fatma rüyandamı gördün kız çokomeli ben kalkıp tuvalete gitmem gece uykum bölünecek diye yürüyüş yap canım yakarsın yediğin çokomelleri
ben kilo verdiğim dönemler dışında gece kalkıp çikolata yeme alışkanlığım var aytencim, uyurgezer gibi gayriihtiyari kalkıyorum yiyip üstüne su içip yatıyorum
ben bu hafta zor veririm her yerim şişt, ödem oluyorum ben regl olucam bu hafta fazla bile çıkarım ben
ben bu hafta zor veririm her yerim şişt, ödem oluyorum ben regl olucam bu hafta fazla bile çıkarım ben
fatma 5 adet çokomel mi naptın bacım
cıs onlar yenmicek helede gece hiç yanından geçilmicek ok
dün gece eşim yalvarıyo 2 lokma bişey ye diye yüzün çöktü diyo
valla o öyle dedikçe daha çok gaza geliyorum demek değişim fark ediliyo kızlarr
4 kilo vermişsin canım mutlaka belli oluyodur hadi bakalım allah artırsın elveda dediğin kiloları
kızlar benim bacaklar incelmiş diyete başlayalı hiç giymediğim pantolonum vardı ondan anladım bacaklar bollaşmış ama göbek ve yanlar duruyo hiç bi küçülme yok napcaz bu sezeryan göbeklerini
abimin eşide öyle gece kalkıp yemek tatlı ne varsa yer yatar sabah kalkarız yok tatlılar sende onun gibi gece mesaiye başlıyosun galiba evden uzaklaştır bu tür şeyleri yada eşin veya oğlun saklasın
evden uzaklaştıramıyorum çocuklar yiyor ama benim kendime engel olmam gerekiyor, diyet yaptığım sürede gece kalkmalarım olmuyordu ama reglim yakınya ondan sanırım ama bir daha olmayacak.
Ödem nedir? Vücutta çok fazla su birikmesine ödem denir. Bazen kalp, damar ve böbrek rahatsızlıklarının belirtisi olabilmekle birlikte bazı alerjik vakalarda ve beyin travmalarında tehlikeli sonuçlara sebep olabilir. Derialtı ve kaslardaki dokuların arasında, kalp, akciğer ve karın iç zarları yani seröz boşluklarda serbest sıvı birikmesi ödemin tespit edilmesini mümkün kılmaktadır.
Ünlü tıp düşünürlerinden Hipokrat ödem için en etkili tedavi yolunun kan aldırmak olduğunu belirtmiş ve bu konuda sülük kullanılması tavsiye edilmiştir. Evde ödem atmak için hazırlanabilecek kürler ise aşağıdaki gibidir.
Ödem söktürücü bitkiler: Ödem nasıl atılır?
Ödem bitkisel tedavisi için I. formül: 1 bardak kaynar haldeki suyun içine 4-5 gram civarında kiraz sapı atılır. 10 dakika demlenmesi beklendikten sonra içilir. Bu ödem için kiraz sapı küründen her gün 2-3 bardak içilmelidir.
nce şekilde doğranmış maydanoz atılır. Süt yarıya ininceye dek hafif ateşte ısıtılır. Süt kaynamadan ocaktan alınır ve bu kürden gündüz vakti 2 saatte bir 2 çay kaşığı içilir.
Prof. Dr. Ahmet Maranki�nin ödem atmak için tavsiye ettiği bir başka kür ise şöyledir: 1 bardak kaynar durumdaki suyun içerisine 6 gram püskül ilave edilir ve 10 dakika kadar demlenmesi beklendikten sonra içilir. Püskül küründen günde 2-3 bardak içilmesi gerekmektedir.
Ödemden kurtulmak için yukarıdaki, Prof. Dr. Ahmet Maranki ödem kürlerinden dilediğinizi kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?