2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

evet valla iyi oluyo..düştüğünü görünce...mısır patlağı burcunun tabiriyle araba tekeri kadar bişey..baya doyurucu..arada bende alıyorum..etinin ürünü canım..light hemide:))

evet sanki vermezsem ayıp edeceğim gibi geliyo100 gr gelmş canım...

ayşegülüm
canım aslında benim bi diyet listem var ona uymaya çalışıyorum elimden geldiğince baya iyi günde 6 öğün hiç aç kalmıyosun onunda etkisi oldu bence ona devam edicem cnm
etiformun mısırpatlağı cnm bende normalde paket açıldımı hepsini yiyenlerdenim ama 1 tane yedin mi susuyosun oda tıkıyo başka canın istemiyo al derim bence işe yaradı bende

fatoşcum çok sağol canım belli olmasına seviniyorum valla
senin nasıl gidiyo diyet aynen listeyi uyğuluyosun demi dadlum

bende bayaıdır içiyorum kuçuk çekilmiş halde burcucum sibelinki gibi aktardan aldım kilosu 30 burda ben 250 gr 10 le aldım tadı ii ama çok sahtesi varmış benimki kırmızı pakette uzerinde yerba mate yazıo yerli mate arapça yazılar var ustunde
sibel bende aç içiyom aktar zayıflama çayları aç içilir dedi ben gunde 3 fincan içiyom aç karnına yemeklerden önce

kızlar ben daha tarılmadım perşembe tartılcam 14 gun olacak bakalım ne kadar vercem

hahahaha araba değil tır lastiği mübarek

sibelim canım ozaman senin aldığın toz şeklinde demi yaprak değil ya

fatoşum vermişin valla sana güveniyoruz tatlım

dün bi link paylaştım burda baktın mı kız nasıl zayıflamış hayran kaldım isteyince yapılmayacak bişey yok yani

tamam bende alayım şu araba tekerindengözüm doyar belkim..
ee matenin şimcit çeşitlerimi var kızlar.benide gaza getiriyonrsunuz sanırım yakiiin zamanda alıciimm bendeb.
evet burada diyetisyern gibi yaa valla az yazacagım diye yemiyorsun bile
fatoşş hadi bakalım gitsin kilolar inşallah.
şu lahana suyu işe yaradımıki sence..bende merak ettim kilonu.nasıl gidiyo diyete tam uyuyurmusunn

Son düzenleme:
kızlar ben bide ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum oda 1 yada en fazla 2 dilimcik
akşam hiç ekmek yemiyorum iyice alıştım ekmeksiz hayata

fatoşum vermişin valla sana güveniyoruz tatlım

dün bi link paylaştım burda baktın mı kız nasıl zayıflamış hayran kaldım isteyince yapılmayacak bişey yok yani

ben okudum.o kişi bayagı aç kayarak zayıfmamış.yani düzenli beslenerek degil.3+3 degilde bayagı aç kalmış.ama neyse giden gitmiş kilolar.ama zor olmuştur tabi.

ben yiyorum yaa.sabah 1
ögle 1 akşam 1
bazen az da oolabiliyo.mesela et gurubundan yiyorsan ekmek yemiyorum.ama sebzeyse muhakkak ekmek yiyorum.değişiyo benim.

Ben bu yesil çayı bi sevemedim ya tadı hiç hoşuma gitmiyor.

Ee aysegül sen ne alemdesin ?benmi görmedim tartıldın mı ?

Benim 1 ay oldu canım sen benim kiloyuda yazsana ilk sayfadaki tablona.rejimle belki 2 haftada 1 kilo gitmiştir gerisi ilaçla bence.ilaç a ayın 3 den başladım bugun tam 11 gün oldu 4,5 kilo gitti gibi. Ki birde 2-3 güne hasta olucam şişte oluşmadı bu sefer çok su içince şişide engelledi tabii.

Ay ben akşam kendim çıkıp bakayım mate yaprağı-mate çayı nasıl diye yanlış birşey mi getirdi bu adam bana.

O mısır patlağını ben yedimmi valla bi paketi yiyorum.buyük ve içinde 4 tanemi vardı ne açıldıpı birde poşetini çöp görüyor.o yüzden almıyorum Alırsam midemde kalır.

okuma sen geçmişi
ben bu hafta 1,5 kilo verdim kızzzçok mutluyamm...şükürr.akşamı az yemeye başladım burcu öyle kilo vermeye başladım.bu hafta çok ama çok kaçamak yaptım ama aşkmaş çok az yiyince erittim valla..62,5 idim.61 oldum çok şükür.
şu 50 li rakamlarıda bi görsem hayırlısıylaa.

evet senin icin hap haika oldu yaa.maşallahh cok güzel gitti..
eh burcu bende sen gibiyim açtımmı kapatamıyorum paketi biliyorum bende yerim oyüzden bende almıyorum yaa.yok yok ben hiç elleşmeyeyim en iyisi..
şu mateyi bi araştıryın yaa bende alayım neyi derseniz onu alayım bende.iki hazıra konayım
tamam listeye ekleyeyim seni..

evet kzılar listeme uyuyorum bazen az bile yiom çok geliyo

lahana yapıom ayşegl ama dun yokuk ya pazara gidemedim kaldı sebzeci geçerse alıp yapacam son 4 gne girdim yarıda kalsın isemiyorum 21 gun tamamlaaınca bi daha nasıl içecez bu lahana kurunu şekerim

gördum fato kadeim bile super nasıl zaıflamış işte bende öyle olacam allahın iznile

bide şu beşi bi yerdede aktardamı satılıyo

hahahaha araba değil tır lastiği mübarek

sibelim canım ozaman senin aldığın toz şeklinde demi yaprak değil ya
evet toz şeklinde ama tam değil yani..hafif çekilmş nasıl desem...
ben ekmek yemezsem doymam yavvv..sabah 2 dilim akşam da 2 dilim öğlnde 1 dilim yiyorum

en iyisi almamak..kalkıym tarçınlı elmamı yiym acıktım sanki...
öğlen çocuklara ıspanklı brokolili yoğurt çorbası yapmştm..hoşuma gitti..bi kase ydim bi dilim ekmekle...açlık çanları çalmadan gidiym de yiyim...

hımm aman iyi iyi..diyete devam tabi
ya lahana kürü sonra ara veriliyo sanırım.ama tam bilemeyecegim.bi bakayım ben araştırayım yazarım sonra..
senin neyin aksik kız tabi vercem insan istedikten sonra gidiyo yaaa..
benimki şu bim' marketlerde satılan beşi bi yerdeler varya onu aldım.ama daha hiç eçmedim emziriyirom yaa.korkuyum.

ayşegül al bence yorumları okudum ben iyi şeyler yazıyo..5 i biyerdeyle içilince daha iyiymmş ama emzirenler kullanmamalı..

ayşegül al bence yorumları okudum ben iyi şeyler yazıyo..5 i biyerdeyle içilince daha iyiymmş ama emzirenler kullanmamalı..

kız hem al diyon hem emzirenler içimez diyonne diyonn..
matemi alayam beşi biyerdemii.beşi biyerde evde var paketli duruyo ama daha içmedim.matede almadım sizden gödeyimde.yapraklımı alcam yoksa cekilmişmi bilemidim.sin ne derseniz artık bacılar

ikindi ara
2 orta boy kepekli galeta
domates salatalık
doğranmıyş hazır var.evdekiler yemedi şimdi.çöpe gidecek değilse ben yidim..

yok kız mateyi iç dedim...5 i bi yerdeyi içme anacım....
ikindi ara
2 orta boy kepekli galeta
domates salatalık
doğranmıyş hazır var.evdekiler yemedi şimdi.çöpe gidecek değilse ben yidim..

afiyet olsun...

yok kız mateyi iç dedim...5 i bi yerdeyi içme anacım....

afiyet olsun...

hımm sağol canım.içeyim ozaman.
amaan kocaman oldular yaa halamı bişey içmeyecegizz.ben bi netten araştırayım bakayım içiylirmiymişş.belkide küçük bebeler için diyorlar 6 aylık falan gibi bizimki kocaman oldu yaww:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…