sağol canım.afiyet olsun Zeynepcim,
midende rahatsızlık varsa sirkeli su içme
ayrıca güzel kilo veriyorsun maşallah
doğru söylüyosun. haftada 1 en iyisi sanırım. böyle günlük aldatmacalar oluyor.Gğnlük tartılar aldatmasın sizi. Hem canınızı da sıkmayın. Sevgililer gününde biz kocişle dışarı çıktık. Dedim bugün rejim mejim yok. Bana yasak olan ne varsa hepsini yaptım. Sabah bi baktım neredeyse bir kilo inmişim. Sonra da dün her şeye dikkat ettim ve hatta yemem gereken meyveleri de yemedim ve eti de yemedim sabah bi baktım yarım kilo fazla. Aslındas biz heves ve merakla dürekli bakıyoruz ama en doğrusu haftada bir bakmak. Çoğu diyetisyen tartılmayı da yasaklıyor sadece haftada bir diyor.
dur dışarı çıkınca aktara sorayım bende alayım.gülşah haklısın en güzeli haftada bir tartılmak bencede
zeynepcim kayısının koyu renklisi oluyor hani böyle siyaha bakan onun daha faydalı olduğunu söylediler kilo vermeye metobolik çayla zayıflayan ablamızdan bahsetmiştim ya o bu çaydan sonra kayısıyı öyle yiyormuş bende aldım
şimdi yeşil çayımı içicem çörekotlu kraker yedim 2 tanede ohhh mis gibbi
hadi bakalım inş işe yarar da paracıklar boşa gitmezBacım bu elektrik akımı veriyor 2 pille çalışıyor inceltici jeli falanda 230 tl verdim biraz tuzlu ama umut dünyası bu ay kredi kartımı kocam ödüyo diye aldım yoksa kıyamazdım da
zeynep şu leslinin linkini verirmisin 1 milide indireyim cnmmm
dur dışarı çıkınca aktara sorayım bende alayım.
didemin dediği gibi umut dünyası :)
hımmm çörekotlu kraker bayılırımmm eti form un var
hadi bakalım inş işe yarar da paracıklar boşa gitmez
canım lınk veremıyorum işte
googla a leslie sansone ile küçültülmiş linkler yaz
ordan ilk yada 2. çıkana tıkla
indir
evet etiformunki çokta güzel 1 saat sonra öğle yemeğimiz var gripte oldum hiçte yiyesim yok çorba içip az bişi atıştırıyım en güzeli
sağol canım buldum muckkkk
grip mi oldun geçmiş olsun canım yaa...
Bol meyve ye o zaman
ıhlamur falan iç
zaten bitki çayı ıvır zıvır içmekten mide kümbet oldu
evet ya fazla tartılmamak lağzım ama dayanamıyorum.nyse araya açayım bari iki günde bi tartılayımolsun canım toparlarsın 300 gr ne ki... hem her gün tartılmamak lazım ama bende dayanamıyorum her sabah tartıdayım. bugün 200 gr vermişim. dün de 300 gr vermiştim. 2 günde yarım kilo. iyi gaz oluyor motive oluyor aslında bi yandan da...
evet evet dün normal yaptım adam dua etti sağolsun pek mutlu oldu. bende az yedim. napim,o kadar olsun dimi..aaaaa....
ohh afiyet olsun. bizim meyve sıkıcagı bozuldu. tezden yaptırmamız lazım...
kesınlıkle. bende catlıyorum. cıkmamak lazım. adamda soruyo bugun kac gr gıtmıs dıye
ohh afıyet bal şeker olsun...
kaç lira bu tronik şeysi bacım? napıyor masaj falan mı? hangi bölgeye?
kız bu gün görmemiş kayısı ne? nerde satılır? faydası ne? kuru kayısı değil mi bu?
bende tutamadım o gün rejim muhabbetine. allah kabul etsin,keşke tutsaydım...
bende az önce yaptım. şimdi kızı uyutuyorum. baya bacaklarım yandı ama işe yarıyo demek... hava çok soğuk olmazsa yürüyüşte yaparım yarım saat falan. ipekte bakıyo öyle bu kadın napıyo diye
ooo süper grup halinde hemde. daha bi motive olur insan...
kızlar bende dün akşam 2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık tavuklu bezelye yemeği (susuz tarafından)
ve yarım kase mercimek çorbası içtim.
yatmadanda metabolilk çaydan içtim 3 br. da su içtim yattım...
sabahta tahıl ekmeğine beyaz peynirle tost yaptım yanına 3 zeytin 2 de ceviz. bide yeşil çay...
sonrada yine metabolik çaydan içtim. bir de bol su tabi...
elma sirkesi içemedim sabah midem çok ağrıyodu... bugün mola verdim onada...
Gğnlük tartılar aldatmasın sizi. Hem canınızı da sıkmayın. Sevgililer gününde biz kocişle dışarı çıktık. Dedim bugün rejim mejim yok. Bana yasak olan ne varsa hepsini yaptım. Sabah bi baktım neredeyse bir kilo inmişim. Sonra da dün her şeye dikkat ettim ve hatta yemem gereken meyveleri de yemedim ve eti de yemedim sabah bi baktım yarım kilo fazla. Aslındas biz heves ve merakla dürekli bakıyoruz ama en doğrusu haftada bir bakmak. Çoğu diyetisyen tartılmayı da yasaklıyor sadece haftada bir diyor.
gülşah haklısın en güzeli haftada bir tartılmak bencede
zeynepcim kayısının koyu renklisi oluyor hani böyle siyaha bakan onun daha faydalı olduğunu söylediler kilo vermeye metobolik çayla zayıflayan ablamızdan bahsetmiştim ya o bu çaydan sonra kayısıyı öyle yiyormuş bende aldım
şimdi yeşil çayımı içicem çörekotlu kraker yedim 2 tanede ohhh mis gibbi
Bacım bu elektrik akımı veriyor 2 pille çalışıyor inceltici jeli falanda 230 tl verdim biraz tuzlu ama umut dünyası bu ay kredi kartımı kocam ödüyo diye aldım yoksa kıyamazdım da
selam canlar
bende bu sabah sirkeli su içmedim biraz bugün içmiyimde midem rahatlasın azcık
sabah tostla 1tane portakal sıkıp içtim
bol su içiyorum öğleden sonra bi elma yerim
ara öğün
1 light grisini
3 kuru kayısı
bol su ile devam...
kızlar hiç kilo vermemişim..gerçi fazla diyete girişmemiştim..burak yemek yemiyo emiyo diye..artık yavaş yavaş yiyo..sıkı bi diyete gircem bacılar..10 günde 150 gr cık vermişim utanıyorum kendimden:26:
afiyet olsun.dün yimedim bugüne bıraktın dimi..benimde ara öğün yeşil çay 10 tane fındık bu biraz fazla oldu
şimdide 2 tane olma 1 kasede ekşili köfte çorbası içiyorum birazda yoğurt yiyicem yemekten öncede lesli ablamı yatım
Yedim bişiler öğlende tavuk güveç salata 1 dilim ekmek ayran yemezsem toparlayamam
Sağol ayşegülcüm öğlen biraz fazla kaçtı gibime geldi ama akşam az yer arayı kapatırım
bende sabah peynir 3 zeytin domates maydonoz ve 1 bardak süt içtim 2 dilimde kepek ekmeği.
arada yerli muzlardan çok canım çekti yarım yedim.
öğlen tavuk var haşlama onu yicem bide salata yaparım yanına..
ama fazla su içemedim daha ..bu arada sabah tartıldım hala aynıyım çünkü doğru düzgün yapamadım diyeti kaçırdım ben ama bugun yeni başlamış kabul ediyorum kendimi şu lesliyi bende indirmeye çalışıyorum daha öncede indirmişdim ama açılmamıştı inşallah bu sefer açılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?