oo senindemi ihtiyacın varmışş..kız incecik hatunsun.bel inceltmek için aoerobik olabilir.mekik belide incecik eder bak..bacıohh hatunlar incecik fidan gibi olma yolunda ilerliyor ben se onu mu yesem bunumu yesem diyip durayım :) Sigarayı bırakınca çok abur cubura daldım. bel bölgesini acil inceltmem lazım siz neler yapıyosunuz ne gibi hareketler ?
olmaz olur mu canm bel bögem kalınlastı dogumdan sonra ben vakit bulup plates yapamıyorum okdar plates cdlerim var keşke hp birlikte olsak acardık cdleri ohh.oo senindemi ihtiyacın varmışş..kız incecik hatunsun.bel inceltmek için aoerobik olabilir.mekik belide incecik eder bak..bacı
evet evet bende bunu diyordum..biliyorum.arada uygulamaya çalışıyorum..
benimde spor yapmam lasım fatoş ecrini kim tutuyo benimki durmuyoki spor yaparken...
bende öğlen
domates çorbası 2 kepçe
1 kadın budu köfte tek
salata yedim o kadar
arada yeşil çay ve bol suu
olmaz olur mu canm bel bögem kalınlastı dogumdan sonra ben vakit bulup plates yapamıyorum okdar plates cdlerim var keşke hp birlikte olsak acardık cdleri ohh.
şimdi sayfandan kakaolu ıslak kurabiyenin tarifini aldım :) hem ne diyorum ne yapıyorum hey allahım yardım et gırtlagıma sahip cıkamıyorum :)
benimde spor yapmam lasım fatoş ecrini kim tutuyo benimki durmuyoki spor yaparken...
bende öğlen
domates çorbası 2 kepçe
1 kadın budu köfte tek
salata yedim o kadar
arada yeşil çay ve bol suu
ben akşam yemeğimi yedim
1 tabak taze fasülye yemeği nezamandır canım istiyodu yaz geldi sık sık yaparım artık kaloiris en düşük yemeklerden
4 kaşık yoğurtlu makarna kendi susuyla haşlanmış ve bol pul biber ohh doydum acıkırsamda meyve leblebi yerim artık
güzel bi soru oda benle yapıyo face ekledim hatta uf uff yapıyo hehehe
oda ilk başlarda çıkıyodu tepeme şimdi alıştı yavrum
Ay artistmiyim neyim vucutta düzelse:86:
off off.ben bu hafta feci yedim.ne dyet ne bişey..iki haftadır böyleyimm.çok üzülüyorum çok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?