2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ya boğazım çok fena hala geçmedi cins doktor antibiyotik te yazmıyor cıkıp alıcam kendı kendıme ıcıcem napıyım surunuyorum boyle
oglende tarhana corbası ve bezelye yıcem

bioment bogaz için çok iyi geliyo.tabi eğerki eczaneye gideceksen bi danış hangi ilacı alacaksan.geçmiş olsun.şu bogaz en sona geçiyo hep

zeynepcim sen hiç girme bu hap olayına falan..ne güzel 5-6 kilo verdin bir ayda..2 aya kadar istediğin kilona ulaşırsın..acele etme..hoş onu alsanda yine bu şekilde gidecek kilolar...

ayşegül sende bant falan alma kız napcan iyi veriyon işte ya..alcak biri varsa oda benm...veremiyorm yahu..boğazımı tutamıyorum..bi kahvaltıyı düzene koydum diğerleri boşşş...

Son düzenleme:
Zeynep bakalım daha öncelerde hamile kalmadan önce elma krom içmiştim bi gr bile verememiştim.belkide veremiycem bakalım ne olcak

ara öğün 1/2 yeşil elma.

1 litre su

öğlen yemek

1 kase çorba ama içende kıtır ekmekte vardı yarım dilimde ekmek diyelim .

şimdide yeşil çay içiyorum.

ya ne bileyim.bende bakanıp duruyorum.artık veremiyorum kilo çok az oluyo yani.

Zeynep bakalım daha öncelerde hamile kalmadan önce elma krom içmiştim bi gr bile verememiştim.belkide veremiycem bakalım ne olcak

ondada düzenli kullandınmı hapı.yada diette yaptınmı.belki bu farklı olur.inşallah yani.

ara öğün 1/2 yeşil elma.

1 litre su

öğlen yemek

1 kase çorba ama içende kıtır ekmekte vardı yarım dilimde ekmek diyelim .

şimdide yeşil çay içiyorum.

afiyet olsun.az olmuş kız menün.yani ögle için az değilmi..

ayşegül tickerimi 1 kilo olsun öyle değiştircem..adet olcam sanırım belim karnım ağrıyo..bitsin güzelce yaparım...

Kullandım ama çok fazlam yoktu o zaman ayşegül belki ondan

bende öğlende salata ve çorba içtim o kadar
2 litre su içtim şimdiye kadar
5 i bi yerde içiyorum şimdidee

kızlar merhaba ben valla utancımdan giremiyorum bu topice rejim yapcam diyom ama habire bişeyler yiyorum dayanamıyorum bide hastalancam çikolotaları yedim oturdum ben kilo veremicem galaiba artık yaa bide bıktım sürekli rejimden ben bu kiloya yazın 81 kiloydum rejimle 71 e kadar düştüm ama 65 hayal gibi geliyo bana offf yaa neolcak böyle bilmiyorum ...

valla hepimiz aynı dertteyiz cnm bende sürekli diyetteyim ondan anlıyorum seni bende 9 kilo verdim kaldım öyle hatta 2 kilo fazla çıktım geçen gün yine ama vericez hepberaber azimle

valla hepimiz aynı dertteyiz cnm bende sürekli diyetteyim ondan anlıyorum seni bende 9 kilo verdim kaldım öyle hatta 2 kilo fazla çıktım geçen gün yine ama vericez hepberaber azimle

inşallah canım valla sizleri okuyorum bi gaza geliyorum bi annemlere misafirliğe gidim hafta sonu olsun bozuluyo herşey tutamıyorum kendimi yaa ama yok bugun iyi başladım iyi devam ediyorum dikkat edecem...

serap olabilir tabiki.ne kadar az vermek istersen okadar az gidiyo tabiki.bakalım bu ne edecek.
ebru üzülme bacım.izler sanki kaçamak etmiyormuyuz.al ana bugün.bende kaçamak yaptım.ya eşim kuruyemiş almış .adamda bize fıstık ezmesi ikram etmiş.epeyce.ögle oturduk karı koca yedik bitirdik((
ama yinede vazgeçmeyelim.bugün kötü diye vazgeçmeyelim.ne yapacagız az yada çok veriyoz işte.
sibel bende adet olmadım daha.7 gün geçti.bende şşim.ama ben yinede ne çıkıyorsam onu tickere yazıyom.diger hafta daha iyi vermiş gözütürsün işte.tabi sen bilirsin.

haftasonu hava iyi olursa adanaya gidiyoz.pazar akşama doğru dönecegiz.valla yine döktürürler kesin.ayy ben ne edecegim yaa.içli köfte yemeden durulmazkii..

kızçeler...

öğlen 2 kaşık torhana çorbası içtim (2 kepçe koydum ama 2 kaşık anca içebildim)
1 dilim ekmek ve 3 kaşıkta bezelye yedim susuz tarafından

benim sorunum bu. öğlenleri az yiyorum dolayısıyla acıkıyorum akşama. halbuki öğlen sıkı akşam az yesem çok daha iyi olucak. mesela şu an çok açım 2 br su içtim ama kesmedi. akşam nesfit yicem sütle ara öğünüde daha düşünmedim şimdi ne yesem diye...

bu arada tahlillerim cuma çıkıcakmış doktor kansızlık,tiroid,şeker,kolesterol ne varsa baktırıyorum dedi dogumdan sonra bakılsın bakalım bi dedi geç çıkar cuma anca dedi. neyse dedik geldik. maurers sordum hayır dedi katı bi dille. sakın deneme ters teper sende bildiğin yolla devam et sağlıklı beslen yeter sana diyo. bide tere otu önerdi. tiroid hastalarına iyi gelirmiş zayıflamak için. keten tohumu ve tere otu dedi...

saglık ocagındakı hemsıreler tanıdık hep. kız cektı benı kenara nasıl zayıfladın her geldıgınde günden güne erimiş oluyosun dedi. bugün kaynanamda dedi naPIYOSUN kızım diyo. dedim daha 13 kg vericem olmaz 5 kg daha ver yeter boyle bıle ıyısın dıyo. oldu dedım guldum gectım boyle dedıkce gaza gelıyorum başka bişey değil 65 olana dek durmammm

biri içli köftemi dedi

kız belli olmazmı.koskoca 5 kilo verdin.valla çok belli ediyo insanda.maşallah.tiroid oldugu için asla dedi öylemii hapa:26:
neyse olsun sende bildigin yolu bırakma bacım..

been içli köfte didim
ya hafta sonu adanaya gidecegiz kesin ederler içli köfte bende bayılırımm.he edecegimmm...yerim üç tani diyom ama ben biliyom kendini cayarım orda

akşam menümü yazayımda çıkacagım işlerim var.
ıspanak
1 dilim ekmek
yourt
salata.

herkese iyi akşamlarrr..sabaha güzel kilo vermiş olarak uyanırız inşallah..byy..

negüzel kilo vermişsin zeynep bu arada sağlık ocağında tahlil yapılıyomu yaa..

Doktor öyle dediyse kullanma zaten zeynepcim
5 kg çok fark ediyor süper bişi farkedilmesi bidee

ayşegül 3 tane ye köfte. abartmadan bacım... sonuçta bulgur,et ve baharat köfte dediğin ama o gün ekmek yeme mesela. bi şekilde dengele. ben öyle yapıyorum. herşeyden yiyorum pizza bile. ama o günden kısıyorum. akşamki mönünüde sevdim.

ebrucum sağol canım kastırıyoruz işte olduğu kadar. evet yapılıyor tahlil sağlık ocağında.

ara öğün: 5 fındık 5 kuru üzüm yarımdan az salatalık (kabuksuz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…