aaa salata yapayım aksama ben yagsız tuzsuz nesfıtten daha doyurucu olur kalorıde yok hem çok az. unuttum ben salatayı ıyı hatırlattın gııızzz
afiyet olsun
salata süper yaa yağsız boıl limonlu yiyorum her öğün yerim ben valla
ay zeynep valla iştahı kesiyo cidden sütümde arttı sanki biliyomusun zaten soldan pek gelmiyo eskisi gibi hatta akşam sağdım böyle yağlı yağlı geldi elime sanırım tek göğüsle emziricem
ben bugün çok suçluyum yaaafff..off salata bile yemesem yeri yanii.ama dayanamm ben normal yemegimi yiycemm.
serap hap hiç bulantı yada çarpıntı falan yaptımı.ilk başlarda yapabiliyormuşta..yaa bende almik istiyorum ama çok tırsıyorum yaa.neyse sen bi kullan bir aydan sonra ne degişecek bakimm.olmadı banada bi cesaret geler sizlerden.
zeynep benim kocada 85 kilo.oda 80 olsam yeter diyo.ama ne diyet var ortada na az yeme..ohh sallıyo.işte
deme kızzzzz sütündemi arttı...
benimde soldan gelmiyor acıyor bide boşboş çekincede. sağı emiyor oda 5 dk zaten 1 gün boyunca...
ben bugün çok suçluyum yaaafff..off salata bile yemesem yeri yanii.ama dayanamm ben normal yemegimi yiycemm.
serap hap hiç bulantı yada çarpıntı falan yaptımı.ilk başlarda yapabiliyormuşta..yaa bende almik istiyorum ama çok tırsıyorum yaa.neyse sen bi kullan bir aydan sonra ne degişecek bakimm.olmadı banada bi cesaret geler sizlerden.
zeynep benim kocada 85 kilo.oda 80 olsam yeter diyo.ama ne diyet var ortada na az yeme..ohh sallıyo.işte
ayşegül bende pek bişey yapmadı ağız kuruluğu yapıyo çok su içiriyo biraz halsizlik çok az çarpıntı yaptı ama öyle sorun olucak şekilde değil burcuda daha çok yapmıştı,bugün daha iyiyim yemek göresim yok ama yiyorum yinede
ayşegül bişey sorucam sana cnm tek göğüsümde sütüm yok gibi akşam sağdım böyle yağlı ve ekşi gibi acaba ondan emmiyo diye süt mü birikti
ayşegül bende pek bişey yapmadı ağız kuruluğu yapıyo çok su içiriyo biraz halsizlik çok az çarpıntı yaptı ama öyle sorun olucak şekilde değil burcuda daha çok yapmıştı,bugün daha iyiyim yemek göresim yok ama yiyorum yinede
ayşegül bişey sorucam sana cnm tek göğüsümde sütüm yok gibi akşam sağdım böyle yağlı ve ekşi gibi acaba ondan emmiyo diye süt mü birikti
elma srikesi işe yarar bencede her derde deva derler ya zaten başla zeynep balla iç
mrblar herkese,sayfanız dikkatimi çekti.ben 3 ay önce doğum yaptım.emzırıyorum ama zayıflamakta istiyorum.canım ya sen okadar kiloyu nasıl verdın.spor yaptınmı.ben evden cıkamıyorum.bebiş küçük spor adına hiç bişe yok.yardım edermısın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?