ondandır canım bende o zamanlarda çok tatlı yerim onun için evde bulundurmuyorum allahtan henüz çikolata gibi şeylerden anlayan çocuğum yok yoksa hepsini ben yerdim ona bişey kalmazdı
evet iyi gidiyo çok şükür allah bozmasın sende bu motiveyle bi daha bozmassın canım kilo verdikçe veresi geliyo insanın
tebrikler ayşegül bende şimdiye kadar tartıya pek ihtiyaç duymadığım için almamıştım ama madem diyete başladım bende alayım ama ne zaman çıkarım çarşıya bilmem hava birkaç gündür buz gibi burda ekmek almaya zor çıkıyorum
şimdi aklıma geldi ben gece uyanıp 5 adet çokomel yemiştim, ne yapim kızlar:78::26:
ben zaten gece yemelerimden kilo almıştım.
fatma rüyandamı gördün kız çokomeli ben kalkıp tuvalete gitmem gece uykum bölünecek diye yürüyüş yap canım yakarsın yediğin çokomelleri
ben bu hafta zor veririm her yerim şişt, ödem oluyorum ben regl olucam bu hafta fazla bile çıkarım ben
Bu hafta benim de bozuldu ya. İyi gidiyordum bozuldu. Dün akşam makarna ve çorba yedim. İki posta yaşpasta. Ve hatta öğlen de makarna. Şimdi bu bikaç günümü götürür. Dün zaten çok sinir bozucu bi gündü.
selam canlar
dün akşam 1 kaşık pırasa yemeği
1 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim
akşam 7den sonra bişey yemiyorum yemedim
bu sabah sirkeli suyumu içtim
2 küçük dilim tos salatalık şekersiz çay içtim
bu akşam arkadaşımın doğum günü var bana kaçamak yapmak için izin var mı
afiyet olsun.bacım yazdım amagörmedin.yada eskiyi okumuyon.ticker için değişteriyimde.sana sakla dedigim linki ver düzelteyim.hani sıkkulanılanlara ekle demiştim.bulamazsan eski sayfalarda ekle diye linki vermiştimya onu bul bari.günaydınlarrr....
elma sirkeli suyumu içtim..
sabah 2 dilim ekmek
3 zeytin peynir yumurta
1 fincan çay..2bardak su...
4 kilo vermişsin canım mutlaka belli oluyodur hadi bakalım allah artırsın elveda dediğin kiloları
kızlar benim bacaklar incelmiş diyete başlayalı hiç giymediğim pantolonum vardı ondan anladım bacaklar bollaşmış ama göbek ve yanlar duruyo hiç bi küçülme yok napcaz bu sezeryan göbeklerini
2 tane ye bari bacım.kızlar ara öğün incir yesem olarmıki???
kayısı yok evde:26:
günaydın kızlar.
dün akşam yemeğinde yarım tabak domatesli makarna yedim 7 de. sonrasında da bişey yemedim. metabolizma çayımı form çayımı suyumu içtim yattım.
makarna istiyor canım deli gibi. bende yarım tabak yedim. hem domatesli hemde ekmek yok yanında. kurtarır sanırım.
bu sabah 300 gr vermiş gördüm kendimi. 3 gündür geri gitmiyodu ibre,çok sevindim
caneylom ben tarçını çok severim o yüzden çok hoşuma gitti. ama damak tadına bağlı...
ayşegül süp süp süperrrrsinnnnnnnnnnn
evden uzaklaştıramıyorum çocuklar yiyor ama benim kendime engel olmam gerekiyor, diyet yaptığım sürede gece kalkmalarım olmuyordu ama reglim yakınya ondan sanırım ama bir daha olmayacak.
kızlar şu mate denilen bitkide acayip yağ yakıyormuş
acaba emziren anneler içebilirmi.
hoş ipeğin emdiği günde 100 cc etmez ama olsun
besıbıyerde emzırırken ıcılmıyor ama mate ıcılıyor sanırım baksana serabın dr vermısvalla dün bi arkadaşla konuştum
1 ayda tam 9 kilo vermiş şu 5i bi yerde çayıyla
sabah aç karnına 1 litre içimiş başkada bişey yapmadım zaten iştimi kesti dedi tamamen bende sordum emzirenler kullanıyo mu diye oda kullanmıyo dedi
ama ecrinde sabah öğle akşam emiyo bi zararı olur mu avcaba ki içsek
ben aksam yemegınden sonra daha yemıyorum 7 de yemek olayı bıtıyo benım ıcın.zeynepcim ben içiyorum mate doktor vermişti özellikle akşam yemeğinden sonraki ara öğünümde verişti tadıda çok kötü değil
mat çayını bi araştıralım bakalım.emzirelner içiyorsa onudaalalım.benimkide çok emiyo..
fatma 5 adet çokomel mi naptın bacım
cıs onlar yenmicek helede gece hiç yanından geçilmicek ok
dün gece eşim yalvarıyo 2 lokma bişey ye diye yüzün çöktü diyo
valla o öyle dedikçe daha çok gaza geliyorum demek değişim fark ediliyo kızlarr
4 kilo vermişsin canım mutlaka belli oluyodur hadi bakalım allah artırsın elveda dediğin kiloları
kızlar benim bacaklar incelmiş diyete başlayalı hiç giymediğim pantolonum vardı ondan anladım bacaklar bollaşmış ama göbek ve yanlar duruyo hiç bi küçülme yok napcaz bu sezeryan göbeklerini
kızlar ara öğün incir yesem olarmıki???
kayısı yok evde:26:
serap domatesli canım. domatesleri rendeledim azcık pişirdim içine tuz,kekik,kırmızı biber koydum sonra makarnaya ekledım 2 çevirdim çok da güzel oldu...
o göbek benimde derdim. basenler kalça yanlar ve göbek. offfff of...
fatıma naptın kız 5 çokomel ne. ya ewe alma oyle seyler yada esıne soyle saklasın. gece kalkıp yeme huyum benımde war we cok kılo aldırıyor. sımdı frenlıyorum kendımı. aştım sanırım artık...
sibel olur kız 1-2 incir yesen heralde.
Ödem nedir? Vücutta çok fazla su birikmesine ödem denir. Bazen kalp, damar ve böbrek rahatsızlıklarının belirtisi olabilmekle birlikte bazı alerjik vakalarda ve beyin travmalarında tehlikeli sonuçlara sebep olabilir. Derialtı ve kaslardaki dokuların arasında, kalp, akciğer ve karın iç zarları yani seröz boşluklarda serbest sıvı birikmesi ödemin tespit edilmesini mümkün kılmaktadır.
Ünlü tıp düşünürlerinden Hipokrat ödem için en etkili tedavi yolunun kan aldırmak olduğunu belirtmiş ve bu konuda sülük kullanılması tavsiye edilmiştir. Evde ödem atmak için hazırlanabilecek kürler ise aşağıdaki gibidir.
Ödem söktürücü bitkiler: Ödem nasıl atılır?
Ödem bitkisel tedavisi için I. formül: 1 bardak kaynar haldeki suyun içine 4-5 gram civarında kiraz sapı atılır. 10 dakika demlenmesi beklendikten sonra içilir. Bu ödem için kiraz sapı küründen her gün 2-3 bardak içilmelidir.
nce şekilde doğranmış maydanoz atılır. Süt yarıya ininceye dek hafif ateşte ısıtılır. Süt kaynamadan ocaktan alınır ve bu kürden gündüz vakti 2 saatte bir 2 çay kaşığı içilir.
Prof. Dr. Ahmet Marankinin ödem atmak için tavsiye ettiği bir başka kür ise şöyledir: 1 bardak kaynar durumdaki suyun içerisine 6 gram püskül ilave edilir ve 10 dakika kadar demlenmesi beklendikten sonra içilir. Püskül küründen günde 2-3 bardak içilmesi gerekmektedir.
Ödemden kurtulmak için yukarıdaki, Prof. Dr. Ahmet Maranki ödem kürlerinden dilediğinizi kullanabilirsiniz.
canım bana doktor kendi verdi emzirenler içebilir dedi sormuştum özellikle
sıcak suya atıp demlenince süzüp içiyorum içinede çubuk tarçın at dedi bana birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?