2 adet yeşil elma
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2 adet çubuk tarçın
3 litre su
kızlar bu malzemelerin hepsini suya koyup pişiriyosunuz elma ve limonu 4 e bölün çekirdekleriyle sapıyla atın suya kaynamaya başlayınca 6 dk kaynatıp kapatın sonra süzün
ve günde 2 kere yemeklerden sonra tok karnına bir bardak için..dediğim gibi kayısıda yiyinki kabızlık olmasın bu çay 2 gün falan gidiyor ben ılıtıp içiyorum dolapta muhafaza ediliyorr yapın derim ben çok tuvalete çıkartıyor
Olur zeynepcim demlikte muhafaza edebilirsin içeceğin kadarını cezveye koyup ılıtıp içersin tatlı
eberucum bunu 1 hafta yapıcaz sadece
sonra yeme düzeni oluşturcaz yaparsın kız ne olcak yada 1 hafta bekle bizle beraner haftaya başlarsın sende
bacım şunu bi yapıştır bakalım olacakmı
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wO35Dbr/weight.png bunu çizelgene ekle..
Weight Loss - Diet Ticker bunuda sık kulanılanlara ekle.çünkü buda kilo değişimi için lağzımm.oldumu olmadımı bana haberdar ett...
Ya kızlar masallah ne güzel bir gayretle baslamıssınız kilo vermeye.
Ama ben rejim yapmayı daha aklımdan gecirsem acıkıyorum.Aklımda sürekli yemek oluyor bir öğün kısıyorum dayanıyorum sonra kan sekerim bir düşüyor elime ne gecerse yiyorum.Vede cok mutsuz oluyorum yemek yemediğim zaman .Nasıl olacak bilmiyorum
hepiniz burdamısınız beeee benide dahil etsenize şu rejim olayına ben bi neler yazmışınız bakım bide bana ticker nasıl yapılıyo ben 71 kilo olmuşum 65 olsam yeter valla yaa bi ara ne güzel veriyodum şimdi takıldım kaldım bu kiloda..
2 adet yeşil elma
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2 adet çubuk tarçın
3 litre su
kızlar bu malzemelerin hepsini suya koyup pişiriyosunuz elma ve limonu 4 e bölün çekirdekleriyle sapıyla atın suya kaynamaya başlayınca 6 dk kaynatıp kapatın sonra süzün
ve günde 2 kere yemeklerden sonra tok karnına bir bardak için..dediğim gibi kayısıda yiyinki kabızlık olmasın bu çay 2 gün falan gidiyor ben ılıtıp içiyorum dolapta muhafaza ediliyorr yapın derim ben çok tuvalete çıkartıyor
sağol zeynepcim kızlar ben ama öyle şok diyet felan yapamam ama yaa ayşeegül gibi kendime bi yeme düzeni oluştutrup ona uymaya çalışsam yediklerimi azaltıp hamur işi tatlı felan yemesem olmazmı bide şu çay tarifleri veriyosunuz onları felan yapsam..
zeynep bana da bi ticker yap git bacım...kilom 67 olmak istediğim 55..
kızlar ticker için linki çizelgeye yapıştırıp kaydet diyoruz demi başka bişey yapacakmıyız olmuyoda...
eline sağlık papatyacım yapıştırdım bu arada 5 gün diyetine bende katılmaya karar verdim sıkcam dişimi artıkın eşimde destek olcak ondada var biraz kilo beraber yapcaz hadi bakalım gitsin kilolar inşallah
selam kızlar naptınız ne yediniz
ben akşam yarım dilim ekmek pırısa yemegi 2 kaşık yoğurt yedim
başka bişey yemedim bol suya devam
selammm bacular benide yazın ben iki aydır spor yapıyorum 7 kilo verdim şuan 75 kiloyum..hergün lesi veya jilliann ablamla evde bir saat spor yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?