2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

tavuk haşla canım haşlamayı sen ye onlara sosla fırına sür..yanına bulgur pilavı yap..

yoo fırında tavuk yapabilirsin artı misal öğlen az yer akşam biraz kaçırsan bişi olmaz bi günden
pilav yapsanda sen 2-3 kaşık yersin illa çok yemene gerek yokki diyetteyimde dersen ayıp olur normal bi menü yap bence sen gene az az yee

ya benim misafir gelencede bende yedim.ama az tabi.şöleki tatlıya hiç girişme.ama yemeklerden az az ye.bişey olmaz.genelde fırınlık yapasan daha iyi olur..

kızlar lesliyi indiremiyorum..biriniz msn den atın bana..mucukk..

benim açık eğil.birazdan açacagım msn i.görderirim.

yeşil çayımı içiyorum..metabolik çayımı ocağa koydum..

kızlar binada biri poğaça yapıyo..koku evi sardı..bayılazaaaammmm:))

yeşil çayımı içiyorum..metabolik çayımı ocağa koydum..

kızlar binada biri poğaça yapıyo..koku evi sardı..bayılazaaaammmm:))

yapma bıcm.ilk başlarda olur böyle amadayan kız.git meyve ye.bi ekmek üstü peynir ye.üstünede boylca bi su icc

poğaça moğaça yok
bi poğaça kaç kalori biliyin mi bacım
sonra yürürsün lesli ile 21 dk değer mi bi anlık zevk için

evet mönüm şöyleeeeeeeee
çorba ( ne olursa artık. ama büyük ihtimal mercimek)
bulgur pilavı
fırında tavuk
yanına patates püresi (az yağla yapar 1 kaşık alırım bende)
salata.
nasıl???

süperr..az az yersin artıkın..

işte diyetin bu kısmı kötü.
bi yere gitmek
yada misafir ağırlamak...
ama eve kapanacak ta değiliz ya.

süperr..az az yersin artıkın..

aynen öyle...
akşam yemeğine gelecekler zaten 3 ten sonra anca gelirler.
6 gibi yeriz erkenden. öğlen az yerim akşamda mönüye ayak uydururum. az az yerim...

ama bi problem daha var ki
sabah kahvaltısı.
malum evde yağ yok,reçel yok,kaymak sucuk salam tarzı şeyler yok...
o ne olacak bilmiyorum. alırız almasına ama 1 gun ıcınde almak. sonra hepsı cope gıdecek...

yaa aslında ben dün çok güzel yaptım diyetimi arada 2 tane çikolata kaçırdım o kadar oda salata ve havuçtan içim çekilmişti.
benim canım kocacığım dün sen topla kömeleri getir eve ölürmüsün öldürümüsün.birde ne dese beğenirsiniz bunlar kilo yapsa bana yapardı ye ye birşey olmaz çok lezzetli çok taze diyor.yemiycem dedim kızdım gittim yattım.gece kalkıp yedim ama ee gördüm birkere yemesem olmaz.az öncede aradım topla onları annemlere götür yesinler eve gelince görmiyeyim dedim gülüyor.yaaa delirtcek bu beni.

sen normal yemeklerini yap misafirlerin ilede otur az az hepsinden ye.abartmadıktan sonra birşeycik olmaz.
kahvaltılığıda mecbur alacaksın.ama her kapvaltı masaında bal-kaymak olmak zorunda değilki.kaymak alma sucuk parmak sucuk al.salam dilimletip al.1 çeşit recel yeter.peynir zeytin domates salata tamam işte.hem çeşitin olur hem ziyan olmaz.

küçük kavanoz reçeller oluyo onlardan al.sucukta alma.salam evet burcunun dedegi gbi dilimletkyada dilimli satılıyo nasılsa.sosiste pakette azda olsa olyo..sen o güne göre aldır.zeyten peynir yumurta yeter..

yaa evet senin kocaya ne yese kilo almayacak sanırım.:)
sende ben gibisin evde bişey olasın ztiyom.eve iki gündür sıcacık ekmek pide alıyo dayanamıyorumyiyip duruyorum.bu sabah işi giderken dedimeğerki alınsan yemenle sanada yedirmeden atacagım çöpe dedim.tama dedi.yaa biraz onlardanda destek.bugünü ne ettin pekii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…