2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

selam..
benim kırmızılar bi gün gecikmeli geldiler.bu aralardaki tatlı krizmerim belki bu yüzden çok oldu.inşallah 1 kilo almış gözükmemin çogu şiştir.öyle umut etmek istiyorum(
sabah ara
1 elma
ve paket yeşil çay içtim

ögle
1 baget haşladım
1 kk badar beyaz peynir et az oldu gibi geldi bana ondan ek yaptım.
zeynebe makarna yapmıştım sözde yemeyecektim ama üç çatal ondanda yedim.
boyca karışık salata yaptım
bu kadar..

şimdi ara bi portakal yerim
akşamada
k flakes kırmızı olanından bi kase yiyecegim.bu kadar.
spor yapmaya çalışıyoru en azından 30 dak da olsa bisiklet sürmeliyim.defne uyuyunca bişeyler yaparım inşallah.

Gülşah 30 tl mi burda valla abartmıyoru 200 den aşağı bulamazsın oda kültür merkezinde falan 1990 lardan kalma aletlerle ancak.süper valla çok iyi yapmışsın.

aysegul sen 1 kilo fazla çıkışsın ben dün akşam bi bakayım dedim 63.900 çıktım yani 2000 gr fazla ne iş anlamadım.hastayım da ama bu kadarımı farkeder bilmiyorum Pazar günü belli olur.

bende dün akşam 2 kaşık makarna,4-5 kaşık kadar salata ve 1 kase erişteli mercimek yemeği yedim.

Dün akşam saat 11.00 dede 1 parça kızarmıs tavuk eti yedim uyudum.Suat a yapmıştım canım çekti.
sabah 1 domates
1salata bi parçada b.peynir yedim.
öğlen 1/2 simit b.peynir ve domates
az öncede elma yedim.

ne olcak benım halim bilmiyorum yemeyince yemiyorum ama yiyincede tam yiyorum.son 2 kilom kalınca salladım galiba iyiden iyiye.

Son düzenleme:
bende günlük raparumu veriyim
validem geldi 2gündür geç kalkıyorum uykuyla hasret gideriyoruz :)
1de kaşarlı tost yedim
öğle yemeği yemedim canım pek istemedi 1 tane haşlanmış patates yedim
sonra spor yaptım 4te gibi üstüne yeşil çayla 1tane teker yedim:))
akşam yemeğimi 6 da yedim oda 2 kaşık sebze yemeği sirkeli limonlu koca bi kase salata yedim
sonra canım çok tatlı istedi eti puf yedim kalorisi 68miş bayıldım bu işe elma kalorisinde nerdeyse çok az tatlı krizlerim için tek kankim olur artık:))
akşama ferhatla ecrine meyve soyarken az portakal az elma yedim bugünlük bukadan canlar gün bitti

ayşegülüm sıkma canım kendini okadar bence kırmızılardandır bide sürekli tartılınca tartı sapıyo sadece pazartesileri tartılmaya çalış

gülşah valla süpermiş ya ayda 30 tl te burda bulsam bende gitmek isterim bi araştırmam lazım

serap aynı kilodayız şuan maş. beni geçicen sen benden fazlaydı başladığında süpersin

buju sanada inanamadım kıs ne ara verdin 10 kiloyu maş. maş. süper gidiyosunuz

bende bakıcam bakalım bu haftada kilo veremezsem şu şok diyetlerden birini uygulıcam kaldım 7lerde bi göremedim 6ları ya

Sabah maydanoz kürü
koca kupa su
kahvaltı
zeytin peynir 2 dilim ekmek domates salatalık çay

10 30da ara elma yiycem süt içecem süt
ben başta bitki çaylarını güzel içiyodum bıraktım gitti yav bari günde 1 yeşil çay içsem

günaydın...
of kırmızıar geldiya benim biraz ağrım var.şu iki günü atlatırsam iyi olacak..
sabah
haşlanmış yumurta
beyaz peynir
domates
salatalık
paket yeşil çay

fatoş hiç olmasada evet yeşil çay iç.o metabolizmayı hızlandırıyo yani diyette tavsiye ediliyo.iç bacamı..bende içmiyorum form çayı falan ama mümkünse ya mate yada yeşal çay iciyorum..

fatom inşallah şişkinliktir..ama pek değil gibi geldi bana bu haffta 57 kiloyu görsem sevinivcegim bide veremezsen o 1 kiloyu morali iyice bozulacak..
burcu evet bacım bende sen gibiyim işte yapıyorsam ciddi iyi yapıyorum diyeti eğer ög ünü saydıysam ipin ucu kaçıyo yiyorumda yiyorum.benimki tadımlık olmuyo bi türlü.illaki epey yiyecegim..ha bide sen akşamları tartılıyorsun o gün yediginlede kilo çok çıkar bacım.gel sen sabahları tartıl bak farkı göreceksin..akşam tartılmak sana yanlış sonuç verir.o gün çok yediysen çok çıar..ggıı

Günaydın bacılar
sabah elma sirkeli limonlu su içtim
sonrasında 300 ml su içtim
işyerimde 1 dilim kendi yaptığım meyvalı kek yedim

500 ml su içtim
üstüne kayısılı form çayı içtim

günaydın kızlar dün akşamdan başlayım fırında közlenmiş sebzeler patlıcan biber patates domates soğan allah ne verdiyse işte :) sonra çay içtim bi ara yarım elma yedim yatmadan beşi bir yerde çay içip yattım ...bu sabah her zamanki gibi ılık su içtim bir bardak birazdan bir bardak dahaılıksu içip tarçınlı elma yiycemsonra kahvaltı yaparım ama ne yerim bilmiyorum:) sonra yazarım bu arada tickerim nasıl kızlar

Son düzenleme:
bende senden etkilenip yeni ticker mı yapsam acep

bu arada dün gece benim kırmızılar teşrif buyurdu:))

ayşegül bacım bişey merak ettim senin boyun kaçgüzelim ya çok merak ettim 50 kilo olunca takır takır olursun ya senin boyun benden uzunda 50 olacaksan gaza gelir 48 ticker yaparım bak

bende senden etkilenip yeni ticker mı yapsam acep

bu arada dün gece benim kırmızılar teşrif buyurdu:))

fatmacım beni gayet motive etti valla 10 kilo vermişim diye asmaya bakmıştım artık diyeti şimdi sanki yeni başladım gibi hissed iyorum daha bi sarıldım diyete gerçi görcez pazartesi bi işe yaramışmı :26:

DÜN AKŞAM SALATA VE BALIK YEDİM O KADAR CANIM TATLI ÇEKİNCE BENDE O TEK TEK ÇİKOLATALRDAN Bİ TANE YİYORUM KESİYOR KESEMELİ ZATEN NE VERİRSEM ALIR YOKSA BU MİĞDEM

FATOŞ AMA SENİN BOYUN UZUN HAYATIM SEN DAHA ZAYIF DURUYORSUN BEN TESTİ TIKACI GİBİYİM VALLAA DAHA ÇOOOOKKK VARRRR
BURCU ADETLİSİNYa ondan fazla çıkıyosundur yoksa 2 kilo alman mümkü arkadaşımm

zeynepten haber yok dimiii

way wayy..herkes ticker değiştiriyo haa..iyi iyi durun belki bende değiştiririm
caneylam diyom ama senin adın neydi bacım.facede yoksun sen artık benim listemde.sana caneylom demek biraz değişikoluyo..hım..
bu arad benim boy bazı yerlerde 1.65 bazı yerlerde 1.63 çıkıyorum :86:anlamadım valla.ama tickerimi 1.63 olarak yaptım.yani 1.63 olarak düşünüyorum kendimi.ama ben çekip duruyormuyum anlamadım..mezrodanda değişiyo sanırım.
ha ha sen bana göre 48 mi etcenn.yap yapp sen azimlisin edersinn...
evet çok zayıf olcam benim ideal kilom 57 zaten.hedefime tam vardım.ama bilmiyorum çogunuz kurulugu sevmiyorsunuz ama ben seviyorum..belki arkadaşların dedigi gibi 53 te bitirebilirim.dayanamıyorum çünkü.çok bozuyorum..

zeynep yazmadı bişiy.ama facede bende okudum başlamış işe.sizde biliyorsunuz.
ya kızlar az az da olsa resim eklesek nasılolur.hımm b fatoşla ben koymuştuk.bende bi ara faceye yada buraya şuanki kilomla resim koyacagım.ama sizlerdende beklerim.
serap resimlerde süpersin ama kız..o nasıl testiymiş öyle.maşallah sana..

he valla resim ekleyelim anacım ben eklerim akşam...makina eşimde işyerine götürdü getirince kelerim hemen

ayşegülcüm benim adım öznur tanıştığıma memnun oldum:) facemi sildim canım kısa bi süreliğine ama belki bu süre uzayabilir internet başında geçirdiğim vakti biraz olsun azaltmak için sildim sonra belki açarım acıncada tekrar hepinizi eklerim çünkü dayanamayıp geri açarım diye bütün arkadaş listemi sıfırladım

canım benim boyumda lisedeyken 1,63 çıkardı ama şimdi nedendir bilmem 1,59 çıkıyo o boyla sen 50 istiyosan bizler artık 45 yapalım bari yok canım ya ben o kadar düşememde hayalim 54 53 filan görmek benim alt sınırım 52 daha altı istemem yani 55 olursam bi aynaya bakarım yüzüme bakılacak halim kalmışsa hala 1-2 kilo daha veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…