ben bursadayım canım sen nerdesin
senin dediğin mantıklı özelden bi ünlü doktor bulayımda gidiyim en iyisi
YAREN_H canım sen hangi doktora gidiyosun söylemende bi sakınca yoksa...aynı şehirdeyizde fikir olsun diye...ben daha doktoruma karar veremedim
hiç sevmiyorum şu pazartesi sabahlarını
gecede uyuyamadım basım çok ağrıyo
akşam nasıl olur bugün nasıl biter ya çok uykum var
şimdi doktordan geldim zor bekledim haftasonu geçsin de doktora gideyim die çok korkmuştum çünkü, neyse gittim vajinal baktı bebeğimi gördüm büyümüş kalbide atıyodu pıt pıt pıt.. sesini de duydum içim rahatladı çok şükür. ama düşük tehlikesi var dedi, bende anlamadım öyle şar şar kanamam olmadıki, sadece 1 defa pembe su geldi o da çok az, akşam da geldi o da bi kerelik. sildim geçti. bi daha kesildi, şimdi hafif kahverengimsi.
benim size sorcağaım şey şu aslında, doktor "progestan" diye bi hap yazdı, aldım hemen, bugün başlıycam ama bu hap konusunda ne biliyosunuz yan etkisi falan varmı kanama yaptırması gibi bişeyler ne bileyim adını duymuştum kullananınız vardır yazsanıza nasıl bi hap bu kanama manama yaptırmıyo dimi.
şimdi doktordan geldim zor bekledim haftasonu geçsin de doktora gideyim die çok korkmuştum çünkü, neyse gittim vajinal baktı bebeğimi gördüm büyümüş kalbide atıyodu pıt pıt pıt.. sesini de duydum içim rahatladı çok şükür. ama düşük tehlikesi var dedi, bende anlamadım öyle şar şar kanamam olmadıki, sadece 1 defa pembe su geldi o da çok az, akşam da geldi o da bi kerelik. sildim geçti. bi daha kesildi, şimdi hafif kahverengimsi.
benim size sorcağaım şey şu aslında, doktor "progestan" diye bi hap yazdı, aldım hemen, bugün başlıycam ama bu hap konusunda ne biliyosunuz yan etkisi falan varmı kanama yaptırması gibi bişeyler ne bileyim adını duymuştum kullananınız vardır yazsanıza nasıl bi hap bu kanama manama yaptırmıyo dimi.
canım inşallah iyi haberlerle gelirsin, Rabbim bebişini sana bağışlar inşallah, dualarımız seninle cnm
bu arada herkese merhaba, nasılsınız kızlar??
essemayit cnm, özel muayene mi yoksa özel hastane mi diye sormuşsun cnm ama hastanesine ve dr.na göre bile değişebilen bir durum, ben özel hastaneye gidiyorun ve 24 saat muayeneleri var, benim gitmeyi tercih ettiğim dr. ise geceleri ve hafta sonları hiç olmuyordu üstelik özel muayenehanesi varmış onu da söylemiyordu ama ben riskli gebelik olduğum için bana ısrarım sonunda ev muayene cep bütün tel.no.larını verdi ama herkese vermediğinden başka hastalara söyleme dedi
bu arada hem özelde hem devlette kendi dr.un dışında kim muayene ettiyse bugüne kadar nedendir bilmem hep yanlış teşhis koydular o yüzden çevrenden iyice araştır ona göre dr. seç cnm, bi de ne kadar özel muayeneye gitsende tahliller için genelde senin yine hastaneye gitmen gerekecek
Merhaba arkadaşlar.
Türk kahvesi ben de progestan kullanıyorum. Günde 4 tane hem de... Doktora bulantılarımı iyice kötüleştiriyor dediğimde vajinal al dedi. Üstelik benim 5. haftada kanamam olmuştu. Doktora gittiğimizde sekreter kız "öyle bir durum olduğunda hemen vajinal progestan al" dedi. O günden beri ben de unutup ters bi hareket yaptığımda hemen vajinal progestan alıyorum tedbir amaçlı.
Ebru1987 dediğim gibi benimde 5. hafta kanamam oldu. Cumartesi gecesiydi. Pazar sabahı dr u aradım "bazı gebelerde böle durumlar olabiliyor endişelenme, progestanı 4 e çıkar,dinlen, pazartesi görüşürüz" demişti. O gün hep yattım. P.tesi gittiğimizde ise çok şükür sapasağlamdı bebişim. Gönlünü ferah tut. Allahın izniyle, inşallah senin de bebeğin sapasağlamdır.
hayatım sağol fikirlerin için
kızlar slm Allahım miniklerinizi korusun.Şunu bilinki moral çok etkiliyor bebişlerinizi o yüzden kötü şeyleri aklınızdan atın.:teselli:ben sürekli uçukluyorum kızlar ya ilaçta süremiyorum tabi mafoldumben biri sönüo biri çıkıo.tamda dudağımın kenarında ne konuşabiliyorum ne yemk yiyebiliorum zaten herşeyden tiksiniyorum birde bu çıktı:1no2:
canım geçmiş olsun temi bir bez ya da mendili ütü ile iyice ısıt sonra uçuğunun üzerine sıcak olarak bastır, benim arkadaşımda uçuk çok çıkar o böyle geçtiğini söylemişti, bi dene istersen:teselli:
deniyeyim cnm onuda inşallah iyi gelir saol.denemediğim şey kalmadı sen nasılsın?
ben bişi yazdımmı herkes kayboluyo ortalıktan vallahi bi daha bişi yazmıcam zaten yeterince alınganım herkes birbiriyle arkadaş ben yazınca kimseden ses çıkmıyo küstüm oynamıyorum ya:sinifsinif:senağlama
selam kızlar
sabahtan beri 3 günlük gçmişi okuyorum amma yazmışsınız :)
nasılsınız?
ben bugun fenayım
bulantılarım kusmaya dönmek üzere çok zorlanıyorum
çubuk krakerde fayda etmiyor artık
ilk kez böyle oldum fenayım
zaten artık ne tatlı yiyorum ne yemek
tuzlu limonlu salata falan resmen açım
ben nasıl besleyecegim bebişimi
çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?