papatyacım bide bişey istiycem senden ya forumdan filan baktım bulamadım googleden aratıp buldum ama beceremedim kilo takvimi bana hazırlayabilirmisin canım ya verdiğim kiloyu görünce motivasyonum artacak inşallah bide önerim olcak hergün tartılınca morali bozuluyo insanın haftada birgün pazartesi günleri örneğin tartılıp paylaşsak burdan olarmı sizcede uygunmudun arkadaşlar
haftaya 5 gün ditei yapıcaz ya yumurtayı haşlanmışmı yiyice bide sadece yumurtamı yiyicez
ilk ay 3 kilo vermiştim sanırım sen öyle yaz kuşum
Pazartesi neyle başlıyok bacılar, yapmazsam bırakırım haberiniz ola.
evet pazartesi günleri tartılma günümüz olsun bencede
haşlanmış olması lazım yağ yok ya o açıdan
papatyacım bide bişey istiycem senden ya forumdan filan baktım bulamadım googleden aratıp buldum ama beceremedim kilo takvimi bana hazırlayabilirmisin canım ya verdiğim kiloyu görünce motivasyonum artacak inşallah bide önerim olcak hergün tartılınca morali bozuluyo insanın haftada birgün pazartesi günleri örneğin tartılıp paylaşsak burdan olarmı sizcede uygunmudun arkadaşlar
Ben 10 gündür form plus açaiili çay içiyorum yarın bitecek bimden 5i biryerde çayı alıcam onun bana çok faydası oluyor
bende geldim bende benide eklermisin ayşegül şuan 75 kiloyum bende hedefim 60 kilo olmak
ne yapıyorux şimdi ilk olarak
bende ticker istiom beceremedim
ayyyyyyyyyyy geri gelmiş çok sevindim
az önce çilekli yeşil çay içtim 4 tane kuru kaysı yedim bacılarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?