slm canım ben konuya pek bi fransız kaldım ne hapı hayatım?
maurers gıda takviyesi cnm zayıflamaya yardımcı
aaa. işe yaradı mı serap? bende 4-5 kilo vermek istiyorum ama herşeyi yemek istiyorum ben de de işe yarar mı ne dersin?
emzirmeye etkili mi..
daha 3 gün oldu canım tartılmadım salı günü net cevap veririm
emziriyorum hala zaten 5 dk emiyo anca bi sorun yok şuan
ben burayla hiç ilgilenmemişim ya sanki kilo fazlam yokmuş gibi..kınıyorum kendimi..
bende diyete başlıyorum hanımlar.. nasıl etsem ne etsem bilmiyorum bana bi özet geçiverseniz :) 168 sayfa olmuş yav..
kayınpeder hamsi almış
çoban salatayla hamsi yedik bi güzel şiştim valla
sporda yapamıyorum napcam bilmiyorumm
he bu arada ben söylemeyi unuttum 3gün yattım ben sancıdan
iç iplerimin haşatını ççıkarmışım spor yapıcam derken
heralde o bel kemeri yaptı
ameliyat yerim şişti
şmdi iyiyim çok şükür anca yediklerime dikkat ediyorum spor yok malesef
daha 3 gün oldu canım tartılmadım salı günü net cevap veririm
emziriyorum hala zaten 5 dk emiyo anca bi sorun yok şuan
selamlarrr
dün akşam 1 kepçe mercimek çorbası içtim 2 çatal barbunyadan aldım bol salata yedim...
1 dilimde esmer ekmek yedim.
bu sabah 2 br su içtim 1 br da elma sirkeli su içtim
kahvaltıda: tahıl ekmegıne tost beyaz peynır ıle
yarım domates,2 ceviz,3 zeytin
bol limonlu şekersiz yeşil çay
ara öğünde: 3 adet bebe bis.
öğlen bişeyde yok evde düşünüyorum ne yapsam diye...
bugün benim rejimim başlayalı 1 ay oluyobu sabah tartıldım 78 kg yum eğer bugün 200 gr verirse yarın tartıda 77.800 çıkarsam 1 ayda 6 kg vermiş olucammm
selamlarrr
dün akşam 1 kepçe mercimek çorbası içtim 2 çatal barbunyadan aldım bol salata yedim...
1 dilimde esmer ekmek yedim.
bu sabah 2 br su içtim 1 br da elma sirkeli su içtim
kahvaltıda: tahıl ekmegıne tost beyaz peynır ıle
yarım domates,2 ceviz,3 zeytin
bol limonlu şekersiz yeşil çay
ara öğünde: 3 adet bebe bis.
öğlen bişeyde yok evde düşünüyorum ne yapsam diye...
bugün benim rejimim başlayalı 1 ay oluyobu sabah tartıldım 78 kg yum eğer bugün 200 gr verirse yarın tartıda 77.800 çıkarsam 1 ayda 6 kg vermiş olucammm
ewet bacım bu ay iyi gitti gerçekten dehayırlı olsun .maşalla yi kilo veriyon sen.amandegmesin.
ögle bişey olmayınca ben menemen yapıyom zeynep altarnetif olabilir.yada ton balık.olmadı peynir ekmek ye.et grubu içindeya peynir..
zeynep ya sorayım dedim hep unuttum şu brokolili mercimek çorbanın tarifini versene bacım nasıl ediyon.tadı lezzetli oluyormu.hımm.seviyormusunuz.
akşam menün çok az gibi geldi bana.nasıl dayanıyon kız.
canım bi kere bebeğin çok ufak daha bence acele etme derim ben ben kızım 10 aylıkken akupunuta başladım sonra diyetisyene gittim spor pek yapamadım çok yoğun olduğum için bebeğim hala emiyo sana tavsiyem 6 aylık olmadan bebeğin pek diyet yapma ama abartarakta yeme beno hatayı yaptım vermiştim emzirme döneminde aldım 10 kilo sulu şeyler daha çok süt yapıyor şuan için pek bişey öneremem sana bebeğin çok ufak çünkü evde spor yapabilirsin bide yiyeceklerine dikkat etmen yeterli acele etme derim ben..bak biz hepimiz büyüdükten sonra başladık genelde
ewet bacım bu ay iyi gitti gerçekten de
menemen yapim dur ama biber de yok ki neyse domates yumurta az da peynır koyarım...
canım normal mercımek corbası yapıyorum ben 1 br kırmızı mercımek 5 su br su ölçüm benim. içine göz kararı soğan,havuç patates havuç zaten fiz koyuyorum onun dışında ewde ne sebze warsa ekliyorum. karnıbahar brokoli kereviz kabak ne gelirse elime kucuk kucuk dograyıp atıyorum pişince yağ tuz ekliyp blendırdan çekiyorum tamam işte. o kaa... hem besleyici hemde sebze tadı kalmıyor mercımek bastırıyor hepsını ıpekte ıcıyor...
sorma dun sabah 1 sımıt yedım dıye aksamdan kıstım ama genelde aksamları az yıyorum ben. yemege oturmadan 2 br su ıcınce karnım doyuyo zaten sonrada bıtkı cayı ıcıyorum e caydan sudan yemege yer kalmıyo
slm kızlar..sabah kahvaltımı yaptım..öğlen yemedim daha..yemicem sanırım bişey istemiyo canım..ara öğün yerim akşama doğru..
bugün itibariyle 1 ay oldu diyete başlayalı..66,250 olmuşum...hasta olcam heralde şişim biraz..haftaya net bi sonuç alırım...
ama bişey itiraf edicem sizlereee utanarak ve sıkılarak..ben 67,750 ydim..küsüratı önemseyip söylemedim...ama şimdi baya önemli geliyo bana..normalde 1,5 kilo vermiş oluyorum 1 ayda...ama sevindim yinede verdiğime iyi dedim yaneee...hasta olunca da gider biraz..
ayşegül çizelgemi düzelt bacım..67,750 den başlıyorum..
evet ya zeynep az geldi banada...ama ben ara öğünleri atlıyorum..bide haftasonları bozuyorum işi..dikkat etsem iyi olacak..bu ay daha bi asılıcam..en 4 kilo vermem lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?