2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

off ta valla yediklerime dikkat ediyorum hep ama
bu hafta şu adet yüzünden tatlı kaçamakların oluyo canım istemesede elim gidiyo
şimdi bi tane daha yedim ettimi 280 kalori pofff yarım saat koşmam lazım yakmak için

ara öğün 2 adet mısır patlağı yedim o kaaa bide 1 lt su

oh oh maşallah serapppp....hadi bakalım.yürüüüü..kim tutar seni kızz.

ayy fato yaa nörecezz bizz.benim adette olmadı dahaaa.9 gün geçti yok allah yokkk

kızlar beni bi aydınlatın lütfen bizdemi böylme oldunuz.
şimdi elma sirkesi aldımya ben.sadece üç kez denedim.yaklaşık iki haftadır ööylece duruyo.ben üç gün kullandım sabahları aç karnına.sonra akşamları saat 9 gibi feci karnım guruldayarak kendimi wc ye darın atıyorum.hatta çıkamıyorum wc den.çzocugu uyutacagım uyutamıyorum wc den çıkamıyorum öyle kötü ediyo benim bağırsakları.şimdi neden böyle.benim bünye kaldırmıyomu.ysizide öyle ediyormu.hadi etti diyelim sonra düzelirmiki.
bide ben bu üç gün elma sirkesi içtimya defne çok kötü pişik oldu.ondan oldugunu düşündüm asidik ya elma sirkesi yakmıştır elki çocugu.ıxhımm.elma sirkesini ne zaman kestiysem bağırsaklarımda düzeldi defnenin pişigide düzeldi.bende bir daha kullanmadım.
ama diyorsunuzki yag yakımı için iyi oluyo diye.ee şimdi ben ne edecegim yaaa...

canım neden okadar geçti ki hay Allah

benim arkadaşımda dün başladı elma sirkesine
oda aynı cırcır olmuş bozmuş bağırsakları ama o seviniyo işe yarıyo diyo devam edicem dedi
sen bilirsin genede canım ben bol limonlu içiyorum bi sorun yaşamadım valla

ya aynen.cırcır oluyorum işte.aceba gece yatarkenmi içsemde .gündüz cırcırla ugraşırsında gece hiç çekilmiyo

pişik bizde olması ama cırcır ewet hat safhada aysegul
elma sırkesı ve dogus cay benı fena halde cırcır edıyo

fato sıkma kız canını biz ctesinden beri konuşmuyoruz..sinirimi bozu..gidip gelip laf veriyo oralı olmuyom..çatlatıcam onu ben

kızlar bende bilemidim.defnenin pişigini hemen bu elma sirkesinin üstüne attım.çünkü yapacak başka bişey bulmadım.asında evet bi daa denemem lağzım.
ama ne zaman denesem.gece yatrkenmi yoksa yine sabahlarımı içsem.
kız zeynep yaw nasıl dayanıyorsun cırcıra.ben çok fena oluyorm.resmen wc de yatıp kalkacagım.benim zaten normaldir wc sorunum yoktu.bide böyle olunca mahvoldum.valla içmeye korkuyom

Selam kızlar...Helal olsun walla size bu ne azim....
Yazın dahada verirsiniz merak etmeyin.şimdi kış iştah açık oluyor ama yazın kapanıyor insanın iştahı.

Selam kızlar...Helal olsun walla size bu ne azim....
Yazın dahada verirsiniz merak etmeyin.şimdi kış iştah açık oluyor ama yazın kapanıyor insanın iştahı.

sağol tatlım.eee sen kaç kilosun iki senide eşeleyelim:86:

diyet yapmaya karar verdiğimden beri iştahım açıldı benim bırak azaltmayı yiyorum da yiyorum.. sirke iştah da keser mi?

öyle oluyo zaten diyete girdiğimden beri önceden yemediğim şeyleri bile canım istiyo..az az yiyorum tabi..malum emziriyorum...

ganaydın..
akşam bayagı az yedim.malum yediklerim carya
neyse pazartesiye az kaldı.bu hafta sonu çok çok dikkat edecegim.kararlıyım.çünkü uşana çok iyi kilo vermiş gözüküyorum.onu bozmak istemiyorum.
valal sistemimi bu hafta değiştirdim bak kilo verior gözüküyorum.inşallah tekrardan çıkmaz.
pazertis kilom iyi gözükürse çok mutlu olacagım.

bende bi huy var cumaya kadar iyi veriş gözüküyorum kiyoyu.ama pazartesi bi bakıyorum nerdeyse pek kilo vermemiş gözüküyorum.hafta sonundan oluyo biliyorum.
havalar böyle olursa adanaya gitmeyecegz.ama accık güneş var giib.açıkcası hiçte istemiyorum.şurda güzel gzel veriyorum kilo şimdi gidersek mahvolmasından korkuyorum.zaten havalarda soguk ah gitmesek iyi oylacak.

salan aynı rutin kahvaltım ettim..
şimdi işlerime bakayım.

ayşegül gitsen de bozmazsın diyetini dikkat edersin bak ne güzel vermişsin aman haa...

bende sabah tost yedim klasik 3 fındık 2 ceviz bir de yeşil çay... kalkar kalkmaz 2 br suyumu elma sirkemide içtim tabi.

dün akşam nesfit+süt yedim
yatmadanda 1 br daha süt içtim
süt yarım yağlı bu arada :)

ayşegül yaz bacım... 1 ayımı doldurdum bu sabah 77.700 geldim tartıda 6.100 gr gitti tamı tamıyla kim tuta beni artık

Günaydın bacılar nasılsınız, maşallah çok iyi gidiyorsunuz, ben saldım maalesef, evde kayınvalidem olunca öğlenleri hiç dikkat edemiyorum.

Tebrikler canım, çok azimlisin maşallah benim kaç aydır verdiğim kiloyu sen bir ayda verdin.

bu arada dün ewde temizlik yaptım
popomdan düşen 2 adet pantolonumu attım
ewet attım kuculenlerı atıcam artık onları bı daha gıymek ve gormek ıstemıyorum kucuk gelen 4 pantolonum rahatlıkla oluyor sımdı ceketlerım gomleklerımde oyle
dün avm ye gıttık ya,bı magaza ındırıme gırmsı badıler 5 mılyondu hep. 3 tane yazlık badı aldım ınce ınce 2 beden kucuk aldım kı onların ıcıne gırmeye hırs edıyım dıye buyuklerı atıyorum aldıklarımıda kucuk alıyorum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…