ayşegülcüm benim adım öznur tanıştığıma memnun oldum:) facemi sildim canım kısa bi süreliğine ama belki bu süre uzayabilir internet başında geçirdiğim vakti biraz olsun azaltmak için sildim sonra belki açarım acıncada tekrar hepinizi eklerim çünkü dayanamayıp geri açarım diye bütün arkadaş listemi sıfırladım
canım benim boyumda lisedeyken 1,63 çıkardı ama şimdi nedendir bilmem 1,59 çıkıyoo boyla sen 50 istiyosan bizler artık 45 yapalım bari yok canım ya ben o kadar düşememde hayalim 54 53 filan görmek benim alt sınırım 52 daha altı istemem yani 55 olursam bi aynaya bakarım yüzüme bakılacak halim kalmışsa hala 1-2 kilo daha veririm
haha tamam.öznurdu.kız ayıp olmasın diye yazmadım..hatırladım..yani bak yok litemde farketmişim seni:))
kız aceba çekiyormuyuz hımm..çekmek içinde daha erken yaa
ya sen bana bakma ben belki dayanamayıp 55-54 lerde bile bırakabilirim. o anki durumuma bağlı..insan kendini hangi kiloda mutlu görüyorsa o kiloda kalmalı dimi..bazıları 70 te mutlu. ozaman 70 te kalmalı dimi:))
caneylom benmde kafama yattı ticker işi bende değiştiricem....
Ayşegül baım teşekkür ederim ama o resimler kaç senelik biliyomusun sen öhüüüü
ama dönücem o halime ben azimliyim ömrüm diyetlemi geçicek yaaa bende koyarım resim ama çekilmedimki hiç ...
Zeynebi aradım akşama girecek nete yazıcak bi sorun yokmuş ipekte herşey normalmiş diyorum ben bu çocuklar bize yapıyoalr nazlarınıı
öğlen ızgara köfte salata 1 dilim ekmek yedim az sonrada yeşil çayımı içcemm
Slm kızlar 2 gundur annemelr vardı gıremedım nasılsınız bebısler nasıl rejımler nasıldermısım cok zayıfmısım gıbı ya sıze bır sorum var normal tartıyla dıjıtal cok farklı galıba annmde normalde 80 ken aynı gun 2 saatsonra evde 82 olabılrımı ınsan yoksa dıjıtallerın pılımı zayıflıyo nekadrda bır degıstırıyonuz pılllerını ve tartınız hangısınden kafayı yıcem hangısı doru dıye gercı daha bu hafta tartılmadım pazartesı kısmet ıns barı 1 kılo versem ınanın salata corba yemekten ara ogun pek fırsatım yok zaten mıdem sısıyo salatayla 3 kılo sudan gunde 1 kıloya yakında yesıl cay ve funda yapraı cay ıcınce mıdemde yer yok valla hekese kolay gelsınnn
Sagol aysegul bacım da yukardakı sorularım ne olur cevap kızlarr
bıde aysegulcum ayrıyettn haftalıkta bır program varmı yoksa yapsakmı ne kadar vercez dıye yarıssakGercı ben en sonuncu gelırm emınım cunku herkesın en fazla 10 kılo fazlası var beım 17 nasıl olcak bılmem bu arada benıde aranıza kabul ettıgınız ıcın sagolun kızlar
Sagol asegulde yukrdada sordum dıjıtalle normal tartı farklımı hangısı daha guvenılır mesela annmelrın mormal tartısında 80 ken 2 saat sonra evde 82 cıktım ya hangısı dogru bıde benım esas adımda ceylan yanı sadece nıkım deyıl
Sagol aysegulcum bende nısan ayından berı yane kızm 2 aylıkken basladım takıbe sızı ama calsıtgım ıcın bıde annmler haftanın 4 gunu bndeedırler pek fırsatım olmadı yazmaya esra azcık buyuyncerahatladım ıns hergun gıremesmde artık buradyım buyük kızımdanFırsat kaldıkca burdayım aman buyuk kız benı nanne deyılde rakadas gıbı goruyo aramız 19 yas delırttı benı dur buyusunlerde azcık kızlar ozaman goruscez ben basıma ne gelcegını bılıyorum bu cadılarla neyse sızınle tanısmak guzel arkadaslar
Sagol aysegulcum bende nısan ayından berı yane kızm 2 aylıkken basladım takıbe sızı ama calsıtgım ıcın bıde annmler haftanın 4 gunu bndeedırler pek fırsatım olmadı yazmaya esra azcık buyuyncerahatladım ıns hergun gıremesmde artık buradyım buyük kızımdanFırsat kaldıkca burdayım aman buyuk kız benı nanne deyılde rakadas gıbı goruyo aramız 19 yas delırttı benı dur buyusunlerde azcık kızlar ozaman goruscez ben basıma ne gelcegını bılıyorum bu cadılarla neyse sızınle tanısmak guzel arkadaslar
hoşgeldin aramıza canım dilerim kolaylıkla ulaşırsın hedefindeki kiloya
avatarınada bayıldım söylemeden geçemiycem
Fatocum maaşallah 2 ayda 7.1 gr daha ne olsun ah keşke bende şu önümüzdeki iki ayda 5 kilo verebilsemzaten 2 mayıstan sonraki hedefim bu olcak 2 temmuza kadar 5 kilo 2 mayısta kaç kilo olcam bakalım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?