kızlar benim 6 . haftam doldu haftaya cumartesi 7 haftalı olucak inş. kalp atışları için doktora gidicem inş. size birşey sorucam.
özel doktor muaynanesinemi gideyim muayne ücreti 100 lira yoksa anlaşmalı özel hastanelerde bakıyo ya ücreti 20 lira 30 lira felan oluyo öle biyeremi gideyim arkadaşım dioki sadece kalp atışlarını duymaya gidiceksin özele gitmek için daha erken hastaneye git dio sizce ne yapayım
özel hastanelerde tam ilgilenmiyor galiba ben gittim özel hastaneye özel muayenehaneme gel dedi doktor ama her hastanede aynı olmaz belki
kızlar ben hiç iyi değilim cumartesi geceden beri kanamam var progestana başladım bu gün 6 :30 da dr randevum var ne olur benim ve bebeğim çin dua edinn inşallah saglıkla annesini babasını bekliyor olsun çok korkuyoruz bebeğime bişe olmasın ne olur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıklı olsun(((((((((((((((
kızlar benim 6 . haftam doldu haftaya cumartesi 7 haftalı olucak inş. kalp atışları için doktora gidicem inş. size birşey sorucam.
özel doktor muaynanesinemi gideyim muayne ücreti 100 lira yoksa anlaşmalı özel hastanelerde bakıyo ya ücreti 20 lira 30 lira felan oluyo öle biyeremi gideyim arkadaşım dioki sadece kalp atışlarını duymaya gidiceksin özele gitmek için daha erken hastaneye git dio sizce ne yapayım
canım çok geçmiş olsun hayırdır inşallah ya neler oluyo böyle topiğimize nazar mı değdi Allah bir daha hiçbirimize göstermesin duyurmasın böyle şeyler ya kanaması lan bütün arkadaşlarımında doktordan yüzleri gülerek çıkmalarını sağla yarabbim Allah hepimizi korusun en baştada bebişlerimizi....
bence özele gidip o kadar para vermene gerek yok, özel hastanelerde ün yapmış iyi bi doktor bul. orada nasıl bilmiyorum ama ben özel hast gidiyorum.önceki gittiklerimde 20 TL idi şimdi 10 TL veriyorum ve doktorum kapıda karşılıyor, kapıya kadar uğurluyor, psikolog gibi.. çok mutlu ayrılıyorum hastaneden..
ben bursadayım canım sen nerdesin
senin dediğin mantıklı özelden bi ünlü doktor bulayımda gidiyim en iyisi
of valla napıcam benn
herşeyin aksliğide beni buıluyo doktorun cinsi ilgisizi felan ama fazla takmamak gerek galiba rastgele gitmekmi lazımdır nee
kızlar ben hiç iyi değilim cumartesi geceden beri kanamam var progestana başladım bu gün 6 :30 da dr randevum var ne olur benim ve bebeğim çin dua edinn inşallah saglıkla annesini babasını bekliyor olsun çok korkuyoruz bebeğime bişe olmasın ne olur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıklı olsun(((((((((((((((
valla doğru doktoru bulmak çok zor özel hastaneye gittim muayenehaneme gel dedi başka doktoro gittim kan değerlerimi 22400 ü 2400 olarak gördüğü için bebeğin çok sağlıksız dedi valla ne yapcağımı bende bilmiyorum özel muayenehanesine gidersen ilgileniyorlar
bazı doktorlar özeline bile çağırmıyormuş hatanede bulabilrsin diomuşlar zübeyde hanımda sühendan benderlli var arkdaşım ona gidio.
ama çalıştığımız için sürekli izin almaktanda utanıyorum hastanelere gidip sıra bekle randvu almak için sabahın köründe gitt felan sıra gelince ultrason sırası bekle sonuç için öğleden sonrası ertesi günü bekle keşke daha çabuk olsa bu işlre bu yüzden özele gitmek zorunda kalıyoruz
evet çalışınca zor ama allahtan benim iznim salı günü hamile olduğumu öğrendiğimden beri her hafta doktora gidiyorum bir test yaptırdım test sonuçları hep farklı günlerde çıkıyor bende izin alamadığım için her teste izin günümde gidiyorum 3 haftadır bu testler için koşturuyorum
günaydın kızlar
ben devlet hastanesine gidiyorum öğleden sonra gittiğim için sıra beklemiyorum ve doktorumdan çooooooooook memnunum çok güzel ilgileniyor hem de güler yüzlü insanın moralini bozmuyor.
şimdi doktordan geldim zor bekledim haftasonu geçsin de doktora gideyim die çok korkmuştum çünkü, neyse gittim vajinal baktı bebeğimi gördüm büyümüş kalbide atıyodu pıt pıt pıt.. sesini de duydum içim rahatladı çok şükür. ama düşük tehlikesi var dedi, bende anlamadım öyle şar şar kanamam olmadıki, sadece 1 defa pembe su geldi o da çok az, akşam da geldi o da bi kerelik. sildim geçti. bi daha kesildi, şimdi hafif kahverengimsi.
benim size sorcağaım şey şu aslında, doktor "progestan" diye bi hap yazdı, aldım hemen, bugün başlıycam ama bu hap konusunda ne biliyosunuz yan etkisi falan varmı kanama yaptırması gibi bişeyler ne bileyim adını duymuştum kullananınız vardır yazsanıza nasıl bi hap bu kanama manama yaptırmıyo dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?