2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

aaa. işe yaradı mı serap? bende 4-5 kilo vermek istiyorum ama herşeyi yemek istiyorum ben de de işe yarar mı ne dersin?

emzirmeye etkili mi..

daha 3 gün oldu canım tartılmadım salı günü net cevap veririm
emziriyorum hala zaten 5 dk emiyo anca bi sorun yok şuan

ben burayla hiç ilgilenmemişim ya sanki kilo fazlam yokmuş gibi..kınıyorum kendimi..

bende diyete başlıyorum hanımlar.. nasıl etsem ne etsem bilmiyorum bana bi özet geçiverseniz :) 168 sayfa olmuş yav..

hoşgeldin.aramızdaki en zayıf sensinama istedigin kiloya ulaşmak istiyorsan gel senide ekleyelim.
bizlerin belirli bi menüsü yok herkes 3 ana 3 ara ögün yiyor..metabolizma çaylarımız anlardan yapıpı içiyoruz.yeşil çay.form çayları içiyoruz.evimizde akşam ne yemek varsa işte azan azar yiyerek zayıflamaya çalışoruz secil.gel bacım gel sende gel.

geçmiş olsun fato yaa.yapma bari ne yapalım.bende iki haftadır spor falan yapmıyorum hiçcanım istemiyo yaa

daha 3 gün oldu canım tartılmadım salı günü net cevap veririm
emziriyorum hala zaten 5 dk emiyo anca bi sorun yok şuan

kız serap bende marek ediyom seni.ben çatlardım kız tartılmamak için.amasen en iyisini ediyon tartılma daha çok erken bekleyelim.

selamlarrr
dün akşam 1 kepçe mercimek çorbası içtim 2 çatal barbunyadan aldım bol salata yedim...
1 dilimde esmer ekmek yedim.

bu sabah 2 br su içtim 1 br da elma sirkeli su içtim

kahvaltıda: tahıl ekmegıne tost beyaz peynır ıle
yarım domates,2 ceviz,3 zeytin
bol limonlu şekersiz yeşil çay

ara öğünde: 3 adet bebe bis.

öğlen bişeyde yok evde düşünüyorum ne yapsam diye...

bugün benim rejimim başlayalı 1 ay oluyo bu sabah tartıldım 78 kg yum eğer bugün 200 gr verirse yarın tartıda 77.800 çıkarsam 1 ayda 6 kg vermiş olucammm

sabahki rutin kahvaltımı ettim.yalnız beyaz peynir bitmişti bende az kaşar peynir yedim.şimdi birazdan inip peynirimi alcam.

ara 1 galeta 1 elma yedim

ögle 1 dilim ekmek
çorba
saata va yogurt yiycem.

hayırlı olsun .maşalla yi kilo veriyon sen.aman degmesin.

ögle bişey olmayınca ben menemen yapıyom zeynep altarnetif olabilir.yada ton balık.olmadı peynir ekmek ye.et grubu içindeya peynir..

zeynep ya sorayım dedim hep unuttum şu brokolili mercimek çorbanın tarifini versene bacım nasıl ediyon.tadı lezzetli oluyormu.hımm.seviyormusunuz.

akşam menün çok az gibi geldi bana.nasıl dayanıyon kız.

ewet bacım bu ay iyi gitti gerçekten de
menemen yapim dur ama biber de yok ki neyse domates yumurta az da peynır koyarım...
canım normal mercımek corbası yapıyorum ben 1 br kırmızı mercımek 5 su br su ölçüm benim. içine göz kararı soğan,havuç patates havuç zaten fiz koyuyorum onun dışında ewde ne sebze warsa ekliyorum. karnıbahar brokoli kereviz kabak ne gelirse elime kucuk kucuk dograyıp atıyorum pişince yağ tuz ekliyp blendırdan çekiyorum tamam işte. o kaa... hem besleyici hemde sebze tadı kalmıyor mercımek bastırıyor hepsını ıpekte ıcıyor...
akşam menün çok az gibi geldi bana.nasıl dayanıyon kız.

sorma dun sabah 1 sımıt yedım dıye aksamdan kıstım ama genelde aksamları az yıyorum ben. yemege oturmadan 2 br su ıcınce karnım doyuyo zaten sonrada bıtkı cayı ıcıyorum e caydan sudan yemege yer kalmıyo

saol canım benim.bende senın yaptığın hatayı yaptım önce.sütüm yoktu bol bol yedim.ama yanlışmış.artık daha dıkkatlıyım.ama rejim yapamıyorum dediğin gibi.ozaman 3 ay sonra tekrar yardımını isterim:) hepinize kolay gelsin

sağol bende öyle bi deneyeyim bakalım.

slm kızlar..sabah kahvaltımı yaptım..öğlen yemedim daha..yemicem sanırım bişey istemiyo canım..ara öğün yerim akşama doğru..

bugün itibariyle 1 ay oldu diyete başlayalı..66,250 olmuşum...hasta olcam heralde şişim biraz..haftaya net bi sonuç alırım...

ama bişey itiraf edicem sizlereee utanarak ve sıkılarak..ben 67,750 ydim..küsüratı önemseyip söylemedim...ama şimdi baya önemli geliyo bana..normalde 1,5 kilo vermiş oluyorum 1 ayda...ama sevindim yinede verdiğime iyi dedim yaneee...hasta olunca da gider biraz..

ayşegül çizelgemi düzelt bacım..67,750 den başlıyorum..

linkini ver bacım.düzelkmek için:)
neyse 1,5 kiloda olsa gitmiş.bu sefer daha düzenli gidersin.listeyle senin 1 ayını yapacim olurmu.?

sibel bacım 1 ayda 1.5 kilo az ama bak bu seni gaza getirir belki bu ay daha bi asılırsın. yapmış olmak için yapmayalım hakkını verelim boşa gitmesin emeklerimiz dimi ama

evet ya zeynep az geldi banada...ama ben ara öğünleri atlıyorum..bide haftasonları bozuyorum işi..dikkat etsem iyi olacak..bu ay daha bi asılıcam..en 4 kilo vermem lazım..

evet ya zeynep az geldi banada...ama ben ara öğünleri atlıyorum..bide haftasonları bozuyorum işi..dikkat etsem iyi olacak..bu ay daha bi asılıcam..en 4 kilo vermem lazım..

verirsin bacım neden veremeyesin az dikkat edince veriyorsun işte
itinayla gaz verilir

bende öğlen yemeğimi yedim geldim
1 kepçe domates çorbası yağsız bol salata 4-5 tane kuşbaşından daha ufak tavuk sote canım istemedi yiyemedim
şimdi su içiyorum susadım çok 3 litre içiyorum hemen hemen

ya akşam yemeklerini azaltmaya karar verdim 2-3 gündür bu yüzden kahvaltıyı ve öğle yemeğini doyana kadar yiyip öğleden sonra azar azar azaltmak en mantıklısı sanırım. sabah ogle yedıklerımı gun ıcınde yakabılıyorum ama aksam yedıgım bana kalıyor offf zor oluyor ama bol su ıcıp sısırmeye calııyorum kendımı amaaaann dıyet yapcaz dıye napcamızı sasırdık offf
menemen yaptım yanına da ayran yapıcam ıpege de yedırcem az az sevıyor yıyor menemen. yanına da ayran ve 2 dılım esmer ekmek.

serap baya baya azalttın yemegı bence farketmıstır bı tartılsan bakarsın sende 5 gunde 3 kg vermısındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…