2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

oh oh maşallah kilolar verilmiş herkesin keyfi yerinde süper
tebrik ederim kızlar
bende hastalıktı koşturmacaydı e birazda diyet derken 2,5-3 kilo vermişim...
ticker için tam kilomu söylerim ayşegülcüm...benim dijital baskülüm yok teyzemde tartılıcam:))
en kısa zamandada dijital baskül almam lazım...
valla şunu yedim bunu içtim diyemicem 1 haftadır hiç iştahım yok...sabak iki grissini yedim o kadar...

kızlarrr süpersiniz hepiniz valla ayrı ayrı tebrik ediyorum hepinizi

bende bu hafta 73.400 olmuşum ee Allah bereket versin okadar tatlı kaçmaklarımda oldu gene iyi gitmiş 800 ama bu hafta bende dikkat edicem ve akşam yemeklerini azaltıcam hatta bu hafta salata yiyim akşamları bi bakalım ne olucak

çok azimli gçrdüm hepimizi

gitsin kilolar .ayy valla kendime güvenim geldi veririmde doğumdan önceki halime dönerimde ohhh.

Kızlar süpersini bende kısmak istiyorum şu boğazımı ıvırzıvırdan bir vazgeçebilsem.Ama ben sporsuz veremiyorum havalar iyice ısınsın spora başlıcam yürüyüşe tabi birde.evde oturunca insan sıkıntıdan yiyiyor.

Benim diyet bozuldu. Kilo bile aldım muhtemelen. Tartılamadım da. Zira haftasonu temizlik yaparken ayağını kırdım tartının. Nasıl oldu anlamadım. Çektim kırıldı. Eksik tartıyor tek ayak olmayınca. Eşim yapıştırdı ama sabah çıkmadım ne derece olur bilemiyorum artık. Hiç iyi etmedim ben diyetisyeni bırakmakla hiççç..

valla aynen devam yaza kadar vermem lasım yaaa bakalım bu hafta ne kadar gidicek bide 2 gündür kabızlık var bende kızlarr

bende yazamasamda dikkat diyorum ama sonunda şeytanın bacağını kırdım 71,5 oldum sanırsam bundan sonrası çok çabuk giedecek

slm kızlar..bende 4 günde 600 gr vermişim baya sevindim..ben kaçamak yapıyorum malum..yoksa d
daha çok giderdi..neyse sağlık olsun acelem yok...
şu anda 65.600 üm..

65 i gördm ya oda yeter..ama gidecek başka yolu yok..

valla aynen devam yaza kadar vermem lasım yaaa bakalım bu hafta ne kadar gidicek bide 2 gündür kabızlık var bende kızlarr

kabızlığı ilaç yapıyor canım.
Bende akşamları 1 yemek kaşığı kayısı püresi yiyip üzerinede 2 bardak su içiyorum ama pekte fayda etmiyor.

kabızlığı ilaç yapıyor canım.
Bende akşamları 1 yemek kaşığı kayısı püresi yiyip üzerinede 2 bardak su içiyorum ama pekte fayda etmiyor.

ilacın kabızlık yapması tuhaf değilmi..genelde bu ilaçlar bağırsak çalıştırmalı aslında..

aman kızlar bırakmayın diyeti ya
bi anlık yiyosunuz sonra diyeti bozdum diyosunuz kaldığınız yerden devam edin
gitsin kilolar yakışmıyo hiç helede bayanlara valla bende ilerki yaşlarımı
kilolu geçirmek hiç istemiyorum
kızımın yanında balası gibi durmak istiyorum 50me gelsemde
bunun içinde artık yediklerime dikkat etmem lazım

bu sabah yarım simit
şekersiz çay
salatalık
domates bi kaç dilim
2.3 tanede patates kızartması aldım eşimin tabağından

arada bi avuç fındık yedim

sonra 1 tane mısır patlağı yidim (acayip tok tutuyo yahu süper bişey canım hiç bişey istiyo)

kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum..çok iyi gidiyoruz..ayşegül bacım Allah senden razı olsun iyi yaptın bunu aklımıza getirmekle...yoksa yer yer şişerdik..aman napalım derdik...burda hep beraber olunca acayip gaza geliyoruz...şahsen ben öyleyim..asla rejim yapamam derdim..yemekten vazgeçmezdim..hele abur cuburdan..şimdi frenliyom hemen kendimi..bide tartıda giden kiloları görünce çok mutlu oluyorum yahuuu..

fato mate çayını aldınmı..ben ctesi aldırdım eşime..kilosu 20 liraymş..2 liralık al dedim..bi denym tadını beğenmzsem boşa gitmesin diye..aldım içtim valla güzel tadı hoşuma gitti..yalnız siz yemekten sonramı içiyosunuz öncemi..aktar yemekten önce içsin demiş

ilacın kabızlık yapması tuhaf değilmi..genelde bu ilaçlar bağırsak çalıştırmalı aslında..

bende ilk okuduğumda şaşırmıştım ama öyle yazıyordu öylede oldu canım ya.

bende belki 1-2 gündür dedim ama düzelme yok bakalım ne olacak.bu arada kiloda verdiriyor değişik birşey.

valla ben çok düzenlide içmiyorum aklıma gelirse evde akşam yemeğinden sonra 2 yaprak atıp üzerine kaynamış su koyuyorum.açken olmasının sebebi miğde boş su doldurur az yemek yer mi acaba.

Sibel seninkide yaprak mı canım kurutulmuş yaprak .yoksa bu suat beni mi kandırıyor zaten neye benzediğini bilmiyorum ya otta verse hee bymuş derim yani.

yok benmki büyük yaprak değil..küçük çekilmiş halde...

oo süperr..maşallah kız haftada en az bi kilo veriyorsun daha ne olsun.dönerin yaptığını sanmıyorum cünkü arada oulur dedigin gibi kalorisis yüksek değil..tebriklerr..

wayy burcu maşallahhh bu 5 kilo 2 haftada gitti dimi.yada daha az bi zamandaa..maşallah geçtin gittin bizi..süperr.insan verince daha bi hoşuna gidiyo.hadi bakalım. sen bir ayı doldur çıta gibi olursunn.

Bende 500 gr vermişim bu hafta ama hiç dikkat etmedim desem yeridir.

okadar dikkat etmedim dedin.daha ne olsun fatmacım.maşallahh..

ayy kuşumm tartıldınmıı:))
harikaa harikaa harikaaa...
serap çok güzel vermişsin tebrik ederimmm.devamı gelsin inşallahh..dökülsün kilolarr.

tamam tatlımm sen düzel iyicee..o zaman belli olur zaten.hastalıkla 3 kilomuu.ayy.çok gitmişş..iyi hasta olmuşsun sen.

maşallahh daha ne olsunn.o kadar kaçamaktan sonraa öpüp başımıza koyurız böyle giden kiloyu..
valla ben akşamları az yedim sonucu gördümm.çok sevindimm.
sadece salatada az olur kız..neyse dene bakalım.
ben mesela bi kepçe çorba bi dilim ekmek ve sayata..
yada bi dilim ekmek biraz tavuk salata.öyle yedim..

ee sen bilmiyon öylemi ne ettigini.bvermişsindin kızdurr..
tartının ayagını dengeye koyacak bişey yokmu.bene bi gazete kağıdı koy epek top gibi yap o kırılan yere koy denge gelirse tartıda iyi sornuç verir.
diyetisyen deme.iş sende bitiyo.tabi ona kortudan yemeyecektin dimi

bende yazamasamda dikkat diyorum ama sonunda şeytanın bacağını kırdım 71,5 oldum sanırsam bundan sonrası çok çabuk giedecek

oo bacım ya nirdesin..ohh gitmiş yarım kilo hadi iyi iyiii..gerisi gelecek tabikiii...ticker lirkini verde düzelteyim benn.

oo sibell çok güzelll...maşallahh daha ne olsunn..
bende o zamanlarda 65 görünce pek sevinmiştim:))
gidecek zaanla inşallah.

afiyet olsun.
ya bu mısır hatlağı ne kızlar ya ben yemiyom.lıghmı.hangi marka..bende hepsini yerim diye almıyorum yaaa.ama doyuruysa alarım tabi,.

tebrik ederim canım gayet ii daha nolsun maşallah
tebrik ederim aşegl sper bacım
allah seni dana gibi demişi oda ayrı keifli ama burcucum ya
Bende 500 gr vermişim bu hafta ama hiç dikkat etmedim desem eridir.

bravo arkadaşım super
canım benim iimisin şimdi
maşallah fato fotondan belli maşallah çok belli oluo kilo verdiin facede gördm
nie bırakınki canım diyetisyeni
maşallahhhh
hiç vermemeten ii dimi kaçamaklara ragmen maşallah

kesinlikle öle oması lazım aslında

aynen sibelcim burası bizi iyi gaza getiriyo sanki bi göz hep üstünde beni izliyomuş gibi :98: :98:

canım markette bulamadım aktarada gidemedim ama en kısa zamanda alıcam
şimdi kızlar bu otmu yoksa yaprakmı anlamadım ben

ne kadar geldi 2liralığa sibelcim

hee bacım yaa iyi ettikk..böyle olunca bende çom motive oluyorumm.burası iyi oldu:)

ben hiç denemedim yaa.evidekilerde bitsinde öyle alacagım.yada diger ay alarım..

yemekler önce içilmesinin sebebi iştahı kapattığı için kızlar birden yüklenip löp löp götürmeyeli diye hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…