köme ne kız?yaa aslında ben dün çok güzel yaptım diyetimi arada 2 tane çikolata kaçırdım o kadar oda salata ve havuçtan içim çekilmişti.
benim canım kocacığım dün sen topla kömeleri getir eve ölürmüsün öldürümüsün.birde ne dese beğenirsiniz bunlar kilo yapsa bana yapardı ye ye birşey olmaz çok lezzetli çok taze diyor.yemiycem dedim kızdım gittim yattım.gece kalkıp yedim ama ee gördüm birkere yemesem olmaz.az öncede aradım topla onları annemlere götür yesinler eve gelince görmiyeyim dedim gülüyor.yaaa delirtcek bu beni.
sen normal yemeklerini yap misafirlerin ilede otur az az hepsinden ye.abartmadıktan sonra birşeycik olmaz.
kahvaltılığıda mecbur alacaksın.ama her kapvaltı masaında bal-kaymak olmak zorunda değilki.kaymak alma sucuk parmak sucuk al.salam dilimletip al.1 çeşit recel yeter.peynir zeytin domates salata tamam işte.hem çeşitin olur hem ziyan olmaz.
aferim burcu olsun aklında kalacağına miğdende kalmış
oyle yapcam bacım. evde bal pekmez war. recele gerek yok da. salamla sosıs alırız 1 gunluk. napalımküçük kavanoz reçeller oluyo onlardan al.sucukta alma.salam evet burcunun dedegi gbi dilimletkyada dilimli satılıyo nasılsa.sosiste pakette azda olsa olyo..sen o güne göre aldır.zeyten peynir yumurta yeter..
yaa evet senin kocaya ne yese kilo almayacak sanırım.:)
sende ben gibisin evde bişey olasın ztiyom.eve iki gündür sıcacık ekmek pide alıyo dayanamıyorumyiyip duruyorum.bu sabah işi giderken dedimeğerki alınsan yemenle sanada yedirmeden atacagım çöpe dedim.tama dedi.yaa biraz onlardanda destek.bugünü ne ettin pekii..
sabah hiçbirşey olmamış gibi içtim sirkeli suyumu gündüz diyet gece dolap fareliği senin anlayacağın.
alla sonradan pişman oldum ama duru mızırdamasa hepsini yerdim gibime geliyor.
kız zeynep kahvaltıyamı gelicekler kuzenlerinnn
aaa tanıdık diyosun o daha iyi hehehe
ayyyyyyyyyy güneş çıktı
yürüyeceğimmmmmmmm oleyyyy
30 dk yürüsem yeter sabah ta leslie yapmıştım
ipoş uyansın mama yiyelim bende ara öğünümü yiyim yarım saat yürüyelim
sabah hiçbirşey olmamış gibi içtim sirkeli suyumu gündüz diyet gece dolap fareliği senin anlayacağın.
alla sonradan pişman oldum ama duru mızırdamasa hepsini yerdim gibime geliyor.
oyle yapcam bacım. evde bal pekmez war. recele gerek yok da. salamla sosıs alırız 1 gunluk. napalım
bende ewde olunca yemeden duramam. resmen batar bana. adam tatlı dıyo gıt dıyom dısarda ye ben gormıyım duymıyım.
ama destek oluyo sagolsun her gun soruyo kaç gr gitti diye
hep öyle olmaz mı
önce ye sonra pişmanlık
pişmanlıklarım şimdi gram gram gidiyo işte napalım...
bu arada midem ağrıyo hala.
sirkeden mi acep??? bugün de içmedim ama sabahtan beri midem ağrıyor...
küçülüyormu acaba
ay burası güneşte olsa çok soğuk valla buz buzzzz
budada güneş var ama yalancı valla bi sıgara içeyim dedim kendimi içeri zor attım buz gibi kesiyor.
cısssssss ne pizası kız amannnnnben bugün kaçamak yaptım pizza yedim
şimdide mısır patlatmıştım eşime ondan yedim pehh bugün saldım biraz
yarın acısını cıkarırım artık
şu beşibiyerde ne kızGünaydın zapzayıf bacılarım benim.
akşam ıspanak yedim
sabah elma sirkeli su
sonra bir bardak suyla
3 dilim peynir
domates
salatalık
biber
2 ceviz
1 dilim ekmek yedim geldim
şincik
beşibiryerde çay içicim.
fatmacım zayıf diyen dillerine kurban olayım
bende akşam biraz makarna 4 köfte yedim
sabah 3 dilim keçi peynirli ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 dilim salam yedim yanında normal çay içtim şimdide ısırgan çayı içiyorum ammmaaaaaa bu sabah giremediğim 38 beden pantolonuma girdim çok mutluyum
bende dün akşam az bezelye az yogurt az salata ve 1 dılım ekmek yedım.
sonrada metabolık cay ıctım
form cay ıctım
sut ıctım
yattım...
bu sabahta 2 br su içtim.
kahvaltıda da yeşil çay
2 dılım cavdar ekmegı
yarım salatalık yarım domates
beyaz peynır,3 zeytın,2 cevız.
kahvaltıyı saglam yapmak lazım
fatmacım zayıf diyen dillerine kurban olayım
bende akşam biraz makarna 4 köfte yedim
sabah 3 dilim keçi peynirli ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 dilim salam yedim yanında normal çay içtim şimdide ısırgan çayı içiyorum ammmaaaaaa bu sabah giremediğim 38 beden pantolonuma girdim çok mutluyum
şu beşibiyerde ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?