Off kızlar yaa moralim bozuldu sabah hiç diyete motive olamadım motive edin beni kızlar(((((((
ben de de var o bikaç gündür. Ama sen zaten bi sürü zayıflamışın. Başladığın işi bitir. Iradeyi bi bozarsan bi daha zor toparlarsın. Bişeylerle uğraş ve diyeti düşünme sadece yap. Irdeleme, ilgi alanını başka bişeye kaydır.
evetttt 09.02.2011 - 83.800 ile başladım
14.02.2011 sabahı - 82.800
5 günde 1 kilo vermiş olabilirmiyim gerçekten de
günaydın...ben nasıl etsem bilmiyorum yapsammı yapmasammı..kayınvalidem geliyo..ister istemez yicem bşeyler..başlasam ona ayıp olur..yemeği yapıpta yememek olmaz..pöfff ya bu planımında içine ettiler..tühh..
günaydın kılzar patateslerimi aldım geldim
ama kızlar ben verememişim hatta almışım 2 kilo moralim bozuldu geçen annemin tartısıydı bu sefer evdekiyle tartılmdım ondanmı kiiii
ya bu diyetle 5 gunde 5 kılo dıyor.
basladım ama bana cok saglıklız gelıyo bu. normalde 5 kıloyu 1 ayda vermemız lazım. bu sekılde hızlıca verılen kılo kas dokusundan gıdıyor yaptıgım arastırmalara gore. (hf sonu baya bı arastırdım netten bu dıyet olaylarını)
bırakınca hop dıye alıyosun dıyolar umarım oyle olmaz emegımıze yazık olur.
gunde 1 kılo oluyor gun bazında dusunursek. abartı gıbı gelıyo bana ama bakalım... deneyelım...
5 günde 5 kilo mu?!
Ya kızlar sabah patatesimi yedim şimdi şekersiz çayımı içiyorum başka hiç bişi yemicez dimi
evet benim tartım çok dengesiz zaten öğlen gidip tartı alıcam kendime
Off kızlar yaa moralim bozuldu sabah hiç diyete motive olamadım motive edin beni kızlar(((((((
ya hakkat ara öğün nolcek? kuru kayısı ya da 1-2 diet kraker yesek nolur ki? bütün gün pattis mi yenir haha patatesleri yiye yiye patates gibi olmayalım
serap,hemen kendine yeni bi tartı al. sakın salma rejimi. gülşahın dediği gibi salarsan toparlayamazsın bi daha. dolabının üzerindeki 55 kg resmini düşün. zayıflicaz bacım,başka yolu yok!!!
sibel biz pattis yerken sen peynir yemeye utanmıyon mu
yalnız bu patates acayip tok tutuyo onu farkettim. 2 patatesi yeşil çayla yedim tuzlayıp. hala gırtlağıma kadar doluyum. abowwwwwwww
Salmak yok evet sağolun kızlar valla
evet patates tok tutuyor ama meyve günü ne yapıcaz bakalım
bende yeşil çayımı içiyorum öğlen tartı alıcam gidip
salmak yok bencede ama incelme hissediyorum oda kremden biliyorummm
ben kayısı yedim ve yeşil çay içiyorum,bozmuş oldum yane ben.
ya ipeğin tıckerına kıyamıyorum daha yenı yaptım bu tıckerı 1 yaş için az dursun sonra degıscem kılo tıcker ı yapcam bende.
2 tıcker olmuyo mu yaaaa
bu arada pattis haşlamam lazım. ben soğuk yiyemem sevmem,sıcak olucak her seferinde yeniden haşlıyom.
yarın ne yicez bugun dışarı çıkcam ona göre alayım bişiler.
adama da yemek yapcam akşama
pehhhh
ayyy ama 1 kilo vermişim o kadar zor değilmiş zayıflamak hiç te aç kalmadım. sütüm de azalmadı ipek hala emiyor olduğu kadarını. boşa beklemişim...
ya ipeğin tıckerına kıyamıyorum daha yenı yaptım bu tıckerı 1 yaş için az dursun sonra degıscem kılo tıcker ı yapcam bende.
2 tıcker olmuyo mu yaaaa
bu arada pattis haşlamam lazım. ben soğuk yiyemem sevmem,sıcak olucak her seferinde yeniden haşlıyom.
yarın ne yicez bugun dışarı çıkcam ona göre alayım bişiler.
adama da yemek yapcam akşama
pehhhh
ayyy ama 1 kilo vermişim o kadar zor değilmiş zayıflamak hiç te aç kalmadım. sütüm de azalmadı ipek hala emiyor olduğu kadarını. boşa beklemişim...
yok canım maalesef.Mikrodalga yok mu?
evet ha gayrettttttttttttttttselam kizlar
dun sanki sezaryana gircekmisim gibi canim ne istiyosa yedim az az tabi
sabah sirkeli suyumu ictim patateslerde haslaniyo bakalim napcaz
benim tartim yopk siparis verdim persembe gelcek ozaman baya bi gitmis olsa ama esim bile fark etti baya bi degisim var ha gayret
selam kizlar
dun sanki sezaryana gircekmisim gibi canim ne istiyosa yedim az az tabi
sabah sirkeli suyumu ictim patateslerde haslaniyo bakalim napcaz
benim tartim yopk siparis verdim persembe gelcek ozaman baya bi gitmis olsa ama esim bile fark etti baya bi degisim var ha gayret
sadece 2 sebze mı yıcez
oyleyse bende havuc ve salatalık
Ben haşlayıp termos tencereme koydum ılıcacık duruyor
şimdi gene 2 dilim yedim yeşil çay aldım kendime
bende yarın havuç ve brokoli yada kabak düşündüm bakalım nasıl olucak
kandiliniz mubarek olsun kizlar
sevgililer gununuzde ayrica
zeynep aynen bende .ok kizdim kendime emziriyorum diye erteledim kilo vermeyi aksine aldim da
ama simdi benide sutumude etkilemedi cok mutluyum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?