2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Ayşegül nannannnaaaa n eoluyoKİ bacım sana ay ama arada bizede oluyo normaldir canımız herşeyi çekiyo belkide çok açmı kalıyoruz dersin
akşama kardeşimin doğum günü pasta var mesela ne yapcam bilmiyorum çokda severimmm

Son düzenleme:

hoşgeldin fatoşcum..zeynep çok güzel anlatmış kuşum.eklenecek pek bişey yok.herkes ne yiyosa onu yazıyo.snde gel yaz.bizler az veya çok diyoz.şunu ye bunu ks gibi önerilerimi oluyo.
ceza veriyiz tebri ediyoz..

ben yıne motoru bozmuşum
olsun iyidir

elma sirkesi bende motoru fenaa bozdu .bıraktım düzeldim.başlayamıyorum kurkumdan.bama öyle böyle bozma degil. resmen wc den çıkamadım yaa.

diyet topiginde 95 ve üstü topik var.arada orayada gir motive olman açısından..ama hep burda ol.oraya arada:))

offf bendensin(

sende rejimi cuma bozup pzt başlayanlardansın

bkz: ayşegül
sibel
burcu
aynenn

kahvaltıda normal çay içebilirim dimi...şekersiz...
kıztabiki içebiliriz.

kızlar bu form çaylarını sürekli içmeyin sinemaki bağırsakları çalışmaz hale getiriyormuş onsuz wc ye çıkamaz oluyormuşuz. ben ara vererek içiyorum

hımmbende sık içmiyorum zaten.

maşallah süpersin.

benim sloganım şuu

BU KİLOLAR GİDİCEK YAZA FİT Bİ ŞEKİLE GİRİLİCEK

inşallahh.

ayşegül sen cezalısın şimdi bizim topiğe gidip ben bi hata yaptım boğazımı tutamadım bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum yazcan hadi bakim :95:

aa noli sana be neden böyle oldun bacım

yazayım ayrı olarak.bundan sonra yiyenlere ceza verelim.ilk ben olayım

ya serap toparlayamadım kendimi.çok üzgünüm(

ilk ceza yiyen ben olayım.şimdi.
arkadaşlar ben bogazımı tutamadam.yedimde yedim..çok özür diyerim.bi daha olmayacakk
akşam net açılmayacak ve tam 1 saat bisiklet cevirecegim.50 mekik.bol su..inşallah..

aynen bişeyler yapalım çünkü çünkü herkes yemeğe başladı
raydan çıkmadan bi dur demek lazım hatta ne topiği face yazalımda ibreti aleme rezil olalım hehehehehe

serap bacım ben hiç aç kalmıyom yaa.işte gözüm döndü bi anda.iki gofretli çikolata.bi avuçta fıstık yedim..

bende o kadar meyve yedım yıne acım
doymuyorum ne alaka anlamadım
2 dıyet grıssını yedım
meyve benı doyurmuyor yaaaaaa

bende o kadar meyve yedım yıne acım
doymuyorum ne alaka anlamadım
2 dıyet grıssını yedım
meyve benı doyurmuyor yaaaaaa

aha bize gülürkenn
meyve aslında doyurur kız.sen ben iib apma.düşük kalorili bişey ye bari.bi dilim kepekli ekmek üstü peynir ye.iştahını alsın.giti bi bardak su iç.sevmezmişsin kahve daha iyi küçük bi fincan sadec kahve iç zorla kendini iştahı kapatır..

ıyk kahve sevmem ben
aç karna hele hiç içemem
bozmadım kız ben dıyetımı 2 dıyet grıssını yedım alt tarafı ama tabiki akşam ekmeğimi yemicem bu yüzden

ıyk kahve sevmem ben
aç karna hele hiç içemem
bozmadım kız ben dıyetımı 2 dıyet grıssını yedım alt tarafı ama tabiki akşam ekmeğimi yemicem bu yüzden

sevmedigini biliyom kız.ne ilem sevmeyince acıya iştah keser diye biliyin.ben severim kapveyi.ama içmiyorum diyette.yada çok nadirr..

Günde 3 meyve olabiliyor kızlar üzülmeyinnn
bendede var o doymamam bu aralar nedendir bilinmezzz

kızlar oleyyyyy 1 kilo vermişim..hemde o kadar kaçamakla ve 1 hafta bile olmadan:92::92::92::92:
ayşegül yap anacım benm tickeri 66 kilo heyyyyooo...

günaydın bacılar
akşam 1 tabak çorba
yarım dilim börek pastanında tadına baktım sadece

sabah
1 dilim ekmek
peynir
1 bardak süt içtim
2 bardak suyumuda içtim tabii

fatoşcum
2 elma
1 lilom
2 çubuk tarçın
1t.k karanfil
1 t.k karabiber tane
3 lt su

bunları elma ve limonu 4 e bölüp suya atıyosun diğer malzemeleride atıp hepsini pişiriyosun kaynayınca 6 dk kaynatıp kapatıyosun tok karnına günde 2 kere içiyosun ılık içersen daha iyi olur zaten 3 lt çok oluyo yarı yarıyada yapabilirisin bir kaç gün gidiyor

Akşam bol salata ve çok az mantı yedim

sabah elma sirkeli suyumu ve normal suyumu içtim çıktım
evde kahvaltı yapamdım vaktim kalmadı ve maalesef simit yedim.
şimdi form plus çayımı içicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…