2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

fatma rüyandamı gördün kız çokomeli ben kalkıp tuvalete gitmem gece uykum bölünecek diye yürüyüş yap canım yakarsın yediğin çokomelleri

ben kilo verdiğim dönemler dışında gece kalkıp çikolata yeme alışkanlığım var aytencim, uyurgezer gibi gayriihtiyari kalkıyorum yiyip üstüne su içip yatıyorum

ben kilo verdiğim dönemler dışında gece kalkıp çikolata yeme alışkanlığım var aytencim, uyurgezer gibi gayriihtiyari kalkıyorum yiyip üstüne su içip yatıyorum

abimin eşide öyle gece kalkıp yemek tatlı ne varsa yer yatar sabah kalkarız yok tatlılar sende onun gibi gece mesaiye başlıyosun galiba evden uzaklaştır bu tür şeyleri yada eşin veya oğlun saklasın

ben bu hafta zor veririm her yerim şişt, ödem oluyorum ben regl olucam bu hafta fazla bile çıkarım ben

Bu hafta benim de bozuldu ya. İyi gidiyordum bozuldu. Dün akşam makarna ve çorba yedim. İki posta yaşpasta. Ve hatta öğlen de makarna. Şimdi bu bikaç günümü götürür. Dün zaten çok sinir bozucu bi gündü.

selam canlar

dün akşam 1 kaşık pırasa yemeği
1 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim
akşam 7den sonra bişey yemiyorum yemedim

bu sabah sirkeli suyumu içtim
2 küçük dilim tos salatalık şekersiz çay içtim

bu akşam arkadaşımın doğum günü var bana kaçamak yapmak için izin var mı

fatma 5 adet çokomel mi naptın bacım
cıs onlar yenmicek helede gece hiç yanından geçilmicek ok

dün gece eşim yalvarıyo 2 lokma bişey ye diye yüzün çöktü diyo
valla o öyle dedikçe daha çok gaza geliyorum demek değişim fark ediliyo kızlarr

ben bu hafta zor veririm her yerim şişt, ödem oluyorum ben regl olucam bu hafta fazla bile çıkarım ben

üzülme canım bende yeni atlattım üç dört günde geçiyo şişkinlik ödem gidiyo verdiğin kiloda meydana çıkınca daha bi moral oluyo yılmadan devak et sevinen sen olursun

günaydınlarrr....
elma sirkeli suyumu içtim..
sabah 2 dilim ekmek
3 zeytin peynir yumurta
1 fincan çay..2bardak su...

4 kilo vermişsin canım mutlaka belli oluyodur hadi bakalım allah artırsın elveda dediğin kiloları

kızlar benim bacaklar incelmiş diyete başlayalı hiç giymediğim pantolonum vardı ondan anladım bacaklar bollaşmış ama göbek ve yanlar duruyo hiç bi küçülme yok napcaz bu sezeryan göbeklerini

Canım hareket yapmak lazım bence. Göbek için özel hareketlerden.

günaydın kızlar.

dün akşam yemeğinde yarım tabak domatesli makarna yedim 7 de. sonrasında da bişey yemedim. metabolizma çayımı form çayımı suyumu içtim yattım.
makarna istiyor canım deli gibi. bende yarım tabak yedim. hem domatesli hemde ekmek yok yanında. kurtarır sanırım.
bu sabah 300 gr vermiş gördüm kendimi. 3 gündür geri gitmiyodu ibre,çok sevindim

caneylom ben tarçını çok severim o yüzden çok hoşuma gitti. ama damak tadına bağlı...

ayşegül süp süp süperrrrsinnnnnnnnnnn

ayşegülcüm bende tebrik ediyorum
inş. dahada gider kilolar

kızlar valla şu sezaryan göbeği benide deli ediyo nasıl gidicek mekik çekmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar

bide vucüttaki ödeöi atmak için yapcak bişey var mı ki

serap domatesli canım. domatesleri rendeledim azcık pişirdim içine tuz,kekik,kırmızı biber koydum sonra makarnaya ekledım 2 çevirdim çok da güzel oldu...

o göbek benimde derdim. basenler kalça yanlar ve göbek. offfff of...

fatıma naptın kız 5 çokomel ne. ya ewe alma oyle seyler yada esıne soyle saklasın. gece kalkıp yeme huyum benımde war we cok kılo aldırıyor. sımdı frenlıyorum kendımı. aştım sanırım artık...

sibel olur kız 1-2 incir yesen heralde.

Ödem nedir? Vücutta çok fazla su birikmesine ödem denir. Bazen kalp, damar ve böbrek rahatsızlıklarının belirtisi olabilmekle birlikte bazı alerjik vakalarda ve beyin travmalarında tehlikeli sonuçlara sebep olabilir. Derialtı ve kaslardaki dokuların arasında, kalp, akciğer ve karın iç zarları yani seröz boşluklarda serbest sıvı birikmesi ödemin tespit edilmesini mümkün kılmaktadır.

Ünlü tıp düşünürlerinden Hipokrat ödem için en etkili tedavi yolunun kan aldırmak olduğunu belirtmiş ve bu konuda sülük kullanılması tavsiye edilmiştir. Evde ödem atmak için hazırlanabilecek kürler ise aşağıdaki gibidir.

Ödem söktürücü bitkiler: Ödem nasıl atılır?

Ödem bitkisel tedavisi için I. formül: 1 bardak kaynar haldeki suyun içine 4-5 gram civarında kiraz sapı atılır. 10 dakika demlenmesi beklendikten sonra içilir. Bu ödem için kiraz sapı küründen her gün 2-3 bardak içilmelidir.
nce şekilde doğranmış maydanoz atılır. Süt yarıya ininceye dek hafif ateşte ısıtılır. Süt kaynamadan ocaktan alınır ve bu kürden gündüz vakti 2 saatte bir 2 çay kaşığı içilir.

Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin ödem atmak için tavsiye ettiği bir başka kür ise şöyledir: 1 bardak kaynar durumdaki suyun içerisine 6 gram püskül ilave edilir ve 10 dakika kadar demlenmesi beklendikten sonra içilir. Püskül küründen günde 2-3 bardak içilmesi gerekmektedir.

Ödemden kurtulmak için yukarıdaki, Prof. Dr. Ahmet Maranki ödem kürlerinden dilediğinizi kullanabilirsiniz.

abimin eşide öyle gece kalkıp yemek tatlı ne varsa yer yatar sabah kalkarız yok tatlılar sende onun gibi gece mesaiye başlıyosun galiba evden uzaklaştır bu tür şeyleri yada eşin veya oğlun saklasın

evden uzaklaştıramıyorum çocuklar yiyor ama benim kendime engel olmam gerekiyor, diyet yaptığım sürede gece kalkmalarım olmuyordu ama reglim yakınya ondan sanırım ama bir daha olmayacak.

evden uzaklaştıramıyorum çocuklar yiyor ama benim kendime engel olmam gerekiyor, diyet yaptığım sürede gece kalkmalarım olmuyordu ama reglim yakınya ondan sanırım ama bir daha olmayacak.

ondandır canım bende o zamanlarda çok tatlı yerim onun için evde bulundurmuyorum allahtan henüz çikolata gibi şeylerden anlayan çocuğum yok yoksa hepsini ben yerdim ona bişey kalmazdı

nerden cıktı kız sımdı ödem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…