merhaba kızlar herkes okuyorum ama ben pek yazamıyorum diyete uygun yemeyi beceremediğimden ama bi düzene oturtunca yazcam gelelim pazartesi kilosuna pazar eşimin doğum günüydü malesef kaçırmışım ipin ucunu pazad sabahı elbiseyle 69.6 gelmiştim pazartesi sabahı 71.1tkurşu filan yiyip bol su içtim tabi tuz şişkinlik yapınca bütün moralim kaçtı o günde akşama kadar normal diyete devam etmiştim akşam patlattım frenleri sonuç hüsran elbisesiz 69 altını görürüm demiştim malum kış günü sobalı ev yelek melek çıkıyom tartıya . neyse şimdi tekrar toplamaya çalışıyorum motivasyonumu . ayşegülcüm benim 5 günlük diyette akşama kadar sürebildi hiç halim kalmadı bıraktım bende akşam çorba filan yedim işte hatta çikolata filan neyse bundan sonra uyarım size inşallah
ay bu çayın adıda metabolik çay kaldı
akşama ne yemeği etceniz bacılar? ben tavuklu bezelye etcem.
bu arada ersin isyanda. yemekleri az yağlı ve az salçalı yapmaya başladım. tadı kötü oluyo yemekleri normal yap sen daha az ye diyor. napsam ki...
deme kız patates falan midem hala düzelmedi bizdede akşama ekşil köfte ve dolma var bide köfte kızartıcam tamam çok alakasız ama bizimkile beni hep sebze olunca vuruyorlar
günaydın
bugün moralsiz başladım güne.300gr fazla ile başladım.ne ediom ben bu hafta anlamadım..
ben misafirlerimi gönderdigimden bu yana çokta sıkı yapamadım.hala toparlanamadımsanarım.akşam az yiyim dedim.yine fazçla yedim.ayrıca normal ekmek yedim.benim koca kaç fündür sıcacık pide getiriyo.bende bi alayım iki alayım dedim.kaçtı sanırım.akşam defneyi uyutayım dedim.onla uyumuş kalmışım.saate bi baktım 11,30.bu saatten sonra sporda olmaz dedim.spor yapmadan yattım.sabahları hep meyve suyu içiyorum.aslında bardak bayagı büyük yapıyorum.yaa getirmişler bi çuval mandalina portakal.o yemekle bitmezki ancı sıkılır.evde bu aralar hep sıkıp duryorum.çoculaada bizede.ee hem meyve yiyom hem meyve suyu içiyom.sanırım şeker oranın fazla oldu..dedim sabah aldım şu elma sirkesini bari içeyim.bi baktımki üzüm sirkesi almışım.ayy delirdim.allahtan nasıl olduysa fişi atmamışım.huyumdur hemenatarım en fişi.valla allah yardım edecekye atmamışım.neyse ögle olsunda eşim eve gelince bende hemen değiştireym.çocuklarla çıkmayayım dışırısı buzz..market çok yakın zaten..
neyse 64,300 çıktım.daha dün 63.800 çıktımştım.ne oldu bilemdim.bugün daa dukkatli olacğım.şu lesli eyi bende indireyim.zeynep zaten kıvrak.sever hareketi.onla birebir edeyim.ayımıda dün bi fincan izmiştim.off hatetmişim. ben
günaydın canım geçen hafta salı bende fazla çıkmıştım ama pazartesi 800 gr eksik gördüm, pazartesiden başka tartıya çıkma bence.
bende dün akşam sadece çorba içtim yatarkende meyve suyu içtim sabhada su 2 dilim keçi peynirli ekmek 3 dilimde salam 1 bardak çay şimdide sölemesi ayıp türk kahvesi içicem
ayşegül fatma doğru diyor tartılma bacım stres olursun benim ab tronicte geldi dün aklşam taktım kızlar resmen pıt pıt attırıyor bakalım zayıflatacakmı etkisini görmek için 1 ay kullanın diyor
günaydın arkadaşlar
akşam mercimek çorbası ekmeksiz
2 adet köfte ve bol yağsız salata
2 kaşık bulgur pilavı yedim
sabahta
1 dilim çavdar ekmeğine peynir sürdüm
2 tane zeytin
ve şekersiz 1 fincan süt içtim
az sonra gün görmemiş kayısımı yicem ve yeşil çayımı içicem
ayşegül bencede sık tartılma arkadaşım işte bende öyle oldum fazla çıktım deliriyo insan sonra bugün annemde tartıldı aynıyım almamış gözüküyorum aman neyse 1-2 eksik fazla gitsinde farketmez
benim adet dönemimde yaklaştı su toplamaya başladım yinee
günaydın ben kaç gündür yazamadım bişey pazartesi oruçluydum dün eşim evdeydi ama az yedim genede bugün normale döndüm 1 dilim kepek ekmek peynir domates salata ve dereotu ile kahvaltı yaptım tabi önce sularımı içtim iyiki şok diyete başlamışım herkes bırakmış gerçi ben oruçluydum daha büyük şok diyet oldu
haklısınız kızlar tartılma yok bundan sonra..
serap agiyet olsun bacım.güzelce yemişsin.ee annenlerde aynı çıkıyorsan evdeki tartı yanlış bi yeremi koldun aceba.kilon heryerde aynı çıkarsa sende rahat edersin.
didem bacım hayırlı olsun bel makinen.ee ses çok çıkarıyormu.valal sen bi yap bakalım faydısını görürsen bende alayım diyom.fiyatı 70 liraymış baktım.dimi..
akşam menüyü yazdın köfteler falan ama maşallah hadi taktir ettim seni yememeşsin..:)
evet ya döküldük kız.bende pişmenim oruç tutmadığıma.ahh tutsaydım daha az etkilenirdim..allah kabul etsin..
olsun canım toparlarsın 300 gr ne ki... hem her gün tartılmamak lazım ama bende dayanamıyorum her sabah tartıdayım. bugün 200 gr vermişim. dün de 300 gr vermiştim. 2 günde yarım kilo. iyi gaz oluyor motive oluyor aslında bi yandan da...günaydın
bugün moralsiz başladım güne.300gr fazla ile başladım.ne ediom ben bu hafta anlamadım..
ben misafirlerimi gönderdigimden bu yana çokta sıkı yapamadım.hala toparlanamadımsanarım.akşam az yiyim dedim.yine fazçla yedim.ayrıca normal ekmek yedim.benim koca kaç fündür sıcacık pide getiriyo.bende bi alayım iki alayım dedim.kaçtı sanırım.akşam defneyi uyutayım dedim.onla uyumuş kalmışım.saate bi baktım 11,30.bu saatten sonra sporda olmaz dedim.spor yapmadan yattım.sabahları hep meyve suyu içiyorum.aslında bardak bayagı büyük yapıyorum.yaa getirmişler bi çuval mandalina portakal.o yemekle bitmezki ancı sıkılır.evde bu aralar hep sıkıp duryorum.çoculaada bizede.ee hem meyve yiyom hem meyve suyu içiyom.sanırım şeker oranın fazla oldu..dedim sabah aldım şu elma sirkesini bari içeyim.bi baktımki üzüm sirkesi almışım.ayy delirdim.allahtan nasıl olduysa fişi atmamışım.huyumdur hemenatarım en fişi.valla allah yardım edecekye atmamışım.neyse ögle olsunda eşim eve gelince bende hemen değiştireym.çocuklarla çıkmayayım dışırısı buzz..market çok yakın zaten..
neyse 64,300 çıktım.daha dün 63.800 çıktımştım.ne oldu bilemdim.bugün daa dukkatli olacğım.şu lesli eyi bende indireyim.zeynep zaten kıvrak.sever hareketi.onla birebir edeyim.ayımıda dün bi fincan izmiştim.off hatetmişim. ben
evet evet dün normal yaptım adam dua etti sağolsun pek mutlu oldu. bende az yedim. napim,o kadar olsun dimi..aaaaa....yok kuşum yaa.bizde edemidik bu dyeti.dayanamdık..sende neyse toparmamışsın zaten.olsn bizdede ara kacamak oluyo.
kız ben yemegimde hiç değişiklik etmdim.neyse yemek valla yiyom.zaten çok salçalı etmem ben yemegi..yagınıda normal atıyom.ayni daha öhce nasıl atıyorsam öyle.etme bacı yazık adamao yemekten bende yiyom yani.amaan okadarcıkta olsun..
bacım maşallahh.eve et ama sen yeme.ne o öyle köfte falan..bacım senin bogazda iyi bakıyomdaa eve ediyosunnn.ama kendin yemiysunnn..
ohh afiyet olsun. bizim meyve sıkıcagı bozuldu. tezden yaptırmamız lazım...kendime şuan yeşil çay demliyorum taze taze onu içeyim..
kahvaltım.
1 dilim kepek emkek.yine üstüne eynir.ve meyve suyu.ama bu kez küçük bardakla yaptım..
kesınlıkle. bende catlıyorum. cıkmamak lazım. adamda soruyo bugun kac gr gıtmıs dıyegünaydın.
fatma günlük çıkmazsam çatlıyom ben yaa.aslında evet çıkmamak lağzım.ama bazende iyi oluyo hatamı anlıyom.kendime çeki düzen veriyom.ama evet günlük tartılmayayım ben yinede.
ohh afıyet bal şeker olsun...sabah elma sirkeli limonlu su
normal su
şimdi şekersiz çay
çok küçük dilim peynirli
2 adet ceviz yedim
kaç lira bu tronik şeysi bacım? napıyor masaj falan mı? hangi bölgeye?bende dün akşam sadece çorba içtim yatarkende meyve suyu içtim sabhada su 2 dilim keçi peynirli ekmek 3 dilimde salam 1 bardak çay şimdide sölemesi ayıp türk kahvesi içicem
ayşegül fatma doğru diyor tartılma bacım stres olursun benim ab tronicte geldi dün aklşam taktım kızlar resmen pıt pıt attırıyor bakalım zayıflatacakmı etkisini görmek için 1 ay kullanın diyor
kız bu gün görmemiş kayısı ne? nerde satılır? faydası ne? kuru kayısı değil mi bu?günaydın arkadaşlar
akşam mercimek çorbası ekmeksiz
2 adet köfte ve bol yağsız salata
2 kaşık bulgur pilavı yedim
sabahta
1 dilim çavdar ekmeğine peynir sürdüm
2 tane zeytin
ve şekersiz 1 fincan süt içtim
az sonra gün görmemiş kayısımı yicem ve yeşil çayımı içicem
ayşegül bencede sık tartılma arkadaşım işte bende öyle oldum fazla çıktım deliriyo insan sonra bugün annemde tartıldı aynıyım almamış gözüküyorum aman neyse 1-2 eksik fazla gitsinde farketmez
benim adet dönemimde yaklaştı su toplamaya başladım yinee
bende tutamadım o gün rejim muhabbetine. allah kabul etsin,keşke tutsaydım...günaydın ben kaç gündür yazamadım bişey pazartesi oruçluydum dün eşim evdeydi ama az yedim genede bugün normale döndüm 1 dilim kepek ekmek peynir domates salata ve dereotu ile kahvaltı yaptım tabi önce sularımı içtim iyiki şok diyete başlamışım herkes bırakmış gerçi ben oruçluydum daha büyük şok diyet oldu
bende az önce yaptım. şimdi kızı uyutuyorum. baya bacaklarım yandı ama işe yarıyo demek... hava çok soğuk olmazsa yürüyüşte yaparım yarım saat falan. ipekte bakıyo öyle bu kadın napıyo diyeben az önce şu leslie 1 mil yaptım.ya ne güzelmiş bi.sabah indirmiştim.hareketler çok basit hemde valla iyi terletti beni.undan sonra günlük yapacagım bu programı.günlük 20 dk yeter bana.arttırmamda.bunu düzenli yapayımda daha nee...
ooo süper grup halinde hemde. daha bi motive olur insan...Bizde oda arkadaşlarımda beraber öğle paydosunda yapıyoruz lesliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?