Ay artistmiyim neyim vucutta düzelse:86:[/QUASKOLSUN FATOSCUM ALLAH BAGISLASIN ZATEN COK GUZEL BIR BAYANSIN ARTISTLER HALT ETMIS INAN BAYA BAYA BIR GITMIS GIDIK ALLAH SENIN AZMINI BANADA VERSIN INS OTEKI TARAFTAKI YAZINIDA OKUDUM AMA CEVAP YAZMAYA FIRSATIM OLMADI SAKIN DERIMFATOS SEN AZIMLISN VERIRSIN YETRKI SAGLIGIN YERINDE OLSUN ALLAHTA AARAS PASA:YIDA SANA BAGISLASIN HAYRLI GECELR
canım benim allah razı olsun bu senin kalbinin güzelliği..evet canım ben perize çok azimle başladım bu sefer şimdiye kadar aklın nerdeydi bu kilolar gelmiş dersen22 sene berbattı ameliyatlar serumlar hastaneler kilom hayatımdaki zirvesine ulaşmıştı çok şükür atıyom yavaş yavaşameliyet olmuycam kararımı verdiminşallah sende isteyen herkeste verir allhım azim güç versin hepimize hepimizin yavrucağını bağışlasın ceylancım...Ay artistmiyim neyim vucutta düzelse:86:[/QUASKOLSUN FATOSCUM ALLAH BAGISLASIN ZATEN COK GUZEL BIR BAYANSIN ARTISTLER HALT ETMIS INAN BAYA BAYA BIR GITMIS GIDIK ALLAH SENIN AZMINI BANADA VERSIN INS OTEKI TARAFTAKI YAZINIDA OKUDUM AMA CEVAP YAZMAYA FIRSATIM OLMADI SAKIN DERIMFATOS SEN AZIMLISN VERIRSIN YETRKI SAGLIGIN YERINDE OLSUN ALLAHTA AARAS PASA:YIDA SANA BAGISLASIN HAYRLI GECELR
kuzum aldığımız dönemlerde olcak sen hiç üzülme verirsin benim güzel arkadaşım abartı bi kilonda yok zaten...günaydın..
maalesef aldığım 1 kiloyu vermek için bi çaba sarfetmedim.iki haftadrda diyet yaptığım yoktu.üç aylık diyette ilk kez kilo alarak üzüldüm.inşallah bundan sonra daha iyi olurum.kilom 58:78:
kılzar bu hafta perşembe tartılmıştım ve tam 2 kilo fazla çıkmıştım 142 çıkmıştım perşembeden bu yana hep burayı düşündüm kızlara nasıl diycem diye bide ona üzüldüm cumarte adet oldum...şişlikte varmış yani ama bu sabah tartıya çıkınca inanaın şok oldum3 kere çıktım hemide şoktan
benden bu hafta giden canlarım 1800gr çok sevindim üzülüyodum haftada 1e düşmüştü kilo verimim hatta geçen hafta 500 gr dı..metobolima hızlandı yine çok şükür...yani arkadaşınız haftaya mutlu başladı...inşallah sizde vermişinizdir
geçen hafta 140 bu hafta 138.2 çok şükür 138 lere indim gelsin 120 ler....
etrafımda anlamıyo kimse yav hepsi yüz gitmiş vucuttan anlamıyo kimse ama anlayanlarda var...kilo çok ya bi 50 kilo gitmeden çakmayacak bu çakallar...
kızlar foto eklicektim olmadı buraya faceye ekledim bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?