2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

1 porsion çorba 1 kepçemi oluo 2 kepçemi

aman bacılar ömrum boyunca rejim yapıp bozan biri oldugum için biliyom aman slamayın kaçamaklar var aşegulcum verdigin kilou valla 1 hafada alırsın diyim bacım

fatoşş listen harikaa.allah kolaylıklarla verirsin inşallah kilolarını.sende azim gördüm.inşallah gidecekk.reiximdende selli pek güzel bi gacısın.kiloda verince dahada güzel olcan inşallah.
aman diyetine sadık kal bacım.az yeme diyetinde ne yazıyırsa yee..inanıyorum iyi kilo vereceksinn..

fatoş listen güzel her besin grubundan var ve gayet doyurucu ben günde 1300-1400 kaloriyi geçmemeye özen gösteriyorum ama bazen olmuyor bazen oluyor işte... eline sağlık sağol canım dönüşümler baya işime yarar.

sibel gece gece ne çukulatası kız dicem ama bende önceden gece çok yerdim wc ye kalkar yer yer geri yatardım hele de evde tatlı varsa. diyet tatlılar var onlardan yap. aman yemesinler meyve yesinler çok mu faydalı kek börek. yapsam bende kesin yerim kesinnnnn

listen güzel fatoş inş gidecek kilolar..yaza şöyle fit girelim dimi ama:)

bu doktor bana çok verdi a ben kendim daha az yiodum ama tembihledi sakın verdigimin dışına çıkma diye

1 porsion çorba 1 kepçemi oluo 2 kepçemi

aman bacılar ömrum boyunca rejim yapıp bozan biri oldugum için biliyom aman slamayın kaçamaklar var aşegulcum verdigin kilou valla 1 hafada alırsın diyim bacım

yok fatoşum yeyecegim valla haklısın

bi kase 1,5-2 kepçe ediyo sanırım çorba..

evet biliyorum bende yapsam kesin yer yutarım..diyet tatlıları araştrym bi ben ya..

evet dimi herkes öle dio ayşegul zayıf olsan yakacan çok guzelsin böyle yaktım adamı bide zayıf olsam adam kul olacak

dönuşmleri yazacam daha zenepçim afiet olsun kuşum

fatoşcum listen çok güzel
zaten günlük almamız gereken kalori miktarı 2000
dr. sana göre ayarlamış harfi harfine uyarsan hem sağlıklı bi şekilde kilo verirsin hemde verdiklerini geri almazsın inş.
sana güveniyorum ben sen hepimizi geçecen o güzel eski haline geri döneceksin canımbenim

hafta sonuda kismeler yok
ben bugünlük raporumu vereyim
sabah sirkeli suyumu içtim

kahvaltıdada
patates haşladım bol acılı yidim

bende yazayım.
sabah 1 dilim ekmek
peyaz peynir
haşlanmış yumurta
dokates
salatalık ve çay

eh hafta sonu olunca yumurta dahil ediyorum ben oda haşlanmış.yarın belki yağda yarim.çok ezlidem yaa yağda yumurtayı pek severim..

afiyet olsun fatoo..

şimdi küçük bi elma ile gayeta yedim
akşamları çok hafif yemem bende bayagı işe yaradı.kilom pek oynamıyordu yerinden.demekki az yiyerik bi degişiklige ihtiyacım varmışş..inşallah pazartesiye kadar kilocuk alma.bu hafta sonunu çok iyi değedrlendirecegim.kaçamak yapmayacağım kararlıyım.iyi bi kilo gitsin istiyorum..inşallah...

serapp bacım pazertii tartılıp gel.salıyı bekletme bizi
burcu sende öyle anacım unutma pazırtesi kilo bildirimi verin ona göre.merak ediyom sizin kilocukları hap nasıl etkiliyo bende takipteyim haaa

fatoşş bacım yaa sanırım bi porsiyon çorba 1 kepçe ediyo.az baktımda sanırım öylee

sanada afiyet olsun cnm

aman ne oluyo hafta sonu oluyo valla kendimize tatilmi vermek istiyoz nedir

bakalım pazartesi durumlar ne olcak bende merak ediyorum çok

ama adet dönemimde bitti bay indi şişliklerim eskiden karnımı tuttummu elime geliyodu löp löp:)
şimdi tutuyorum az bişey kalmış valla
bide benim etim sıkı sarkma falan olmucak inş. selülitte yok çok şükür oh ohh

hafta sonu oluyo yaevlerde kocalar.benimki mesaide şimdi.gelir öglen sonra çıkarız.e anca.
pazertesiyi bende merak ediyomm.
bendede sarkma olmayacak göbek az kaldı çok değişiklik oldu berde şükür.ama benim popocuklarda selülit var maaleseff
ben hala adet olmadımm...off offf..artık 2 yıl olacak olmayalı.pehhh...

nereye çıkıyonuz kıs adanayamı gidicen yoksa

aman aman olmasın sarka falan
benim ağrıların geçti mekik çekmeye başlıcam artık

neden hala olmadın yahu dr. agittin mi

TARTILCAM PAZAR AKŞAMI ZATEN BENİM DİYETE BAŞLANGICIMDA 14 ŞUBATMIŞ TOPLAM 1 AYDA NE KADAR VERMİŞİM ODA ÇIKACAK MEYDANA.

DÜN AKŞAM
1 TANE FIRINDA KIZARMIŞ BUT
1/2 KASE ÇORBA VE BOL KIRMIZI LAHANA SALATASI YEDİM.

AKŞAM SİRKELİ SUYUMU İÇTİM

SABAH
2 DİLİM PEYNİR
DOMATES-SALATALIK -3 ZEYTİN VE 2 DİLİM EKMEK YEDİM

ŞİMDİYE KADARDA 100 GR SARI LEBLEBİ YEMİŞİMDİR.AMA BAKTIM 100 GR LEBLEBİDE 175 KALORİ VAR.HEM MİGDEME İYİ GELİYOR LEBLEBİ HEMDE MİDEM BOŞ KALMIYOR.

fATOŞ BENCEE SENİN DİYET LİSTEN SANA GÖRE İYİ CANIM.1 AY KADAR LİSTENE SADIK KAL SONRA GÜN GÜN AZALTIRSIN.DR SENİN VUCUT ENDEKSİNE GÖRE HAZIRLAMIŞTIR LİSTEYİ BEN DAHA AZ YİYCEM DİYE SAĞLIKSIZ ZAYIFLAMA.

nereye çıkıyonuz kıs adanayamı gidicen yoksa

aman aman olmasın sarka falan
benim ağrıların geçti mekik çekmeye başlıcam artık

neden hala olmadın yahu dr. agittin mi
yok adanayad gitmeyecegiz şükür.havalar iyi degilya.haftaya kaldı.dışarı çakır alışveriş yapacagız onu dedim kız.
vala normal dedi doktor.ama ben burdada gidecegim sanarım doktora..

hadi bakalım.tartılda bakalım 1 ay nasıl geçmiş.
afiyet olsun
leblebi iyi oluyo hem doyurucu hem kalorisi az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…