2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

günaydın kızlar bugün uyandım her zamanki gibi ılık suyumu içtim bir dilim kepek ekmek krem peynir 4 zeytin 2 dilim kaşar peyniri ve azıcık kahvaltılık yağ iki bardak şekersiz çayla kahvaltımı tamamladım şimdi yine su içmeye ve meyve getirmeye gidiyorum elmamıda yiyim ama Zeynepcim tarçınlı elma fikri hiç sıcak gelmedi gerçekten güzelmi sabah sabah içim kalkmasın:18:

herkese günaydın bende dün eşimin ısrarlsrına dayanamayıp mantı yaptım ama az yedim ve dün sadece 1 dilim ekmek yedim oda kahvaltıda bütün ekmek hakkımı mantıda kullandım bu sabahta suyumu içtim 1 dilim kepek ekmek bol baharatlı patates yedim değişiklik yapayım istedim

afiyet olsun.evet ekmek yerine geçnle değiştirebilirsin.bende makarnayla değiştirmeyi pek seviyom:))

sabah kepekli tost yedim çayla.

akşam.epey spor yaptım.sanırım çkolatanın etkisin attığımı düşünüyorum..:86:

arkadaşar ben diyet yapalı tamm 1 ay olduu...vee bugün tartıldım.62.7 yimm.yani bir ayda 5.600 gr vermiş oluyorum..çok sevindim..tickerimi değiştirmeyecegim pazartesi.ama ilk sayfayı aylara böldüğümüz icin.ona bir aylık bilgimi yazayım..

bir ayda çok güzel kilo verdin canım, tebriklerimi koyuyorum.

Son düzenleme:

:129: tebrikler canım ben sana söylemiştim kaçamağın etkisi çarşambaya kadar geçer diye bak geçmiş işte bugün bende tartıda eksilmişim ama yazmıyorum pazartesi yazarım toplam kiloyu benimde ikinci ay kilomu ekliycez çarşamba günü şimdiden heycanlıyım acaba kaç yazıcaz

kız ben hafta sonunun üzerine bide dün mahvettim diyeti.ahh ben varya....
ama dün yakmakiçin epey debelendim.şükür etkisi geçmiş.bi daha töbee..
çarşamba hatırlat sende yisteye ikinci ayını ekleyelim.ayy hadi bakalım.sende çok ii gidiyorsun maşallah..

evet iyi gidiyo çok şükür allah bozmasın sende bu motiveyle bi daha bozmassın canım kilo verdikçe veresi geliyo insanın

tebrikler ayşegül bende şimdiye kadar tartıya pek ihtiyaç duymadığım için almamıştım ama madem diyete başladım bende alayım ama ne zaman çıkarım çarşıya bilmem hava birkaç gündür buz gibi burda ekmek almaya zor çıkıyorum

şimdi aklıma geldi ben gece uyanıp 5 adet çokomel yemiştim, ne yapim kızlar:78::26:
ben zaten gece yemelerimden kilo almıştım.

şimdi aklıma geldi ben gece uyanıp 5 adet çokomel yemiştim, ne yapim kızlar:78::26:

fatma rüyandamı gördün kız çokomeli ben kalkıp tuvalete gitmem gece uykum bölünecek diye yürüyüş yap canım yakarsın yediğin çokomelleri

alemsin fatmacım gece gece yediğine göre tatlı kirizin tuttu sanırım neyse yürüyüş yaparsın yada bolca ev işi yap eritirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…