2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

fato kız zayıflayınca kurbağayamı dönüşücez yoksa bu kurbağalarla başım dertte heryerde karşıma çıkıyorlar

sbah mate çayımı içtim
2 bardak su içtim
5 zeytin
domates
peynir
2 küçük yaprak marul yedim
çay içiyorum...

İbrahim Saraçoğlu Göbek Yağı Eriten Doğal Kür

4 adet taze lahana yaprağı,
Yaklaşık 25 dal taze maydanoz,
1 adet limon (sulu olması tercih edilir)
Yarım litre su
Göbek Eritme Kürü Hazırlanışı:

Yarım litre kadar suyu kaynatıyoruz. Kaynamakta olan suyumuzun içine lahana yapraklarımız atıyoruz. En az 3 dakika lahanayla kaynatıp ondan sonra maydanozları da ekliyoruz. Maydanozu da ekledikten sonra yaklaşık 3 dakika daha kaynatıyoruz.

Kaynamış karışımımızı soğumaya bırakıyoruz. Soğuyunca karışımı süzüyoruz. İçerisine limon sıkıyoruz.

İbrahim Saraçoğlu Göbek Eritme Kürü nasıl kullanılır?

Günde 2 ya da 3 kez içilmelidir. Aç veya tok karına içebilirsiniz. Bu kür hergün taze olarak hazırlanıp içilmelidir, çokça yapıp buzdolabında saklamayınız. Kürümüzün içine tatlandırıcı kesinlikle katılmamalıdır

İbrahim Saraçoğlu Göbek Eritme Kürünü sadece 3 hafta uygulayınız.

İşte Greyfurt'un Başlıca Faydaları:

Yapılan araştırmalara göre, mide ve pankreas kanserine yakalanma riskini büyük ölçüde engelliyor
En önemli antioksidanlardan biri olarak vücudu serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyor.
Kötü kolesterolü düşürücü özelliğe sahip
İçerdiği yüksek C vitamini sayesinde vücudun hastalıklara karşı dirençli olmasını sağlıyor, diş etini koruyor, diş eti kanamalarını engelliyor.
Metabolizmayı hızlandırıyor. Kilo verme güçlüğü ve özellikle metabolizmasının yavaşlığından şikayetçi olanların yemesi gerekiyor.
İçerdiği yüksek potasyum sayesinde yüksek tansiyonu kontrol altına almakta.
Sindirim sisteminin çalışmasına katkı sağlayarak, hazım problemlerine iyi geliyor.
Vücutta biriken su ve zehirli atıkların dışarı atılmasını sağlamaktadır .
Karaciğerin düzenli çalışmasına fayda sağlamakta
Fiziksel etkilerin yanı sıra zihinsel yorgunluklara da iyi geliyor.
Greyfurt yağı, aromaterapi yağı olarak kullanılmakta .

herhengi bi ilaç antibiyotik falan kullanırken greyfut tüketilmemeli diye biliyorum ayşegülcüm aklınızda olsun...
ay p.tesi bendemi başlasam sizinle:)) p.tesi başlanır ya hep

murat topoğlundan metabolizmayı hızlındırıcı kür

GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 adet kabuk tarçın,
* 5 adet çekirdek kakule,
* 3 adet karanfil,
* 5 bardak su,
* 1 tatlı kaşığı bal,
* 1 çay kaşığı karabiber,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyu kaynatın. Tarçın, kaule ve karanfili içine atıp, 5 dak kaynatın. Soğuduktan sonra, içerisine bal ve karabiberi atın. Günde 4-5 defa için.

--------------------------------------------------------------------------------

Murat Topoğlunun önermiş olduğu, bitkisel çayımız, tokluk hissi vererek, zayıflamanıza yardımcı olduğu gibi, metabolizmayı hızlandırıyor ve hazımlık sorununuzu çözüyor. Çayımız için ;

GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 tutam biberiye,
* 1 tutam kuşburnu,
* 1 tutam rezene,
* 1 tutam kekik,
* 1 tutam papatya,
* 1 tatlı kaşığı zencefil,
* 1 tatlı kaşığı mate yaprağı,
* 1 lt su
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Kanamış olan suyun içine, bütün bitkileri atıp, 15 dak kaynatın. Süzdükten sonra gün içinde 3-4 fincan için.

selam kızlar

bu sabah ki kahvaltım klasik aynı
yarım salatalık yarım domates
peynir
yarım dilimden az ekmek
siyah çay

fatoşcum çok uzun sürüyo cnm yollamak eşm evde bugün
ben sana daha musait bi zamanda yollıyım ok

ben şu lahana suyunu yapmayı bayagı düşünmüştüm ama araştırdım ki.emzirenler yapmasın diyo.gaz yapıycı özelligi varmış.ve siz zayflarken bebeginizde zayıflatmayın diye yazıyo( maalesef ben edemeyecegim.valla emzirmeyenler kesin yapın.işe çok yarıyomuş yaa.benim kızzaten zayıf iyice zayıflatmayalım..

merhabalar kızlar dün cumartesi sabah kahvaltımı yaptım öğlen bi elma yedim ve akşama kadar canım bişi istemedi yemendim başımda ağrıyodu yattık kızımla tüm gün,,
adet oldum benim olay bitti tüm açlığım ondanmış şimdide iştahsızlık başladı
pazar günü de sabah kahvaltımı torpilli yaptım öğlen bişi yemedimn akşam da ızgara köfte yedik bol suyumuda içtim tek eksiğim bitki çaylarımı içmedim doğadanın mate çayını aldım onu içicem bende bu hafta

günaydın
benim bir hafta maratonum iyi geçmedi maalesef.diyetimin en kötü haftası oldu.kaçamakların cezasnı gördüm.üzgünüm sadece 300 gr verdim.2 haftada sadece 800gr vermiş oldum.kötü bi sonuç..umarım son olur.böyle az az vermek çok kötüymüş yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…