2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

1 kepçe çorba
6 kaşık taze fasülye yemeği susuz tarafından
yoğurt
mercimek köftesi 4 tane

bukaaaaaaaaaaaaa

Ayşegül nazar ettin kız bana. Kilo aldım ben bu hafta. Sen tatlı ye sana bişey olmaz dedin oldu işte

ay topu banamı attın kız..dur bi maşalla diym...sen ye tatlıları hee sonrada adım de kiloyu

ara öğünde doğa slim çay içip 3 tane form yulaflı yedim
afiyet olsun.

ben bugün kahvaltıda bişey yemedim ara öğünde yemicem öğlende yemicem...
akşama yicem...niyemiiii çünkü orucum

allah kabul etsin.

1 kepçe çorba
6 kaşık taze fasülye yemeği susuz tarafından
yoğurt
mercimek köftesi 4 tane

bukaaaaaaaaaaaaa

afiyet olsun.menün sana göre gayet iyi.

Bana öğlen yemeği sormayın bugün gitttiiiiii

ayy erapp.ne oluyo bizeee..bende dün zor tuttum kendimi.anlatamam yanii..ama yemegi çok yediysen önemli değil o yakalıyo.ama tatlı yxediysen.iki gün üst üste yemezsen kilo olarak dönmüyo.o .umarım son olur.en azından yarın çok dikkat edersen merak etme dönmez kilo olarak.
bide istersen yemek stersen tatlı ye.menünün azaltma sakın.o zaman dahada aç kalıp issan dahada saldımak istiyo.sen hiç yememiş gibi diyetine devam ett.

benimde bugün çok başım dönüyo.kahvaltım her zamankinden daha fazla yaptım.ara ögün ögle yemegimi ihmal etmedim ama baş dönmem var..bilemidn neden..bugün hiç çay felan içmedim.yeşil cay.metabolzma çayı feyan..midam bulanıyo ya.içesim yokk..

merhaba bayanlar
sabah 2 bardak normal su içtim ardından
2 dilim ekmek
üzerine labne sürdüm
4 zeytin
1 adet ceviz yedim

ara öğünümde
2 hurma
2 adet form bisküvi yedim

şimdiye kadar
1 lt su içtim
4 çay bardağı normal çay içtim

öglen haşlanmış yumurta ve biraz peynir yedim 2 dilim ekmekle.

ayrıca dün akşam regl oldum

Son düzenleme:
bugün uyanıp bir bardak ılık su içtim sonra bir elma sonra bir bardak daha ılık su sonra 2 ceviz 4 fındık yedim yarım saat sonrada kahvaltımı yaptım 2 dilim kepek ekmek krem peynir 1 dilim kaşar azcık yağda pişmişyumurta 2 zeytin birazcık yağ 3 bardak şekersiz çay ara öğünümde 2 tane yer elması bir bardak ılık su birazdanda yeşilçay içcem bu kaaa..

ayşegülcüm malum dönemindesindir belki baş dönme ve mide bulantın ondan olabilir canikom benimde öyle oluyo

afiyet olsunn..
hadi kurtuldunn.arasın artık ödemi.

afiyet olsun.ama subah yağ olayını kaldırırsan iyi gibi.bana z fazla gibi geldi kahvaltın..

yok gıı daha 1 hafta var malum zamana..yada bilmiyorum ne zaman gelecek malum ben daha ilk adetimi oldum daha geçen ay.inşallah ikincisini bekliyom..

ay eevet ayşegül ne oluyo bize akşama dikkat ederim kaldığım yerden dengelerimm bugünkü nannaaa bana gelsinnnn

bugün ve yarın form çayı yeşil çay ve elma sirkesi içmemeye karar verdim hatta bunu 3 güne çıkarayımda vücudum unutsun özlesin biraz.

bugün biraz abarttım kahvaltıyı normalde daha az ama bugün nedense doyamadım bi türlü daha dikkatli olurm canım bide ben normalde çok fazla yiyen biriydim diğer öğünlerimi etkilemesin diye kahvaltımı doyasıya yapıyorum hatta akşam bişey canım çekerse sabah yiyorum en azından eritme imkanım var diye ondan abartılı biraz kahvaltım

ay sen daha yenimi oluyosun ben doğumdan sonra hiç ara vermeden devam 50 günlük lekelenmeden 10 gün sonra normal adetim geldi odur budur normal düzeninde devam

Allah kabul etsin canım.

amin canlarım..

bugün ara ögünü bi fazla yaptım.başım dönüyorduy.şimdi bişey saldırmayayım diye.5-6 kuzlu çubuk kıraker yedim 1,5 saat önce.üstüne meyve yedim.bayagı iyi geldi.başım dönmüyo şüür.
şimdide bi bardak süt aldım yanınada bi galeta..artık akşam ara ögünm yemem.yemekle bitiririm bende yemeyi.

evet ya şubat anneliri içinde rekor kırdım..maşallah seninki hızlı gelmiş.:86:

Son düzenleme:
akşam 2 kepçe çorba
2 adet karnıbahar kızartması ve yogurt.bide salatal yiyecegim.menüm bu..
yarın görüşürüz.öptüm..

öğlen arada 2 ceviz yedim
3 gibi elma yedim

yarım saat öncede yoğurt çorbası içtim 1 kepçe,

akşama karnıbahar yemeği
salata yicem
bendede bugünlük bu kadan

bu arada sibelcim Allah kabul esin inş.

bende öğlen 3 kasık bulgur pılavı
1 kepce tarhana corbası
2 kasık yogurt yedım

ama ara ogunum cok kactı bugun doyamadım bı turlu noldu anlamadım
1 dılım portakal,1 kucuk kıvı,1 kucuk mandalına 2 grıssını
aslında meyve cok ama ben gece ogunu yemıyorum ordan kurtarır. aksam yemegınden sonra yatana kadar ara ogun tuketmıyorum. dıyet lıstelerınde yatmadan once de 1 porsıyon meyve ya da 1 br sut oluyor. ben onu tuketmıyorum. onu erken tukettım sayalım bugun

aksama kabak mercımek corbası ve yogurt var... az az yıcem.

öğleden sonra ara öğünde 1 tane susamlı çubuk yedim çay içtim..
akşam
kara mecimek çorbası az taze fasulye yoğurt yedim

ayşegül
sana göre iyi demişsin canım nasıl yani çok mu olmuş ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…