• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ben olsam azda olsa karnabahar mücver den yerdim, ben ne pişerse ondan az da olsa yiyorum

Son düzenleme:
Uyanınca 2 sb su içiniz.
Bir gün içersinde toplam 12-15 sb su içmeniz gereklidir.

SABAH: 2 dilim yağsız beyaz peynir veya 4 yk.lor peyniri
2 dilim çok tahıllı – çavdarlı veya tam buğday unundan ekmek
¼ bağ maydanoz üzerine bol limon sıkınız
Domates- salatalık ve roka ( serbest)
Açık çay veya yeşil çay ( şekersiz)

ARA: 1 adet elmayı dilimleyiniz üzerine 1 tk tarçın ekip tüketiniz

ÖĞLE: Izgara- haşlama yada fırında (sebzelide olabilir) 4 köfte kadar et-tavuk-balık- hindi
Büyük bir kase salata ( mevsim yeşilliklerinden) yağsız bol limonlu
3 dilim ekmek
1 adet soda
1 saat sonra 1 fincan yeşil çay

ARA: 1 sb yağsız süt veya 1 sb yoğurt
İçine 4 yk müsli
4 adet ceviz içi
1 yemek kaşığı kuru üzüm

AKŞAM: Büyük boy bir salata
8 yk zyt yağlı sebze yemeği
3 dilim ekmek (kepekli)
1 kase yoğurt yağsız

ARA: 2 adet elma + 12 adet kiraz

Gece yatmadan 2 sb su içiniz.

ben olsam azda olsa karnabahar mücver den yerdim, ben ne pişerse ondan az da olsa yiyorum

inan bende evde ne pişiyorsa ondan yiyom.azda olsa ama bu şimdi kızırtma olacakya haşlama yapayım kendime demiştim.ya yisim anca bi dilim yesemmii:27:

bende varım kızlar bende. en az 15-20 kg vermem lazım sanırım. şu an kaç kg bilmiyorum tez vakit bi digital tartı alıp katılcam aranıza pzt ye kalmaz bile. benide ekleyin. kaç kg bilmiyorum ama 65 iken (evlenmeden önce yani :( ) tam kararındaydım. ne zayıftım ne fazlam wardı. yine 65 istiyom ama güncel kilom kaç bilmiyorum onu tartı alınca soleyebılırım...

inan bende evde ne pişiyorsa ondan yiyom.azda olsa ama bu şimdi kızırtma olacakya haşlama yapayım kendime demiştim.ya yisim anca bi dilim yesemmii:27:

ya bende şekerle ilgili bi problem war sanırım. acıkınca elim ayağım boşalıyor başım ağrıyor. gözümü açıcak kolumu kaldırıcak halim olmuyor. iştah kesicek önerileriniz neler kızlar? nescafe dışında,onu sevmiyorum. ne tüketsek iştahı bastırır?

Uyanınca 2 sb su içiniz.

ÖĞLE: Izgara- haşlama yada fırında (sebzelide olabilir) 4 köfte kadar et-tavuk-balık- hindi
3 dilim ekmek
1 adet soda

İçine 4 yk müsli
4 adet ceviz içi
1 yemek kaşığı kuru üzüm

3 dilim ekmek (kepekli)
1 kase yoğurt yağsız

liste harika bacım.şimdi şu 5 fünlük diyeti yapalım.sonra normal düzenimize geçeriz diyom.ama ne dersiniz.

var hemde çok güzel, ben sade yeşilçay içemeyom
yaa paketmi nerden bulunur.

bende varım kızlar bende. en az 15-20 kg vermem lazım sanırım. şu an kaç kg bilmiyorum tez vakit bi digital tartı alıp katılcam aranıza pzt ye kalmaz bile. benide ekleyin. kaç kg bilmiyorum ama 65 iken (evlenmeden önce yani :( ) tam kararındaydım. ne zayıftım ne fazlam wardı. yine 65 istiyom ama güncel kilom kaç bilmiyorum onu tartı alınca soleyebılırım...

hoşgeldinn.tamam canım.ilk sırada güncelliyom.bilgilerini ver başladığın zaman ekleyeyimm..

Uyanınca 2 sb su içiniz.

3 dilim ekmek
1 adet soda

İçine 4 yk müsli
4 adet ceviz içi
1 yemek kaşığı kuru üzüm

3 dilim ekmek (kepekli)
1 kase yoğurt yağsız

bu listeyle aç kalınmaz gibi serapcım ama güzel ben beğendim.

ya bende şekerle ilgili bi problem war sanırım. acıkınca elim ayağım boşalıyor başım ağrıyor. gözümü açıcak kolumu kaldırıcak halim olmuyor. iştah kesicek önerileriniz neler kızlar? nescafe dışında,onu sevmiyorum. ne tüketsek iştahı bastırır?

bacım bol su.yeşil çay.yeşil elma.aralarda ben galate atıştırıyorum.degilse benimde elim ayagım titrer.şeker yok ama insan dayanamıyo.sen daha dikktli ol tabi

ye bence ama az aklın kalmasın

tarçınlı süt iç zeynepcim tatlı krizine de iyi geliyor

yaa paketmi nerden bulunur.

marketler de var dogandan çilekli yeşil çay

ben çıkıyorum ayrıcana akşam yada yarın görüşmek üzere öptümmmm

güle güle..

ya sütü çayı.kahveyi şekersiz içebiliyorum ben.bende sorun olmuyo..yumurtaya.domates salataık gibi şeylere tuz atmadan kolayca yerim.alıştım artık.eşim bile alıştı.atmayız biz.

süt içip galeta atıştırayım madem bende acıkınca.
yeşil çay gerçekten iyi geliyor mu?
elma sirkesi aldım onu da deniyim diyorum sabahları 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı gerçi tadı berbat ötesi ama olsun...

süt içip galeta atıştırayım madem bende acıkınca.
yeşil çay gerçekten iyi geliyor mu?
elma sirkesi aldım onu da deniyim diyorum sabahları 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı gerçi tadı berbat ötesi ama olsun...

şu elma sirkesini bende alıyım bari pek övdünüz..:)))
galete ve meyve yiyom bende.ikisi bi arada yanı.
yeşil çay çok iyi geliyo evet..günde iki fincan içiyorum..

Back
X