1 porsion çorba 1 kepçemi oluo 2 kepçemi
aman bacılar ömrum boyunca rejim yapıp bozan biri oldugum için biliyom aman slamayın kaçamaklar var aşegulcum verdigin kilou valla 1 hafada alırsın diyim bacım
fatoş listen güzel her besin grubundan var ve gayet doyurucu ben günde 1300-1400 kaloriyi geçmemeye özen gösteriyorum ama bazen olmuyor bazen oluyor işte... eline sağlık sağol canım dönüşümler baya işime yarar.
sibel gece gece ne çukulatası kız dicem ama bende önceden gece çok yerdim wc ye kalkar yer yer geri yatardım hele de evde tatlı varsa. diyet tatlılar var onlardan yap. aman yemesinler meyve yesinler çok mu faydalı kek börek. yapsam bende kesin yerim kesinnnnn
bu doktor bana çok verdi a ben kendim daha az yiodum ama tembihledi sakın verdigimin dışına çıkma diye
sanada afiyet olsun cnm
aman ne oluyo hafta sonu oluyo valla kendimize tatilmi vermek istiyoz nedir
bakalım pazartesi durumlar ne olcak bende merak ediyorum çok
ama adet dönemimde bitti bay indi şişliklerim eskiden karnımı tuttummu elime geliyodu löp löp:)
şimdi tutuyorum az bişey kalmış valla
bide benim etim sıkı sarkma falan olmucak inş. selülitte yok çok şükür oh ohh
hafta sonu oluyo yaevlerde kocalar.benimki mesaide şimdi.gelir öglen sonra çıkarız.e anca.
pazertesiyi bende merak ediyomm.
bendede sarkma olmayacak göbek az kaldı çok değişiklik oldu berde şükür.ama benim popocuklarda selülit var maaleseff
ben hala adet olmadımm...off offf..artık 2 yıl olacak olmayalı.pehhh...
yok adanayad gitmeyecegiz şükür.havalar iyi degilya.haftaya kaldı.dışarı çakır alışveriş yapacagız onu dedim kız.nereye çıkıyonuz kıs adanayamı gidicen yoksa
aman aman olmasın sarka falan
benim ağrıların geçti mekik çekmeye başlıcam artık
neden hala olmadın yahu dr. agittin mi
TARTILCAM PAZAR AKŞAMI ZATEN BENİM DİYETE BAŞLANGICIMDA 14 ŞUBATMIŞ TOPLAM 1 AYDA NE KADAR VERMİŞİM ODA ÇIKACAK MEYDANA.
DÜN AKŞAM
1 TANE FIRINDA KIZARMIŞ BUT
1/2 KASE ÇORBA VE BOL KIRMIZI LAHANA SALATASI YEDİM.
AKŞAM SİRKELİ SUYUMU İÇTİM
SABAH
2 DİLİM PEYNİR
DOMATES-SALATALIK -3 ZEYTİN VE 2 DİLİM EKMEK YEDİM
ŞİMDİYE KADARDA 100 GR SARI LEBLEBİ YEMİŞİMDİR.AMA BAKTIM 100 GR LEBLEBİDE 175 KALORİ VAR.HEM MİGDEME İYİ GELİYOR LEBLEBİ HEMDE MİDEM BOŞ KALMIYOR.
fATOŞ BENCEE SENİN DİYET LİSTEN SANA GÖRE İYİ CANIM.1 AY KADAR LİSTENE SADIK KAL SONRA GÜN GÜN AZALTIRSIN.DR SENİN VUCUT ENDEKSİNE GÖRE HAZIRLAMIŞTIR LİSTEYİ BEN DAHA AZ YİYCEM DİYE SAĞLIKSIZ ZAYIFLAMA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?