2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Sabahları benim menümde bir kibrit kutusu peynir ve söğüş salata iki dilim uno denge light var. Diyetisyenim sabah arı söğüş salata tuzsuz olacak dedi. Zira sabah tuz almak ödem yaparmış. Öğlen ve akşam salatalarına abartmamak kaydıyla tuz atabilirsin ama ödem olmaması için sabah tuz yasak demişti. Belki işinize yarar.

of kızlar benim sütümde bayagı.az süt olmasada defne boş boş çekiyo.istiyo.ne yapacagım nasıl bi yol izleyevegim bilmiyorum.aslında kendi kesse iyi olacak.eşimde az daha sabret bir a daha sık dişini.zaten o istemez.olmada beraber kestirmeye çalışırız diyo.kesmekte yani boş boş emmesini bitirmek istiyoz.eşimde artık destat olmaya başladı.oda farkında olmaya başladı şükür.

tuzu iyice kessek yeri tabiki.ben zaten yumurta.domates salatalık gibi şeylede tuz atmam.5 yıldır alışkanlık oldu.yemeklere kattığım tuzla ekstra atmam.eşimde az tuz atar.

hmm ozaman bende bugün şu mateyi alıyım o içiliyomuş emzirirken

yeşil çayın zarırı yoktur demi onuda içiyom günde 2 kere ben

fatımacım valla yediklerim beni doyuruyo bana az gelmiyo az yiyorum ki bana çok bile geliyo ya

güzel bir bilgi bak... teşekkürler
bilmiyom ki bacım ne etmeli. bizimki 1 gün uğraşsam kesicek. doğru düzgün aramıyor istemiyor. emince de 3 dk yı geçmiyor zaten. ama seninki tam meme kuşu. nasıl bir yol izlenir inan hiçbi fikrim yok...

bende ara ögün olarak beşibiryerde çay ve 2 adet form kayısılı bisküvi yedim 2 adet te hurma yiycem şimdi.

tuzu iyice kessek yeri tabiki.ben zaten yumurta.domates salatalık gibi şeylede tuz atmam.5 yıldır alışkanlık oldu.yemeklere kattığım tuzla ekstra atmam.eşimde az tuz atar.
ay bende tadına bakmadan tuz koyarım
ki guart ım war kullanmamam lazım
ama cok azalttım son 2 hf dır...

yok bacım yesıl cay ıcılır

tarçını bende seviyorum sabah cesaret edemedim akşam bi deneyim zayıflatıyosa onada katalanırım napem

Canım hareket yapmak lazım bence. Göbek için özel hareketlerden.

aynen yanlar ve göbek ne olcak bilmem sezeryan çok kötü işte bu yüzden

hareket yapamıyorum ya sabah ebru şallıya uymaya çalıştım ama hala dikişlerim sızlıyo nedense anlamadım tamamını hissediyorum şu an bu nedenle bişey yapmak istemiyorum korkuyorum birazda teimbellik var tabi

kızlar su bende süt yapıyo yapıyo çok içiyorum bide lok lok emiyo zilli
buda zor bırakıcak beni bazen su içmeyi unutuyorum tutuyo dişliyo çekiyo süt gelsin diye alem yahu

bende çok tuzlu yiyorumazaltsam iyi olacak..aileden gelme..hepimiz tadına bakmadan tuz atarız yemeğe

yok yeşil cay çilebilıyo.

bence sen ufaktan başla kesmeye.zaten hemen kesilmyo böyle şeyler.

bende ara ögün olarak beşibiryerde çay ve 2 adet form kayısılı bisküvi yedim 2 adet te hurma yiycem şimdi.
afiyet olsun.

ya eskiden bende öyledim.zeynep doğunca çok alışkanlıklarımı değiştirdim hemde çokk..
ketçapsız yemek yemezdim.plava bile katardım düşünn.hemde acılı acılı pek severdim.zeynep dogdu o an kestim.tuzu kestim.gazlı içecekleri kestim.çok narin arada içiyorum.oda msafr varsa.değilse evimze girmez.yani şu tatlı olayınıda bi azaltsam ahhh..

buda zor bırakıcak beni bazen su içmeyi unutuyorum tutuyo dişliyo çekiyo süt gelsin diye alem yahu

benmkide ısırıyo arada.daha geçen ısınrı resmen kan topladı gögsüm.feci canımı acıttı.eşşekk..

bende çok tuzlu yiyorumazaltsam iyi olacak..aileden gelme..hepimiz tadına bakmadan tuz atarız yemeğe

ah ah babamda hala öyledir.hemen atar tuzu.baba tuzu iyi derimolsun ben yine atayım derr.ben degştirdim bacı alışkanlığımı.bende eskiden atardım.

benmde şu sıralar canım tatlı hiç istemiyo...inş böyle gider.

bende 2-3 üç aydır şeker ve tuzu iyice azalttım eskiden çok tuzlu yerdim tadı alamadığımı düşünürdüm ama alışıyormuş insan

bak tabı tadına. ben pek sevdım belkı seversın...
annenın canı yanmış
yooook düşünen yok
anca ısırsınlar bencil kuşlar
heee iyi halt ediyoz
sonra şişiyoz böyle
ewet yawaştan başlicam birden zınk diye değilde
zaten gece emmelerini kestim
gün içinde de 2-3 defa emiyor
onuda yawaş yawaş...

Canım diyetisyenimin verdiği hareketler vardı ben onları yaptım bi süre bişey olmadı. Sonra internetten resimli hareketler buldum onları yaptım yine bişey olmadı. Bişey olmadı derken rahatsızlığı kastediyorum yoksa işe yaradı bence. Ama en son diyetisyenim bi pilates cd'si edinmemi söylediğinde pilatesin başlangıç programını uyguladığımda dikişlerimin olduğu bölgede zaman zaman ağrı benzeri bişey hissettim hareketleri yaptıktan sonra. Sanırım pilatesle ilgili bi sorun var. Zaten ameliyattan şu kadar sonra şunları yapabilirsiniz gibi bi liste vardı pilates en sondaydı. Ebru sanırım şu anda başlangıçtan daha da ilerde hareketler gösteriyor zorlamış olabilir.

bende tuzu ecrin yemeğe başladığından beri yemeklerde tuzu azalttım isteyen ekliyo

ben 15gündür tuzu azalttım eklemiyorum tuzsuz gelirsede
şekeri kestim tamamen çok şekerli içerdim çayı
ekmeği sadece sabah 2 dilim yiyorum

ya kızlar şöyle göbekteki yağları harekete geçircek bi video bulsakk.ahh araıyorum bi balamıdm yaa.benim basenler bayagı düzeldi.ama göbekten az gitti..arıyorum tarıyorumbakalım.inşallah iyi bi hareket buluruz.mekik dışında tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…