2010 Şubat Anneleri

sağolun arkadaşlarım içimi rhatlattınız, şimdilik bişey yok asayiş berkemal. ama nasıl korktum anlatamam. wc deyken bakıyorum kontrol ediyorum kendimi ,bişey yok tertemiz yani. İnşallah olmaz gene. çok korktum anlatamam size ya. bacaklarım titredi ya bişey olursa diye.
yarın sabah doktora gidcem size haber veririm canlarım benim, sağolun tekrar. dikkat edin kendinize. valla yatıyorum bol bol uzanıyorum ben hep.

canım benim bende 5.hafta yaşadım önce kahverengi leke ardından pempe akıntım olmuştu bende çok üzülmüştüm.bu sefer olmayacak diye umutsuzlaşmıştım bile ama pembe akıntı geçti birkaç gün kahverengi akıntım devam etti toplam dört günbenimde moralim çok bozuktu ama şimdi herşey yolunda bazen olur böyle şeyler.kendini üzme.dikkat et kendine bol dinlen canım geçmiş olsunopuyorumnanaktan

kıslar bişi sorucam ben son satıma göre 7+ 3 günlük hamileyim ama en son doktora gittiğimizde ultrasondan sonra doktor bana 5+5 günlük hamilesin dedi hangisi doğru siz hangisini dikkate alıyosunuz2. doğrudur muhtemelende yinede merak ettim

kızlar ben hiç iyi değilim cumartesi geceden beri kanamam var progestana başladım bu gün 6 :30 da dr randevum var ne olur benim ve bebeğim çin dua edinn inşallah saglıkla annesini babasını bekliyor olsun çok korkuyoruz bebeğime bişe olmasın ne olur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıklı olsun (((((((((((((((

canımmm çok geçmiş olsun üzme kendini stres yapmamaya çalış ferah tut içini dualarım seninle..:teselli:

günaydın herkese güzel günler dilerimm

ebru geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini senden ayırmasın inş...

kızlar benim 6 . haftam doldu haftaya cumartesi 7 haftalı olucak inş. kalp atışları için doktora gidicem inş. size birşey sorucam.
özel doktor muaynanesinemi gideyim muayne ücreti 100 lira yoksa anlaşmalı özel hastanelerde bakıyo ya ücreti 20 lira 30 lira felan oluyo öle biyeremi gideyim arkadaşım dioki sadece kalp atışlarını duymaya gidiceksin özele gitmek için daha erken hastaneye git dio sizce ne yapayım

canım çok geçmiş olsun Allahım tekrar yaşatmasın inşallah.. ne zaman geliceksin doktordan iyi haberlerle dönersin canım inşallah mutlaka yaz bizede..

canım bende en son gittiğimde bebişim 1 hafta küçük çıkmıştı ama onlar sadece gelişimine bakmak için ölçüyor dikkat ettiysen çok fazla detaya inerek ölçü almıyorlar orda 1 mm bile 1 gün değiştiriyor.. bende doktora 1 hafta küçük çıktı dediğimde evet ama biz yine sat'a göre takip edicez demişti...

canım çok geçmiş olsun hayırdır inşallah ya neler oluyo böyle topiğimize nazar mı değdi Allah bir daha hiçbirimize göstermesin duyurmasın böyle şeyler ya kanaması lan bütün arkadaşlarımında doktordan yüzleri gülerek çıkmalarını sağla yarabbim Allah hepimizi korusun en baştada bebişlerimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…