2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

tatlı krizine kabuk tarçun bastırıyo kızlar çaylara atın doktor verdi bana öle dedi
tamam 1 hafta 5 günlük diyeti yapalım sonra normal beslenmeye geçelim
benim şöyle bi sorunum var sabah kahvaltısını sevmiyorum onu ne yapcaz
5 günlük siyeti doktüreyim hemen pzartesi başlayalım

oh ne güzel diete başlanılıyor kıskandım valla bende doğurayımda benide eklersiniz listenize sizlere başarılar çokta üzülmeyin o kadar fazla yüksek kilolarda değilsiniz:))

evet evet pazartei başlıyoz.kız sana ne yazdım görmedinmi.kilonu yaz yapayım ticker.
kaç kilo başladım.şuan kaç kilosun.

oh ne güzel diete başlanılıyor kıskandım valla bende doğurayımda benide eklersiniz listenize sizlere başarılar çokta üzülmeyin o kadar fazla yüksek kilolarda değilsiniz:))

gel .sen bi dogur.inşallah gelirsin.ama biz minikleri 1 yaşına getirdik öyle başladık.onların anne sütüne yogun ihtiyacı var.ama sağlıklı beslenirsin sende.dogur gel tamammı

neymiş kızz.sapukk..
ben sigara içerken hiçbişey yemiyodum açlığımı bastırıyodu bi bıraktım yedim de yedim aldım da aldım.
şeytan bişeyler diyo
kulak tıkıyorum
kör şeytan
serap o 5 gunluk dıyette 1 gun sırf yumurta dıyor ya
nasıl yapıcaz onu pöff
once sagsaglım kuzunu bı dogur guzelce bı emzır kıloları dusunmeye daha coook waktın war. senın su an oncelıgın bebegını emzırmek olsun. kılo verıcem dıye sakın ılk gunden rejıme gırme. bızım danalar artık 1 yasında emıcegı kadar emdıler artık. sızın kuzular bi emsin güzelce sonra siz de vericeksiniz inşallahhh

[

zeyneppp

sağolun kızlar ben 76 kiloyla hamile kaldım 93 olmuşum yüzüm kızarıyor yazarken işim pek zor gibi

sağolun kızlar ben 76 kiloyla hamile kaldım 93 olmuşum yüzüm kızarıyor yazarken işim pek zor gibi

bazıları emzirirken kolayca kilo veriyo.sende olabilirsin.
benim yaptığım hatayı yapmayında .ben hala emziriyorum gerçi ama ben çok yedim emzirirken 8 kilo aldım üstüne emzirirken.şimdi o kiloyu vermeye çalışıyorum.süt oluyo diye çok tatlı yemeyininan hiç bi fark olmuyo.ama sütlü tatlıları yiyin gerçektende onlar artırıyo benim gbi içikoataya dalmayın..

yok kız başlarmıyım tekrar
bırakana kadar canım çıkmış
kilo gider de o meret bi daha zor bırakılır
aslaaaaaaaaaaaa

hiç üzülme. bende 90 la dogum yapmıştım. çıktığımda 78 dim ama emzircem sütüm olcak diye yiye yiye aldım gene. bakalım kaç oldum bugun yarın öğrencem baskül alayım önce bi. emzircem diye danalar gibi yiyeceğime azcık dikkat edeydim şimdiye 70 e inerdim bile. pehhh... verirsin sende. sağlıklı beslen yeter. abuk sabuk şeyler süt falan yapmıuyor kilo yapıyor anca

he bacım. emzirirken dal gibi oluyolar. bizim kız da emiyor göya. bende emzirirken yedim de yedim en az 5 kilo almışımdır. en az oda...
süt olucak diye. süt müt etki etmedi. anca kilo etti...

ara öğün elmamı yedimm..yeşil çayımın içine bi çay kaşığı tarçın koydum içtim...ama çokkk açım

he bacım. emzirirken dal gibi oluyolar. bizim kız da emiyor göya. bende emzirirken yedim de yedim en az 5 kilo almışımdır. en az oda...

katılıyorum bende yedimde yedim..anm şu süt yapar bu süt yapar dedi..tıkındım durdum..58 le hamile kaldım şu an 67 yim..9 kilo bana kar kaldı

ah ah tartıda 70 rakamını görmek şuan ben için hayal gibi valla doğumdan sonra hangi pantalonu giycem bilmiyorum büyük beden magazalarıını aşındırcam sanırım doğumdan sonra 10 kilo gidiyor diolar bakalım benim üstümde bi etkisi olucakmı

ara öğün elmamı yedimm..yeşil çayımın içine bi çay kaşığı tarçın koydum içtim...ama çokkk açım

yemek yokkkkkkkkkkk
yokkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar birbirimizi motive edelim.
ben şu ipek uyansın eski resimlerinden birini buzdolabının üstüne asıcam
krize girip dolaba gittiğimde o resmi görünce frenlerim kendimi

10 kilo gider de
süt olcak diye abuk sabuk şeyler yersen gittiği gibi geri gelir.
sütün olsun istiyosan bol su iç. günde en az 2 lt.
yeşilik ye. göbek marul falan.
humana still tea iç.
bide sütlü tatlılar işe yarıyor.
gerisi boş... fos kilo başka bişi değil...

iyi fikir bende asayım bari..hatta yeni evliyken olan halimi asayım..45 kilodayken
22 kilo almış halimide yanına asayım hemen yuhh diyeyim gidip gelip..boğazımı tutayım:26:

sorma ya.dogumdan çıktığımda 62 kiloydum.şimdi oldummu taa 69.ya bende yemeseydem kalzadı bendede.ama işte dayanamıyon.bi bahane oluyo işte.aahh.

ilk üç gün zor oluyo sibel.ama sonra vücut alışıyo.dayannn...

şimdi zor tabi.ama inşallah gdecek kilolar.

aynen pes etmek yok.birbirimizi motive edcez.ilk üç gün bende zorlandım amaşimdi alıştım yaa..

iyi fikir bende asayım bari..hatta yeni evliyken olan halimi asayım..45 kilodayken
22 kilo almış halimide yanına asayım hemen yuhh diyeyim gidip gelip..boğazımı tutayım:26:

biz bu gazla veririz kızlar.
yaw fena gaza geldim ersin akşam tartı alsın
migrosta falan wardır
çatlicam

bende bi digital baskül alayım..diğerinden varda oda küsüratı göstermiyo beyaa..
akşam kocişe de derim zayıflıcam ne alcan bana diye...oda biraz motive eder beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…