güzel bir bilgi bak... teşekkürlerSabahları benim menümde bir kibrit kutusu peynir ve söğüş salata iki dilim uno denge light var. Diyetisyenim sabah arı söğüş salata tuzsuz olacak dedi. Zira sabah tuz almak ödem yaparmış. Öğlen ve akşam salatalarına abartmamak kaydıyla tuz atabilirsin ama ödem olmaması için sabah tuz yasak demişti. Belki işinize yarar.
bilmiyom ki bacım ne etmeli. bizimki 1 gün uğraşsam kesicek. doğru düzgün aramıyor istemiyor. emince de 3 dk yı geçmiyor zaten. ama seninki tam meme kuşu. nasıl bir yol izlenir inan hiçbi fikrim yok...of kızlar benim sütümde bayagı.az süt olmasada defne boş boş çekiyo.istiyo.ne yapacagım nasıl bi yol izleyevegim bilmiyorum.aslında kendi kesse iyi olacak.eşimde az daha sabret bir a daha sık dişini.zaten o istemez.olmada beraber kestirmeye çalışırız diyo.kesmekte yani boş boş emmesini bitirmek istiyoz.eşimde artık destat olmaya başladı.oda farkında olmaya başladı şükür.
ay bende tadına bakmadan tuz koyarımtuzu iyice kessek yeri tabiki.ben zaten yumurta.domates salatalık gibi şeylede tuz atmam.5 yıldır alışkanlık oldu.yemeklere kattığım tuzla ekstra atmam.eşimde az tuz atar.
yok bacım yesıl cay ıcılırhmm ozaman bende bugün şu mateyi alıyım o içiliyomuş emzirirken
yeşil çayın zarırı yoktur demi onuda içiyom günde 2 kere ben
fatımacım valla yediklerim beni doyuruyo bana az gelmiyo az yiyorum ki bana çok bile geliyo ya
günaydın kızlar.
dün akşam yemeğinde yarım tabak domatesli makarna yedim 7 de. sonrasında da bişey yemedim. metabolizma çayımı form çayımı suyumu içtim yattım.
makarna istiyor canım deli gibi. bende yarım tabak yedim. hem domatesli hemde ekmek yok yanında. kurtarır sanırım.
bu sabah 300 gr vermiş gördüm kendimi. 3 gündür geri gitmiyodu ibre,çok sevindim
caneylom ben tarçını çok severim o yüzden çok hoşuma gitti. ama damak tadına bağlı...
ayşegül süp süp süperrrrsinnnnnnnnnnn
Canım hareket yapmak lazım bence. Göbek için özel hareketlerden.
aynen yanlar ve göbek ne olcak bilmem sezeryan çok kötü işte bu yüzden
ay bende tadına bakmadan tuz koyarım
ki guart ım war kullanmamam lazım
ama cok azalttım son 2 hf dır...
yok bacım yesıl cay ıcılır
hmm ozaman bende bugün şu mateyi alıyım o içiliyomuş emzirirken
yeşil çayın zarırı yoktur demi onuda içiyom günde 2 kere ben
fatımacım valla yediklerim beni doyuruyo bana az gelmiyo az yiyorum ki bana çok bile geliyo ya
güzel bir bilgi bak... teşekkürler
bilmiyom ki bacım ne etmeli. bizimki 1 gün uğraşsam kesicek. doğru düzgün aramıyor istemiyor. emince de 3 dk yı geçmiyor zaten. ama seninki tam meme kuşu. nasıl bir yol izlenir inan hiçbi fikrim yok...
afiyet olsun.bende ara ögün olarak beşibiryerde çay ve 2 adet form kayısılı bisküvi yedim 2 adet te hurma yiycem şimdi.
ay bende tadına bakmadan tuz koyarım
ki guart ım war kullanmamam lazım
ama cok azalttım son 2 hf dır...
yok bacım yesıl cay ıcılır
kızlar su bende süt yapıyo yapıyo çok içiyorum bide lok lok emiyo zilli
buda zor bırakıcak beni bazen su içmeyi unutuyorum tutuyo dişliyo çekiyo süt gelsin diye alem yahu
bende çok tuzlu yiyorumazaltsam iyi olacak..aileden gelme..hepimiz tadına bakmadan tuz atarız yemeğe
yok yeşil cay çilebilıyo.
bence sen ufaktan başla kesmeye.zaten hemen kesilmyo böyle şeyler.
afiyet olsun.
ya eskiden bende öyledim.zeynep doğunca çok alışkanlıklarımı değiştirdim hemde çokk..
ketçapsız yemek yemezdim.plava bile katardım düşünn.hemde acılı acılı pek severdim.zeynep dogdu o an kestim.tuzu kestim.gazlı içecekleri kestim.çok narin arada içiyorum.oda msafr varsa.değilse evimze girmez.yani şu tatlı olayınıda bi azaltsam ahhh..
bak tabı tadına. ben pek sevdım belkı seversın...tarçını bende seviyorum sabah cesaret edemedim akşam bi deneyim zayıflatıyosa onada katalanırım napem
hareket yapamıyorum ya sabah ebru şallıya uymaya çalıştım ama hala dikişlerim sızlıyo nedense anlamadım tamamını hissediyorum şu an bu nedenle bişey yapmak istemiyorum korkuyorum birazda teimbellik var tabi
annenın canı yanmışkızlar su bende süt yapıyo yapıyo çok içiyorum bide lok lok emiyo zilli
buda zor bırakıcak beni bazen su içmeyi unutuyorum tutuyo dişliyo çekiyo süt gelsin diye alem yahu
heee iyi halt ediyozbende çok tuzlu yiyorumazaltsam iyi olacak..aileden gelme..hepimiz tadına bakmadan tuz atarız yemeğe
ewet yawaştan başlicam birden zınk diye değildeyok yeşil cay çilebilıyo.
bence sen ufaktan başla kesmeye.zaten hemen kesilmyo böyle şeyler.
afiyet olsun.
ya eskiden bende öyledim.zeynep doğunca çok alışkanlıklarımı değiştirdim hemde çokk..
ketçapsız yemek yemezdim.plava bile katardım düşünn.hemde acılı acılı pek severdim.zeynep dogdu o an kestim.tuzu kestim.gazlı içecekleri kestim.çok narin arada içiyorum.oda msafr varsa.değilse evimze girmez.yani şu tatlı olayınıda bi azaltsam ahhh..
bende 2-3 üç aydır şeker ve tuzu iyice azalttım eskiden çok tuzlu yerdim tadı alamadığımı düşünürdüm ama alışıyormuş insan
tarçını bende seviyorum sabah cesaret edemedim akşam bi deneyim zayıflatıyosa onada katalanırım napem
hareket yapamıyorum ya sabah ebru şallıya uymaya çalıştım ama hala dikişlerim sızlıyo nedense anlamadım tamamını hissediyorum şu an bu nedenle bişey yapmak istemiyorum korkuyorum birazda teimbellik var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?