2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

hemen yapıyorum ewde hepsı war
bunu boylece demlıkle dolaba koyup her seferınde hepsını mı ısıtıcaz
ıcıcegımız kadarını mı.
ara ogunde de 3-5 kuru kayısı atarız agzımıza madem kabız olmayalım bıde...

sağol zeynepcim kızlar ben ama öyle şok diyet felan yapamam ama yaa ayşeegül gibi kendime bi yeme düzeni oluştutrup ona uymaya çalışsam yediklerimi azaltıp hamur işi tatlı felan yemesem olmazmı bide şu çay tarifleri veriyosunuz onları felan yapsam..

Olur zeynepcim demlikte muhafaza edebilirsin içeceğin kadarını cezveye koyup ılıtıp içersin tatlı

eberucum bunu 1 hafta yapıcaz sadece
sonra yeme düzeni oluşturcaz yaparsın kız ne olcak yada 1 hafta bekle bizle beraner haftaya başlarsın sende

nasıl bi diyet bu 5 günde 5 kilomu verdiriyo gerçekden1 gün boyunca aynı şeyimi yicez bide ben ticker ı yapıştırdım ama değişmedi benim ne yapmam lazımki acaba...

ben de 2010 şubat annesiyim 3 4 kilo fazlam var aşırı yemek yiyorum almıyorum hızla verirken 64 de kaldım ne alıyorum ne veriyorum inşallah bende sizle şu fazlalığı veririm..

zeynep bana da bi ticker yap git bacım...kilom 67 olmak istediğim 55..

kızlar ticker için linki çizelgeye yapıştırıp kaydet diyoruz demi başka bişey yapacakmıyız olmuyoda...

eline sağlık papatyacım yapıştırdım bu arada 5 gün diyetine bende katılmaya karar verdim sıkcam dişimi artıkın eşimde destek olcak ondada var biraz kilo beraber yapcaz hadi bakalım gitsin kilolar inşallah

selam kızlar naptınız ne yediniz
ben akşam yarım dilim ekmek pırısa yemegi 2 kaşık yoğurt yedim
başka bişey yemedim bol suya devam

selammm bacular benide yazın ben iki aydır spor yapıyorum 7 kilo verdim şuan 75 kiloyum..hergün lesi veya jilliann ablamla evde bir saat spor yapıyorum...

ben yazmıştım yihe yazayım.
yogurt çorbası
karnıbahar mücver yedim.üç küçk mücver.boll salata..
şimdi yeşil çay içiyom..

haticee ya aynı bende öyle oluyorum.çok aç kalmamaya çalışacaksın.yani aç kaldımmı şeker düşüyo.bu hepimizdede var.ben genelde 2 saate bi bişeyler atıyorum ağzıma değilse olmuyo.en azından alaşına akadar.gel sendee..

senide ekleyelim canımcım.ticker istersen yaparım.kaç kilosun .hedef kilo kaç de bakim.yaparım.

serapcım teşekkürlerr..

ya aynen bizde öyle yapacagız.düzenli kendi istidigmizi gibi bi beslenme ama aradad böyle diyetler yapayım metaboluzmamız çalışır.bunu sadece 5 gün yapacagız.o kadar..

zeynep bana da bi ticker yap git bacım...kilom 67 olmak istediğim 55..

yaparız cicim.

kızlar ticker için linki çizelgeye yapıştırıp kaydet diyoruz demi başka bişey yapacakmıyız olmuyoda...

evet başka bişey yok .

ne demek canım.umarım hepsi giderr kilonun..aa eşinle başlaak süperr.eğer iyi giderse kilo dur bende kocaya diyeyim barii.

selam kızlar naptınız ne yediniz
ben akşam yarım dilim ekmek pırısa yemegi 2 kaşık yoğurt yedim
başka bişey yemedim bol suya devam

oh afiyet olsun çok güzell..

selammm bacular benide yazın ben iki aydır spor yapıyorum 7 kilo verdim şuan 75 kiloyum..hergün lesi veya jilliann ablamla evde bir saat spor yapıyorum...

ooo maşallah.kız hiç demiyorsunuz yaa.ekleyemi sizide..
sanada ticker yapayım.diyettekiler belli olsun dimi..
kaç kilosun.hedef kilo ne yapayılm ticker.

slm cicişler..akşam karnıbahar yemeği ve birazcık bulgur pilavı yedim accuuukk ha kızmayın:26:
sonrada yeşil çay şimdide sütümü içip birazdan yatcam...

kızlar bende 4 adet küçük inegöl köfte ve salata yedim akşam ama asıl yarın sabah itibari ile daha dikkatli olcam ...

ayşegül canım msn den yazmışsın ama ben görmedim yeni gördüm ticker için zeynep yaptı yapıştırıyorum ama olmuyo anlamadım ..

Ben de kızlar Şubat annesiyim. 52-55 kg arasıydım, doğumdan 2 hafta önce 78 kg gördüm. Rakamı görmeye moralim yetmedi son kiloyu bilmiyorum. Doğumdan hemen sonra tartıldığımda 68 kg geldim. Şimdi 58-59 arası geziyorum geçen 57.8 i filan gördüm ama akşam çok çikolata yediğim için geri aldım. Ben açıkcası doğumdan önce de sonra da kiloma pek dikkat etmedim, yani almamak için yememek gibi bir çalışma içerisine girmedim. Girseydim belki şimdi eski kotlarımı giyebilirdim diye de üzülmüyor değilim yani.

Son düzenleme:
geç oldu ama yazayım kızlar
akşam bol su
kendi yaptığım lahmacundan 1 adet
1 bardak ayran ve bol domates maydanoz yedim
demin bir bardak sirkeli suyumu içtim
ve yatmaya gittim

haaa unutmadan dizi izlerkene 2 bardak şekersiz çay ve bir avuş kabak çekirdeği yedim

birde akşam 170 adet ip atlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…