2010 Şubat Anneleri

aa evet doğru olabilir o zaman yaa inşş...bende 9. haftanın içindeyim 10 a giricez inş bitmiştir yarabbim:Saruboceq:

kızlar bikaç kişi hariç hep bulantımız var da acaba sabahları istifra eden(afedersiniz) var mı?
ocak annelerine sordum biri 9. ayında bulantısının geçtiğini söyledi. acaba bizimki de geçer mi?

canım bende bulantı hafif var inşallah sizlerin de en kısa zamanda geçer, rahatlarsınız

canım moralini bozma, yediklerinin hepsi boşa gitmiyordur, mutlaka kanına vitaminlerinden karışıyordur, iyi düşün iyi olsun cnm, dilerim kısa zamanda atlatırsın

canım hoşgeldin aramıza, bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin cnm

canım bir de armut denesen o da iyi geliyor diyorlar,

canım çok sağol Allah sizlere hayırlı ömürler versin inşallah,
bu arada ben de geçen oğlum olmuş gördüm ama hayırlısı Allahtan tabi,
bu arada kabak tatlısını ben de çok severim

canım maşallah listemiz kabarıyor ne güzel, Rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip eder inşallah

bitanem doruk tıp merkezimi oranın adı bursada?,tam hatırlamıyorum öyle bişey,bizim bir akraba oraya gidiyordu geçen sene çok memnundu(bende bursalıyımda ordan biliyorum)dr adını bilmiyorum ama bayandı dr...çok iyi diyorlar,ssk geçiyordur herhalde orda...

cnm çok sevindim ya ne güzel naz yapmış bencede sana gidin bir görün die zıplamayı öğrenmiiş ya annesi onu göstericekkaydirigubbakcemile3

canım bende bugun 9 haftalık oldum ümitle midemdeki bulantının geçmesini bekliyorum.ama çok kötü degilim sabah daha çok bulantım oluyor bu aralar muhakkak çıtartıyorum.inşallah geçer

canım bursa dayım ben burda birsürü özel hastane var ssklılara indirimli bakan bende setbaşı tıp merkezine gittim muayne ücreti 2 lira dediler bende devlet hastanesine gideceğime oraya gidim dedim ama pişman oldum bir doktor vardı ultrason bi tane vardı bütün bölümlerin hastları ultrasonu onda yapılıyomuş bilsem gitmesdim eşim delirdi adamlar giriyo onun arkasından senmi giricen die her hasta girince en az 20 dk kaldımı önümdeki 5 kişiyi beklemek eziyet oldu bide hemen su iç sıkış dediler zaten evden çıkarken sıkışıktım bide şu iç iç sıkştım bide sıra var dediler ay işte anlatıken sinir oluyorum bide para almıcaz dediler ultrason a girerken 15 lira ücreti var dediler anlıcan nerde cinslik varsa beni buldu en iyisi özele gidip takibi başlatmam heralde

selkie benide listeye eklemişsin çok sevindim sağol çok incesin
tam bilgilerimi yazayım
yaşım 27 sat 25 mayıs kilom 50 tahmini doğum 1 mart yada öncesi şubatta geleceğini düşünüyorum :kedi:
bitanem ben eklemedim listeyle yaren arkadaşımız ilgileniyor sanırım ondan riça ettim benim bilgilerimi de eklemesi için...eminim yaren arkadaşımız seninkinide benimkinide düzenleyeektir bitanem...
a.s.

cnm çok sevindim ya ne güzel naz yapmış bencede sana gidin bir görün die zıplamayı öğrenmiiş ya annesi onu göstericekkaydirigubbakcemile3

ay hiç sorma cnm ya sıpa ilgi istiyo kız mı olacak nee bu kadar naz erkege pek yakışmaz yada ben yakıştıramıyorum kesin kız olacak anasına çekmiş sıpam :))))))))))
bu arada herkese çok teşekkür ederim kızlar bu gidişimde 1 kilo almışım iki kilo vermiştim önceden ş,mdi 56 kilo oldum yani:)))))))))) dr bulantın olmasına ramen kilo alman çok önemli zayıflamak kötü oluyomuş çok şükür bu arada bebeğim 1 gün önde tickerime göre ama ninede adet tarihimle uyumlu değil 10 gün geriden takip ediyo

doruk tıp merkezi var canım evet ssk da geçiyo 35 lira ve 60 lira arası muayne parası alıyorlar orda dün aradım sordum karar veremiyoum özel doktrda 80 alıyo en azından özel die adam gibi muayne eder diorum arkadaşımda kızım kalp atışı için gidiceksin özele gitme sonra gidersin dio o 4. ayında hiç özele gitmemiş hep hastaneye gidio offf kararsızım mirmirmirmir

fifacim denemedigim sey kalmadi acikcasi hic istahim da yok, canlari birseyler yemek isteyenlere imrenir oldum inanki, ama bende doya doya yemek yiyebilecegim gunleri sabirla bekliyorum.

bu arada basin sagolsun cnm

bitanem ben eklemedim listeyle yaren arkadaşımız ilgileniyor sanırım ondan riça ettim benim bilgilerimi de eklemesi için...eminim yaren arkadaşımız seninkinide benimkinide düzenleyeektir bitanem...
a.s.

hee ölemi ben faketmemişim ayıp oldu şimdi yarenede :kedi:

günaydın canım inşallah bulantıların geçiyordur artık, ama geçmese de moralini yüksek tutmaya çalış biliyorum çok zor oluyor sizler için ama bebişiniz sizinle olduğu için yaşaıyorsunuz bunları, o yüzden biraz daha sabır cnmm

slm cnm, galiba 9. haftadan sonra bulantılar azalıyor galiba hadi hayırlısı bakalım

günaydın kızlaaaar

günaydın cnm

canım bende bugun 9 haftalık oldum ümitle midemdeki bulantının geçmesini bekliyorum.ama çok kötü degilim sabah daha çok bulantım oluyor bu aralar muhakkak çıtartıyorum.inşallah geçer

Rabbim inşallah tüm bulantısı, kanaması lekelenmesi, ağrısı sızısı olanlara şifasını da verir, herkes umarım bugün ve bugünden sonra daha iyi olur canlarım benim

çanım en iyisi özelde iyi bir dr bulmak,benim dr özel,oğlumun doğumundada bu dr ile beraberdik çok memnunum,çok ilgilidir,gece yarısı arasam saçma bir soru sorsam bile bana o saatte açıklama yapar ve rahatlatır,doğum sonrasındada çok ilgili....güvenebileçeğin iyi bir dr bul onunla devam et araştır biraz çevrenden....

Maşallah, maşallah. Ne güzel haber bu böyle. Sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah.

fifacim denemedigim sey kalmadi acikcasi hic istahim da yok, canlari birseyler yemek isteyenlere imrenir oldum inanki, ama bende doya doya yemek yiyebilecegim gunleri sabirla bekliyorum.

bu arada basin sagolsun cnm

sağol cnm, dostlar sağolsun Allah kalanlara sağlıklı hayırlı ömürler versin
canım inşallah en kısa sürede atlatırsın bulantılarını,

kızlar fifaya ne oldu akrabasımı vefat etti (((((((

Tabii ki sen bilirsin ama insan iyi muamele görmek istiyor, hem de bu kadar duygu yoğunluğu olan bir kontrol için. Bebeğinin kalp atışını duyacağın zaman ne sıra beklemek ister insan ne de kötü muameleye maruz kalmak. En doğru kararı sen verirsin elbette, aklın hangisine daha çok yatıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…