bende öğleni geç yedim
aktara gittim şu metabolik çay için karanfil ve larabiber aldım evde tane yoktu
çayı demledim altını kapattıktan hemen sonramı süzüzyosunuz arkadaşlar..yoksa accık bekliyomusunuz demini alsın diye...sıcak içilcek dimi bu çay bide yemeklerden sonra günde 2 kere..
ne kadar devam ediliyo sürekli içiliyomu ara veriliyomu...
zeynepçim mate çayını aldım bende sen içiyonmu sen nasıl demliyosun adam 1 bardak sıcakl suya 1 tatlı kaşığı at demlensin iç dedi..yaptım süzdüm snede süzüyon dimi..günde 3 kere içebilirmişiz..sen nasıl demliyon şeker katıyonmu ben katmıyom hafif acı tadı var ama fena değil ne kadar içicez ara vermek lazımmı onu sormadım aç olucakmışş bide sende açmı içiyon bide pahalı kilosuna 25 dediler ben aktardan 274 gram 1 paket ediyo 10 tl ye aldım sen kaça aldın...kırmızı pakette hint malı sanırsam arapça yazı var üstünde
aktarcı bitkisel bi tablet önerdi ayda 5 kilo garanti vermezsen parasız vercem dedi...adını ver di araştırcam netten 35 tl 35 tablet var içinde tamamen bitkisel zararı yok dedi güvenemedim...bakacam adı MAURERS...
1 saat önce yeşil çayla çubuk yedim
kızlar muz yemek serbes mi canım istedi
hımmm sevindim bak buna. keza gitmeli.sağlığı açısından...kızlar zaten doktora gidiyo fatoş.kan tahlillerin iverdi zaten.sonuçları çıkana kadar burda kendi kendne başladı diyete..bi kaç güne kadar diyete gidecek doktor kontrolünde..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ilonun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.html
sen buralarada bak.motive olursun.bişeyler yaz.arkadaş edin.tecrübelerinden faydalann.ne biyim olmadı oku azıcık.belki hoşuna gider.
ayşegül ben sizi bırakmam.. Ama bakarım bilgi edinmek için
evet doktora gittim endokrine yaptı bütün tahlillerimi...haftaya alıncak sonuçlar ordan yolluyacak diyetisyene..
Saolun kızlar valla çok duygulandım ben sizi boşuna sevmiyorum canlşarım benim doktor kontrolü sizin motiveniz yeter bana..
Ben sizin gibi olsma hiç yapmam ama her kesin kendine fazla tabi şükredin bacılarım ama bende olucam allahın izniyle öpüyorum hepinizi çok saolun...
Bide size kilomu sölesem beni küçümsemezsiniz tartıldım çok çok kötü 5 gün oldu diyetteyim kesin vermişimdir ben kendimi biliyuorum başladığımda kaçtım bilmiyorum şuan tam 157 kiloyum kesin başlamadan 160 ımdır.. Nolur dua edin vereyim bu benim hep başımın belasıdır serapla buluşacam sırf bu yüzden buluşamıyorum hayatım boyunca hep çektim kilodan ama artık kararlıyım sıra adam akıllı zayıflamaya geldi geçti bile..
çok çektim kilodan çok çaba gerekiyo uzun bi zaman gerekiyo ama olur dimi kızlar imkanssız diye bişi yooktur 90 kilo vere bilirmiyim kızken en fazla 52 kilo vermiştim ama bozunca 2 kat fazla aldım
kimseye demeyin hemi aramızda okuyan sakın sölemesin bi yerde sizi seviyorum desteğinizle ve azmimle vereceğime inanıyorum artık gardolabımdaki kıayafetlerimi giymek istiyorum çocuğum büyüyünce benden utanmasın istiyorum eşim beni seviyor allah razı olsun herkes kabul etmez ki kendi çok fittir dal gibi adam onun yanına yakışmakistiyorum..ailem çok istiyo yarın öbürgün yatak esiri olacam diye üzülüyolar en büyük dertleri benim kilom bekarken benim için evinizin nazar boncuğu derlerdi bende zayıf olsamışım nazar değermiş gerçekten tek dertleri bendim onlarında yüzünü güldürmek istiyom beni düşünmekten hasta oluyo annemle babam
ee evlat acıyolar...kör boğazı tuty dimi ama artık dönüş yok ölmek var dönmek yok..
Inanaın zayıflamdan gidersem gözüm açık gidecem ...
bırakma tabi.ama onlarada takıl.ne ediyorlar bi ak bakalım.doktor kontrolünde olmarda ayrıca vantaj olacak sana.allahın izniyle sen iste yeterkii.inan gidecek.ayşegül ben sizi bırakmam.. Ama bakarım bilgi edinmek için
evet doktora gittim endokrine yaptı bütün tahlillerimi...haftaya alıncak sonuçlar ordan yolluyacak diyetisyene..
Saolun kızlar valla çok duygulandım ben sizi boşuna sevmiyorum canlşarım benim doktor kontrolü sizin motiveniz yeter bana..
Ben sizin gibi olsma hiç yapmam ama her kesin kendine fazla tabi şükredin bacılarım ama bende olucam allahın izniyle öpüyorum hepinizi çok saolun...
bizimle de paylaşırsın kız diyetisyen ne dedi diye dimi
olucak olucak hepimiz dal gibi olucazzzzz
Rejim sloganım
"hayatımın geri kalanı için 1 yıl azmedeceğim..."
PAYLAŞACAM TABİ KUZUMMMMMM PAYLAŞMAM MI..
ayrıca ben hamile kaldığımdada 150 kiloidim ve bir yıllık evliidim hiç doktorada gitmedim..
Rabbime şükür o kilo ile arasımı nasip etti bana ..kalbimin temizliğine güveniyom rabbim nasip etti diyom 3 şeyi çok istedim 2 si oldu eşimle evlenmek çocuğumun olması..1 kaldı oda yolda zayıflamak
olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inşallah ...
CANEYLOMCUM YOK YA IRSTATADA VAR CANIM BOĞAZDA VAR HALİYLE KİLODA VAR BENİM HALAM 52 YAŞINDA MİDESİNE KELEPÇE TAKTIRDI MASADA KALDI GENÇ YAŞTA ÖLDÜ ÖMÜR BOYUDA ÇEKTİ O KİLOYU BENDE ONUN GİBİ OILMAK İSTEMİYORUM Bİ SORUN VARSADA DOKTOR KONTROLUNDE HALLEDECEM İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?