2010 Şubat Anneleri

özel hastanelerde tam ilgilenmiyor galiba ben gittim özel hastaneye özel muayenehaneme gel dedi doktor ama her hastanede aynı olmaz belki

özel hastanelerde tam ilgilenmiyor galiba ben gittim özel hastaneye özel muayenehaneme gel dedi doktor ama her hastanede aynı olmaz belki

of valla napıcam benn
herşeyin aksliğide beni buıluyo doktorun cinsi ilgisizi felan ama fazla takmamak gerek galiba rastgele gitmekmi lazımdır nee

canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, iyi haberlerle dönersin inş.

bence özele gidip o kadar para vermene gerek yok, özel hastanelerde ün yapmış iyi bi doktor bul. orada nasıl bilmiyorum ama ben özel hast gidiyorum.önceki gittiklerimde 20 TL idi şimdi 10 TL veriyorum ve doktorum kapıda karşılıyor, kapıya kadar uğurluyor, psikolog gibi.. çok mutlu ayrılıyorum hastaneden..

çok haklısın ya, topiğe nazar değdi sanırım..iyi dileklerine katılıyorum, inş en kısa zamanda gider bu karabulut üzerimizden..

of valla napıcam benn
herşeyin aksliğide beni buıluyo doktorun cinsi ilgisizi felan ama fazla takmamak gerek galiba rastgele gitmekmi lazımdır nee

valla doğru doktoru bulmak çok zor özel hastaneye gittim muayenehaneme gel dedi başka doktoro gittim kan değerlerimi 22400 ü 2400 olarak gördüğü için bebeğin çok sağlıksız dedi valla ne yapcağımı bende bilmiyorum özel muayenehanesine gidersen ilgileniyorlar

YAREN_H canım sen hangi doktora gidiyosun söylemende bi sakınca yoksa...aynı şehirdeyizde fikir olsun diye...ben daha doktoruma karar veremedim

canımmmm geçmiş olsun dualarımız seninle. Rabbim korusun seni.. Bebeğini sana bağıslasın.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: iyi haberlerle gelinnn...

bazı doktorlar özeline bile çağırmıyormuş hatanede bulabilrsin diomuşlar zübeyde hanımda sühendan benderlli var arkdaşım ona gidio.
ama çalıştığımız için sürekli izin almaktanda utanıyorum hastanelere gidip sıra bekle randvu almak için sabahın köründe gitt felan sıra gelince ultrason sırası bekle sonuç için öğleden sonrası ertesi günü bekle keşke daha çabuk olsa bu işlre bu yüzden özele gitmek zorunda kalıyoruz

evet çalışınca zor ama allahtan benim iznim salı günü hamile olduğumu öğrendiğimden beri her hafta doktora gidiyorum bir test yaptırdım test sonuçları hep farklı günlerde çıkıyor bende izin alamadığım için her teste izin günümde gidiyorum 3 haftadır bu testler için koşturuyorum

ya çalşan bir bayan olmak zor işte
ama bebeğimiz için değer napalım

ben devlet hastanesine gidiyorum öğleden sonra gittiğim için sıra beklemiyorum ve doktorumdan çooooooooook memnunum çok güzel ilgileniyor hem de güler yüzlü insanın moralini bozmuyor.

hiç sevmiyorum şu pazartesi sabahlarını
gecede uyuyamadım basım çok ağrıyo
akşam nasıl olur bugün nasıl biter ya çok uykum var

şimdi doktordan geldim zor bekledim haftasonu geçsin de doktora gideyim die çok korkmuştum çünkü, neyse gittim vajinal baktı bebeğimi gördüm büyümüş kalbide atıyodu pıt pıt pıt.. sesini de duydum içim rahatladı çok şükür. ama düşük tehlikesi var dedi, bende anlamadım öyle şar şar kanamam olmadıki, sadece 1 defa pembe su geldi o da çok az, akşam da geldi o da bi kerelik. sildim geçti. bi daha kesildi, şimdi hafif kahverengimsi.
benim size sorcağaım şey şu aslında, doktor "progestan" diye bi hap yazdı, aldım hemen, bugün başlıycam ama bu hap konusunda ne biliyosunuz yan etkisi falan varmı kanama yaptırması gibi bişeyler ne bileyim adını duymuştum kullananınız vardır yazsanıza nasıl bi hap bu kanama manama yaptırmıyo dimi.

ne güzel bebişin kalbi aatıyohihoyyyt
progestan bebğin tutunmasını sağlayan gebelik hormonudur
sen doktorunu dinle canım ilac öyle mi böyle mi
diye düşünme
ben kanama gecirdiğimde onun iğnesini vuruldum bebk düşmesin diye

Turkkahvesi ben kullanmadım ama bu ilaç zaten düşük tehlikesi olanlarda kullanılıyor. Kullanman gerek.

canım inşallah iyi haberlerle gelirsin, Rabbim bebişini sana bağışlar inşallah, dualarımız seninle cnm

bu arada herkese merhaba, nasılsınız kızlar??

essemayit cnm, özel muayene mi yoksa özel hastane mi diye sormuşsun cnm ama hastanesine ve dr.na göre bile değişebilen bir durum, ben özel hastaneye gidiyorun ve 24 saat muayeneleri var, benim gitmeyi tercih ettiğim dr. ise geceleri ve hafta sonları hiç olmuyordu üstelik özel muayenehanesi varmış onu da söylemiyordu ama ben riskli gebelik olduğum için bana ısrarım sonunda ev muayene cep bütün tel.no.larını verdi ama herkese vermediğinden başka hastalara söyleme dedi

bu arada hem özelde hem devlette kendi dr.un dışında kim muayene ettiyse bugüne kadar nedendir bilmem hep yanlış teşhis koydular o yüzden çevrenden iyice araştır ona göre dr. seç cnm, bi de ne kadar özel muayeneye gitsende tahliller için genelde senin yine hastaneye gitmen gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…