bende bi sarkma olmayacak gibi ama evet sıkılaşmak lagzım.onuda diyete az bi zaman kala başlasam olmamı.şimdi yine verecegim kilo e yine sıkılaşmak gerekecek..yani ben accık daha bekleyeyim.
ama mızlar maalesef hamilelikte kaçınılmaz bişey var oda gögüs deformasyonu.maalesef doktorlar bile diyo illaki ugruyormuş gögüs yaa.ne etsek cadılar halada emiyo.iyice cacıını çıkaracaklar
tekrar eski haline gelmesi için bişeyler yapmak lagzım bende oraya bi kremmi alsam diyodum
birde neden korkuyorum kızlar biliomusunuz.Ben doğum sonrası hep hastaneledeydim sürekli serum yedim.kan ilacıda içtim şişe.hemşire bir arkadaşım var kilo olarak dönücek sana bunlar dedi.inşallah dönmez.
evet yumuşuyor orasıda:)Seninde fazla değil ama kilon ayşegülcüm.ben göğüsler için bir hareket var hergün onu yapıyorum kızlar tavsiye ederim işe yaradı.iki elinizi duvara yaslayıp bacaklarınızı arkaya uzatın sonra duvara doğru gidin gelin kolarınızı bükerek.anlatabildimmi bilmiyorum:)
sorma serap yaa kilo almazlar ki alıyorlarsada keyiflerinden.vucutları degişmez.off kadın olmaz çok zor.dogurursun bide kendine çeki düzen vermeye çalışırsın.valla çok zor çokk..kız bide emme bitinci gör sen fıss diye iniyo gögüsler.şimdi az da olsa dolgun sütten dolayı.emme işi bitince iyi durmuyo.bende bekınacagım artık şu gögüs işini hallatmem gerek.seçilcim derin emiyomu hala bırkatımı
evet ayşegül göğüs deformasyonu kaçınılmaz ve hala azda olsa emiyolar sonuçta illa sarkıyor bende sabah diyorum kendi kendime olan hep bize oluyo bu erkekler ne rahat diye
1 ay oldu başladı diyete şuan ki kilom 73.900 süper valla demi kızlar
aynen her ay böyle gitse süper valla
BEN HEDEF GÜNÜMÜDE BELİRLEDİM 8 HAZİRANDA 65 OLUCAM DOĞUM GÜNÜME ESKİ GÜNLERİMDEKİ GİBİ FİT GİRMEYİ ÜMİT EDİYORUM HADİ HAYIRLISI
bişey kalmamış canım allah sağlık versinde dönersin inşallah.insan verdikçe moral buluyor değilmi:)
bende 2 gün evdeydim iyide gidiyordum ama dün akşam dayanamadım resmen gözümün önünden tatlılar pastalar geçti.kalktım kek yaptım 3 dilim falanda yedim valla ne yapayım acayip canım çekti.ama bugün ve haftasonu dikkat edeceğim.
Bu sabah
1 küçük poğaça.1 bardak yeşil çay
ara öğün 1 küçük armut.
öğlende b.peynirli tost -domates ve salatalık yedim.
Ama canım hiç su istemiyor .sudan ve yeşil çaydan miğdem bulanıyor benim ya.
Zeynep ve fato sizede bravo valla.isteyince 1-2-3 er gidiyor valla.fato 3 aya kesin verirsin sen o kiloları.
Bende 2 gün evdeydim iyide gidiyordum ama dün akşam dayanamadım resmen gözümün önünden tatlılar pastalar geçti.kalktım kek yaptım 3 dilim falanda yedim valla ne yapayım acayip canım çekti.ama bugün ve haftasonu dikkat edeceğim.
bu sabah
1 küçük poğaça.1 bardak yeşil çay
ara öğün 1 küçük armut.
Öğlende b.peynirli tost -domates ve salatalık yedim.
ama canım hiç su istemiyor .sudan ve yeşil çaydan miğdem bulanıyor benim ya.
Zeynep ve fato sizede bravo valla.isteyince 1-2-3 er gidiyor valla.fato 3 aya kesin verirsin sen o kiloları.
hazirana kadar verirsin kız.hedef az kaldı nede olsa.sorma cnm hemde nasıl moral oluyo ya
bu zamana kadar boşuna beklemişim diyorum hatta
keşke daha önce başlasaymışım
az kaldı her ay 4kilo versem tamamdır hadi hayırlısı
Bu hafta ne spor yapıyorum ne de elma sirkeli su içiyorum dolayısı ile fazla beklentim yok,
sabah yarım simit yedim
1 adet form plus çay içtim
1 adet mate çayı içtim
500 ml su içtim
öglen
küçük tost
bol yeşillik domates salatalık yedim
şimdi 500 ml daha su içicem.
heyyy bacım napıyon sen çöpluğe çekirmiş kendini ya
hemen frenle kendii biraz verdim diyim güvenme kendini bi salarkan ipin ucunu alır başını gider bide sayfanın kaptanısın he bumudur örnek oluşun
kendini topla hemen geç aynanın karşısına kendine söz ver başta hadi bakalım sana güveniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?