canım ben ocak annelerine sordum birininki 9. hafta geçmiş. benim bir arkadaşım var o da 9. haftayı devirdi o da bulantım olmuyor artık diyor.
ya inşallah bizimki de hemencecik geçer.
69 kişi olduuuukkkk opuyorumnanaktan çok güzel
kızlar bikaç kişi hariç hep bulantımız var da acaba sabahları istifra eden(afedersiniz) var mı?
ocak annelerine sordum biri 9. ayında bulantısının geçtiğini söyledi. acaba bizimki de geçer mi?
slm kizlar nasilsiniz? ben iyice tuhaflastim 1 gun cok iyiyim 1 gun cok fenayim istifra etmeye de basladim, zaten istahim yoktu yediklerim de bosa gidince moralim bozuluyor.
Ama hafta sonu kara gittik cok guzeldi cok eglendim biraz temiz hava da iyi geldi sanirim. biliyorum siz orda sicaklarla bogusuyorsunuz, Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Selam Arkadaşlar,
Ben de şubat 2010 annesi olacağım Allah'ın izniyle. Normal doğum tarihini doktor 1 Mart olarak söyledi ama o günlere kalmayacak 20 şubat gibi hazırla kendini dedi. Ben şu an 6+1'im, aynı Essemayit gibi. Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum.
Allah yardimcin olsun cnm, bende muz pardon ama kabizlik yapiyor oyuzden yiyemiyorum ama icimi rahatlatiyor.. senin tam tersine surekli uyumak istiyorum midem bulanmasin diye.. ne yiyecegimi sasiriyorum cunku uyanikken.. kraker falan gormek istemiyorum artik :sm_confused:
günaydın şekerler..
ben bu gece rüyamda, erkek çocuğumun sünnet düğününü yapıyordum :) memlekette yemek veriyorduk, buradaki çevremiz de az olduğu için, küçük bir kutlama yapıyorduk..yani bunları bu şekilde yapayım diye planlıyordum. hayırlara gitsin.
fifacım başın sağolsun,allah rahmet eylesin
ayy ben de çok severim kabak tatlısını..
Hamiş listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
canım bende 4+4 ken doktora gittim ultaronda keseyi gördüm keseyi 4+5 olarak ölçtüler
4 haftalıkken kandeğerim 3392 çıktı herkes yüksek, ikizdir kesin dedi ben tutuştum tabi hemen 4 gün içinde ultrasona gittim kese göründü ikiz deilmiş , doktor pek bişiy demedi bir ay sonra gel dedi tabi bi polikliniğe gittim ilgisizlerdi nezaman doğum olur sölemedi aslında erken gelmişin die tersledi doktor dua et kese görünmüş dedi şimdi 7 hafta dolsun kalp atışları için gidicem inş. özele gitsem erken daha kalp atışını duymak için özele paramı yedircen diolar hastneye git diolar napıcağımı şaşırdım canım yaa
herkese günaydın kızlar allahıma çok şükür olsun dün bebeğimi gördüm gayet saglıklıymış bize naz yapmış bu ara ona günlükte bişeler yazmadım ya galiba dikkat çekmek istedi sıpam allahıma çok şükür ki sağlıgı yerinde 20-30 gr bişeymiş daha buyu 3.5 cm olmuş eli kolu bacagı oluşmuş zıplıyodu yavrum çok şükür allahıma rabbim saglık versin cümlesine inş maşşallah bebeğime üzdüğü gibi de mutlu etti :))))))))
canım ben ocak annelerine sordum birininki 9. hafta geçmiş. benim bir arkadaşım var o da 9. haftayı devirdi o da bulantım olmuyor artık diyor.
ya inşallah bizimki de hemencecik geçer.
69 kişi olduuuukkkk opuyorumnanaktan çok güzel
Essemayit'çim,
Bence bir doktor edinmelisin kendine. Hamileliğini baştan sona takip edecek birini. Evet özel doktorların aralarında paragözler çok ama güvenebileceğin birinin kontrolünde hamileliğini sürdürmek de bize rahatlık verir gibi geliyor. Poliklinikte de tek doktor mu var, başka biri varsa ona görünmeyi deneyemez misin?
bitanem ben eklemedim listeyle yaren arkadaşımız ilgileniyor sanırım ondan riça ettim benim bilgilerimi de eklemesi için...eminim yaren arkadaşımız seninkinide benimkinide düzenleyeektir bitanem...selkie benide listeye eklemişsin çok sevindim sağol çok incesin
tam bilgilerimi yazayım
yaşım 27 sat 25 mayıs kilom 50 tahmini doğum 1 mart yada öncesi şubatta geleceğini düşünüyorum :kedi:
cnm çok sevindim ya ne güzel naz yapmış bencede sana gidin bir görün die zıplamayı öğrenmiiş ya annesi onu göstericekkaydirigubbakcemile3
bitanem doruk tıp merkezimi oranın adı bursada?,tam hatırlamıyorum öyle bişey,bizim bir akraba oraya gidiyordu geçen sene çok memnundu(bende bursalıyımda ordan biliyorum)dr adını bilmiyorum ama bayandı dr...çok iyi diyorlar,ssk geçiyordur herhalde orda...
bitanem ben eklemedim listeyle yaren arkadaşımız ilgileniyor sanırım ondan riça ettim benim bilgilerimi de eklemesi için...eminim yaren arkadaşımız seninkinide benimkinide düzenleyeektir bitanem...
a.s.
günaydın fıstıklar...geçmişe şöylee bi yolculuk yaptıktan sonra geldim...genel olarak herkes iyi maşallah bulantılar dışında...ben sürekli istifra ettim ve ediyorumda kızlar ama çok ilginç bi şekilde 2 gündür tık yok acaba geçtimi..:)) inş geçer yoksa psikolojim alt üst oldu
Slm kızlar hihoyyythihoyyyt herkes iyi sanırım maşallahbenimde dün mide bulantım olmadı çok enteresan bugün sabah hafif var olmayıncada kılım ben neden bulanmıo iyi mi acaba miniğim diorumkaydirigubbakcemile3 liste süper olmuş yarencim benim kilom 57 olmuş son adet tarihimde16 mayıs saol eklediğin için.ben şimdi geçmişi bir okuyayım kimler ne yapmışmirmirmirmir
günaydın kızlaaaar
canım bende bugun 9 haftalık oldum ümitle midemdeki bulantının geçmesini bekliyorum.ama çok kötü degilim sabah daha çok bulantım oluyor bu aralar muhakkak çıtartıyorum.inşallah geçer
canım bursa dayım ben burda birsürü özel hastane var ssklılara indirimli bakan bende setbaşı tıp merkezine gittim muayne ücreti 2 lira dediler bende devlet hastanesine gideceğime oraya gidim dedim ama pişman oldum bir doktor vardı ultrason bi tane vardı bütün bölümlerin hastları ultrasonu onda yapılıyomuş bilsem gitmesdim eşim delirdi adamlar giriyo onun arkasından senmi giricen die her hasta girince en az 20 dk kaldımı önümdeki 5 kişiyi beklemek eziyet oldu bide hemen su iç sıkış dediler zaten evden çıkarken sıkışıktım bide şu iç iç sıkştım bide sıra var dediler ay işte anlatıken sinir oluyorum bide para almıcaz dediler ultrason a girerken 15 lira ücreti var dediler anlıcan nerde cinslik varsa beni buldu en iyisi özele gidip takibi başlatmam heralde
a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanhee ölemi ben faketmemişim ayıp oldu şimdi yarenede :kedi:
herkese günaydın kızlar allahıma çok şükür olsun dün bebeğimi gördüm gayet saglıklıymış bize naz yapmış bu ara ona günlükte bişeler yazmadım ya galiba dikkat çekmek istedi sıpam allahıma çok şükür ki sağlıgı yerinde 20-30 gr bişeymiş daha buyu 3.5 cm olmuş eli kolu bacagı oluşmuş zıplıyodu yavrum çok şükür allahıma rabbim saglık versin cümlesine inş maşşallah bebeğime üzdüğü gibi de mutlu etti :))))))))
a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan
fifacim denemedigim sey kalmadi acikcasi hic istahim da yok, canlari birseyler yemek isteyenlere imrenir oldum inanki, ama bende doya doya yemek yiyebilecegim gunleri sabirla bekliyorum.
bu arada basin sagolsun cnm
doruk tıp merkezi var canım evet ssk da geçiyo 35 lira ve 60 lira arası muayne parası alıyorlar orda dün aradım sordum karar veremiyoum özel doktrda 80 alıyo en azından özel die adam gibi muayne eder diorum arkadaşımda kızım kalp atışı için gidiceksin özele gitme sonra gidersin dio o 4. ayında hiç özele gitmemiş hep hastaneye gidio offf kararsızım mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?