sağolun arkadaşlarım içimi rhatlattınız, şimdilik bişey yok asayiş berkemal. ama nasıl korktum anlatamam. wc deyken bakıyorum kontrol ediyorum kendimi ,bişey yok tertemiz yani. İnşallah olmaz gene. çok korktum anlatamam size ya. bacaklarım titredi ya bişey olursa diye.
yarın sabah doktora gidcem size haber veririm canlarım benim, sağolun tekrar. dikkat edin kendinize. valla yatıyorum bol bol uzanıyorum ben hep.
toxicdaisy topiğe gelmişsin canım, nasılsın? iyi misin?
fifa canım nasılsın
kızlar ben hiç iyi değilim cumartesi geceden beri kanamam var progestana başladım bu gün 6 :30 da dr randevum var ne olur benim ve bebeğim çin dua edinn inşallah saglıkla annesini babasını bekliyor olsun çok korkuyoruz bebeğime bişe olmasın ne olur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıklı olsun(((((((((((((((
ben akşamdan beri ağlıyorum çok korkuyorum akşam wc ye girdim sölemesi ayıp kurulandığımda peçetede pembe pembe akıntı gördüm kırmızı değil pembemsiydi, o oldu bi daha gelmedi, fakat sonra kahverengi yani tabiri caizse neskafe rengi gibi devam etti sabaha kadar, şimdi temiz bişey yok. ama nasıl korkuyorum bişey olursa diye anlatamam doktorumu aradım progestan al bugün dedi, sabah gel bi bakalım dedi.
sizde de oldumu böyle bişey nolur yardım edin neydi o öyle, hiç olmamışltım öle kaldığımdan beri. kötü bişey değildir dimi. kırmızı değildi bi kere pembe geldi bi daha gelmedi. sonra kahverengiye döndü şimdi yok bişey.
böyle bişey yaşayan yada bilen varmı nolur yazın delircem. yerleşme kanaması dedikleri bumu oluyo ama zannetmiyorum benimki yerleşeli oldu baya. 7+4üm.
kıslar bişi sorucam ben son satıma göre 7+ 3 günlük hamileyim ama en son doktora gittiğimizde ultrasondan sonra doktor bana 5+5 günlük hamilesin dedi hangisi doğru siz hangisini dikkate alıyosunuz2. doğrudur muhtemelende yinede merak ettim
kızlar ben hiç iyi değilim cumartesi geceden beri kanamam var progestana başladım bu gün 6 :30 da dr randevum var ne olur benim ve bebeğim çin dua edinn inşallah saglıkla annesini babasını bekliyor olsun çok korkuyoruz bebeğime bişe olmasın ne olur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıklı olsun(((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?