2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

afiyet olsun Zeynepcim,
midende rahatsızlık varsa sirkeli su içme
ayrıca güzel kilo veriyorsun maşallah
sağol canım.
ya bu sabah baya ağrıyodu midem. aslında sağlamdır ama sirke haşat etti sanırım. akşama doğru iyi olursa içerim yoksa yarına ertelerim artık.
doğru söylüyosun. haftada 1 en iyisi sanırım. böyle günlük aldatmacalar oluyor.

gülşah haklısın en güzeli haftada bir tartılmak bencede
zeynepcim kayısının koyu renklisi oluyor hani böyle siyaha bakan onun daha faydalı olduğunu söylediler kilo vermeye metobolik çayla zayıflayan ablamızdan bahsetmiştim ya o bu çaydan sonra kayısıyı öyle yiyormuş bende aldım

şimdi yeşil çayımı içicem çörekotlu kraker yedim 2 tanede ohhh mis gibbi

Bacım bu elektrik akımı veriyor 2 pille çalışıyor inceltici jeli falanda 230 tl verdim biraz tuzlu ama umut dünyası bu ay kredi kartımı kocam ödüyo diye aldım yoksa kıyamazdım da

dur dışarı çıkınca aktara sorayım bende alayım.
didemin dediği gibi umut dünyası :)
hımmm çörekotlu kraker bayılırımmm eti form un var
Bacım bu elektrik akımı veriyor 2 pille çalışıyor inceltici jeli falanda 230 tl verdim biraz tuzlu ama umut dünyası bu ay kredi kartımı kocam ödüyo diye aldım yoksa kıyamazdım da
hadi bakalım inş işe yarar da paracıklar boşa gitmez
zeynep şu leslinin linkini verirmisin 1 milide indireyim cnmmm

canım lınk veremıyorum işte
googla a leslie sansone ile küçültülmiş linkler yaz
ordan ilk yada 2. çıkana tıkla
indir

evet etiformunki çokta güzel 1 saat sonra öğle yemeğimiz var gripte oldum hiçte yiyesim yok çorba içip az bişi atıştırıyım en güzeli
sağol canım buldum muckkkk

evet etiformunki çokta güzel 1 saat sonra öğle yemeğimiz var gripte oldum hiçte yiyesim yok çorba içip az bişi atıştırıyım en güzeli
sağol canım buldum muckkkk

grip mi oldun geçmiş olsun canım yaa...
bol meyve ye o zaman
ıhlamur falan iç
zaten bitki çayı ıvır zıvır içmekten mide kümbet oldu

selam canlar

bende bu sabah sirkeli su içmedim biraz bugün içmiyimde midem rahatlasın azcık

sabah tostla 1tane portakal sıkıp içtim
bol su içiyorum öğleden sonra bi elma yerim

grip mi oldun geçmiş olsun canım yaa...
Bol meyve ye o zaman
ıhlamur falan iç
zaten bitki çayı ıvır zıvır içmekten mide kümbet oldu

sağol cnm inş.derine geçmez canım yemekte istemiyo biliyomusun
aynen midem lıkırdıyo artık sağa sola dönünce dk başı wc dwyimmm

kızlar hiç kilo vermemişim..gerçi fazla diyete girişmemiştim..burak yemek yemiyo emiyo diye..artık yavaş yavaş yiyo..sıkı bi diyete gircem bacılar..10 günde 150 gr cık vermişim utanıyorum kendimden:26:

benimde ara öğün yeşil çay 10 tane fındık bu biraz fazla oldu
şimdide 2 tane olma 1 kasede ekşili köfte çorbası içiyorum birazda yoğurt yiyicem yemekten öncede lesli ablamı yatım

evet ya fazla tartılmamak lağzım ama dayanamıyorum.nyse araya açayım bari iki günde bi tartılayım..sen iyi gideyon maşallah..ha gayret gdiyo kilolar..

evet haklısın amaan bakalım arın ne çıkacak.aa tartılmayaçaktım ben dimi

kız eçmiş olsun .aman toparlan çabucak.iç bi ıhlamur..afilet olsun ..yarasınmı desemm yaramasımmıı

aanaa bende 70 lira senden bende alayım demiştim.şu bemle takılan alet değilmi yaa..

selam canlar

bende bu sabah sirkeli su içmedim biraz bugün içmiyimde midem rahatlasın azcık

sabah tostla 1tane portakal sıkıp içtim
bol su içiyorum öğleden sonra bi elma yerim

afiyet olsun kuşum.

ara öğün
1 light grisini
3 kuru kayısı

bol su ile devam...

oh afiyet olsun.

kızlar hiç kilo vermemişim..gerçi fazla diyete girişmemiştim..burak yemek yemiyo emiyo diye..artık yavaş yavaş yiyo..sıkı bi diyete gircem bacılar..10 günde 150 gr cık vermişim utanıyorum kendimden:26:

neysee .evet yavaş yavaş başla bacım.en azından almamşısın.oda iyi.

benimde ara öğün yeşil çay 10 tane fındık bu biraz fazla oldu
şimdide 2 tane olma 1 kasede ekşili köfte çorbası içiyorum birazda yoğurt yiyicem yemekten öncede lesli ablamı yatım
afiyet olsun.dün yimedim bugüne bıraktın dimi..

Yedim bişiler öğlende tavuk güveç salata 1 dilim ekmek ayran yemezsem toparlayamam

afiyet olsun.

üzüm sirkeni yerin eelma sirkemi aldım marketten.artık bende akşama başlarım içmeye.
şimdi bi salata ve küçük bi but hayladımkendime onu yiycem.
ama ben bugün kendimi çok aç hissediyom yaa..şimdi bi yiyeyimdi kendime geleyim..

Sağol ayşegülcüm öğlen biraz fazla kaçtı gibime geldi ama akşam az yer arayı kapatırım

bende sabah peynir 3 zeytin domates maydonoz ve 1 bardak süt içtim 2 dilimde kepek ekmeği.
arada yerli muzlardan çok canım çekti yarım yedim.
öğlen tavuk var haşlama onu yicem bide salata yaparım yanına..
ama fazla su içemedim daha ..bu arada sabah tartıldım hala aynıyım çünkü doğru düzgün yapamadım diyeti kaçırdım ben ama bugun yeni başlamış kabul ediyorum kendimi şu lesliyi bende indirmeye çalışıyorum daha öncede indirmişdim ama açılmamıştı inşallah bu sefer açılır..

Sağol ayşegülcüm öğlen biraz fazla kaçtı gibime geldi ama akşam az yer arayı kapatırım

olsn dedgini gib dengelersin..

olsun nerden başlarsan kardır.bugünkü yemegin çok güzell...
leslie yi benbeğendim valla.yapılabilir kolay mış.meğer..

öğle yemegim yeni .bitti benim.şimdi bi yeşil çayiçeyim üstüne.o arada defneye yemek yedireyim..

öğlen 2 kaşık bulgur pilavı
yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık yoğurt yedim.

kızlar yaaa ((((((((((((
cmt kuzenler gelicek abla kardeş. abla benle aynı yaşta evli 2.5 yaşında kızı var. kardeş bizden 1 yaş küçük bekar ve ikiside tam sopa. 45 kg falanlar sanırım
güzel yemekler yap diyo bana. iyi dedim ama offffff bozmak istemiyorum ama ne etcem şimdi anlamadım...
hem bana hem onlara uygun ne yapabilirim bi fikir verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…