ya boğazım çok fena hala geçmedi cins doktor antibiyotik te yazmıyor cıkıp alıcam kendı kendıme ıcıcem napıyım surunuyorum boyle
oglende tarhana corbası ve bezelye yıcem
afiyet olsun..yemeğim pişer birazdan bir bakayım size
sabah kepek ekmekli tost 2 bardak su
ara bir elma
öğlende bezelyem pişmek üzere bezelye azda salata yaparım
zeynepcim sen hiç girme bu hap olayına falan..ne güzel 5-6 kilo verdin bir ayda..2 aya kadar istediğin kilona ulaşırsın..acele etme..hoş onu alsanda yine bu şekilde gidecek kilolar...
ayşegül sende bant falan alma kız napcan iyi veriyon işte ya..alcak biri varsa oda benm...veremiyorm yahu..boğazımı tutamıyorum..bi kahvaltıyı düzene koydum diğerleri boşşş...
Zeynep bakalım daha öncelerde hamile kalmadan önce elma krom içmiştim bi gr bile verememiştim.belkide veremiycem bakalım ne olcak
ara öğün 1/2 yeşil elma.
1 litre su
öğlen yemek
1 kase çorba ama içende kıtır ekmekte vardı yarım dilimde ekmek diyelim .
şimdide yeşil çay içiyorum.
kızlar merhaba ben valla utancımdan giremiyorum bu topice rejim yapcam diyom ama habire bişeyler yiyorum dayanamıyorum bide hastalancam çikolotaları yedim oturdum ben kilo veremicem galaiba artık yaa bide bıktım sürekli rejimden ben bu kiloya yazın 81 kiloydum rejimle 71 e kadar düştüm ama 65 hayal gibi geliyo bana offf yaa neolcak böyle bilmiyorum ...
valla hepimiz aynı dertteyiz cnm bende sürekli diyetteyim ondan anlıyorum seni bende 9 kilo verdim kaldım öyle hatta 2 kilo fazla çıktım geçen gün yine ama vericez hepberaber azimle
kızçeler...
öğlen 2 kaşık torhana çorbası içtim (2 kepçe koydum ama 2 kaşık anca içebildim)
1 dilim ekmek ve 3 kaşıkta bezelye yedim susuz tarafından
benim sorunum bu. öğlenleri az yiyorum dolayısıyla acıkıyorum akşama. halbuki öğlen sıkı akşam az yesem çok daha iyi olucak. mesela şu an çok açım 2 br su içtim ama kesmedi. akşam nesfit yicem sütle ara öğünüde daha düşünmedim şimdi ne yesem diye...
bu arada tahlillerim cuma çıkıcakmış doktor kansızlık,tiroid,şeker,kolesterol ne varsa baktırıyorum dedi dogumdan sonra bakılsın bakalım bi dedi geç çıkar cuma anca dedi. neyse dedik geldik. maurers sordum hayır dedi katı bi dille. sakın deneme ters teper sende bildiğin yolla devam et sağlıklı beslen yeter sana diyo. bide tere otu önerdi. tiroid hastalarına iyi gelirmiş zayıflamak için. keten tohumu ve tere otu dedi...
saglık ocagındakı hemsıreler tanıdık hep. kız cektı benı kenara nasıl zayıfladın her geldıgınde günden güne erimiş oluyosun dedi. bugün kaynanamda dedi naPIYOSUN kızım diyo. dedim daha 13 kg vericem olmaz 5 kg daha ver yeter boyle bıle ıyısın dıyo. oldu dedım guldum gectımboyle dedıkce gaza gelıyorum başka bişey değil 65 olana dek durmammm
biri içli köftemi dedi
kızçeler...
öğlen 2 kaşık torhana çorbası içtim (2 kepçe koydum ama 2 kaşık anca içebildim)
1 dilim ekmek ve 3 kaşıkta bezelye yedim susuz tarafından
benim sorunum bu. öğlenleri az yiyorum dolayısıyla acıkıyorum akşama. halbuki öğlen sıkı akşam az yesem çok daha iyi olucak. mesela şu an çok açım 2 br su içtim ama kesmedi. akşam nesfit yicem sütle ara öğünüde daha düşünmedim şimdi ne yesem diye...
bu arada tahlillerim cuma çıkıcakmış doktor kansızlık,tiroid,şeker,kolesterol ne varsa baktırıyorum dedi dogumdan sonra bakılsın bakalım bi dedi geç çıkar cuma anca dedi. neyse dedik geldik. maurers sordum hayır dedi katı bi dille. sakın deneme ters teper sende bildiğin yolla devam et sağlıklı beslen yeter sana diyo. bide tere otu önerdi. tiroid hastalarına iyi gelirmiş zayıflamak için. keten tohumu ve tere otu dedi...
saglık ocagındakı hemsıreler tanıdık hep. kız cektı benı kenara nasıl zayıfladın her geldıgınde günden güne erimiş oluyosun dedi. bugün kaynanamda dedi naPIYOSUN kızım diyo. dedim daha 13 kg vericem olmaz 5 kg daha ver yeter boyle bıle ıyısın dıyo. oldu dedım guldum gectımboyle dedıkce gaza gelıyorum başka bişey değil 65 olana dek durmammm
biri içli köftemi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?