2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ee ne demişer sabah altın değerinde öğle gümüş akşam bronz akşamları yediklerimizi eritemiyoruz ondan bize kalıyor
evet zeynep azalttım yemek göresim yok güzel oldu bana ama 3 kilo zor be arkadaşım bakalım salı gününe kadar tartılmıycam hafta sonuda böyle gidersem 1,5 -2 kilo versem yeter yahuuu

vermişindir kız o kadar çok az yiyosun ben o kadar yesem eririm heralde ama nerdeeeeee

selam kızlar

benim canım çok sıkkın ferhat facemi kapattı dün gece tartıştık baya
saçma sapan şeyler yüzündün kalbimi kırdı

ben bu sinirle kendimi yer kilo veririm valla offf

hayırdır kız kıskançlık mevzuları mı
dur kendine hakim ol canım bende stresliyken sinirliyken yemeye veririm kendimi ama olmaz kendimizi engellemeliyiz

aynen zeyno ya kıskançlık mevzuları
hiç böyle bişey başıma gelmemişti ya
çok sinirliyim konuşmuyorum konuşmıcamda çok sinirlerimi bozdu
herkesi sildi hesabı kapattı ne hakkı var buna ya

aynen zeyno ya kıskançlık mevzuları
hiç böyle bişey başıma gelmemişti ya
çok sinirliyim konuşmuyorum konuşmıcamda çok sinirlerimi bozdu
herkesi sildi hesabı kapattı ne hakkı var buna ya

valla bana sorarsan hiçbi hakkı yok ama erkekler işte... tüm hakların hukukların kendilerinde olduğunu sanıyolar. bi kaç güne hatasını anlar merak etme...anlar da işte... off sıkma canını bacım ya her zamanki halleri işte bunların.

aman serapcım çocuk yapmaz valla gerçekten tuhaf bu erkekler

aynen zeyno iş işten geçti bile artık anlasada bi işe ayarmıcak benim için

kız fato bu kocaları ne etmeli.üzülme kız bi kaç gün sonra geçer siniri.ama yapmamlıydı hata etmiş
kızlar afiyet olsun.

valla ne etmeli
konuşmıcam en büyük ceza o ona

amannn
ben şimdi 1 tabak karalahana çorbası içtim

karahalana corbası nasıl oluyor kız afıyet olsun

oglen menemen 1 br ayran 2 dılım ekmek yedım

ara ogun: bır orta boy muzun yarısının yarısı
7 fındık 3 dıyet kraker
besıbıyerde ıcıyorum sımdıde.

aksamda dısarı cıkıcaz 7 gıbı dolasmaya ama ben ewde sandwıc yapıcam onu yıyıp oyle cıkıcam yada salata yer cıkarım dısarda yemem aksam waktı sırf yag olur sonra

ben yine epey atıştırdım karnım doydu.off bu aralar yine dadandım aburcubura

hiç yemediniz mi kızlar ben bayılırım dün kaynanam yapmıştı hatta şu diyet çorbaları falan yapılıyo bu lahanadan
ahanda faydaları

Kara Lahana Yararları-Sifalı Bitkiler-Kara Lahana Faydaları

Hani hep duyarız kara lahan dolması falan diye İşte o kara lahana sağlık açısından çok faydalı bir yiyecekTurpgillerden iri yapraklı bir bitki olan, kara lahana, familyasından iri ve kalın yapraklı bir bitki olan karalahan, yurdumuzun bütün bölgelerinde yetişir Pek çok çeşiti olan karalahananın en çok bilinen çeşitleri ;Kemer lahanası, Batman lahanası, köse lahanası, Brüksel lahanası ve kara lahanadır

* Lahana C vitamini bakkımından zengindir
* Yapısında kükürt bulunur Kükürt solunum sistemi ve oksijen dengesini korumak açısından önemli bir maddedir
* Çiğ olarak yemek veya sıkarak suyunu içmek daha faydalıdır
* Kansızlığı giderir
* İdrar söktürür
* Vücutta biriken zehirli maddelerin atılmasını sağlar
* Mide ve bağırsak yaralarını yumuşatır ,
* Kabızlığı giderir
* Kandaki şeker miktarını düşürür Şeker hastaları için oldukça faydalıdır
*Vücudu hastalıklara ve kansere karşı korur
* Göğüs ucu çatlaklarını giderir
* Sarılık ve safra kesesi hastalıkları için iyidir
* Astımda faydalıdır
*Romatizma, siyatik, lumbago ve Apsede yararlıdır
*Ses kısıklığını giderir
* İştah açar
* Guatr (troid) hastalığı olanlar yememelidir

aynen zeyno yede öyle çık insan dışarda aç oldumu ne görse saldırmak istiyo sonra direk yağ

ne yedin kıs gene ayşegül

bende 1tane şekerpare yidim
şu adet bi bitsede rahat etsem ya

benım bugun adetım bıtıyor dunden berı 200-300 gıdıyor sanırım ödemlerim iniyor yarın öbür gün tamamen şişlerim iner heralde.

fato lahana ben yiyemiyorum tiroid yüzünden... zaten sevmem de

ayşegül almayın abur cubur dicem ama zeynoyu unuttum. cocuk olunca mecbur alınıyor bı sekılde

kızlar yazmayayım bu karı senmi yedin dersiniz:78:
boşverin
evde oluyo evet zeynep var oyüzden alıyoruz.her zaman markete gidilmiyo.canı istedimmi veriyorum eline.offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…