2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

devammmmmmmmmmmmmm
bide farkettim benim iştahımı en iyi türk kahvesi kesiyor
1 şeker atıyorum küp oda 20 kalori
ama baya kesiyor beni
o anda dayanamayıp bişeyler yiyip 100-150 kalori almaktansa 1 şekerli kahve içmek daha mantıklı kriz anlarında

günaydınlar herkes nirde yahuuu
akşam mercimek yemeği yedim 3 kaşıkta bulgur o kaa başka yemendim bişi canımda istemedi
sabahta 3 bardak su hapımı içitm yarım saat sonrada 1 dilim ekemk peynir o kadar
az öncede 2 adet kayısımı yedim

günaydınnnn ben bu sabah biraz fazla kaçırdım 1 simit az beyaz peynir şekersiz yeşil çay 1 zeytin,1 çatal domates ve 1 çatal salatalık yedim. simitten dolayı bugün birazcık dikkat edicem.

serap bende beşibiyerde çay aldım ipek günde 1 kere emiyor bişi olurmu dedi yok dedi 1 kere topu topu 5 dk emiyosa...
günde 2 kere iç dedi

slm canlarım nasılsınız YazamıYom klav Ye bozuldu bazı harfle basmıooo
diYetisene gittim klav Ye duzelsin Yazacam verdiklerini

zeynepcim bende içiyorum beşibiryerde günde 1 kere içinde zaten kötü bişi yok olmaz
derinde öyle toplasan 5 dk emiyo emmiyo keyif için oda bişey olmaz
simit veriyolar 1/2 kahvaltı kalanını ara öğün olarak çok sayılmaz yanii

ara öğünde az yerim madem öğlende az yerim sabahki 1 simitin acısını çıkarmak için bide ben içtiğim her çaya limon sıkıyorum limonsuz içemiyorum bunada sıkıyorum tadı daha bi güzel geliyor...

selam kızlar
bende dün akşam 1 kaşık ıspanak yemeği
biraz makarna yedim

bu sabah sirkeli suyumu başladım gene
kahvaltıda
1dilim ekmek
domates peynir
yumurta sarısı
azda tahin pekmez yedim

ya zeynepcim bende mi başlasam şu 5i bi yerdeye ya
ecrinde bi sabah emiyo bi öğlen uykuya yatarken bide gece emiyo ama az az
onu içip ayda 9 kilo vermiş arkadaş
ama o sabah aç karnına 1 litre içmiş
bende alsam mı ya

yeşil çayı ben bergamutlu aldım çok güzel tadııı tavsiye ederim çaykurun teneke kutusu

sabah aynı rutin.
1 dilimekmek
domates
salatalık
ve peynir.çay

ara bi mandalina yedim.
ögle dışırdaryık maalesef bozmuş oldumepey bi kaçamak oldu(
akşama bişey yemesem dah iyi tabi ama ben duramıyoru az.yine aynı akşam yemegmi yemeyi düşünüyorum.üzgünüm

bende sabah rutin kahvaltı..arada ceviz yedim..
şimdide yufkayla patates böreği yaptım..bi dilim yerim...
akşama Allah kerim..

ben hiç 5 i biyerde eçmidem.bu hafta sonu almayı düşünüyorum bakalım.

bugünü nasıl dengeleyeceim hiç fikrim yok.çnkü ackıyorum ben yaa..:))

aaaa bugun kımsecıkler yok

oglen 2 y.k. yogurt yedim
3 y.k. çorba içtim
3 y.k. da bezelye yedim en susuzundan..

yk: yemek kaşığı

şimdi form çay içiyorum yanında yarım tarcınlı elma ve 5 adet mayıyesıl peynırlı kraker yıyorum aksama barbunya yaptım ama yemıcem
1 kase nesfıt 1 tane meyve yıcem sabahkı sımıt sagolsun zati 5 te çıkıcakmış kociş kar yüzünden erkenden yerim sonrada ipeği ersine bırakır biraz yürürüm kar da yağıyor lapa lapa ohhh

ayşegül ne ydin kız öğlen bu kaa çok?

bende şimdi 1 galeta yedim canım istemiyor ama zorla yedim yani
mate içeyim birazdandaa

bende öğlen bol salata ve tek 1 tane küçücük patlıcan dolması yedim yetti vallaa çorbaya ara verdim artık bi dönem içmicem

bende şimdi 1 galeta yedim canım istemiyor ama zorla yedim yani
mate içeyim birazdandaa

bu maurees baya ıse yarıyor yaniiii

ahhh ahhh

ersini ikna ettim oda cmt başlıyor diyete
86 kg cıktı bu sabah wc sonrası. 75 e dussun yeter ona zaten 11 kg versın. maurers alıcakmıs 11 kg ıcın hıh bende arastırıyorum benım kullanabılecegım dıyetımı destekleyecek bısey warmı dıye

bende öğlen bol salata ve tek 1 tane küçücük patlıcan dolması yedim yetti vallaa çorbaya ara verdim artık bi dönem içmicem

aaa salata yapayım aksama ben yagsız tuzsuz nesfıtten daha doyurucu olur kalorıde yok hem çok az. unuttum ben salatayı ıyı hatırlattın gııızzz
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…