sapık sapık fikirler geliyo aklıma kilo verme adına bana dur deyin
diğer topic bomboş
tatlı krizine kabuk tarçun bastırıyo kızlar çaylara atın doktor verdi bana öle dedi
tamam 1 hafta 5 günlük diyeti yapalım sonra normal beslenmeye geçelim
benim şöyle bi sorunum var sabah kahvaltısını sevmiyorum onu ne yapcaz
5 günlük siyeti doktüreyim hemen pzartesi başlayalım
oh ne güzel diete başlanılıyor kıskandım valla bende doğurayımda benide eklersiniz listenize sizlere başarılar çokta üzülmeyin o kadar fazla yüksek kilolarda değilsiniz:))
ben sigara içerken hiçbişey yemiyodum açlığımı bastırıyodu bi bıraktım yedim de yedim aldım da aldım.neymiş kızz.sapukk..
serap o 5 gunluk dıyette 1 gun sırf yumurta dıyor yatatlı krizine kabuk tarçun bastırıyo kızlar çaylara atın doktor verdi bana öle dedi
tamam 1 hafta 5 günlük diyeti yapalım sonra normal beslenmeye geçelim
benim şöyle bi sorunum var sabah kahvaltısını sevmiyorum onu ne yapcaz
5 günlük siyeti doktüreyim hemen pzartesi başlayalım
once sagsaglım kuzunu bı dogur guzelce bı emzır kıloları dusunmeye daha coook waktın war. senın su an oncelıgın bebegını emzırmek olsun. kılo verıcem dıye sakın ılk gunden rejıme gırme. bızım danalar artık 1 yasında emıcegı kadar emdıler artık. sızın kuzular bi emsin güzelce sonra siz de vericeksiniz inşallahhhoh ne güzel diete başlanılıyor kıskandım valla bende doğurayımda benide eklersiniz listenize sizlere başarılar çokta üzülmeyin o kadar fazla yüksek kilolarda değilsiniz:))
ben sigara içerken hiçbişey yemiyodum açlığımı bastırıyodu bi bıraktım yedim de yedim aldım da aldım.
şeytan bişeyler diyo
kulak tıkıyorum
kör şeytan
serap o 5 gunluk dıyette 1 gun sırf yumurta dıyor ya
nasıl yapıcaz onu pöff
once sagsaglım kuzunu bı dogur guzelce bı emzır kıloları dusunmeye daha coook waktın war. senın su an oncelıgın bebegını emzırmek olsun. kılo verıcem dıye sakın ılk gunden rejıme gırme. bızım danalar artık 1 yasında emıcegı kadar emdıler artık. sızın kuzular bi emsin güzelce sonra siz de vericeksiniz inşallahhh
sağolun kızlar ben 76 kiloyla hamile kaldım 93 olmuşum yüzüm kızarıyor yazarken işim pek zor gibi
yok kız başlarmıyım tekrar[
zeyneppp
hiç üzülme. bende 90 la dogum yapmıştım. çıktığımda 78 dim ama emzircem sütüm olcak diye yiye yiye aldım gene. bakalım kaç oldum bugun yarın öğrencem baskül alayım önce bi. emzircem diye danalar gibi yiyeceğime azcık dikkat edeydim şimdiye 70 e inerdim bile. pehhh... verirsin sende. sağlıklı beslen yeter. abuk sabuk şeyler süt falan yapmıuyor kilo yapıyor ancasağolun kızlar ben 76 kiloyla hamile kaldım 93 olmuşum yüzüm kızarıyor yazarken işim pek zor gibi
he bacım. emzirirken dal gibi oluyolar. bizim kız da emiyor göya. bende emzirirken yedim de yedim en az 5 kilo almışımdır. en az oda...bazıları emzirirken kolayca kilo veriyo.sende olabilirsin.
benim yaptığım hatayı yapmayında .ben hala emziriyorum gerçi ama ben çok yedim emzirirken 8 kilo aldım üstüne emzirirken.şimdi o kiloyu vermeye çalışıyorum.süt oluyo diye çok tatlı yemeyininan hiç bi fark olmuyo.ama sütlü tatlıları yiyin gerçektende onlar artırıyo benim gbi içikoataya dalmayın..
he bacım. emzirirken dal gibi oluyolar. bizim kız da emiyor göya. bende emzirirken yedim de yedim en az 5 kilo almışımdır. en az oda...
süt olucak diye. süt müt etki etmedi. anca kilo etti...
ara öğün elmamı yedimm..yeşil çayımın içine bi çay kaşığı tarçın koydum içtim...ama çokkk açım
ah ah tartıda 70 rakamını görmek şuan ben için hayal gibi valla doğumdan sonra hangi pantalonu giycem bilmiyorum büyük beden magazalarıını aşındırcam sanırım doğumdan sonra 10 kilo gidiyor diolar bakalım benim üstümde bi etkisi olucakmı
yemek yokkkkkkkkkkk
yokkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar birbirimizi motive edelim.
ben şu ipek uyansın eski resimlerinden birini buzdolabının üstüne asıcam
krize girip dolaba gittiğimde o resmi görünce frenlerim kendimi
he bacım. emzirirken dal gibi oluyolar. bizim kız da emiyor göya. bende emzirirken yedim de yedim en az 5 kilo almışımdır. en az oda...
süt olucak diye. süt müt etki etmedi. anca kilo etti...
ara öğün elmamı yedimm..yeşil çayımın içine bi çay kaşığı tarçın koydum içtim...ama çokkk açım
ah ah tartıda 70 rakamını görmek şuan ben için hayal gibi valla doğumdan sonra hangi pantalonu giycem bilmiyorum büyük beden magazalarıını aşındırcam sanırım doğumdan sonra 10 kilo gidiyor diolar bakalım benim üstümde bi etkisi olucakmı
yemek yokkkkkkkkkkk
yokkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar birbirimizi motive edelim.
ben şu ipek uyansın eski resimlerinden birini buzdolabının üstüne asıcam
krize girip dolaba gittiğimde o resmi görünce frenlerim kendimi
iyi fikir bende asayım bari..hatta yeni evliyken olan halimi asayım..45 kilodayken
22 kilo almış halimide yanına asayım hemen yuhh diyeyim gidip gelip..boğazımı tutayım:26:
sorma ya.dogumdan çıktığımda 62 kiloydum.şimdi oldummu taa 69.ya bende yemeseydem kalzadı bendede.ama işte dayanamıyon.bi bahane oluyo işte.aahh.
ilk üç gün zor oluyo sibel.ama sonra vücut alışıyo.dayannn...
şimdi zor tabi.ama inşallah gdecek kilolar.
aynen pes etmek yok.birbirimizi motive edcez.ilk üç gün bende zorlandım amaşimdi alıştım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?