geldim canlar bende çok kararlıyım zayıflıyacam inşallah beraber..bvenim çok çok motiveye ihtiyacım var...
çay tarifleri varmı kızlar metobolizmayı çalıştıran başka pratik öneriler çok olmuş sayfalar biri kısadan özet geçse bana neler yapıyosunuz canlarım...
ben yıne motoru bozmuşum
olsun iyidir
saolun canlarım evet aslında bu dengeli beslenmek
zeynepçim ne güzel anlatmışın saol canım,,
çayı yapayım bende
form çaylları bitki çayı
kahvaltıda normal çay içsem bişi olmaz ama dimi şeker ben zaten yıllardır kullanmıyorum şekersiz içiyorum...evet tuz şeker un yok bu da tamama aynen ben malesef beyaz ekmek dışıda yemiyorum çünkü ekmeğin kırıntısı girse ağzıma ben kilo veremiyorum...makarna pilavda yememem lazım ki yemiycem..
fatma sirkeli suyu çok dediler banada elma sirkesi balda at dediler içemedim ya çok istedimiçemiyorum kusturuyo ebni
serapçım keşke 95 olsam okadar olsam inan diyete gerek kalmaz daha bişi sorma yani düşün ne kadar çokum
serap normal sumu kalkınca içtiğin ılık filan mı
off kızlar yaa hafta sonu eşim evde oluınca bozduk tabi biraz rejimi 2 gündür de toparlamaya çalışıyorum ben korkuma tartılamıyorumda benim evdeki tartı dijital değil ama neysse...bende bugun sabah az peynir 3 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek ve 1 bardak süt yedim ara öğünde 1 portakal öğlende az yoğurtlu makarna yedim ama su ve çay içmedim fazla...akşamada tavuk ızgara yapcam..
aynennsende rejimi cuma bozup pzt başlayanlardansın
bkz: ayşegül
sibel
burcu
kıztabiki içebiliriz.kahvaltıda normal çay içebilirim dimi...şekersiz...
kızlar bu form çaylarını sürekli içmeyin sinemaki bağırsakları çalışmaz hale getiriyormuş onsuz wc ye çıkamaz oluyormuşuz. ben ara vererek içiyorum
öğlen ecrinin meyve püresinden yedim 3 kaşık
yarım saat öncede tarhana çorbamı içtim
akşamdapırasa yemeği ve salata yicem
kızlar yemekerin suyundan yemiyoruz o kilo ypıyomuş ok
fatoşcum hg cnm gaz istiyosan tam gaz gidiyoruz
şubat 9da basladık 3 kilo gitti bile süperr bance
benim sloganım şuu
BU KİLOLAR GİDİCEK YAZA FİT Bİ ŞEKİLE GİRİLİCEK
ayşegül sen cezalısınşimdi bizim topiğe gidip ben bi hata yaptım boğazımı tutamadım bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum yazcan hadi bakim :95:
aa noli sana be neden böyle oldun bacım
Ayşegül nannannnaaaa n eoluyoKİ bacım sana ay ama arada bizede oluyo normaldir canımız herşeyi çekiyo belkide çok açmı kalıyoruz dersin
akşama kardeşimin doğum günü pasta var mesela ne yapcam bilmiyorum çokda severimmm
aynen bişeyler yapalım çünkü çünkü herkes yemeğe başladı
raydan çıkmadan bi dur demek lazım hatta ne topiği face yazalımda ibreti aleme rezil olalım hehehehehe
Ayşegül nannannnaaaa n eoluyoKİ bacım sana ay ama arada bizede oluyo normaldir canımız herşeyi çekiyo belkide çok açmı kalıyoruz dersin
akşama kardeşimin doğum günü pasta var mesela ne yapcam bilmiyorum çokda severimmm
AYŞEGÜL KENDİ CEZASINI VERMİŞ BU SEFERLİk BİZ AFFEDELİM
kızlar çok üzgünüm.ikindi ara ögünü çok şey yedim.hiç yazmamayamı daha iyi
ne oluyor bana anlamış değiyim.hafta sonundan beri bi düzene giremedim.zaten verdigim kilodanda anlaşılıyo.off akşama meyve ile geçiştiricegim..çok pişman oldum ama yedimde yedimm
bende o kadar meyve yedım yıne acım
doymuyorum ne alaka anlamadım
2 dıyet grıssını yedım
meyve benı doyurmuyor yaaaaaa
aha bize gülürkenn
meyve aslında doyurur kız.sen ben iib apma.düşük kalorili bişey ye bari.bi dilim kepekli ekmek üstü peynir ye.iştahını alsın.giti bi bardak su iç.sevmezmişsin kahve daha iyi küçük bi fincan sadec kahve iç zorla kendini iştahı kapatır..
ıyk kahve sevmem ben
aç karna hele hiç içemem
bozmadım kız ben dıyetımı 2 dıyet grıssını yedım alt tarafı ama tabiki akşam ekmeğimi yemicem bu yüzden
elma limon kabuklumu atıcaz..bide ılık mı sıcak mı içilecek
tok karnına bide dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?