Tebrikler canım, çok azimlisin maşallah benim kaç aydır verdiğim kiloyu sen bir ayda verdin.
bu arada dün ewde temizlik yaptım
popomdan düşen 2 adet pantolonumu attım
ewet attım kuculenlerı atıcam artık onları bı daha gıymek ve gormek ıstemıyorum kucuk gelen 4 pantolonum rahatlıkla oluyor sımdı ceketlerım gomleklerımde oyle
dün avm ye gıttık ya,bı magaza ındırıme gırmsı badıler 5 mılyondu hep. 3 tane yazlık badı aldım ınce ınce 2 beden kucuk aldım kı onların ıcıne gırmeye hırs edıyım dıyebuyuklerı atıyorum aldıklarımıda kucuk alıyorum nasıl
ayşegül gitsen de bozmazsın diyetini dikkat edersin bak ne güzel vermişsin aman haa...
bende sabah tost yedim klasik 3 fındık 2 ceviz bir de yeşil çay... kalkar kalkmaz 2 br suyumu elma sirkemide içtim tabi.
dün akşam nesfit+süt yedim
yatmadanda 1 br daha süt içtim
süt yarım yağlı bu arada :)
ayşegül yaz bacım... 1 ayımı doldurdum bu sabah 77.700 geldim tartıda 6.100 gr gitti tamı tamıyla kim tuta beni artık
sagol canımmm ılk ay dıye boyle hızlı gıttı bence
bakalım 2.ayda nasıl olucak gonul ister hep boyle olsun ama bakalım...
günaydınlar kızlar zeynepcim tebrik ederim maşallah diyorum sana
bende akşam 1 tabak 3 kepçe nohut yedim pilav vardı yemedim bol su içtim 1 tanede türk kahvesi
sabahta hapımı içtim bol suyla bide 1 dilim peynirli ekmek
az önce 2 kayısı 4 fındık 1 litre su benimde bacaklarım inceldi var biraz değişiklik farkındayım ama salıya kadar tartılmıycam ama ben kremimide kullanıyorum biominera sarkmıyım diyee oda etkili
tesekkur ederım arkadaslar bu kadarını bende beklemıyodum hayatımda hep ben rejım yapamam tırodım var veremem dedım ama verılıyormus meger kendımı kandırmısımsüpersin canım tebrik ediyorum seni
tesekkur ederım arkadaslar bu kadarını bende beklemıyodum hayatımda hep ben rejım yapamam tırodım var veremem dedım ama verılıyormus meger kendımı kandırmısım
serap bende sarkmadan korkuyorum bendemı alsam krem
kızlar ben 1,5 kilo verdim ama psikolojikmidir nedir..sanki çokkkk zayıflamışım gibi geliyo..hafif hissediyorum kendimi..göbeğim falan azalıyo sanki
olabilir kız işte bu gazı al arkana kim tutar seni 1.5 kg da böyleyse bide fazlasını düşün bozma diyeti
işte buuuuuuyok yok bozmam bırak bozmayı daha bi asıldım..artık haftasonları da kesinlikle dikkat etcem
ben çok memnunumn valla ciddi etkili yani sürüyorum 5 dk ki üstüne düşmüyorum bile nasıl yanıyo karnım falan yağını banyodan sonra peeling için sürüyorum kremi hergün hatta topik var kk da bakın derim kullananlar yazmış
ayşegül gitsen de bozmazsın diyetini dikkat edersin bak ne güzel vermişsin aman haa...
bende sabah tost yedim klasik 3 fındık 2 ceviz bir de yeşil çay... kalkar kalkmaz 2 br suyumu elma sirkemide içtim tabi.
dün akşam nesfit+süt yedim
yatmadanda 1 br daha süt içtim
süt yarım yağlı bu arada :)
ayşegül yaz bacım... 1 ayımı doldurdum bu sabah 77.700 geldim tartıda 6.100 gr gitti tamı tamıyla kim tuta beni artık
Günaydın bacılar nasılsınız, maşallah çok iyi gidiyorsunuz, ben saldım maalesef, evde kayınvalidem olunca öğlenleri hiç dikkat edemiyorum.
günaydınlar kızlar zeynepcim tebrik ederim maşallah diyorum sana
bende akşam 1 tabak 3 kepçe nohut yedim pilav vardı yemedim bol su içtim 1 tanede türk kahvesi
sabahta hapımı içtim bol suyla bide 1 dilim peynirli ekmek
az önce 2 kayısı 4 fındık 1 litre su benimde bacaklarım inceldi var biraz değişiklik farkındayım ama salıya kadar tartılmıycam ama ben kremimide kullanıyorum biominera sarkmıyım diyee oda etkili
kızlar ben 1,5 kilo verdim ama psikolojikmidir nedir..sanki çokkkk zayıflamışım gibi geliyo..hafif hissediyorum kendimi..göbeğim falan azalıyo sanki
selam bacılar
dün akşam 1 tabak barbunya yedim 1 kaşıkta pilav
sirkeli suyumu içtim
kahvaltıda 2ince dilim tost
1küçük domates
şekersiz limonlu çay içtim
zeynom tebrik edrim canım benimde 5 kiloya yakın gitti 1 ayda çok mes_udum valla
hafiflediğimi hissediyorum göbeğim iyice eridi az kaldı şu 9 da gitse daha mutlu olucam herkesin fark etmesi de çok güzel oluyo
hepten gaza geliyosun
sağol tatlım.eee sen kaç kilosun iki senide eşeleyelim:86:
Canım 59 kg şuan...Bende Serapcığımın kreminden düşündüm şimdi ama.Göbek gitti ama sıkılaşmaya ihtiyacı var gibi.eski kilomdan 1 kg fazlayım.onuda yaza saklıyorum:)Alıcam diye korkuyorum ama bu ara çok çikolata yiyiyorum ve hep evdeyim
canım istanbul korse merkezinden aldım 99 tl fiyatıda showmaxta devamlı çıkıyorlar bi takip et derim ben
oo maşallah iyiymişsin kız.dikkat et bacım kilo artık kolayca alıyoruz.mlum vucut esnemeye alıştı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?