2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

aaa salata yapayım aksama ben yagsız tuzsuz nesfıtten daha doyurucu olur kalorıde yok hem çok az. unuttum ben salatayı ıyı hatırlattın gııızzz
afiyet olsun

salata süper yaa yağsız boıl limonlu yiyorum her öğün yerim ben valla
ay zeynep valla iştahı kesiyo cidden sütümde arttı sanki biliyomusun zaten soldan pek gelmiyo eskisi gibi hatta akşam sağdım böyle yağlı yağlı geldi elime sanırım tek göğüsle emziricem

ben bugün çok suçluyum yaaafff..off salata bile yemesem yeri yanii.ama dayanamm ben normal yemegimi yiycemm.
serap hap hiç bulantı yada çarpıntı falan yaptımı.ilk başlarda yapabiliyormuşta..yaa bende almik istiyorum ama çok tırsıyorum yaa.neyse sen bi kullan bir aydan sonra ne degişecek bakimm.olmadı banada bi cesaret geler sizlerden.
zeynep benim kocada 85 kilo.oda 80 olsam yeter diyo.ama ne diyet var ortada na az yeme..ohh sallıyo.işte

deme kızzzzz sütündemi arttı...
benimde soldan gelmiyor acıyor bide boşboş çekincede. sağı emiyor oda 5 dk zaten 1 gün boyunca...

ayşegül bende pek bişey yapmadı ağız kuruluğu yapıyo çok su içiriyo biraz halsizlik çok az çarpıntı yaptı ama öyle sorun olucak şekilde değil burcuda daha çok yapmıştı,bugün daha iyiyim yemek göresim yok ama yiyorum yinede
ayşegül bişey sorucam sana cnm tek göğüsümde sütüm yok gibi akşam sağdım böyle yağlı ve ekşi gibi acaba ondan emmiyo diye süt mü birikti

ya bızımkı benım ısrarlarıma dayanamadı artık çenemden kurtulmak için başladı yoksa zorrr

yok zaten bünye alışana kadar yapıyormuş bende okudum.iyi iyi hemen alışması vucudunun daha iyi olmuş.
serap emmedigi çin süt birikmiş haliylede mmedigi için birikip ekşimiş olmalı..bencede süt birikmiştir..

bende normalde tıroıdden dolayı kalp carpıntısı oluyor bırde bunu içsem kalbim ağzımdan çıkacak gibi gezerim heralde

zayıflama bolumunde bı topıc war tıroıd hastalarının zayıflama deneyımlerı dıye. sımdı orayı okuyorum bı yandan da. elma sırkesı baya ıse yarıyormus bızım ıcın. tekrar baslayacagım ben valla. burnumu tutup ıceyım napıyım destek amaclı. bı de besıbıyerde ıcıcem dıger caylarla donusumlu. baska da bısı ıcmıcem yeter mıdem haşat valla :78:

ben burayla hiç ilgilenmemişim ya sanki kilo fazlam yokmuş gibi..kınıyorum kendimi..

bende diyete başlıyorum hanımlar.. nasıl etsem ne etsem bilmiyorum bana bi özet geçiverseniz :) 168 sayfa olmuş yav..

bende demin böreği götürdüm..özür dilerim...bugünün cezalısı benm..akşama bolca salataya talim...

kayınpeder hamsi almış
çoban salatayla hamsi yedik bi güzel şiştim valla
sporda yapamıyorum napcam bilmiyorumm

he bu arada ben söylemeyi unuttum 3gün yattım ben sancıdan
iç iplerimin haşatını ççıkarmışım spor yapıcam derken
heralde o bel kemeri yaptı
ameliyat yerim şişti
şmdi iyiyim çok şükür anca yediklerime dikkat ediyorum spor yok malesef

sibellllllll özür dile kızzzzzzz

fato aman dikkat sağlığa zararlıysa sakın ha... bırak hemen dikişler falan diyosun. şurda 10 güne havalar düzelir bol yürüyüş yaparız bizde.

seçilcim kaç kilosun kaç kg olmak istiyosun hemen dökül bakayım

serap başladım günde 2 kere yemeklerden önce içicem sonrasındada beşibiyerde e yeter...

ben evlendiğimde 50 kiloydum gayet iyiydim yani.. yine 50 olabilir miyim bilmiyorum ama ben hiç boğazımı tutamıyorum yaa.. hamur işi yedim akşam şimdi de eşim tatlı getirmiş..

neyse şuan da 58 kiloyum hiç olmazsa 53-54 olayım..

bir sürü kıyafet aldım kendime yaa.. zayıflarsam onlar da olmaz şimdi

nasıl kendime güveniyorsam zayıflayacağıma dair..

elma srikesi işe yarar bencede her derde deva derler ya zaten başla zeynep balla iç

mrblar herkese,sayfanız dikkatimi çekti.ben 3 ay önce doğum yaptım.emzırıyorum ama zayıflamakta istiyorum.canım ya sen okadar kiloyu nasıl verdın.spor yaptınmı.ben evden cıkamıyorum.bebiş küçük spor adına hiç bişe yok.yardım edermısın bana

canım bi kere bebeğin çok ufak daha bence acele etme derim ben ben kızım 10 aylıkken akupunuta başladım sonra diyetisyene gittim spor pek yapamadım çok yoğun olduğum için bebeğim hala emiyo sana tavsiyem 6 aylık olmadan bebeğin pek diyet yapma ama abartarakta yeme beno hatayı yaptım vermiştim emzirme döneminde aldım 10 kilo sulu şeyler daha çok süt yapıyor şuan için pek bişey öneremem sana bebeğin çok ufak çünkü evde spor yapabilirsin bide yiyeceklerine dikkat etmen yeterli acele etme derim ben..bak biz hepimiz büyüdükten sonra başladık genelde

günaydın kızlar bende akşam
yarım dilim börek yedim 1 bardak ayran
saat 21:30 dada 2 dilim portakal

sabah
hapımı içtim 4 bardak suyla
1 dilim ekmek üzerine lor sürdüm

az öncede 2 kayısı yedim o kadar
bide su içiyorum bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…