oo süperr..maşallah kız haftada en az bi kilo veriyorsun daha ne olsun.dönerin yaptığını sanmıyorum cünkü arada oulur dedigin gibi kalorisis yüksek değil..tebriklerr..
wayy burcu maşallahhh bu 5 kilo 2 haftada gitti dimi.yada daha az bi zamandaa..maşallah geçtin gittin bizi..süperr.insan verince daha bi hoşuna gidiyo.hadi bakalım. sen bir ayı doldur çıta gibi olursunn.
okadar dikkat etmedim dedin.daha ne olsun fatmacım.maşallahh..
ayy kuşumm tartıldınmıı:))
harikaa harikaa harikaaa...
serap çok güzel vermişsin tebrik ederimmm.devamı gelsin inşallahh..dökülsün kilolarr.
tamam tatlımm sen düzel iyicee..o zaman belli olur zaten.hastalıkla 3 kilomuu.ayy.çok gitmişş..iyi hasta olmuşsun sen.
maşallahh daha ne olsunn.o kadar kaçamaktan sonraa öpüp başımıza koyurız böyle giden kiloyu..
valla ben akşamları az yedim sonucu gördümm.çok sevindimm.
sadece salatada az olur kız..neyse dene bakalım.
ben mesela bi kepçe çorba bi dilim ekmek ve sayata..
yada bi dilim ekmek biraz tavuk salata.öyle yedim..
ee sen bilmiyon öylemi ne ettigini.bvermişsindin kızdurr..
tartının ayagını dengeye koyacak bişey yokmu.bene bi gazete kağıdı koy epek top gibi yap o kırılan yere koy denge gelirse tartıda iyi sornuç verir.
diyetisyen deme.iş sende bitiyo.tabi ona kortudan yemeyecektin dimi
oo bacım ya nirdesin..ohh gitmiş yarım kilo hadi iyi iyiii..gerisi gelecek tabikiii...ticker lirkini verde düzelteyim benn.
oo sibell çok güzelll...maşallahh daha ne olsunn..
bende o zamanlarda 65 görünce pek sevinmiştim:))
gidecek zaanla inşallah.
afiyet olsun.
ya bu mısır hatlağı ne kızlar ya ben yemiyom.lıghmı.hangi marka..bende hepsini yerim diye almıyorum yaaa.ama doyuruysa alarım tabi,.
aynen sibelcim burası bizi iyi gaza getiriyo sanki bi göz hep üstünde beni izliyomuş gibi :98: :98:
canım markette bulamadım aktarada gidemedim ama en kısa zamanda alıcam
şimdi kızlar bu otmu yoksa yaprakmı anlamadım ben
ne kadar geldi 2liralığa sibelcim
fatoşum vermişin valla sana güveniyoruz tatlım
dün bi link paylaştım burda baktın mı kız nasıl zayıflamış hayran kaldım isteyince yapılmayacak bişey yok yani
kızlar ben bide ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum oda 1 yada en fazla 2 dilimcik
akşam hiç ekmek yemiyorum iyice alıştım ekmeksiz hayata
Ben bu yesil çayı bi sevemedim ya tadı hiç hoşuma gitmiyor.
Ee aysegül sen ne alemdesin ?benmi görmedim tartıldın mı ?
Benim 1 ay oldu canım sen benim kiloyuda yazsana ilk sayfadaki tablona.rejimle belki 2 haftada 1 kilo gitmiştir gerisi ilaçla bence.ilaç a ayın 3 den başladım bugun tam 11 gün oldu 4,5 kilo gitti gibi. Ki birde 2-3 güne hasta olucam şişte oluşmadı bu sefer çok su içince şişide engelledi tabii.
Ay ben akşam kendim çıkıp bakayım mate yaprağı-mate çayı nasıl diye yanlış birşey mi getirdi bu adam bana.
O mısır patlağını ben yedimmi valla bi paketi yiyorum.buyük ve içinde 4 tanemi vardı ne açıldıpı birde poşetini çöp görüyor.o yüzden almıyorumAlırsam midemde kalır.
evet toz şeklinde ama tam değil yani..hafif çekilmş nasıl desem...hahahaha araba değil tır lastiği mübarek
sibelim canım ozaman senin aldığın toz şeklinde demi yaprak değil ya
ben ekmek yemezsem doymam yavvv..sabah 2 dilim akşam da 2 dilim öğlnde 1 dilim yiyorumkızlar ben bide ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum oda 1 yada en fazla 2 dilimcik
akşam hiç ekmek yemiyorum iyice alıştım ekmeksiz hayata
Ben bu yesil çayı bi sevemedim ya tadı hiç hoşuma gitmiyor.
Ee aysegül sen ne alemdesin ?benmi görmedim tartıldın mı ?
Benim 1 ay oldu canım sen benim kiloyuda yazsana ilk sayfadaki tablona.rejimle belki 2 haftada 1 kilo gitmiştir gerisi ilaçla bence.ilaç a ayın 3 den başladım bugun tam 11 gün oldu 4,5 kilo gitti gibi. Ki birde 2-3 güne hasta olucam şişte oluşmadı bu sefer çok su içince şişide engelledi tabii.
Ay ben akşam kendim çıkıp bakayım mate yaprağı-mate çayı nasıl diye yanlış birşey mi getirdi bu adam bana.
O mısır patlağını ben yedimmi valla bi paketi yiyorum.buyük ve içinde 4 tanemi vardı ne açıldıpı birde poşetini çöp görüyor.o yüzden almıyorumAlırsam midemde kalır.
evet kzılar listeme uyuyorum bazen az bile yiom çok geliyo
lahana yapıom ayşegl ama dun yokuk ya pazara gidemedim kaldı sebzeci geçerse alıp yapacam son 4 gne girdim yarıda kalsın isemiyorum 21 gun tamamlaaınca bi daha nasıl içecez bu lahana kurunu şekerim
gördum fato kadeim bile super nasıl zaıflamış işte bende öyle olacam allahın iznile
bide şu beşi bi yerdede aktardamı satılıyo
ayşegül al bence yorumları okudum ben iyi şeyler yazıyo..5 i biyerdeyle içilince daha iyiymmş ama emzirenler kullanmamalı..
yok kız mateyi iç dedim...5 i bi yerdeyi içme anacım....kız hem al diyon hem emzirenler içimez diyonne diyonn..
matemi alayam beşi biyerdemii.beşi biyerde evde var paketli duruyo ama daha içmedim.matede almadım sizden gödeyimde.yapraklımı alcam yoksa cekilmişmi bilemidim.sin ne derseniz artık bacılar
ikindi ara
2 orta boy kepekli galeta
domates salatalık
doğranmıyş hazır var.evdekiler yemedi şimdi.çöpe gidecek değilse ben yidim..
yok kız mateyi iç dedim...5 i bi yerdeyi içme anacım....
afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?