kız ayşegül ne etttin ne ettin bi daha de heleeeeeeeeeee
Bende yürüdüm yarım saat dr sonrası 1 tane tadelle bitter yedim 40 gr 152 kalori çok değil ben akşamları salara yada nesfit yiyorum bundn gayrı ondan yedim akşam yemiyorum dogru duzgun bu aksamda ersının iş toplantısı war gec gelıcek yemek yapmadım salata yaparım yada nesfıt yada kucuk bı tost ayran falan amannnnn yedım ıste 150 kalorı cok degıl sonucta
demek vucudum sınyal verdıiyi yapmışsın zeynepcim benim doktorumda bitter veriyodu sticklerden bide eğer canım o anda istiyorsa ye demişti demekki vucut sinyal veriyor şekerin düşüyo olabilir demiştii
ewet aysegul butun gun yedıgımızı yakıyoruz ama 3-5 gundur aksam bende cıddı azalttım ıyıde gıdıyor malum her gun baskuldeyız
aksamı hafıf gecırınce vucut stoklardan yakıyormus butun gece ondan heralde
öğlen patates salatası ve yoğurt yedim...
ara incir grissini...
akşama dolma yaptım kararlıyım az yicem..kaç tane yesem kızlar..
bi biber bi kabak dolması iyimi sizce..
bısey ıstedımı gunduz ye bacım ne kadar erken yersen o kadar yakıyosun ya aksam da salatayla gecıstırırsın. hadı bakalım pzt 1 kılo de bızeaynen.bende her sabah tartılıyorum malum:86:
herfan gram gram gidiyo şükür.haftasonunu bi güzel atlatırsam bi kilo vercek gibi gözüküyorum.allahımm...
olur 1 bıber 1 kabak bence cok degıl ekmek yeme yagsız da salata yedın mı ohhhh mis afiyet ola bacımöğlen patates salatası ve yoğurt yedim...
ara incir grissini...
akşama dolma yaptım kararlıyım az yicem..kaç tane yesem kızlar..
bi biber bi kabak dolması iyimi sizce..
afiyet olsun fayet güzel
eger dolmalar küçüke 2 yeter.büyükse 1 tane yeter..
bısey ıstedımı gunduz ye bacım ne kadar erken yersen o kadar yakıyosun ya aksam da salatayla gecıstırırsın. hadı bakalım pzt 1 kılo de bıze
olur 1 bıber 1 kabak bence cok degıl ekmek yeme yagsız da salata yedın mı ohhhh mis afiyet ola bacım
saol şiker..bi tanemi sadece bi tane acı bana ayşegül...doymam ben bi taneyle
aynen katılıyorum
benim kriz 15 gibi geliyo yaa.ne ediyosam o zaman ediyom.pofff.allıhım inşallah bi kilo derimm.hayal valla kaç haftadır 1 kiloyu görmedim
kız büyükse olmaz bacım olmaz.pilav gibi düyün.büyük sanırım dolmalar.kız pazardar küçük alsana .neyse hadi iki olsun
bısey ıstedımı gunduz ye bacım ne kadar erken yersen o kadar yakıyosun ya aksam da salatayla gecıstırırsın. hadı bakalım pzt 1 kılo de bıze
olur 1 bıber 1 kabak bence cok degıl ekmek yeme yagsız da salata yedın mı ohhhh mis afiyet ola bacım
haggat kızlar ya ben kilo alırım diye çocuklara ne zamandır kek poğaça yapmıyorum..üzülüyorum ama kendimi biliyorum yaparsam yerim ben..bi çözüm bulmalıyım ama ne???
bide ne kadar cahillik şimdi daha iyi anlıyorum..geceleri yatmadan bi çikolata yer yatarım ben..alışkanlık etmştim salak kafa yatarken hemde düşünebiliyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?