2010 Şubat Anneleri

ben bursadayım canım sen nerdesin
senin dediğin mantıklı özelden bi ünlü doktor bulayımda gidiyim en iyisi

kayseriiii

YAREN_H canım sen hangi doktora gidiyosun söylemende bi sakınca yoksa...aynı şehirdeyizde fikir olsun diye...ben daha doktoruma karar veremedim

canım ben melikgazi hast. mehmet cahit gözüakça'ya gidiyorum ve dediğim gibi çok memnunum. kayseri'de kime dediysem tanıyor ve daha 1 kişiden bile olumsuz bişey duymadım.

hiç sevmiyorum şu pazartesi sabahlarını
gecede uyuyamadım basım çok ağrıyo
akşam nasıl olur bugün nasıl biter ya çok uykum var

aynen pazartesi günlerini sevmiyorum..

tatlım çok şükür, kalp atışını duymuşsun. senin adına çok sevindim inan.. progestan düşük için. bence de yan etkisini falan boşver, doktor kullan dediyse kullan..Düşük tehlikesi varsa artık 550000 kat daha fazla dinlenmen gerekiyor :) ihmal etme güzellik, hadi gözün aydın yeniden..

canım hayırlı olsun bebişini görmüşsün pıt pıtları da duymuşsun, ne mutlu darısı tüm bekleyenlere olsun,

ben şuan 3.kutu progestanı bitşrmek üzereyim cnm ve şu ana kadar kesin bundandır diyebileceğim bir yan etkisi olmadı, kanamayı artırmaz cnm, tam tersine kanamaların olmaması bebeğin tutunması için bu ilaç, bir de kendine çok dikkat eğer dr.un risk var dediyse zorunlu ihtiyaçların dışında kalkma ayaklarının altına yastık koy ve iş yapmaya falan kalkışma, sen kendine dikkat et yeterki bebişin işallah hep seninle olur,

türkkahvesi canım çok sevindimmmm ohh walla çok üzülmüştüm ya kötü şeyler duymak istemiyorum ya zaten birkaç arkadaşın başına geldi böyle üzücü şeyler Allah başka yaşatmasın inşallah bundan sonra hep sıkıntısız kanamasız sancısız geçer inşallah hamileliklerimiz.... tek derdimiz iştahımız olsun ben 5 kilo aldım ben 10 kilo aldım:)))

Merhaba arkadaşlar.

Türk kahvesi ben de progestan kullanıyorum. Günde 4 tane hem de... Doktora bulantılarımı iyice kötüleştiriyor dediğimde vajinal al dedi. Üstelik benim 5. haftada kanamam olmuştu. Doktora gittiğimizde sekreter kız "öyle bir durum olduğunda hemen vajinal progestan al" dedi. O günden beri ben de unutup ters bi hareket yaptığımda hemen vajinal progestan alıyorum tedbir amaçlı.

Ebru1987 dediğim gibi benimde 5. hafta kanamam oldu. Cumartesi gecesiydi. Pazar sabahı dr u aradım "bazı gebelerde böle durumlar olabiliyor endişelenme, progestanı 4 e çıkar,dinlen, pazartesi görüşürüz" demişti. O gün hep yattım. P.tesi gittiğimizde ise çok şükür sapasağlamdı bebişim. Gönlünü ferah tut. Allahın izniyle, inşallah senin de bebeğin sapasağlamdır.

hayatım sağol fikirlerin için

kıZLAR SAğolun ben şimdi uzanmaya gidiyorum bütün gün yatıcam. artık taaaa akşama falan bakarım neler yazmışsınız.. öptüm hepinizi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. hep dualarımdasınız. Sizleri seviyorum.. Hadi hoşçakalın.. opuyorumnanaktan

canım bişey soracağım günde dört tane alıyorum demişsin progestan 100 lük tablet mi yoksa 200 lük tablet mi, ben 200 lük ten günde 3 tane alıyorum, bi de ben dr.a sordum vajinal mi yoksa ağız yoluylamı alacağım diye ağızdan dedi ama benim de kanamalarım oluyor arada acaba o zamanlar vajinal alsammıki??

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için türk kahvesi çok geşçmiş olsun cnm ben de progestanı önceden kullanmıştım 7+4 olana kadar sonra gerek yok dedi dr bıraktım ama keşke bırakmasaydım progestanın faydası var zararı yok inş ben de bebeğimin kalbinin attıgını görürüm inş saglıklıdır allahım herkesin bebeğini koruısun inş benim bebeğimide korusun

ebru canım kalbini ferah tut, inşallah bebeğin seninledir, dualarımız seninle cnm

kızlar slm Allahım miniklerinizi korusun.Şunu bilinki moral çok etkiliyor bebişlerinizi o yüzden kötü şeyleri aklınızdan atın.:teselli:ben sürekli uçukluyorum kızlar ya ilaçta süremiyorum tabi mafoldumben biri sönüo biri çıkıo.tamda dudağımın kenarında ne konuşabiliyorum ne yemk yiyebiliorum zaten herşeyden tiksiniyorum birde bu çıktı:1no2:

canım geçmiş olsun temi bir bez ya da mendili ütü ile iyice ısıt sonra uçuğunun üzerine sıcak olarak bastır, benim arkadaşımda uçuk çok çıkar o böyle geçtiğini söylemişti, bi dene istersen:teselli:

deniyeyim cnm onuda inşallah iyi gelir saol.denemediğim şey kalmadı sen nasılsın?

günaydın kızlaaar moralleri yüksek tutalım sıcaklarla mücadeleye devam edelim ben biraz zorlanıyorum ama yapılacak bişi yok hemde çalışırken.
kızlar ben bi kaç kere belimin üzerine düşmüştüm eskiden (biraz sakarımdırda) acısı şimdi çıkıyor kilomda var bazen sağ ayağımın üzerine basamıyorum kitleniyorum sanki 3. ayda hamilelik platesine başlıcam beli kuvvetlendirmek için doktorumla öyle konuştuk bide karnım çok şiş böyle şişliği olan varmı aranızda

deniyeyim cnm onuda inşallah iyi gelir saol.denemediğim şey kalmadı sen nasılsın?

sağol cnm ben de şükür iyiyim hafta sonu lekelenme ve kanamam artmıştı ama şimdi şükür azaldı biraz, uçuk için söylediğimi gün içinde ara ara yap cnm, inşallah iyi olur,

anneolmakistiyoruuuum cnm benim de karnımda şişlik var ama sanırım benimki kabızlıktan da olabilir

ben bişi yazdımmı herkes kayboluyo ortalıktan vallahi bi daha bişi yazmıcam zaten yeterince alınganım herkes birbiriyle arkadaş ben yazınca kimseden ses çıkmıyo küstüm oynamıyorum ya:sinifsinif:senağlama

selam kızlar
sabahtan beri 3 günlük gçmişi okuyorum amma yazmışsınız :)
nasılsınız?
ben bugun fenayım
bulantılarım kusmaya dönmek üzere çok zorlanıyorum
çubuk krakerde fayda etmiyor artık
ilk kez böyle oldum fenayım
zaten artık ne tatlı yiyorum ne yemek
tuzlu limonlu salata falan resmen açım
ben nasıl besleyecegim bebişimi
çok üzülüyorum

canım ben yazdım ya, bir üst mesaja baksan :)) aryaya cevap verdiğim mesajın 2. paragrafı seninle ilgili, hemen alınma, bak o zaman ben de yazdıklarım tam okunmuyor diye alınayım mı :teselli:

cnm geçmiş olsun, yemek için biraz zorlasan olmuyor mu cnm, ya da başka hafif bulantı yapmayacak şeyler yok mu yiyebileceğin, biraz sabret cnm inşallah sen ve aynı durumdaolan herkesin bulantıları en kısa zamanda geçer

mrb kızlar allah hepinizin bebişini sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bende 2009 şubat annesiyim..bişi sorcam.......folik asit kullanıyomusunuz çok önemli bebekte oluşabilecek bazı kusurları önlüyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…