- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
valla aynen devam yaza kadar vermem lasım yaaa bakalım bu hafta ne kadar gidicek bide 2 gündür kabızlık var bende kızlarr
kabızlığı ilaç yapıyor canım.
Bende akşamları 1 yemek kaşığı kayısı püresi yiyip üzerinede 2 bardak su içiyorum ama pekte fayda etmiyor.
ilacın kabızlık yapması tuhaf değilmi..genelde bu ilaçlar bağırsak çalıştırmalı aslında..
fato mate çayını aldınmı..ben ctesi aldırdım eşime..kilosu 20 liraymş..2 liralık al dedim..bi denym tadını beğenmzsem boşa gitmesin diye..aldım içtim valla güzel tadı hoşuma gitti..yalnız siz yemekten sonramı içiyosunuz öncemi..aktar yemekten önce içsin demiş
yok benmki büyük yaprak değil..küçük çekilmiş halde...bende ilk okuduğumda şaşırmıştım ama öyle yazıyordu öylede oldu canım ya.
bende belki 1-2 gündür dedim ama düzelme yok bakalım ne olacak.bu arada kiloda verdiriyor değişik birşey.
valla ben çok düzenlide içmiyorum aklıma gelirse evde akşam yemeğinden sonra 2 yaprak atıp üzerine kaynamış su koyuyorum.açken olmasının sebebi miğde boş su doldurur az yemek yer mi acaba.
Sibel seninkide yaprak mı canım kurutulmuş yaprak .yoksa bu suat beni mi kandırıyor zaten neye benzediğini bilmiyorum ya otta verse hee bymuş derim yani.
oo süperr..maşallah kız haftada en az bi kilo veriyorsun daha ne olsun.dönerin yaptığını sanmıyorum cünkü arada oulur dedigin gibi kalorisis yüksek değil..tebriklerr..günaydın kızlarrr...
hf sonu bana bişeyler oluyo hala cuma günkü kilodayım hemde dikkat etmeme rağmen. diyeti bozan bi döner oldu oda 300 kaloriydi abartı bişey değildi onun dışında herşey çok normaldi. ama hf sonları çok az gidiyor benden nedense
1.100 gr vermişim bu hafta 77.600 gr ım bugün itibariyle
ayşegülll tebrik ederim seni süper vermişsin buna ihtiyacın vardı. metabolizman hızlandı tekrar sanırım. süper... bu gazla verirsin sen. maşallah bacım
Günaydın ,
sabah 1 bardak su ile ilacımı içtim ,1 bardak sirkeli suyumu içtim.
şimdi 1/2 tahıllı simit.2 zeytin ve beyaz peynir yedim.su içtim.
asıl mesele kilomu yazmayı unutmuşum 67.500.
aslında daha çok verirdim ama pazar günü dana gibi çikolata-bal kaymak ile kahvaltı yaptım.ayy ne biliyim bi ailemle pazar kahvaltı keyfimiz var ıhh mıhh yapmadım yedim
1 haftada 1400 gr iyi yine.
Bende 500 gr vermişim bu hafta ama hiç dikkat etmedim desem yeridir.
kızlar bendende bildirim gelsin yarın tartılıcaktım ama dayamandım söylüyorum 2 300 gr gitmiş 6 günde hafta sonu bozmadım aynen devam ettim dün akşamda salata yedim saat 17:30 das yemiştim acıktım sonrada nesfit yiyip yattım benden böle kızlarrr
oh oh maşallah kilolar verilmiş herkesin keyfi yerinde süper
tebrik ederim kızlar
bende hastalıktı koşturmacaydı e birazda diyet derken 2,5-3 kilo vermişim...
ticker için tam kilomu söylerim ayşegülcüm...benim dijital baskülüm yok teyzemde tartılıcam:))
en kısa zamandada dijital baskül almam lazım...
valla şunu yedim bunu içtim diyemicem 1 haftadır hiç iştahım yok...sabak iki grissini yedim o kadar...
maşallahh daha ne olsunn.o kadar kaçamaktan sonraa öpüp başımıza koyurız böyle giden kiloyu..kızlarrr süpersiniz hepiniz valla ayrı ayrı tebrik ediyorum hepinizi
bende bu hafta 73.400 olmuşum ee Allah bereket versin okadar tatlı kaçmaklarımda oldu gene iyi gitmiş 800 ama bu hafta bende dikkat edicem ve akşam yemeklerini azaltıcam hatta bu hafta salata yiyim akşamları bi bakalım ne olucak
Benim diyet bozuldu. Kilo bile aldım muhtemelen. Tartılamadım da. Zira haftasonu temizlik yaparken ayağını kırdım tartının. Nasıl oldu anlamadım. Çektim kırıldı. Eksik tartıyor tek ayak olmayınca. Eşim yapıştırdı ama sabah çıkmadım ne derece olur bilemiyorum artık. Hiç iyi etmedim ben diyetisyeni bırakmakla hiççç..
bende yazamasamda dikkat diyorum ama sonunda şeytanın bacağını kırdım 71,5 oldum sanırsam bundan sonrası çok çabuk giedecek
slm kızlar..bende 4 günde 600 gr vermişim baya sevindim..ben kaçamak yapıyorum malum..yoksa d
daha çok giderdi..neyse sağlık olsun acelem yok...
şu anda 65.600 üm..
65 i gördm ya oda yeter..ama gidecek başka yolu yok..
aman kızlar bırakmayın diyeti ya
bi anlık yiyosunuz sonra diyeti bozdum diyosunuz kaldığınız yerden devam edin
gitsin kilolar yakışmıyo hiç helede bayanlara valla bende ilerki yaşlarımı
kilolu geçirmek hiç istemiyorum
kızımın yanında balası gibi durmak istiyorum 50me gelsemde
bunun içinde artık yediklerime dikkat etmem lazım
bu sabah yarım simit
şekersiz çay
salatalık
domates bi kaç dilim
2.3 tanede patates kızartması aldım eşimin tabağından
arada bi avuç fındık yedim
sonra 1 tane mısır patlağı yidim (acayip tok tutuyo yahu süper bişey canım hiç bişey istiyo)
tebrik ederim canım gayet ii daha nolsun maşallahgünaydın kızlarrr...
hf sonu bana bişeyler oluyo hala cuma günkü kilodayım hemde dikkat etmeme rağmen. diyeti bozan bi döner oldu oda 300 kaloriydi abartı bişey değildi onun dışında herşey çok normaldi. ama hf sonları çok az gidiyor benden nedense
1.100 gr vermişim bu hafta 77.600 gr ım bugün itibariyle
ayşegülll tebrik ederim seni süper vermişsin buna ihiyacın vardı. metabolizman hızlandı tekrar sanırım. süper... bu gazla verirsin sen. maşallah bacım
tebrik ederim aşegl sper bacımgünaydın..
haftalık bildirim benden gelsin.bu hafta kendi rekorumu kırırık tam tamaınaa 1,5 kilo verdimçok mutluyum.tek sebibsi akşam yemegimi epe bi kısmam oldu.zeynep gibi bende gündüz iyi yiyerek akştamı çok aza indirdim sanırım onun çokk fayrası oldu.
ayrıca ben giyiyle tartılıyordum.eşofmanım bi 700gr cekiyormuş ya.valla.sanırım ben bu hafta 1.200 falan vermişimdir.gerisi diger haftadan oldunu udüşünüyorum çünkü geçen hagalarda giyseyle tartılıyordum ya onun bi etkisi var diyorum.amaan neyse ne işte giden 1,5 kilo olunca insan çok seviniyo.benim buna epey bi ihtiyacım vardı iyi motive oldu bana..
allah seni dana gibi demişi oda ayrı keifli ama burcucum yaGünaydın ,
sabah 1 bardak su ile ilacımı içtim ,1 bardak sirkeli suyumu içtim.
şimdi 1/2 tahıllı simit.2 zeytin ve beyaz peynir yedim.su içtim.
asıl mesele kilomu yazmayı unutmuşum 67.500.
aslında daha çok verirdim ama pazar günü dana gibi çikolata-bal kaymak ile kahvaltı aptım.ayy ne biliyim bi ailemle pazar kahvaltı keyfimiz var ıhh mıhh yapmadım yedim
1 haftada 1400 gr iyi yine.
Bende 500 gr vermişim bu hafta ama hiç dikkat etmedim desem eridir.
bravo arkadaşım superkızlar bendende bildirim gelsin yarın tartılıcaktım ama dayamandım söylüyorum 2 300 gr gitmiş 6 günde hafta sonu bozmadım aynen devam ettim dün akşamda salata yedim saat 17:30 das yemiştim acıktım sonrada nesfit yiyip yattım benden böle kızlarrr
canım benim iimisin şimdioh oh maşallah kilolar verilmiş herkesin keyfi yerinde süper
tebrik ederim kızlar
bende hastalıktı koşturmacaydı e birazda diyet derken 2,5-3 kilo vermişim...
ticker için tam kilomu söylerim ayşegülcüm...benim dijital baskülüm yok teyzemde tartılıcam:))
en kısa zamandada dijital baskül almam lazım...
valla şunu yedim bunu içtim diyemicem 1 haftadır hiç iştahım yok...sabak iki grissini yedim o kadar...
maşallah fato fotondan belli maşallah çok belli oluo kilo verdiin facede gördmkızlarrr süpersiniz hepiniz valla ayrı ayrı tebrik ediyorum hepinizi
bende bu hafta 73.400 olmuşum ee Allah bereket versin okadar tatlı kaçmaklarımda oldu gene iyi gitmiş 800 ama bu hafta bende dikkat edicem ve akşam yemeklerini azaltıcam hatta bu hafta salata yiyim akşamları bi bakalım ne olucak
nie bırakınki canım diyetisyeniBenim diyet bozuldu. Kilo bile aldım muhtemelen. Tartılamadım da. Zira haftasonu temizlik yaparken ayağını kırdım tartının. Nasıl oldu anlamadım. Çektim kırıldı. Eksik tartıyor tek ayak olmayınca. Eşim yapıştırdı ama sabah çıkmadım ne derece olur bilemiyorum artık. Hiç iyi etmedim ben diyetisyeni bırakmakla hiççç..
maşallahhhhbende yazamasamda dikkat diyorum ama sonunda şeytanın bacağını kırdım 71,5 oldum sanırsam bundan sonrası çok çabuk giedecek
hiç vermemeten ii dimi kaçamaklara ragmen maşallahslm kızlar..bende 4 günde 600 gr vermişim baya sevindim..ben kaçamak yapıyorum malum..yoksa d
daha çok giderdi..neyse sağlık olsun acelem yok...
şu anda 65.600 üm..
65 i gördm ya oda yeter..ama gidecek başka yolu yok..
ilacın kabızlık yapması tuhaf değilmi..genelde bu ilaçlar bağırsak çalıştırmalı aslında..
kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum..çok iyi gidiyoruz..ayşegül bacım Allah senden razı olsun iyi yaptın bunu aklımıza getirmekle...yoksa yer yer şişerdik..aman napalım derdik...burda hep beraber olunca acayip gaza geliyoruz...şahsen ben öyleyim..asla rejim yapamam derdim..yemekten vazgeçmezdim..hele abur cuburdan..şimdi frenliyom hemen kendimi..bide tartıda giden kiloları görünce çok mutlu oluyorum yahuuu ..
fato mate çayını aldınmı..ben ctesi aldırdım eşime..kilosu 20 liraymş..2 liralık al dedim..bi denym tadını beğenmzsem boşa gitmesin diye..aldım içtim valla güzel tadı hoşuma gitti..yalnız siz yemekten sonramı içiyosunuz öncemi..aktar yemekten önce içsin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?