2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

haha tamam.öznurdu.kız ayıp olmasın diye yazmadım..hatırladım..yani bak yok litemde farketmişim seni:))
kız aceba çekiyormuyuz hımm..çekmek içinde daha erken yaa
ya sen bana bakma ben belki dayanamayıp 55-54 lerde bile bırakabilirim. o anki durumuma bağlı..insan kendini hangi kiloda mutlu görüyorsa o kiloda kalmalı dimi..bazıları 70 te mutlu. ozaman 70 te kalmalı dimi:))

haklısın şekerim mutluysa kilosuyla sağlığını bozacak kadar değilse en güzel kilo o kilodur zaten

Ayşegül baım teşekkür ederim ama o resimler kaç senelik biliyomusun sen öhüüüü
ama dönücem o halime ben azimliyim ömrüm diyetlemi geçicek yaaa bende koyarım resim ama çekilmedimki hiç ...

Zeynebi aradım akşama girecek nete yazıcak bi sorun yokmuş ipekte herşey normalmiş diyorum ben bu çocuklar bize yapıyoalr nazlarınıı

öğlen ızgara köfte salata 1 dilim ekmek yedim az sonrada yeşil çayımı içcemm

serapp kız eski halini biliyom bacım yaa.esmayla olun hiçmi resmini gönmedik.sende kendini kötüleyip durma.iyisin işte.ama dahada iyi ol tabi arkadaşım..öhüüleme bak bir ayda 8 kilo verdin daha ne şükür...

ee herşeyin bi bedeli oluyo işte.bebikler için kiloo..o bedel bile değil dimi.bizde azim var maşallah vereriz kiloları..pehh kalrmı bizde bee..heytt beegaza geldim..

Slm kızlar 2 gundur annemelr vardı gıremedım nasılsınız bebısler nasıl rejımler nasıl dermısım cok zayıfmısım gıbı ya sıze bır sorum var normal tartıyla dıjıtal cok farklı galıba annmde normalde 80 ken aynı gun 2 saatsonra evde 82 olabılrımı ınsan yoksa dıjıtallerın pılımı zayıflıyo nekadrda bır degıstırıyonuz pılllerını ve tartınız hangısınden kafayı yıcem hangısı doru dıye gercı daha bu hafta tartılmadım pazartesı kısmet ıns barı 1 kılo versem ınanın salata corba yemekten ara ogun pek fırsatım yok zaten mıdem sısıyo salatayla 3 kılo sudan gunde 1 kıloya yakında yesıl cay ve funda yapraı cay ıcınce mıdemde yer yok valla hekese kolay gelsınnn

ilk sıradaki listemizi düzelttim bacılar.zehra ile ceylan arkadaşımızıda ekledim..

sen bence dijital olanınn baz al.çünkü normal tartılar bazen yanlışlık veriyo.bide aynı yerde aynı tartıyla kilonu takip etmek daha doğru.biz sabah aç karnına tartılıyoruz..

ben geldim selamlar
sabah 1bardak yeşil çay
1küçük dilim ıspanaklı börek
salatalık domates yeşil soğandan limonlu salta yedim

arada az kivive muzdan azıcık yedim ecrine yaparken

daha öğlen yemeği yemedim ecrin hanım uyusada yesem

Sagol aysegul bacım da yukardakı sorularım ne olur cevap kızlarr
bıde aysegulcum ayrıyettn haftalıkta bır program varmı yoksa yapsakmı ne kadar vercez dıye yarıssak Gercı ben en sonuncu gelırm emınım cunku herkesın en fazla 10 kılo fazlası var beım 17 nasıl olcak bılmem bu arada benıde aranıza kabul ettıgınız ıcın sagolun kızlar

öglen
2 kepçe nohut yemegi
bi tabak brokoli haşladım üstüne yogut ve limon.
oh afiyetle yedim..

ceylancım biz kendmize hdefler koyuruzzaten.mesela 2 mayısa kadar kim kaç kilo vercek şimdi ona eşirmeye çalışıyoruz.mesela benim 2 mayısa 55 olak gibi hedegim var bakalım verecekmiyim.sende koy.2 mayısta ne kadar olabilirsin tahminen ona göre azimlen.
burda herkes diyet uygulamıyor.dengeli sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.akşamları mesela daha az yemeye çalışıyoruz.sen diyete yeni başladın ilk başlarda bizimde 17-18 kilo vermemeiz gerekti ben üç olacak.kiminin 2 ay.topigin ilk sırasını görürsen kimin hangi tarihte başladığını kaç kilo verdiklerin göresilirsin.sana belki yardımı olur.kendini başta kikseyle karşılaştırma..azimle ol inşallah gidecek kilolar.
bizim herkese kapımız açık.gelmeke istelene hayır demeyiz:)

Sagol asegulde yukrdada sordum dıjıtalle normal tartı farklımı hangısı daha guvenılır mesela annmelrın mormal tartısında 80 ken 2 saat sonra evde 82 cıktım ya hangısı dogru bıde benım esas adımda ceylan yanı sadece nıkım deyıl

kesinlikle dijitali tavsiye ederiz.hepiizin evinde dijital var.onlar daha iyi sonuç veriyo.hem küsüratıda gösteriyo:)
anladım ceylan.memnun olduk.bu arad ismimi biliyorsun.sevirndim..

bizler burda 2,5 yıldır beraberiz artık birbrimizi iyi tanıyoruz.aile olduk yani.

Sagol aysegulcum bende nısan ayından berı yane kızm 2 aylıkken basladım takıbe sızı ama calsıtgım ıcın bıde annmler haftanın 4 gunu bndeedırler pek fırsatım olmadı yazmaya esra azcık buyuyncerahatladım ıns hergun gıremesmde artık buradyım buyük kızımdan Fırsat kaldıkca burdayım aman buyuk kız benı nanne deyılde rakadas gıbı goruyo aramız 19 yas delırttı benı dur buyusunlerde azcık kızlar ozaman goruscez ben basıma ne gelcegını bılıyorum bu cadılarla neyse sızınle tanısmak guzel arkadaslar

ne güzel 11 yaşında bi kızın var.izin oralara gelmemize yıllar var
neyse inşallah çabucak gelir o yıllar..tamam fırsat buldukça gelirsin..

hoşgeldin aramıza canım dilerim kolaylıkla ulaşırsın hedefindeki kiloya

avatarınada bayıldım söylemeden geçemiycem

fatocum maaşallah 2 ayda 7.1 gr daha ne olsun ah keşke bende şu önümüzdeki iki ayda 5 kilo verebilsemzaten 2 mayıstan sonraki hedefim bu olcak 2 temmuza kadar 5 kilo 2 mayısta kaç kilo olcam bakalım:26:

ya kaldı mayısa ne kadar nasıl inicez hedefe pofff sıkıntı basıyo biran evvel gitsin istiyorum napıyım canım
ama 8 haziran asıl hedef tarihim d.günümde 65i görcem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…