2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

günaydın:)
akşam bi kase bamya yemeği,7-8 kaşık bulgur pilavı..

sabah 1bardak su,sonra 1 bardak limonlu su:)

iki dilim kepek ekmeğe tost,4 zeytin,domates taze brokoli(pek severim)çay

sonra da mate içicem..

bugün toplantımız var yine..az yicem tabiki..bu hafta en az 1kilo gitmeli

ayşgül bir haftada 1,5 kilo verdin kız...metabolizma hızlandıracak bişeye ihtiyacın yok bence senin...iyi gidiyosun işte..acele etme anacım..yaza iki ay var..gider gider merak etme..

wayyy sibel baya dikkat ediyon bakıyorum da.
öğlen ara öğün yeme gittiğin yerde az az ye akşamda salata yersin tamamdır işte.

zeynepcim sende iyi gidiyosun..kızıyorum haaaaaa...6 kilo verdin maşallah kız..bu ayda 5 gitse ne kalırki..ben 2 kilo verdm...küller benm başıma o zman

wayyy sibel baya dikkat ediyon bakıyorum da.
öğlen ara öğün yeme gittiğin yerde az az ye akşamda salata yersin tamamdır işte.

yok anacım herşey iyide mümkünse akşam yemek alıym ben
salata yersem 1 saat sonra acilden toplarlar beni

zeynepcim sende iyi gidiyosun..kızıyorum haaaaaa...6 kilo verdin maşallah kız..bu ayda 5 gitse ne kalırki..ben 2 kilo verdm...küller benm başıma o zman

kız beraber bıtırırız benımde yaklasık o kadar war kızzz yaza kadar gıtsın de aman

şafak senin 8 benim 13 hadi düz 15 yapayım
sen düz 15 diyosun bende düz bi 10 diyeyim..

afiyet olsun.oh devamm.

ayşgül bir haftada 1,5 kilo verdin kız...metabolizma hızlandıracak bişeye ihtiyacın yok bence senin...iyi gidiyosun işte..acele etme anacım..yaza iki ay var..gider gider merak etme..

kız bacım ilk oldu valla zatenn..her hafta böyle versem ne arayacagım canıma minnett.ama hep aynı gitmez gi.bakalım bu hafta nihayetinde adana yolu gözüküyo havalarda iyi.ehh orda yemem diyorum ama bakicizz.

ilk salatayla zor oluo evet ama bence bigün dene sen.olmadı gider yatarsın.

akşam bi deniym olmadı gece kalkar bi elma yerim...
valla ne iyi olur dayanabilirsem 2 günde bir salata yerim..

ya salata gayet doyurucu aslında. yanında 1 dılım ekmekle. yagsız bol lımonlu ben doyuruyor ya ne bılıyım. mısır beyaz peynır de koyunca hele ohhh mis her ogun yerım walla...

dün komşu geldi diyoki göbek gitmş kilo verdiğin belli oluyo..bana göre göbek gitmedi ama dışardan farkediliyo..eşimde zayıfladığın belli oluyodiyoayy pek bi sevindim..2 kiloyla böyleyse 10 kiloyla çağla şikel olurum ben ayollll

ya salata gayet doyurucu aslında. yanında 1 dılım ekmekle. yagsız bol lımonlu ben doyuruyor ya ne bılıyım. mısır beyaz peynır de koyunca hele ohhh mis her ogun yerım walla...

haa peynirli falan diyosun ben sade diye şeyettiydim..ekmekle falan yani olabilüü aslında...

haa peynirli falan diyosun ben sade diye şeyettiydim..ekmekle falan yani olabilüü aslında...

olabulur tabııı... ben peynırı sutu yogurdu yarım yaglı alıyorum. az peynır az da mısır ekleyınce walla hem doyuruyor hemde tadı super oluyo. yada lıght ton balıgı 3 gunde bı falan olabılır yagını suzup. yada coban salata. domates peynır ve sogan hımmmmmmm bayılırımmmmmm

günaydınkızlar akşam mercimek çorbası ve 2 kaşık makarna yedim ekmek yerine o kadar
sabahta 1 litre su hapımı içtim 1 dilim ekmek peynir o kaa
az önce 2 kayısı yedim yeşil çayımı içicem birazdanda bakalım bu hafta ne kadar gidicek

Günaydın bayanlar,
sabah bol limonlu ılık su içtim 250 ml
işyerimde şekersiz çay ve poaça yedim :78:
ardından limonlu mate çayı içtim(sadesini içemiyorum )
şimdi çilekli limonlu yeşil çay içiyorum.
bu hafta biraz dikkat edeyim bakayım belkim 1 kilocuk gider

serapcım iyi gidiyosun bence bu haftada gider senden bi kaç kilo...

ya sibelcim bu hafta iyi gitti cidden ihtiyacım varmış buna gerçi 1-1,5 bile gitse razıyım yani gider sanırım ilaç bitincede akupuntura devam edicem hedefime daha çok zar yaaaa

valla ben mate çayını sevdim..yeşil çaydan çok çok iyi geldi bana...limnlu denemedim bide onu deniym barim..

bu mateyı nerden aldınız aktardan mı hazırmı sız mı demlıyonuz bacılar. bende aktardan aldım kendım demledım ama tadı berbattı zaten besıbıyerdenın ıcınde mate de war.

serap cok guzel gıdıyosun bencede.
fatıma pogaca olmasa tam super olacak aslında...

oglene fırında levrek ve bol salata yıcem.ara ogun yok sabahtan 2 kayısı yedım dıye.
sımdıde besıbıyerde ıcıyorum lımonlu

valla ben mate çayını sevdim..yeşil çaydan çok çok iyi geldi bana...limnlu denemedim bide onu deniym barim..

Ben limonsuz içemedim mateyi, midem ağzıma geldi, herkesin damak zevki farklı oluyor işte.

Bence de poaça olmasa tam süper olacak ama evde canım istemiyor iştede başka alternatifim yok maalesef.

Ben mateyi sallama olanından içiyorum canım, doğa markalı meyankökü ve nane var içinde yerba mate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…