2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

akşam 2 dolma 2 bardak ayran içtim..salata yedim bide...
sabah elma sirkeli suyumu içtim..sonra 2 bardak normal su..
domates salatalık yumurta peynir 2 dilim ekmek..

bugün evdeyiz sanırım kaçamak yapmam..
ama yarın dışarı çıkıcaz inş abartmam

Son düzenleme:
hmm anladım cnm
bende pazara gidicem bugün yeşillikleri toplıyım eve :))

bide şu mate çayı çok pahalı diyolar siz kaça aldınız
ondanda alıcam bugün

buju menü güzel
leblebiyi bende severim arada yiyorum bende
hadi hayırlısı bakalım kaç çıkıcan bakalım

ben eşime aldırdım poşet değilde yaprak şeklinde içinde 100 den fazla yaprak var üzerinden fiyat vardı ordan biliyorum 1,5 tl.kaynamış suyu bardağa alıp 2 tane atıyorsun hafif rengini veriyor sarımsı birşey oluyor içiyorsun.

hatta ben ilk gün kaynattım acayip acı oldu.ayşegüle sordum kaynatma demlensin dedi.dün akşam içtim tadi güzel değil ama içilmeyacek gibide değil.

meşhur dolmadan 2 tane yidin demek
ohh yaramasın inş. sibelcim yeni nesil dua hehe

bende akşam domatesli makarna yidim 1 tabak yanındada ev yoğurdu 1küçük kase

1,5 liramı
ben arkadaşa söledim alcam diye oda çok pahalı dedi bana
aktardan 2liralık istemiş oda verdiğin paraya değmez çok az olur demiş bide bazı aktarlar bunu toz yapıp mate çayı diye sahtesini satıyomuş öyle demiş
hay Allah
nerden almış ki eşin acaba bende bugün çarşıya çıkıcaktım almaya

aktardan aldı kız öyle aman aman bi aktarda değil yani.bak bakalım sizin oralara öyle abartılacak birşey değil.aktar yanlış şeyimi anladı acaba.

meşhur dolmadan 2 tane yidin demek
ohh yaramasın inş. sibelcim yeni nesil dua hehe

bende akşam domatesli makarna yidim 1 tabak yanındada ev yoğurdu 1küçük kase

evet cicim 2 tane yedim ay çok bile geldi..sonradan baya pişman oldm..keşke bi tane yeseydim diye:83:

ne bilim arkadaşım öyle dedi
mate yaprağı çok pahalı diye bende merak ettim ne kadar pahalı acaba diye
belkide aktar yanlış anladı bilemicem
bakalım bide ben sorarım neyin nesiymiş
alıyım yahu
benim arkadaş 5gün oldu sirkeli suyla 5i bi yerdeye başlayalı 500 gr verdim diyo
ben 5i biyerde içemiyom emiyo diye inş. mate işe yarar

kızlar bi diyet buldum 2 günlük şok diyet uzun süreli uygulanmaz ama metabolizmanın durdugu dönemde harekete geçirmek için denenebilir. kısa vadede zarar vermez sonuçta.

Hedef: 2 günde ortalama 2-3 kilo.
Günlük kalori: 700 Kcal

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. "Uygulanan diyet programı arasında" ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir.

Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN

Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

2. GÜN

Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

alıntı.

bu arada yediklerimi de yazayım.

sabah: 1 br su,1 br sirkeli su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurtanın yarısı,yarım domates,yarım salatalık,3 zeytin,peynir,2 dilim tahıl ekmeği,çay
ara:3 adet yulaflı bisküvü (eti form)
öğle: pide döner (hemen kızmayın araştırdım 308 kalori. simit bile 1 öğünde yenebiliyosa 300 kalori dönerde olur diye düşündüm. dışarda yenicek en masum şeylerden biri) ve 1 br ayran
ara:3-5 çubuk kraker attım ağzıma
akşam:nesfit

1300 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
bu arada 2 saate yakın dolaştık dışarda o yüzden dönerin bi kısmını (hepsini olmasada) yakmışımdır umarım...

selam
bende dün dışarıçıktım bi çikolata yidim canım çok istedi kaloriside düşüktü

akşam fırında çipura ve slata yedim
gecede bi yeşil elma yedim

bu sabahta yumurtanın sarısıyla yeşil sğon
1 küçük domates
1 küçük salatalık,
az peynir ve yeşilçay içtim

kahvaltıyı geç yaptım ara öğün yemicem

günaydın..
haftalık bildirim benden gelsin.bu hafta kendi rekorumu kırırık tam tamaınaa 1,5 kilo verdim çok mutluyum.tek sebibsi akşam yemegimi epey bi kısmam oldu.zeynep gibi bende gündüz iyi yiyerek akşamı çok aza indirdim sanırım onun çokk fayrası oldu.
ayrıca ben giyiyle tartılıyordum.eşofmanım bi 700gr cekiyormuş ya.valla.sanırım ben bu hafta 1.200 falan vermişimdir.gerisi diger haftadan oldunu udüşünüyorum çünkü geçen hagtalarda giyseyle tartılıyordum ya onun bi etkisi var diyorum.amaan neyse ne işte giden 1,5 kilo olunca insan çok seviniyo.benim buna epey bi ihtiyacım vardı iyi motive oldu bana..

günaydın kızlarrr...
hf sonu bana bişeyler oluyo hala cuma günkü kilodayım hemde dikkat etmeme rağmen. diyeti bozan bi döner oldu oda 300 kaloriydi abartı bişey değildi onun dışında herşey çok normaldi. ama hf sonları çok az gidiyor benden nedense
1.100 gr vermişim bu hafta 77.600 gr ım bugün itibariyle

ayşegülll tebrik ederim seni süper vermişsin buna ihtiyacın vardı. metabolizman hızlandı tekrar sanırım. süper... bu gazla verirsin sen. maşallah bacım

sabah 1 br su ıctım
sonra elma sırkelı suyumu ıctım

kahvaltıda: şekersiz limonlu yeşil çay
2 dilim ekmek
peynirli yumurta (kibrit kutusu kadar peynir,1 tatlı kaşığı yağ ve 1 yumurta ile yapılmış)

şimdi beşibiyerde içiyorum.

Günaydın,
tebrikler canım, güzel vermişsin

Günaydın, seni de tebrik ediyorum, güzel gidiyorsun maşallah

Günaydın ,

sabah 1 bardak su ile ilacımı içtim ,1 bardak sirkeli suyumu içtim.

şimdi 1/2 tahıllı simit.2 zeytin ve beyaz peynir yedim.su içtim.

asıl mesele kilomu yazmayı unutmuşum 67.500.

aslında daha çok verirdim ama pazar günü dana gibi çikolata-bal kaymak ile kahvaltı yaptım.ayy ne biliyim bi ailemle pazar kahvaltı keyfimiz var ıhh mıhh yapmadım yedim

1 haftada 1400 gr iyi yine.

Son düzenleme:
kızlar bendende bildirim gelsin yarın tartılıcaktım ama dayamandım söylüyorum 2 300 gr gitmiş 6 günde hafta sonu bozmadım aynen devam ettim dün akşamda salata yedim saat 17:30 das yemiştim acıktım sonrada nesfit yiyip yattım benden böle kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…