim.

geç saattede biz sezonu açtık 1 dilim karpuz yedim.gece 12 de süt içip uyudum.

sabahta 2dilim ekmek 1domates bi parçada peynir yedim.

ara öğünüm 7-8 tane buyük kırmızı üzüm ve 3 tane çilek.

öğlende 1 porsiyon köfte yedim ama pilav falan yok 2 ince dilime denk gelecek kadarda pide yedim.
canım acaip tatlı istiyor.akşam tavuk göysü falan yapatyım bari az kaldı benim gündeküçük bi porsiyon ttalı ekliyeyim hem tansiyon düşüyor hem kan şekerim sanırım.

Sibel 5 tane şekerpar e ve sabahta 3 tane poğaçamı?sen keşke 1250 vermeseymişsin 2500 geri alacaksın bu gidişle.

he yavv burcu ben niye böyle oldum...çok kilo verdiğim haftanın ilk günü ben coşuyorum...hani verdim ohh rahatım gibilerinden..neyseki ikinci güne bişey kalmıyo...bugün 3 poğaça çok oldu evet.ama öğleye bişey yemedim..funda çayı içtim..birazdan bisküvi yerim öğleyi kapatırım akşama da az yerim inş dengelerim..

kız ayşegül kasma kendini bacım..maşallah iyi verdin..57 ne demek valla ben 57 olsam ogün bırakırım diyeti...artık yavaş yavaş vermeye çalış ki geri almayasın anacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…