2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Off kızlar yaa moralim bozuldu sabah hiç diyete motive olamadım motive edin beni kızlar(((((((

Off kızlar yaa moralim bozuldu sabah hiç diyete motive olamadım motive edin beni kızlar(((((((

Ben de de var o bikaç gündür. Ama sen zaten bi sürü zayıflamışın. Başladığın işi bitir. İradeyi bi bozarsan bi daha zor toparlarsın. Bişeylerle uğraş ve diyeti düşünme sadece yap. İrdeleme, ilgi alanını başka bişeye kaydır.

ya hakkat ara öğün nolcek? kuru kayısı ya da 1-2 diet kraker yesek nolur ki? bütün gün pattis mi yenir haha patatesleri yiye yiye patates gibi olmayalım

serap,hemen kendine yeni bi tartı al. sakın salma rejimi. gülşahın dediği gibi salarsan toparlayamazsın bi daha. dolabının üzerindeki 55 kg resmini düşün. zayıflicaz bacım,başka yolu yok!!!

sibel biz pattis yerken sen peynir yemeye utanmıyon mu

yalnız bu patates acayip tok tutuyo onu farkettim. 2 patatesi yeşil çayla yedim tuzlayıp. hala gırtlağıma kadar doluyum. abowwwwwwww

daha o kadar çok varki gülşahcım öyle görünce moralim bozuluyo ama devam salmak yokkk

Salmak yok evet sağolun kızlar valla
evet patates tok tutuyor ama meyve günü ne yapıcaz bakalım
bende yeşil çayımı içiyorum öğlen tartı alıcam gidip
salmak yok bencede ama incelme hissediyorum oda kremden biliyorummm

evetttt 09.02.2011 - 83.800 ile başladım
14.02.2011 sabahı - 82.800
5 günde 1 kilo vermiş olabilirmiyim gerçekten de

kesin vermişsindir.çükü lilk diyete başladımmı hızlı kilo veriliyo.ben ilk haftada 2 kilo vermiştim.aferin kız.tebriklerrr:))
ticker yap gıı.

aaaa olmadı ama..seni bizi gaza getirdin...şaka şaka.senin kaynanayı hepimiz yolcaz haa..
neyse sende geriden gelirsin.biz cumaya bitiririz sende pazar günü yada cumantesi bitirirsin artık.

günaydın kılzar patateslerimi aldım geldim
ama kızlar ben verememişim hatta almışım 2 kilo moralim bozuldu geçen annemin tartısıydı bu sefer evdekiyle tartılmdım ondanmı kiiii

yok yaa
bi deve yesen iki günde iki kilo almazsın.kesin yanlışlık var seni tartıda..yanlışşş...

yok kızz yalınnn..5 günde 2-yada 3 kilo veriliyo.ayrıca tabiki alınabilir.biz diyet bittimi normay diyetimizden biraz daha az yiyerek kilomuz korumaya çalışacagız.mesela 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yiycez.yogurt felan az az.yani dengelersek almayız gibi geliyo geri kiloyu..

5 günde 5 kilo mu?!

kız sende gelsenee.

Ya kızlar sabah patatesimi yedim şimdi şekersiz çayımı içiyorum başka hiç bişi yemicez dimi
evet benim tartım çok dengesiz zaten öğlen gidip tartı alıcam kendime

maalesef ara ögün ana ögün hep patatisss

ahh kuşum yaaa.sben bile olmaz derken sen kendin nasıl inarsın iki kilo aldığına..ben cumartesi pek dikkat etmedgim yedim sayılır.onda bile bi gündün bişey kaybetmemişmm..mümükün değil.hiçç düşünme.cumaya güzel bi sonuç olacak sen onu düşünn..

ayy maalesf ana ,ara ögün hepsi patitiss
ohh afyet olsun.benda bir patatesi bitinme üzeriyim..ha gyrett.

sen veriyorsun kuzum yaaa.dert etmee.nerelerden nerelere geldin.2 kiloyumu takacaksınn..salllaaaa..

kenmidimiz çok aç bırakmayalım.ben girip çıkıp bi ağzıma atıyım.aç kalırsak şekeri dengeleyemeyiz allah korusun sonra başımız falan dönerr..acıkmadan atın ağzınıza kızlarr..bin bi büyük patatesi bitirmek üzeriyim.yeşil çayla tabiki.
serapcım senin matabolazma çıyanıda koydum ocaga.ondanda atırım ağzıma..

açıkcası korkyurdum ben.vallah.bnasıl becerebilirmiyiz diye.ama gayet iyiyim şuan..maşallahhh..benim için patates ve yumurta günürden korkuyurdum çokta tok tutmaz diyordum ama gayet iyiyim.şimdi kenmidim daha motive olmu hisediyorum..
serap bende meyve günü daha eğlenceli geçecik gibi geliyo.ohh mis gibi...

yarın sebze günü unutmayın

ya ipeğin tıckerına kıyamıyorum daha yenı yaptım bu tıckerı 1 yaş için az dursun sonra degıscem kılo tıcker ı yapcam bende.
2 tıcker olmuyo mu yaaaa
bu arada pattis haşlamam lazım. ben soğuk yiyemem sevmem,sıcak olucak her seferinde yeniden haşlıyom.
yarın ne yicez bugun dışarı çıkcam ona göre alayım bişiler.

adama da yemek yapcam akşama
pehhhh
ayyy ama 1 kilo vermişim o kadar zor değilmiş zayıflamak hiç te aç kalmadım. sütüm de azalmadı ipek hala emiyor olduğu kadarını. boşa beklemişim...

ben kayısı yedim ve yeşil çay içiyorum,bozmuş oldum yane ben.

seni az cayar gibi gördüm bennn..yememen gerekti biliyon.neyse hemen cayma.bundan sonra yeme bişeyy..ara ögündede patitisss.ana ögünlerdede patitissss...w

neyse olsun bildiriyon zatenn.kilonu..
hımm sıcak daha güzel tabi.ben sogukta yerim tabi.
yarın sebze günü.ben havuç ve salatalık yiycemm.ona karar verdimm.siz nasıl istersiniz.tabiki çiğ yiyecemm.
evet ya zor değil kızz.sütümüz hala var şükür.defnede emiyo..

benim kocada bugün oruç.onada güzel bi sofra yapmalıyım.yazık adama..

sebze gününde arar verdim ben .çiğ olarak havuç ve salatalık yiycem..haşlama nefret ederim havuçu.hem şekir var içinde iyi dengelerr..valla ikinciye kara veremidim .bu aklıma geldi..

Mikrodalga yok mu?

selam kizlar
dun sanki sezaryana gircekmisim gibi canim ne istiyosa yedim az az tabi
sabah sirkeli suyumu ictim patateslerde haslaniyo bakalim napcaz
benim tartim yopk siparis verdim persembe gelcek ozaman baya bi gitmis olsa ama esim bile fark etti baya bi degisim var ha gayret

Mikrodalga yok mu?
yok canım maalesef.
evet ha gayretttttttttttttttt

Ben haşlayıp termos tencereme koydum ılıcacık duruyor
şimdi gene 2 dilim yedim yeşil çay aldım kendime
bende yarın havuç ve brokoli yada kabak düşündüm bakalım nasıl olucak

değişim hissidiyorsan çok güzell..ama sen gened azda olsa kesmeye dene..bir anda pat diyee..bi 5 klocuk gitsin sonra çikolata kat menüne.sen az vereceksin zaten..
ha gayrett kuşum.

sadece 2 sebze mı yıcez
oyleyse bende havuc ve salatalık

bendee..biri şekerr.biride doyurur işte.oh yeter.

kandiliniz mubarek olsun kizlar
sevgililer gununuzde ayrica

zeynep aynen bende .ok kizdim kendime emziriyorum diye erteledim kilo vermeyi aksine aldim da

ama simdi benide sutumude etkilemedi cok mutluyum valla

Ben haşlayıp termos tencereme koydum ılıcacık duruyor
şimdi gene 2 dilim yedim yeşil çay aldım kendime
bende yarın havuç ve brokoli yada kabak düşündüm bakalım nasıl olucak

benimkide kaynadı..accık sogusunda içeyim sıcak sıcakk..
afiyet olsun kuşumm..

kandiliniz mubarek olsun kizlar
sevgililer gununuzde ayrica

zeynep aynen bende .ok kizdim kendime emziriyorum diye erteledim kilo vermeyi aksine aldim da

ama simdi benide sutumude etkilemedi cok mutluyum valla

evet ya bu zamana kadar bekledik sütümüz azalır diye..maşallah iyiyiz iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…