sibel bişey sorcam funda çayı bende aldım 3-4 aydır duruyor nasıl senin funda çayı benim çay biberiye gibi çok küçük ve ince tuhaf bişey
iyi yemişsin burcu.kız derman kalmayacak şekide ne diye kaldın aç.neyseki dengelemişsin pek saldırmamışsın ..Dün öğlen portakalla-tost yedim .
akşam üstüde doğru düzgün birşey yemeyince eve kendimi zor attım tansiyonum düştü başım ağrıdı bi fena oldum yoldu bayılıp düşücem diye korktum.
evdede 1/2 tabak bulgur pilav 1 kase çorba ve 1 parça et yedim.ama çok fana olmuştum kendime geldim.
geç saattede biz sezonu açtık 1 dilim karpuz yedim.gece 12 de süt içip uyudum.
sabahta 2dilim ekmek 1domates bi parçada peynir yedim.
ara öğünüm 7-8 tane buyük kırmızı üzüm ve 3 tane çilek.
öğlende 1 porsiyon köfte yedim ama pilav falan yok 2 ince dilime denk gelecek kadarda pide yedim.
canım acaip tatlı istiyor.akşam tavuk göysü falan yapatyım bari az kaldı benim gündeküçük bi porsiyon ttalı ekliyeyim hem tansiyon düşüyor hem kan şekerim sanırım.
Sibel 5 tane şekerpar e ve sabahta 3 tane poğaçamı?sen keşke 1250 vermeseymişsin 2500 geri alacaksın bu gidişle.
ayşegül sibel mail attım
kız ayşegül kasma kendini bacım..maşallah iyi verdin..57 ne demek valla ben 57 olsam ogün bırakırım diyeti...artık yavaş yavaş vermeye çalış ki geri almayasın anacım...
şimdiye kadar 1,5 lt su içtim
öğlen yarım kase yoğurt, 1 poaça 3 ince dilim kaşar yedim şimdi
lipton yemek sonrası çayı içtim
birazdan form plus içicem
iyi yemişsin burcu.kız derman kalmayacak şekide ne diye kaldın aç.neyseki dengelemişsin pek saldırmamışsın ..
sağol ayten bakarım birazdan.
listenle inşallah kolayca verirsin kiloları bacım.
ya sibel ben hedefi 50 yapmıştım amaa..daha yol çokk
afiyet olsunn.
kız 50 de çok az değilmi bacım nebileyim çok zayıf olma sonra..
he yavv burcu ben niye böyle oldum...çok kilo verdiğim haftanın ilk günü ben coşuyorum...hani verdim ohh rahatım gibilerinden..neyseki ikinci güne bişey kalmıyo...bugün 3 poğaça çok oldu evet.ama öğleye bişey yemedim..funda çayı içtim..birazdan bisküvi yerim öğleyi kapatırım akşama da az yerim inş dengelerim..
şimdiye kadar 1,5 lt su içtim
öğlen yarım kase yoğurt, 1 poaça 3 ince dilim kaşar yedim şimdi
lipton yemek sonrası çayı içtim
birazdan form plus içicem
yokk.aslında ah 50 olsam..evet çok kuru oluyorum ama ben o halimide seviyodum
görürmüyümki acep
senin şu su içişine hayranım valla.bir gün içersem 3 gün içmiyorum ben ya.
çay çeşitini arttırmışsın yine wayyy.
kızma ayşegülcüm ama çok zayıflığı bende sevmiyorum, erkeklerde çok kuru sevmiyor, şöyle ellerini atınca gelsin istiyorlar
evet canım katılıyorum sana..erkekler zayıf kadınlara bakarlar ama hafif kiloluları severler hihihi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?