2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ıspanak
brokoli
lahana bürüksel olanından

diyet yapanlara vermiyomuşlar doktorumda sölediler ama bunlar sebze neden ki...

yok kız.senin kilo için dedim.şimdi vücudu bi anda ça bırakmayacaksın.ki yavaşyavaş vüacut alışsın dimi.yemen iyi diyorum.menü güzeldi.afiyet olsun.

ıspanak
brokoli
lahana bürüksel olanından

diyet yapanlara vermiyomuşlar doktorumda sölediler ama bunlar sebze neden ki...

benim bi fikrim yok.hiç duymadım.zeynepte diyetisyene gitmiştim.hiç böyle bşey dememişti..

banane banane ben çok meraklıyımda ben biraz bodur ağacım bu boyda 70 kiloyum millet manken gibi boyuyla 60 lara çok diyo onları görünce gaza gelirim daha çok

hımm..motive diyosunn..kız senimi kırcazz.herkes söylers eeklerim..de bakimm bodur.boyun kaç iyk seni ekleyeyim.
benim boy 1.65 bende ikinci bodur olayım bari..

Son düzenleme:
günaydın
sabah 1 dilm eklem
salatalık
peynir
çay

kızlar benim moralim yok yaa.bu hafta ciddi anlamda diyetimin belkide en kötü haftası oldu.ne bi konsantre oldum.ne bitke çayı iztim.ne sopar ettim...bilmiyorum neden..tembellik sitedim.canım istemedi..ama bu kötü..tartıya çıkıyorum..berbat..kilo veririm çok çok az..benim kendime gelmem lağzım..ama nasıl..

Son düzenleme:
iki bardak ılık suyumu içtim
kahvaltıda
domates peynir
3yeşil 2 siyah zeytin
çay

yedim

ayşegülcüm hayrola nolduki ama perizdeyken oluyo canım ya ilk zaman lar ii kilo veriyosun istekli oluyosun sonra bi ara kilo verimi duruyo ve insanın moralide çöküyo ama kalk sallan bakım ne dedik durmak yok tam gaz devam canım benim...

öğlen
yoğurt çorbası
5 tane sarma
yoğrurt
yiycem..

sarma yiycem çünkü pilav makarna yemiyom ekmekte yemiyom ama sarmada benim vazgeçilmezim sayanamıyom hem vucucuudunda ihtiyacı var onların yerine sarma yiycem...

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben dün bişey yazamadım

bu sabah 2 kaşık melemen ve 1 dilim ekmek yedim 1 bardak su içtim

brokoli brüksel lahanası ıspanak troidi az çalışanlara iyi değilmiş öyle duymuştum bir ara belki gene onun için demiştir

Günaydınlar çok yoğunum kızlr
dün akşam kıymalı sebze yemeğimi yoğurdumu yedim ekmeksiz suyumu içtim yattım

bu sabah cnm istemedi 2 bardak suyumu elma sirkemide içtim bide çeyrek simit şekersiz çay o kaaa

afiyetler olsun kızlar.
vazgeçmiş değilim elbet ama bi isteksitzilk var bu aralar bende oyüzden demiştim..

bende şimdi gleta .iki gündür eçmedigim yeşil çayımı aldım.bunları bitirip bi meyve yerim.

merhaba bacılar nasılsınız.
sabah kalktım
100 adet ip atladım
ardından ısladığım 3 adet kayısıyı yedim suyunuda içtim
1 bardak normal su içtim
üzerimi giydim 3 küçük dilim kaşarla 1 adet tost yaptım yedim
1 adet ceviz ayrıca
işyerimde 500 ml su içtim

ara ögünümde
2 adet hurma
2 form bisküvi yedim
ve su içmeye devam

Son düzenleme:

afiyet olsun.şu ip atlama benimde kafama yatıya gibi fatma:86:.
bende hayalı bi 100 atlasam iyi oyacak :122::122::122::122:

bende bozdum biraz dün oruçtum ya abandım iyice..
pilav tavuk salata ydim akşam..kaçırdım yani ipin ucunu ama ekmek yemedim..

sabah 2dilim ekmek azaltmayı düşünüyorum artık..
2bardak su..
peynir yumurta domates salatalık maydanoz süt..

şimdide yeşil çay içiyorum..ara öğün elma yicem..
benm saatler biraz geçiyo..öğleyi yememe daha çok var:26:

ya ben hiç azaltımıyorum hergün aynı yiyiorum kahvaltıyı azaltmalımıyım ? doymazsam.

2 dili kepek ekmeği
1 dilim peynir
domates-salata
1 tane biber
3 tane zeytin 1 bardak çay.
bunları saat 9 da yiyince ara öğünde daha birşey yemedim.hee bir litrede su içtim.

ben galiba hiç kilo veremedim.halen tartılamadımda zaten.baskül bozuk servise yolladım annemlerdede unutuyorum.
en azından kiloda almıyorum biliyorum ama vermiyorumda.

neyse oruçtun o var tabi.

hayır hayır menün güyet iyi.sen daha zalatmak için zamanın var.hemen vücudu açlığı bırakmamka gerek.sen böyle devam et..

ögle yemegim

bi kase çorba
1 dilim ekmek
menemen..biraz fazla gibi oldu ama yedik artık
salata

selamlar

sabah sirkeli suyumu içtim

kahvaltıda 2 dilim kanepe yapmıştım ondan yedim(içinde peyniir,yogurt salca,nane var)

arada 2.ceviz yedim
şimdide yeşil elmamı yedim
yeşil çay içicem üstüne

bende öğleni geç yedim

aktara gittim şu metabolik çay için karanfil ve larabiber aldım evde tane yoktu

çayı demledim altını kapattıktan hemen sonramı süzüzyosunuz arkadaşlar..yoksa accık bekliyomusunuz demini alsın diye...sıcak içilcek dimi bu çay bide yemeklerden sonra günde 2 kere..
ne kadar devam ediliyo sürekli içiliyomu ara veriliyomu...

zeynepçim
mate çayını aldım bende sen içiyonmu sen nasıl demliyosun adam 1 bardak sıcakl suya 1 tatlı kaşığı at demlensin iç dedi..yaptım süzdüm snede süzüyon dimi..günde 3 kere içebilirmişiz..sen nasıl demliyon şeker katıyonmu ben katmıyom hafif acı tadı var ama fena değil ne kadar içicez ara vermek lazımmı onu sormadım aç olucakmışş bide sende açmı içiyon bide pahalı kilosuna 25 dediler ben aktardan 274 gram 1 paket ediyo 10 tl ye aldım sen kaça aldın...kırmızı pakette hint malı sanırsam arapça yazı var üstünde

Son düzenleme:
aktarcı bitkisel bi tablet önerdi ayda 5 kilo garanti vermezsen parasız vercem dedi...adını ver di araştırcam netten 35 tl 35 tablet var içinde tamamen bitkisel zararı yok dedi güvenemedim...bakacam adı MAURERS...

Bide size kilomu sölesem beni küçümsemezsiniz tartıldım çok çok kötü 5 gün oldu diyetteyim kesin vermişimdir ben kendimi biliyuorum başladığımda kaçtım bilmiyorum şuan tam 157 kiloyum kesin başlamadan 160 ımdır.. Nolur dua edin vereyim bu benim hep başımın belasıdır serapla buluşacam sırf bu yüzden buluşamıyorum hayatım boyunca hep çektim kilodan ama artık kararlıyım sıra adam akıllı zayıflamaya geldi geçti bile..

çok çektim kilodan çok çaba gerekiyo uzun bi zaman gerekiyo ama olur dimi kızlar imkanssız diye bişi yooktur 90 kilo vere bilirmiyim kızken en fazla 52 kilo vermiştim ama bozunca 2 kat fazla aldım

kimseye demeyin hemi aramızda okuyan sakın sölemesin bi yerde sizi seviyorum desteğinizle ve azmimle vereceğime inanıyorum artık gardolabımdaki kıayafetlerimi giymek istiyorum çocuğum büyüyünce benden utanmasın istiyorum eşim beni seviyor allah razı olsun herkes kabul etmez ki kendi çok fittir dal gibi adam onun yanına yakışmakistiyorum..ailem çok istiyo yarın öbürgün yatak esiri olacam diye üzülüyolar en büyük dertleri benim kilom bekarken benim için evinizin nazar boncuğu derlerdi bende zayıf olsamışım nazar değermiş gerçekten tek dertleri bendim onlarında yüzünü güldürmek istiyom beni düşünmekten hasta oluyo annemle babam
ee evlat acıyolar...kör boğazı tuty dimi ama artık dönüş yok ölmek var dönmek yok..

Inanaın zayıflamdan gidersem gözüm açık gidecem ...

günaydın kızlar.
bugün pek giremedim
dağınık dağınık yedim bugün hep. pek bişi çekmiyo canım bugünlerde...
ama sırf aç kalmiyim metabolizmam çalışsın diye yiyorum işte.

sabah 2 dilim çavdar ekmeği
yarım domates,2 zeytin,2 ceviz,peynir
yeşil çay

ara öğün: tatlı istiyordum 3 tane bebe bis. attım ağzıma. en azından erken yersem gün boyu yakabilirim diye.

öğle: 2 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası

ara öğün: 1 mandalina,3 adet yulaflı bisküvü

akşama kaynanama gitcez balık varmış. hamsi... kızartma ama tavada. çok yemem az balık bol salata yerim.

çaylarımı falan içtim hep. bir de türk kahvesi içtim eltimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…