hmm anladım cnm
bende pazara gidicem bugün yeşillikleri toplıyım eve :))
bide şu mate çayı çok pahalı diyolar siz kaça aldınız
ondanda alıcam bugün
buju menü güzel
leblebiyi bende severim arada yiyorum bende
hadi hayırlısı bakalım kaç çıkıcan bakalım
1,5 liramı
ben arkadaşa söledim alcam diye oda çok pahalı dedi bana
aktardan 2liralık istemiş oda verdiğin paraya değmez çok az olur demiş bide bazı aktarlar bunu toz yapıp mate çayı diye sahtesini satıyomuş öyle demiş
hay Allah
nerden almış ki eşin acaba bende bugün çarşıya çıkıcaktım almaya
meşhur dolmadan 2 tane yidin demek
ohh yaramasın inş. sibelcim yeni nesil dua hehe
bende akşam domatesli makarna yidim 1 tabak yanındada ev yoğurdu 1küçük kase
günaydın..
haftalık bildirim benden gelsin.bu hafta kendi rekorumu kırırık tam tamaınaa 1,5 kilo verdimçok mutluyum.tek sebibsi akşam yemegimi epey bi kısmam oldu.zeynep gibi bende gündüz iyi yiyerek akşamı çok aza indirdim sanırım onun çokk fayrası oldu.
ayrıca ben giyiyle tartılıyordum.eşofmanım bi 700gr cekiyormuş ya.valla.sanırım ben bu hafta 1.200 falan vermişimdir.gerisi diger haftadan oldunu udüşünüyorum çünkü geçen hagtalarda giyseyle tartılıyordum ya onun bi etkisi var diyorum.amaan neyse ne işte giden 1,5 kilo olunca insan çok seviniyo.benim buna epey bi ihtiyacım vardı iyi motive oldu bana..
günaydın kızlarrr...
hf sonu bana bişeyler oluyo hala cuma günkü kilodayım hemde dikkat etmeme rağmen. diyeti bozan bi döner oldu oda 300 kaloriydi abartı bişey değildi onun dışında herşey çok normaldi. ama hf sonları çok az gidiyor benden nedense
1.100 gr vermişim bu hafta 77.600 gr ım bugün itibariyle
ayşegülll tebrik ederim seni süper vermişsin buna ihtiyacın vardı. metabolizman hızlandı tekrar sanırım. süper... bu gazla verirsin sen. maşallah bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?