2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

fatoş canım...
isteyince olmayacak şey yok.
ama öncelikle bu işi doktor kontrolünde yapmalısın. 90 kilo diyorsun. bu kadar kiloyu sağlıklı bi şekilde verebilmen için,vücudunda sarkma olmaması için kesinlikle bi diyetisyen ile görüş bence. listeni sana özel bi şekilde düzenlemeli. belki metabolizmanla ilgili bi problem var. bi takım tahliller isteyebilir senden. ama umutsuzluğa kapılma. belki 1 ayda olmaz,2 ayda olmaz ama 1 sene. en çok 1 sene... hayatının geri kalanı için 1 sene dişini sıkmak zor mu arkadaşım. bütün bi ömrünü normal bi kiloda,istediğin elbiseleri giyerek,istediğini yaparak geçirmek için fedakarlık etmen gereken sadece 1 sene. belki daha bile az... eğer sen kararlıysan yaparsın arkadaşım. bunda küçümsenecek,utanılacak hiçbişey yok. insanız herşey bizim için. ama benim sana nacizane tavsiyem bunu bi doktor ile birlikte yap. sağlığın açısından...

canım bızım aktarda kılosu 30 tl ıdı. deneme amaclı 100 gr aldım oda 3 mılyon topu topu. yesıl mınık yapraklı bı ot. sıcak suya (1 bardak) 1 tatlı kasıgı atıyom 5-10 dk demlıyorum sonra suzup ıcıyorum. seker yok kız,rejımdeyız ne sekerı. tadı acı ama napalım bı dıkıste ıcıyorum ben.

fatoş yazını okuyunca evet deim kararlı.neden utanıyorsunkii.tamam azimli olmalısın senin kakrıl oldugundan eminim..doktor kontrolünde vermem akıllıca zaten..ama çok kilolu olanlara diyet hapınıda tavsiye ediyorlar bunu muhakka doktoruna bi danış.benim teyzemin oglu kuzenim oda izlerle yaşıt ada 150 kilo vardı.hastaneye yattı zayıflamak için.şuan 85 kilo.bence azimle herşeyi haledecegine eminim.üzülme akradaşım.inşallah allhın izniyle vereceksin kilonu.ama sabırlı ol. sabır sabırr..

fatoşcum canım bende zeynebe katılıyorum hani vericeğin 5 .10 kilo değil 90 kilo diyosun bunu kesin bi dr. a diyetisyene gitmeden veremezsin bizim burda söylediklerimizle olmaz bu canım moralini bozma hiç bişey için geç değil kimseyi düşünme kendin için sağlığın için yapmalısın bunu arası düşün ne demek ölmek var dönmek yok gözüm açık gider falan
sen pazartesi bi dr gidiyosun en doğru şekilde o seni diyete sokuyo önemli olan kaslardan gitmemesi ve vericeğin kiloların kalıcı olması geri alamaman canım sen bunu başarıcaksın belki biraz uzun sürücek ama yapıcaksın benim arkadaşım 4 ayda 30 kilo verdi azimle herşey olur istersen sana msn den spor egzersizleri atarım yapabilirmisin spor canım

kızlar zaten doktora gidiyo fatoş.kan tahlillerin iverdi zaten.sonuçları çıkana kadar burda kendi kendne başladı diyete..bi kaç güne kadar diyete gidecek doktor kontrolünde..

Son düzenleme:
aa ben bilmiyodum öyleyse süper hem dr. söylediklerini yapar bize uyarsa bizde yararlanırız
oda bizden el birliğiyle fidan yapcaz fatoşu fidannn

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ilonun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.html
sen buralarada bak.motive olursun.bişeyler yaz.arkadaş edin.tecrübelerinden faydalann.ne biyim olmadı oku azıcık.belki hoşuna gider.

ayşegül ben sizi bırakmam.. Ama bakarım bilgi edinmek için

evet doktora gittim endokrine yaptı bütün tahlillerimi...haftaya alıncak sonuçlar ordan yolluyacak diyetisyene..
Saolun kızlar valla çok duygulandım ben sizi boşuna sevmiyorum canlşarım benim doktor kontrolü sizin motiveniz yeter bana..
Ben sizin gibi olsma hiç yapmam ama her kesin kendine fazla tabi şükredin bacılarım ama bende olucam allahın izniyle öpüyorum hepinizi çok saolun...

bizimle de paylaşırsın kız diyetisyen ne dedi diye dimi

olucak olucak hepimiz dal gibi olucazzzzz

fatoşcum kilon belliki bi rahatsızlıktan metabolizman yavaştır ne biliy tiroit beziyle filan ilgilidir belki bak ne güzel doktora gitmişsin çıkar meydana ne varsa bunda utanılacak ne var canım ne güzel ilk adımını atmışsın oğluşunda yürüyünce o adımlar koşmaya dönüşür eee peşinde koşmak kolay değil kuzucuklarımızın hadi bakalım burda el birliğiyle zayıflıycaz sen bizden bizde senin menülerden yararlancaz hep beraber atcaz bu kiloları allahın izniyle hadi allah kolaylık versin canım şunuda unutma herşeyin başı sağlık kilo vercem derken yanlış şeylere sarılma daha doktorumda iki gün önce ünlü bi diyetisyen varya adını hatırlayamadım şimdi şu çok hareketli adam hani o dediki hiç bi ilacı önermiyoruz piyasadan toplatılan zayıflama ilaçlarının adını verdi canlı yayında ve içlerinde tamamen bitkisel diye satılanlarda var malesef

Rejim sloganım

"hayatımın geri kalanı için 1 yıl azmedeceğim..."

PAYLAŞACAM TABİ KUZUMMMMMM PAYLAŞMAM MI..

ayrıca ben hamile kaldığımdada 150 kiloidim ve bir yıllık evliidim hiç doktorada gitmedim..
Rabbime şükür o kilo ile arasımı nasip etti bana ..kalbimin temizliğine güveniyom rabbim nasip etti diyom 3 şeyi çok istedim 2 si oldu eşimle evlenmek çocuğumun olması..1 kaldı oda yolda zayıflamak

olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inşallah ...

CANEYLOMCUM YOK YA IRSTATADA VAR CANIM BOĞAZDA VAR HALİYLE KİLODA VAR BENİM HALAM 52 YAŞINDA MİDESİNE KELEPÇE TAKTIRDI MASADA KALDI GENÇ YAŞTA ÖLDÜ ÖMÜR BOYUDA ÇEKTİ O KİLOYU BENDE ONUN GİBİ OILMAK İSTEMİYORUM Bİ SORUN VARSADA DOKTOR KONTROLUNDE HALLEDECEM İNŞALLAH

Son düzenleme:
bırakma tabi.ama onlarada takıl.ne ediyorlar bi ak bakalım.doktor kontrolünde olmarda ayrıca vantaj olacak sana.allahın izniyle sen iste yeterkii.inan gidecek.

bizimle de paylaşırsın kız diyetisyen ne dedi diye dimi

olucak olucak hepimiz dal gibi olucazzzzz

delüü

sloganını çok begendim.evet 1 yıl.allahın izniyle buda gerçekleşecek.

1 saattir şu slim 6 yı yaptım 1 satte 5oo caloriymiş süper valla
acayip terletiyo kızlar indirin valla
bütün kaslarım çalıştı acıdı valla

ben duşa girem
akşama ne yiceğimi bilmiyorum valla yazarım öptüm sizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…